Mobler Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Anmeldelsen gælder butikken i Århus V. Super god og ansvarsfuld service både inden køb og efter. God vejledning, samarbejde ifht. et muligt problem ifht. at få det købte møbel ind i det rum det sku... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Bestilte en omgang møbler ved Vig Møbelhus i december 2025. Venter efter 4,5 måned stadig på 2 skamler som er betalt, men levering er blevet rykket gentagende gange. Venlig betjening i butikken, men k... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig køb fra møbler de vil ikke engang tage deres sofa retur. Fejl på nakkepuderne hvor stålen gå direkte i ryggen når man sidder i sofaen. Efter klagen har jeg så hørt at sofaen ikke bliver produce... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oppsøkte Møbler i Odder, ønsket å kjøpe en drømmeseng og fant en grei sådan. Til kr 499. Ekspeditøren gikk på lageret, hentet denne og pakket den ut. Men nei, betalingen var det verre med. Butikken ak... Ver mais

A empresa respondeu

Detalhes da empresa

1. Loja de Móveis

Escrito pela empresa

Møblér er en landsdækkende kæde af lokale møbelhandlere. Som fagmænd prioriterer vi stor viden om møbler, materialer og boligindretning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 40% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

22 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Fin og hurtig service

Fin og hurtig service. Glæder os til næste gang.

13 de abril de 2021

Kære Bjarne.
Tak for din positive anmeldelse. Den gør os glade. Vi ses næste gang :-)

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

9000 kroner for fire år

Læs hele anmeldelsen!!!

Købte et bord til 9000 kroner for 4 år siden. Efter reklamationen er udløbet begynder kantfinér på bordet at gå løst og slå revner. Jeg henvender mig til Odder møblér som siger de ikke kan gøre noget, da reklamationen er udløbet og jeg selv skal henvende mig til en snedker. Det er da super dårlig kundeservice. 9000 kroner for fire år. Øv!

Efter at have meldt skaden til Forbrugerklagenævnet, har jeg været i dialog med Odder møblér, som har strukket sig langt for at imødekomme mit problem. Løsningen blev, at jeg får en ny bordplade til 1000 kroner plus moms, hvilket jeg finder yderst generøst. En tak til Carl for at gøre hvad han kan for at løse problemet i fred og fordragelighed.

Ikke at melde skaden i "rigtig" tid skal vejes op mod at have købt et bord til 9000 kroner, som jeg mener skal kunne holde i mere end 4 år. Jeg er dog glad for løsningen og påtager mig ansvaret for ikke at have meldt skaden.

3,5/5 stjerner herfra. Den sidste halve får Odder møblér for Carls velvillighed

12 de abril de 2021

Kære Peter Resbo.
Tak for at du har taget dig tid til at anmelde os og ikke mindst at du også har taget dig tiden til at ændre din anmeldelse, efter at der var fundet en løsning på skaderne i laminaten.

Helt fantastisk service.

Helt fantastisk service.
Deres chauffør var syg, men så kørte de selv, så vi fik vores sofa en dag tidligere end aftalt.
Sofaen er i lækker kvalitet og vi er meget glade for den.
Møbler i Ishøj får en varm anbefaling herfra.

30 de março de 2021

Kære Lone.
Tusind tak for at du har taget dig tid til at anmelde os og tak for den fine rating. Personlig service er vigtig for alle ejere i Møblér og deres medarbejdere - så din anbefaling betyder meget.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har købet at spisebord hos Gades…

Vi har købet at spisebord hos Gades Møbelcenter Aalborg der har været en meget dårlig service , det viser sig at den laminat som er af meget dårlig kvalitet
de har lovet at kommer at se på det mange gange, men der sker ikke noget ,det er et Skovby bord jeg kan kun sige at hold jer væk fra Gades Møbelcenter i Aalborg .

MVH Tommy Pedersen

24 de março de 2021

Hej Tommy.
Jeg kan se at du har anmeldt os for den samme sag to gange. Håber du vil slette den ene af dem.

Møbler Skanderborg - så hellere jysk nedenunder da

Ringere kundeservice - lad os istedet kalde det håndtering, for service var det faneme ikke - skal man lede længe efter.

Var i Møblér Skanderborg for at købe ny seng med min kæreste.
Fuldstændig elendig “service” med en arrogant mand der ikke engang anerkender at man står der.
Tænk at gå i en discount butik som Jysk bagefter og have så meget bedre en oplevelse? En ungarbejder i jysk fik gjort de uddannede i møblérs arbejde bedre.

Gik hjem og bestilte en seng på nettet istedet, da hjælpen var tilsvarende på nettet som hos møblér - intet under at fysiske butikker ikke overlever, hvis de leverer service som Møblér Skanderborg.

Virkelig uprofessionelt og fuldstændig uacceptabelt.

19 de março de 2021

Kære Camilla.
Tak for at du har taget dig tid til at anmelde os om end vi ikke er stolte af din rating samt den oplevelse du har haft i butikken. Det absolut ikke er den service i ønsker at give vores kunder. Alle vores butiksejere og deres ansatte gør hver dag en stor indsats for at yde en personlig service og give en god faglig rådgivning, derfor er det også ekstra ærgerligt at du har fået den oplevelse du her beskriver. Jeg har talt med butikschefen og han beklager dybt jeres oplevelse.
Kædechef for Møblér

god købsoplevelse

19 de março de 2021

Kære Johannes.
Tusind tak for din positive anmeldelse - den gør os stolte.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Virkelig ringe kvalitet på møbler!

Virkelig ringe kvalitet på møbler!

Vi købte en ny sofa ved Møbler i Vejle for ca 2 år siden og der har ikke været andet end fejl og mangler på sofaen. !

Vi bestiller en lædersofa ved dem i specialmål, design og er enige om hvordan den skal se ud og det vil tage en 4-6 uger før den ville blive leveret.

Fint, vi får vores nye læder sofa, men den er ikke i samme design, som den vi blev enige om i butikken!? - de var ikke helt enige, men jeg havde ret i, at vi havde sagt den skulle se sådan ud og have det design ligesom sofaen i butikken havde. De siger så at det ikke laves mere ( design- syningerne på sofaen ), jeg siger til dem, at hvis jeg ikke får de syninger som den i butikken, så skal jeg ikke have den lædersofa! Hvorefter de kontakter leverandøren og så kan de lige pludseligt godt lave den lædersofa vi i starten blev enige om. Jeg venter endnu 3-4 uger på den nye lædersofa efter mål og den ankommer og bliver monteret.

Vi har ikke brugt den i godt 1 uge, så begynder den at knirke fra ende til ende, bare ved den mindste bevægelse på sofaen, eller bare man sætter sig på sofaen knirker den og siger nogen meget høje lyde, som om træet er ved at brække.

Selv den dag idag, står vi med en sofa som vi absolut ikke er tilfredse med! Den knirker mere og mere for hverdag der går, slår sig og siger meget høje lyde ved de mindste bevægelser, selvom man bar sætter sig unormalt langsomt på sofaen, giver den sig og siger knirke lyde.

Vi har snakket med dem og de sendte leverandøren ud for at besigtige lædersofaen, men selv de vidste ikke hvorfor den knirker og slår sig så meget som den gør.
De kunne intet gøre, jeg måtte leve med den sådan eller sende en helt ny lædersofa til reparation.

Jeg fortalte Møbler i Vejle at jeg ikke har nogen interesse i at sende en helt ny lædersofa til en pris af 29.000kr til reparation, når de fra start ikke har bygget sofaen ordentligt, for aldrig i mit liv har jeg set så ringe bygge kvalitet på en sofa, som den her jeg har købt ved Møbler, selv Biva kan lave mere kvalitets møbler end det jeg har købt her ved Møbler.

Sagde til dem ved Møbler, at hvis jeg kunne få en form for kulance, så ville jeg evt godt kunne leve med det, men hørte aldrig tilbage fra dem og var så for hurtig til at sige godt om sofaen, så min søster og min bror også købte en sofa ved dem, min søster endte med at returnere den tilbage igen pga af samme problemer og den begyndte at falde fra hinanden!

Så lad være med at købe her, hvis du ønsker nogle ordentlige kvalitets møbler for det er det bestemt ikke !

6 de março de 2021

Meget tilfreds !

Jeg bestilte er vitrineskab på Møblers hjemmeside en fredag aften.
En halv time senere blev jeg ringe op, mht. hvornår leveringen kunne finde sted. (København S afdeling)
15 min. efter mit opkald, fik jeg også en mail om dato og tid omhandlende aftalte levering.
5 dage efter, fik jeg leveret mit skab inden for aftalte tidsrum.
Super god service. Meget tilfreds!

19 de fevereiro de 2021

Kære Josephien.
Tak for din positive anmeldelse og de flotte ord. Netop under nedlukningen af vores butikker, har ejerne af butikkerne været vakse på telefoner og mail, så kunderne fortsat har kunnet opleve vores gode service. Dejligt at du har bemærket det.

Rigtig god service.

19 de fevereiro de 2021

Kære Kristine.
Tak for din meget positive anmeldelse. Den er vi mægtigt glade for.

Super service hos Møblér Silkeborg

Super service hos Møblér Silkeborg.
TAK for et lækkert plankebord til en skarp pris, lån af trailer og klasse service. Handler meget gerne hos jer igen :-)

6 de fevereiro de 2021

Kære Julie.
Tak for din flotte anmeldelse og fedt at du bemærker den gode service, som er en af vores mærkesager.

God service - Frederikssund

Jeg har altid været glad for at handle hos bo bedst / Møblér, og har for nogle år siden (2014) blandt andet købt nogle Conform time-out stole.

Den ene “opgav” vippe funktion den anden dag, og jeg ringede til butikken i Frederikssund, og talte med Steen, som undersøgte om de havde et reservedel kit hjemme - han meldte tilbage at de havde det liggende, og jeg kunne komme forbi med stolen.

To dage efter aflevering af stolen, er den ordnet, super service fra Frederikssund.

Skønt at handle med fagfolk som kender deres produkter.

19 de dezembro de 2020

Kære Henrik.
Hvor er det dejligt når vores ambitioner om at give god personlig service og faglig rådgivning også bliver værdsat af kunderne. Og super at Steen er vaks til at hjælpe dig.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service både ved køb og reklamation!

Schmidt Grenaa. Købte en Le Klint lampe til Black friday. Kun godt at sige om handlen. Hurtig levering selv om det var en travl periode. Lampen havde desværre en fejl og jeg kontaktede derfor butikken og de var meget hurtige til at sende mig en reservedel. Så tak for super service. En god måde at bedømme en virksomhed på er hvordan de håndtere reklamation og her var intet at klage over :-)

16 de dezembro de 2020

Kære Morten.
Tusind tak for at du har taget dig tid til at anmelde os og tak for den fine rating. Vi prioriterer personlig service og høj faglighed, så det er rart når det skinner igennem også når noget ikke er som det skal være.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

God service ved Karup Randers

Efter en dårlig oplevelse ved My Home kørte vi til Karup Randers, jer fik vi en god service og et godt tilbud.
En leveringstid tid på 18 uger, det kan vi godt leve med så længe den bliver overholdt. Hvis bare de holder hvad de lover er jeg glad.

12 de dezembro de 2020

Kære Peter.
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Ja, leveringstiderne har været meget udfordrede igennem mange måneder, det skyldes desværre hele Covid-19 situationen i en lang række lande. Vi håber at alt blev overholdt og at vi ser dig i butikken igen en anden god gang.

God service i butikken

God service i butikken, der er god tid til at vejlede kunderne. Og specielle ønsker er der mulighed for at fremskaffe.👏
Endvidere er det en fin service at der leveres møbler til Samsø. Selv om øen heldigvis ikke er brofast. 🌺

17 de novembro de 2020

Kære Anette Jansen.
Tak for at du har taget dig tid til at anmelde os og tak for din fine rating og de pæne ord. De gør os stolte.

God kundeservice og faglig betjening - HORSENS

HORSENS -
Stor ros for imødekommende og forstående kundeservice.
Jeg kom med en reklamation, som slet ikke var Horsens Møblér, da produktet til 10.000,- DKK var købt ved en anden Møblér forretning.
Britta, ejeren var yderst lydhør og interesseret i at løse reklamationen, selvom produktet ikke var købt i Horsens.
Det er professionel engagement i kundeservice, der på bedste Møblér ambassadørmanér løste reklamationen til UG og jeg er dybt taknemmelig for den seriøse faglige behandling.
Det giver tryghed og fremtidige køb sker ved Møblér i Horsens.

10 de novembro de 2020

Kære Kenni.
Tusind tak for din positive anmeldelse og tak for roserne. VI tilstræber altid at give god lokale service og det har Britta også bevist ved at hjælpe dig. Vi glæder os til at servicere dig en anden god gang.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi har idag været i Møbler i Odder for…

Vi har idag været i Møbler i Odder for at kigge på en lænestol med tilhørende fodskammel, som vi har set på nettet.
På Bo Bedres hjemmeside kunne vi få sættet til 1000kr mindre end i butikken i Odder, og vi hører derfor om de prismatcher nu hvor de samarbejder med Bo Bedre, for så vil vi hellere støtte deres lokale butik. Vi bliver mødt af en rar kundeservice, der gerne vil prismatche. Han oplyser dog, at vi først kan få stolen et godt stykke inde i det nye år 2021. Vi aftaler med ham, at vi vil tage hjem og ringe til Bo Bedre og høre om deres leveringstid (det tilbyder han ikke at gøre), men bedst som vi kommer hjem ca 45 min senere, bliver prisen i søgende stund ændret til samme pris som i Møbler i Odder. Vi kontakter Bo Bedre der oplyser, at de har fået en opringning ang. at skulle ændre prisen på stolen, så den matcher med prisen i Møbler.
Vores konklusion er dermed, at den ellers rare sælger har kontaktet hovedkontoret, og har fået dem til at ændre prisen, således vi ikke kan få det tilbud vi ellers havde set. Det er virkelig dårlig stil og appellerer ikke ligefrem til at handle lokalt og uden om nethandel..

22 de outubro de 2020

Kære Camilla.
Tak for at du tager dig tid til at give din mening til kende. Jeg beklager den oplevelse du har haft omkring prisen på lænestolen. Møblér er en kæde af selvstændigt ejede butikker, hvorfor vi ikke må bestemme butikkernes udsalgspriser, hvilket vi heller ikke gør. I dette tilfælde har butikken i Odder kontaktet Bo Bedre og gjort dem opmærksom på en prisstigning som Bo Bedre ikke har været opmærksomme på. Det er uheldigt, da vores prismatch-løfte gælder alle udbudte priser der kan dokumenteres på bestillingstidspunktet, undtaget er dog specialfremstillede varer, udstillingsmodeller, restpartier og kø- eller åbningstilbud.
Beklager din oplevelse endnu en gang.

INGEN service!!

Møblér med Karup Randers
Jeg blev ikke informeret om at sofaen var forsinket i forhold til levering og skulle selv følge op for at finde ud af dette.
Da jeg så fik sofaen kom den med forkerte ben og jeg skulle vente tre uger på disse, som jeg igen selv skulle kæmpe for blev bestilt og leveret. Jeg fik så benene, men de havde kun 5 med og sofaen har 7 ben... igen igen skal jeg så nu vente og som tidligere skal jeg igen kime dem ned for at finde ud af om de overhoved har bestilt dem og hvornår de bliver leveret. Har aldrig oplevet så dårlig service, når en virksomhed selv fejler.

Som svar på nedenstående ..
Hvis møbler tror at to små pyntepuder gør op for at man har ventet mere en 2 måneder yderligere på at få det man har betalt for samt at det er en kamp hele vejen igennem, så skal de virkelig lære noget om kundeservice.

20 de outubro de 2020

Kære Tenna.
Tak for at du tager dig tid til at give din mening til kende, om end vi er kede af at du ikke mener at have oplevet service hos os. I din sag er der tilsyneladende flere ting der er gået galt, det beklager vi dybt. Vores butik i Randers har rigtig gode rutiner med opfølgning på leveringstider og orientering af kunderne, hvis der opstår forsinkelser hos vores producenter. Jeg kan forstå på butikken, at de også har foræret dig et par sofapuder som kompensation for den udskudte levering. Og hvor uheldigt, at sofaen så leveres med forkerte ben og at erstatningsbenene ikke sendt i det rette antal. Jeg kan dog forstå på butikken, har du heldigvis har kunnet benytte sofaen i ventetiden. Vi har fulgt op på vores producent i denne sag og bedt dem om at styrke deres kontrolrutiner.
Vi beklager din oplevelse og håber du bliver glad for din sofa.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fra god service til løgn og ligyldighed

Det som startede som super god service i Móbler Ikast endte med løgn og ligegyldighed.
Var ude og kikke på nye stole til spisebord. Den valgte stol havde de i tre farver, men havde ikke den lysebrune hjemme, men fik af vide, de var bestilt og der ville komme 12 stk. hjem midt/sidst på ugen. Aftalen blev, at vi reserverede 8 stk., og så ville de ringe, så snart stolene var hjemme. Det bliver onsdag, der sker intet. Det bliver fredag og stadig intet. Ringer så derud kl. 17 og får af vide, at de LIGE er kommet på deres lager, og at hun godt nok havde en seddel om at skulle ringe, men det havde hun ikke lige nået. OKI, vi kikker ud lørdag bliver aftalen så. Kommer derud kl. ca.10,30, hvor vi så møder en ansat, som spørger, om han kunne hjælpe. Vi forklarer, at vi skulle se/hente 8 stole. De er ikke samlet endnu får vi besked på, nej ok det gør vi selv. Ingen problem. Men først 3. gang vi spørger, om vi må se dem, går han ud og finder en stol i lys læder, og det er lige farven, som vi havde håbet. MEN MEN da han så kommer tilbage fra lageret, har de kun 4 stk. Hvor jeg så spørger, om ikke de kan være sat til side. Nej, siger han, for han havde selv pakket dem ud og sat dem på plads den anden dag !!!!!
Så de beklagede meget, men de var nok solgt til anden side!!!!!

28.10.2020
Svar på besked fra Møbler.
Det vil jo så altid blive påstand mod påstand, om der var tale om en reservation eller ej. Men hvis vi er klar over, at det er os, der har formuleret det forkert, så havde vi nok ikke tænkt, at det vart nødvendigt med en anmeldelse af butikken!!!
Vi er på INTET tidspunkt blevet tilbudt at låne 4 stole!! Eneste kommentar, sælger havde, var, at det var meget beklageligt, hvilket han så til gengæld forsøgte at redde den med flere gange.
Men det ændrer stadig ikke på vores oplevelse; at det virkede som om, at de vidste, at de havde lavet en brøler, eftersom vi skulle bede 3 gange om at få lov til at se stolen.

17 de outubro de 2020

Kære Thomas Hvolgaard.
Tak for at du tager dig tid til at give din mening til kende. Og hvor er det ærgerligt at det der starter som en god oplevelse ender med en så stor frustration. Jeg har talt med indehaveren af butikken og de beklager den oplevelse du står tilbage med, om end butikken ikke kan genkende hele din beskrivelse af situationen. Blandt andet at der ikke var tale om reservation men et ønske om at se stolen i cognac, måske det er det du mener med din formulering "se/hente". Ydermere har butikken tilbudt dig at låne dig 4 andre stole i perioden frem til levering af de sidste 4 stole, såfremt du stod med et "akut" behov.
Vi beklager den oplevelse du har haft af situationen.

Boligcentret Jarvig Møbler // Nykøbing F

Absolut den bedste kundeservice jeg længe har modtaget.

Da jeg besøgte Boligcentret Jarvig Møbler fortalte jeg mit ønske til min kommende sofa. Jeg fik efterfølgende en fantastisk rundvisning i deres boligcenter, hvor de viste mig alle deres sofaer som kunne opfylde mine ønsker.

Da jeg fandt drømmesofaen fik jeg et godt tilbud og kunne ikke takke nej. Der var dog lang leveringstid sofaen. Men frygt ej, det løste de hurtigt. Jeg fik i mellemtiden en lånesofa indtil den anden kom på hjem. Lånesofa leverede og afhentede de helt gratis, jeg skulle "blot" holde døren åben og fortælle placeringen af den.

Dette er et boligcenter som vil gå langt for deres kunder, og servicen er helt i top! Tusind tak.

21 de setembro de 2020

Kære Mathilde.
Tusind tak for at du tager dig tid til at anmelde vores butik i Nykøbing F. Netop at gå langt for kunderne kendetegner vores kæde og ejerne af butikkerne. Og dejligt at der også kunne findes en løsning i forhold til de lange leveringstider, som vi desværre pt. er ramt af pga. konsekvenser af Covid-19 rundt om i Europa.

Suveræn service

20 de agosto de 2020

Kære Ruth.
Tak for din positive anmeldelse. Personlig service er en af vores mærkesager, hvorfor vi bliver ekstra glade når vores kunder tager sig tid til at sætte pris på det.
Kædechef Møblér

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais