Anmeldelsen gælder butikken i Århus V. Super god og ansvarsfuld service både inden køb og efter. God vejledning, samarbejde ifht. et muligt problem ifht. at få det købte møbel ind i det rum det sku... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte en omgang møbler ved Vig Møbelhus i december 2025. Venter efter 4,5 måned stadig på 2 skamler som er betalt, men levering er blevet rykket gentagende gange. Venlig betjening i butikken, men k... Ver mais
Aldrig køb fra møbler de vil ikke engang tage deres sofa retur. Fejl på nakkepuderne hvor stålen gå direkte i ryggen når man sidder i sofaen. Efter klagen har jeg så hørt at sofaen ikke bliver produce... Ver mais
Oppsøkte Møbler i Odder, ønsket å kjøpe en drømmeseng og fant en grei sådan. Til kr 499. Ekspeditøren gikk på lageret, hentet denne og pakket den ut. Men nei, betalingen var det verre med. Butikken ak... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Møblér er en landsdækkende kæde af lokale møbelhandlere. Som fagmænd prioriterer vi stor viden om møbler, materialer og boligindretning.
Informações de contato
Toftegårdsvej 16, 8370, Hadsten, Dinamarca
- info@mobler.dk
- www.mobler.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har købt en masse møbler hos Wengberg i…
Har købt en masse møbler hos Wengberg i Glumsø .
De var meget hjælpsomme især sælger Per Frederiksen, som var utrolig hjælpsom, idérig, fandt gode løsninger og var hele tiden på. Meget hjælpsom. Nu glæder jeg mig bare til at få mine flotte møbler leveret. Stor tak til Wengberg Glumsø

Hej Iglin Tanggaard.
Hej Iglin Tanggaard.
Ja, vi er da også kede af, at man ikke kan undlade at give en stjerne for bedømmelse - for så havde I ikke fået en. Vi er kede af, at vi fik købt en seng hos jer, da vi synes vi har fået en vildt dårlig service. Man burde nok have givet os muligheden for ombytning uden merpris, ligesom andre møbelkæder ombytter med et smil. Vi gjorde møbelhuset opmærksom på, at vi ikke var tilfreds med hårdheden i sengen. Det var både på mail og telefonisk. Hvad skulle det betyde for sådan et stort møbelhus at betale de 3000,- kr. og så have en tilfreds kunde og godt omdømme i stedet for nu at have en kunde som ikke er tilfreds. Vi er kede af, at vi ikke kommer til at købe mere hos jer fremover.
Super service Møbler Thisted
Super service Møbler Thisted - vi havde en sofa hvor den ene ende var knækket. Skaden blev udbedret uden beregning til trods sofaen var 3 år gammel (kun brugt i sommerhus) - tak for fantastisk service, vi kommer igen 👍

Stamford sofa, ringe kvalitet
Vi er blevet de uheldige ejere af en stamford sofa..
Køb og levering var som det skulle være, men kort tid efter vi havde modtaget sofaen og efter at have siddet i den i en rum tid, kunne vi konstatere at hynderne falder så meget sammen er fjedrene kunne mærkes igennem. Dette er ikke behageligt.. Vi kontaktede vejle afdelingen, da vi var overbevist om at dette måtte være en fejl. De var ude og se på sofaen og sammenlignede den med udstillingsmodellen i butikken. og konkluderede af kvaliteten var som den skulle være og at det bare var en blød sofa. De var også selv i stand til at mærke fjedrene igennem, men det ændrede ikke noget..
Det eneste vi kan konkludere er at vi har købt katten i sækken. Desværre var dette en sofa med en listepris til 20.000..
En efterfølende søgning på nettet bekræfter også at dette mærke har massevis af dårligere reviews og at kvaliteten sejler.
Jeg synes ikke det er for meget at forlange at en forhandler forholder sig bare en lille smule kritisk til de produkter de sælger. Specielt kvalitet og pris er så langt fra hinanden.
Efter at have haft sofaen i noget tid, må vi også erkende at mange af de problemer andre har oplevet også er på vej på vores.. Hyndebetrækket sejler rundt og krøller. Den er meget sværd at holde pæn. Sofaen knager. Det tynde overfladeskum i hynderne er allerede begyndt at krølle, således at man kan se og mærke det.
Vi anbefaler ingen af købe en stamford sofa og at være meget kritisk hvis vi vælger at handle hos møbler. Vi handler der i hvert fald aldrig mere..
Har lige handlet igen hos Møblér i Vordingborg
Har lige handlet igen hos Møblér i Vordingborg. Super venlig service og har lige fået leveret en udstillingsmodel af en lækker lænestol. Den blev båret helt ind på plads med stor forsigtighed. Telefonisk aftale om pris stemte også overens, så er yderst tilfreds og vil til enhver tid handle hos dem igen.

Resposta da Mobler
SUPER service i butikken i Odder
SUPER service i butikken i Odder. Meget professionelt og behageligt.
Vi handlede fysisk i butikken med Kim og efterfølgende telefonisk og pr. mail med Hasse.
Vi kom efter seng til junior og endte med at købe til hele familien, da vi følte at det var det HELT rigtige.
5 stjerner med pil op🙂

Gades møbelcenter Aalborg
I uge 21 bestilte vi en lænestol ude ved jer, fik og vide at den var på fjernlageret så der ville ikke gå lang tid at få den leveret, sagde I…Dagen efter blev vi ringet op, at der ville alligevel gå lidt tid, i uge 31 fik vi at vide. Det godtog vi og sagde at det var ok i uge 31. Tiden gik og vi kontaktede jeg så tirsdag d. 20/7 uge 29 for at høre status og fik at vide at han ikke troede på at vi kunne få den til aftalt tid,men ham vi handlede med ville kontakte os samme dag. Vi hørte ikke noget så onsdag d. 21/7 uge 29 tog vi så ud til jer for og høre hvorfor I ikke havde haft ringet det kunne Rasmus ikke svare på og vi fik og vide at nu var det i uge 36 vi kunne få den. Det syntes min kone og jeg ikke var okay, og vi syntes at de må finde på noget alternativt nu hvor vi har ventet 8 uger. Han gik ud på lageret for han skulle se hvad de havde derude… super fint….
Han kom så tilbage og viste os 2 -3 forskellige lænestole men til helt andre priser end det vi skulle gi. (5000kr.)
Spurte og de vil sælge en stol til 8000kr. Til Samme Pris som den vi skulle have haft, (stolene han viste lå imellem 8000-14.000) men magen til frækhed skal man lede langt efter. Han sagde nej det kunne der overhovedet ikke være tale om. Syntes ikke det er at lave en god service til sine kunder oven i købet blev han personligt over for både min kone og jeg. Jeg Syntes at det er jer som butik som skal yde en kundeservice nu hvor i ikke kan holde aftalen at finde en løsning men nej, vi skulle betale det mere som de andre kostede ellers kunne vi bare vente.
Syntes det er jer det løber fra jeres ansvar og ikke kan leve op til jeres navn, samt at Rasmus kun kom med undskyldninger med de har ferie og de ikke kan ringe til dem… det kan ikke være vores problem som kunde det er noget i skal løse og ikke bare trække på skulderen.
Og blive personligt er heller ikke okay og sige at vi var meget negative og i meget dårligt humør,det var vi ikke men det blev vi efter mødet med en sælger som Rasmus
Vi har altid handlet ved jer men det stopper så her…….
Elendig stof kvalitet på deres sofaer.
Vi har købt en 6 personers hjørnesofa hos mobler ishøj (stamford 2621, stof mood 2850 antracit). Jeg kan på ingen måder anbefale denne sofa da kvaliteten af stoffet er under al kritik og er slet ikke egnet til denne type brug.
Allerede efter få uger kunne vi se at den var gal da sofaen samler mere støv og snavs end min luftrenser i stuen.. Det betyder at vi mindst 2 gange om ugen bliver nødt til at støvsuge sofaen bare så den kan se ren ud.
Det der er endnu værre er, at stoffet på sofaen har problemer med pilling at den efter få uger efter modtagelse ligner en slidt 10 år gammel bomulds tshirt(!)
Det kan simpelthen ikke være rigtigt at man sælger sådan et produkt hos móbler til listepris på over 20.000 kr når kvaliteten varen er så elendig som den er.
Og her har jeg ikke engang nævnt de knirkelyde som har drevet os til vanvid siden dag 1, som måske eller måske ikke er fixet efter et besøg af deres reparatør.
Næste step bliver simpelthen forbrugerklagenævnet hvis mobler ikke tager sig sammen og erkender at kvaliteten på stoffet ikke er egnet til sofaer.
Har købt en ny lænestol hos Møblér i…
Har købt en ny lænestol hos Møblér i Odder.
Super gode, venlige og hjælpsomme medarbejder.
Og stolen blev leveret før tiden, så det var så fint.

Resposta da Mobler
Vi anbefaler Nina fra Møblér Skanderborg!
Nina fra Møblér Skanderborg får mine bedste anbefalinger ift. hjælpe os ifm. med reklamation af et spisebord, hvor udtrækket ikke fungerede optimalt.
Man skal altid kende sin møbelforretning, når leverandøren af produktet ikke har gjort sig tilstrækkelig umage. Godt gået Nina!

Resposta da Mobler
Kæmpe ros til Møbler i Silkeborg.
Kæmpe ros til Møbler i Silkeborg.
Kunne jeg give 10 stjerner, så fik de det.
Havde en rigtig træls oplevelse med Møbler i Skanderborg i går.
I dag trådte Torben, Møbler Silkeborg i sambejde med Auping Senge i karakter og løste problemet til vores fulde tilfredshed.

Resposta da Mobler
Pas på hvis du køber hos Møbler i…
Pas på hvis du køber hos Møbler i Skanderborg.
Vi købte den 30 maj 2021 en seng og betalte bl.a. For montering af sengen.
Leveringstid ca 8 uger.
Nu 23 dage efter ringer Lars fra forretningen og siger at prisen er forkert, at den er for en 140 cm. bred madras. Men vi har købt 2 på 90 cm. Vi stod med sælgeren og valgte sengen uden gavl. Nu har vi så også kun købt madrasser og bund, men ingen seng.
Lars er iskold, vi kan betale kr. 5.000,- ekstra for sengen.
Har annulleret handlen, jeg ønsker ikke at handle med utroværdige sælgere.

overpriced møbler
Køb med manglende levering og opfølgning
købte spisebord d. 1 marts til levering uge 14.
Fik opkald med orientering om forsinkelse til uge 20. Nu er det d. 1 juni og uge 22 og efter fysisk henvendelse i forretningen stadig ingen levering eller orientering om hvornår bordet forhåbentlig kommer. Har desværre på forretningens opfordring/krav betalt 50% så.......

Resposta da Mobler
Alle 5 stjerner går direkte til Kim fra…
Alle 5 stjerner går direkte til Kim fra Møbler i Odder for en fantastisk service. :)

Resposta da Mobler
Vi køber et sæt sofaer (2+3 personers)…
Vi køber et sæt sofaer (2+3 personers) - og får dem leveret af 2 omgange, da 3 personers er den som stod i udstillingen og jvf. butikken har den kun stået der et par måneder - købt som beset, men naturligvis med garanti! - vi får leveret 3 personers sofa lige før jul, og da de skal slæbe den gamle sofa ud, så får de lavet et stort hak i dørkarmen i stuen (igennem flere lag maling og helt ind til træet, i denne 100 år gamle bygning) - Den ene chauffør tager et billede og siger vi hører fra den ene ejer (Ishøj butikken) så vi kan finde en løsning.
Allerede efter 24 timer, så sidder man HELT anderledes i denne sofa, skummet er fladere, rygskummet er trykket fladere, fjedre siger lyde, når man bruger recliener delen, i den ene side - et par dage efter er hele sædet direkte skævt, så man hælder ind imod midten når man sidder i venstre side.
Kontakter butikken, og de siger at de kigger på det, når de kommer med 2 personers sofaen, og da de kommer med denne, så drejer de nogen fjedre, så den ikke længere siger de lyde, og har ikke så meget at sige til polstring eller mangel på samme, igen rykker vi for: hvad med den karm?
Grundet personlige omstændigheder, så går der nogen uger før vi igen kontakter butikken, og forklare problemet direkte til sælgeren, som siger at de sender en møbelreparatør ud, og de er meget dygtige, og skum kan gøre det ind imellem, han har set det nogen gange specielt på hjørnesofaer (ehmm, det er ikke en hjørnesofa)
Der går yderligere et par uger, så kommer det firma forbi, som de hyrer til den slags, og han tager en masse billeder og siger, at han godt kunne rette skummet, men at den blot ville gøre det igen, og iøvrigt, så hænger den imod venstre, da popnitten (en stor en) som holder den fast til midten af sofaen har meget stort spil, altså kan rykke sig - og det kan han ihvertfald ikke lave, og han vil faktisk ikke lave skummet, og imens vi snakker om det, så finder en flere fejl, eks at der er FOR meget skum i ryggen midt på sofaen, og at den højre side, som min kone sidder i, og kun har været hjemme 50% af tiden grundet arbejde ude, nu OGSÅ viser tydelige tegn på de samme fejl er på vej, skummet er allerede slet ikke ligeså behageligt og virker flat, specielt kontra 2 personers, som kun få gæster har siddet få timer i - han giver mig ret i at det eneste sæde på 3 personers som har "ok komfort" det er det i midten, hvor der så er for meget skum i ryggen, så det ikke passer med de 2 andre sæder, som nu også er meget flade, og grunden til at han ikke vil forsøge at lave skummet, er fordi, at så er det ham der hænger på garantien, også kan han komme hvert 6 mån og laver det igen og igen - dette er en professionel møbelpolstres ord!
Han siger, at han går ned og laver rapport færdig i bilen, ink. alle de billeder han har taget, og når han trykker send, så har både hans chef og møbler en kopi af denne rapport.
nu her 16+ dage efter, har vi intet hørt, og efter 3 dages forsøg, så har vi fået fat i sælgeren, som gav det videre til hans kollega, da han ikke havde mere at tilføje i sagen?!?!?! - hvordan kan man ikke have det når problemet ikke er løst? - ydermere, så påstår de, at de slet ikke har modtaget en rapport, og faktisk i første omgang, at der slet ikke have VÆRET en fra rep. firmaet hos os - er der nogen der kan sende en voksen til butikken i ishøj, så der kan komme styr på det?
Nu efter lange mere eller mindre tilsvininger af min kone, som har forsøgt at forklare dem, at alt det bøvl her, det ender med handlen skal gå retur i sidste ende, så skal vi tage ENDNU en fridag i uge 15 for at få en ny sofa - og vi er tilbudt 500kr for skaden på karmen - hvilket naturligvis på ingen måde dækker en maler! - så den del skal vi nu til at indhente tilbud fra maler og er det for dyrt, så vil butikken bare ikke dække det - flot service?
Den side af sofaen, som konen har siddet ekstremt lidt i, denne er nu også begyndt at sige lyde når man kører op og ned, og venstre side, der er det nu motor eller beslaget som siger lyde og ikke fjedre - alt i alt så virker det som noget super billigt skrammel fra kina (jvf sælger er de fra kina) som ikke kan holde til danskere - vi er ikke kinesere, men danskere som danskere nu er - iøvrigt så sælger os jo selv i butikken, da vi købte sofaerne, hvis nu det næste forsvar er at man maks kan veje 70kg i disse sofaer.
Nu her på trustpilot kan jeg se at møbler er en KÆDE, og derfor må der jo være nogen over butikken i Ishøj, som kunne tage sig af denne sag og få stoppet vanvidet, før vi skal bruge 4-5 måneder yderligere på en sofa mere, før vi ender samme sted!
Svar til møblers svar:
Du er HELT galt på den, det er komi-tragisk, at i holder på, at i har forsøgt at kontakte mig rigtigt mange gange, HELT forkert, og det ved i! - løst? - vi får af se!
Jeres direktør er ligeså anklagende og mener alt fra kunden til det firma i selv sender ud (proff. møbelfirma) ikke har styr på det som de siger - og styr på karmen? - nej!
"Direktøren" der kontaktede os var MAND!

Super service 😀
Vi købte et lædersofa sæt ved Karup Møbler i Randers som vi fortrød og hellere ville have i en anden farve efter vi havde fået det hjem.
Men det var var ikke noget problem sagde Henning. De hentede bare det igen og vi fik et andet leveret i stedet.
Det kalder jeg god service af Karup Møbler og speciel tak til Henning 🙂
Vh Jørgen

Resposta da Mobler
Min forældre (72 år gamle) havde…
Min forældre (72 år gamle) havde bestilt et bord over nettet. I skanderborg
De fortrød bestillingen, da det var et dyrt bord og de ikke havde set det og ville i stedet vente til der blev åbnet op igen efter corona nedlukning
Jeg skal da lige love for min mor blev skældt ud og kaldt en masse grimme ting i telefonen
Hun skrev efterfølgende en mail og undskyldte, hvor svaret igen var uhøflig. Min mor blev nærmest truet med ønsket om ulykker
Føj siger jeg bare - alle er presset under nedlukning. Men meget meget uprofessionel behandling 😡👎

Resposta da Mobler
Retur vare og bedste service
Vi har fået den bedste service hele vejen igennem med vores sofa der skulle retur da stoffets kvalitet ikke kunne holde efter kort tid.
Derefter valgte vi en læder sofa som vi desværre modtog med en masse fabriks fejl.
Der gav de den bedste service og sendte os en ny.
Den bedste service og kundebehandling hele vejen igennem.
Vores største anbefalinger her fra.

Møblér i Horsens Super service
Møblér i Horsens, servicen er virkelig i højsædet, Britta var utrolig tålmodig med mig selv 3. gang jeg kom ud til dem og langt om længe fandt den sofa jeg skulle have. De to unge gutter som leverede sofaen var smilende glade og lynhurtige til deres arbejde. alt i alt en super god oplevelse, kommer helt sikkert igen.

Resposta da Mobler
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.