Anmeldelsen gælder butikken i Århus V. Super god og ansvarsfuld service både inden køb og efter. God vejledning, samarbejde ifht. et muligt problem ifht. at få det købte møbel ind i det rum det sku... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte en omgang møbler ved Vig Møbelhus i december 2025. Venter efter 4,5 måned stadig på 2 skamler som er betalt, men levering er blevet rykket gentagende gange. Venlig betjening i butikken, men k... Ver mais
Aldrig køb fra møbler de vil ikke engang tage deres sofa retur. Fejl på nakkepuderne hvor stålen gå direkte i ryggen når man sidder i sofaen. Efter klagen har jeg så hørt at sofaen ikke bliver produce... Ver mais
Oppsøkte Møbler i Odder, ønsket å kjøpe en drømmeseng og fant en grei sådan. Til kr 499. Ekspeditøren gikk på lageret, hentet denne og pakket den ut. Men nei, betalingen var det verre med. Butikken ak... Ver mais
A empresa respondeu
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Møblér er en landsdækkende kæde af lokale møbelhandlere. Som fagmænd prioriterer vi stor viden om møbler, materialer og boligindretning.
Informações de contato
Toftegårdsvej 16, 8370, Hadsten, Dinamarca
- info@mobler.dk
- www.mobler.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 40% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fuldstændig elendig virksomhed (Vordingborg)
Hej Læsere.
Denne virksomhed vil jeg klart ikke anbefale, da de snyder med aftaler og priser.
Jeg har brugt omkring 20.000 Kr.- i denne virksomhed, men efter 2-3 måneder kontakter de mig på telefon er forklare at de har glemt at hæve pengene for et bord, jeg havde i min ordre.
Dette er selvfølgelig en menneskelig fejl, dog ønsker de ligepludselig også at der mangler en betaling på yderligere 499 Kr.- af nogle stole som allerede er betalt kontakt.
Det vil sige de har ændret en pris på en vare som allerede er betalt, og opkræver et beløb af en anden pris.
Forklare man det til deres kære kundeservice "Bente" så lyder det som om i telefonen at de er meget desparate efter en betaling, og virker til at de er fuldstændige ligeglade med os kunder og kun tænker på penge.
Spørger man efter en kompensation for deres fejl og besvær, så er der ikke noget at hente.
Her er min anmeldelse (1-10):
(1/10) Svare efter 5 dage på en mail
(1/10) Elendig kundeservice
(1/10) Snyder deres kunder
(1/10) Ikke kundeservice minded personale
(1/10) Opkræver en anden pris end vist.
(1/10) Overholder ikke aftaler
(1/10) Enorom desparat efter penge.

Resposta da Mobler
Tusind tak til Michael Aalborg City Syd…
Tusind tak til Michael Aalborg City Syd for den fantastiske service ud over alt i en temmelig presserende sag. Løste problemet straks på en søndag, hvor vi var i stor knibe på campingpladsen Strandparken.

Resposta da Mobler
I Møbler Ikast har vi haft rigtig gode…
I Møbler Ikast har vi haft rigtig gode serviceoplevelser i forbindelse med køb af senge. Vi er glade og tilfredse med vejledning, priser, produkter og levering.

Resposta da Mobler
Pas på de fusker med priserne
Pas på de fusker med priserne. Deres bari vitrinskab er sat ned med 4000 kr. til nu 2.999 kr. men i bo-bedre er samme vitrinskab, samme navn til fast lav pris til 2.999 🙈 i skal ikke tro i spare penge hos dem...de fusker bare

Resposta da Mobler
I Møblér Skanderborg fik jeg en…
I Møblér Skanderborg fik jeg en virkelig god serviceoplevelse. Efter at være kommet til at købe en sofa, der viste sig at være for stor til rummet (som var 100% min egen fejl) fik jeg alligevel hjælp til at finde en virkelig fair løsning på problemet. Hver gang jeg har besøgt butikken er jeg i øvrigt altid blevet mødt af venlige medarbejdere, der ikke hænger over en eller presser som nogle sælgere ofte gør. Sortimentet er spændende og i de fleste prisklasser. Jeg kommer bestemt tilbage og kan kun anbefale dem.

Resposta da Mobler
god services og virkelig god kvalitet
Lidt lang levering(under corona) men god services og virkelig god kvalitet.
Og meget hjælpsom

Resposta da Mobler
Foreløbig fin service i butikken og ved…
Foreløbig fin service i butikken og ved bestilling. Afventer nu levering af den ønskede stol + skammel, men desværre først i august, pga. fabrikkens sommerferie.
God service i Møbler Odder
God service i Møbler Odder. Levering på den forventede dag og god vejledning ift. vedligehold af havemøbler.
God service og lækker kvalitet
Vi var på udkig efter en ny sofa, og efter mange besøg i mange butikker fandt vi den lækreste sofa hos Møblér i Silkeborg: Chaiselongsofa med 110 cm. bred chaiselong i petroleumsblå. Sælgeren var opmærksom, flink og spørgende, og efter ganske kort tid havde vi besluttet, at det skulle være den sofa.
Efter lidt forhandling, kom vi frem til en fair pris, og sofaen blev bestilt. Grundet Corona var der lang leveringstid, men det fik vi at vide, da vi købte den.
En uge for tidligt kom sofaen, hvilket var super fedt! Den var sindssygt nem at samle - tror kun det tog et kvarter - og nu står den og pryder vores stue.
Tak for lækkert produkt og god service :)
Hos vores lokale og velassorterede…
Hos vores lokale og velassorterede Møbel forretning, kan man altid vide sig sikker på en god og professionel behandling.
Skulle man ønske et produkt der ikke lige er på hylde, så kan man være sikker på at man nok skal få det leveret, så hurtigt som producenten fremsender det.
Kvaliteten af produkterne, har ind til dato aldrig fejlet noget.
Vi sætter pris på at kunne handle LOKALT.
Aldrig har jeg fået så kedelig en…
Aldrig har jeg fået så kedelig en oplevelse, som i jeres butik i Odder. Min kæreste og jeg har besøgt butikken tre gange, for at finde den rigtige lampe. Ikke en eneste gang, har personalet så meget som kigget op fra deres stol. Vi beslutter os dog alligevel at købe en lampe derfra, da det er det eneste sted vi kan få den. Der findes ikke ét gram kunderservice i den butik. De får dog én stjerne for den fine lampe :-)
Sunds møbler
Sunds møbler. Lys og venlig butik. Stort udvalg af møbler. Super god service. Betjening og venlighed helt i top.
Købte skovby sofabord i pigmenteret eg
Købte skovby sofabord i pigmenteret eg, på bolig og design messe i Bellacenteret samt en gratis skovby olie til bordet. Fin behandling der. Vi måtte selv rykke for levering af bord da leveringstiden var overskredet. Olien var ikke med. Gjorde opmærksom på dette. Fik en olie som ikke var den lovet olie. Gjorde opmærksom på det og fik en ny olie som ikke var til et Hvid pigmenteret bord. Gjorde opmærksom på det og fik lovning på ny. Ingenting modtaget og ingen tilbagemelding på opfølgning på mail. Korrespondance er sket med møbler kbh s. 28.4. Nu er olie modtaget.
Super service som altid i Aalborg
Købte idag ny seng i sengeafdelingen i Gades møbler, Aalborg og har endnu engang fået en service til topkarakter. Tusind tak til Michael og Tommy fra møbelafdelingen for super betjening👍👍👍👍👍

Resposta da Mobler
Denne anmeldelse omhandler Møblér i…
Denne anmeldelse omhandler Møblér i Silkeborg.
Vi har købt en sofa for flere år siden, og er således uden for garanti / reklamationsret. Desværre er den gået en smule i stykker og hælder lidt til den ene side. Fabrikanten har afvist vores reklamation, selvom det kunne være noget, man burde kigge på. Alligevel har Møblér haft deres montør forbi i dag, og har lavet sofaen uden beregning. Det er rigtig fin service, som vi bestemt sætter pris på. Tak for den gode behandling.

Kørte forgæves
Uheldig service. Vi venter ude foran i 20 minutter i butikken i Ishøj, uden at der bliver åbnet. Trods deres live support melder tilbage der burde være åbent.

Møblér Odder - tilidsvækkende god service
Vi har netop købt bord og seng hos Møblér Odder. Begge dele blev leveret fragtfrit ufhængigt af hinanden. Vejledning i butikken var rigtig god og vi kom omkring mange aspekter omkring købene. Særligt sengen blev gennemgået detaljeret. En forglemmelse om lovet rabat rettede butikken egenhændigt og uden opfordring, og det giver ekstra tillid til butik og personale og lyst til at handle der igen.
Gode priser og god service
Gode priser og god service. Eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er at der gik lidt tid med at bekræfte leveringstidspunktet. Kan godt anbefales.
Køber en skænk plus en hængevitrine hos…
Køber en skænk plus en hængevitrine hos møbler i Horsens. Da jeg bestiller i starten af januar står der 3-5 dages levering. Jeg bliver så ringet op at de først kan levere om 3 uger. Varerne kommer i slutningen af januar. Begynder at samle skænken og da jeg er færdig finder jeg en lille fejl i toppladen. For mig ligner det en fejl i produktionen. Ringer til sælgeren Morten. Han siger at træ er et naturligt produkt så jeg skal bare lige slibe den lidt. Holder fast i at det er en produktionsfejl. De sender efter 2 uger en mand ud for at slibe toppen. Han siger med samme at det er en fejl i produktionen. Sælgeren siger at de vil sende mig en ny topplade. Siger til ham at jeg ikke kan skille det ad uden at det går i stykker da pladen er limet på. Han vil så sende en mand ud og gøre det for mig. Jeg går så igang med hængevitrinen. Finder med det samme 3 fejl på denne også. Ringer igen til sælger. Han siger at de vil skaffe nye dele til mig. Nu er vi så henne i den anden uge i februar. Jeg siger til ham de må få styr på deres leverandør. Han tilbyder mig nu at komme med er sæt der er samlet. Jeg finder så ud af at han vil give mig en demomodel fra butikken. Jeg siger nej tak til dette da han ikle vil give mig rabat på en demomodel. Han tilbyder mig så et nyt sæt som jeg skal vente på 3 uger mere. Han vil dog ikle give noget kompensation for at jeg har ventet 3 mdr på møbler. Jeg siger til ham at de bare kan hente det hele igen så. Skal ALDRIG handle i den butik igen.

Resposta da Mobler
😁 Rigtig god service i Møbler Odder.
😁 Rigtig god service i Møbler Odder.
Vi blev hjulpet til et købe af ny sofa.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.