Modhi Avaliações 37

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Et spekulativt og grådig byrå av verste sort som iverksatte inkasso mot meg på en måte søm brøt inkassoloven. Da de nektet meg kompensasjon måtte de møte i forliksrådet der de ble tvunget til å bet... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Man kan ikke gi mindre enn en stjerne, hadde det vært mulig skulle de fått det. Eneste inkassoselskapet som ikke går med på noen avtaler selv om gjelden er 10+år gammel og de er frekke, krever ekstrem... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Banco
  2. Serviços Financeiros Alternativos
  3. Consultor Financeiro
  4. Serviço financeiro não-bancário

Informação fornecida por fontes externas variadas

Vi endrer navn til Modhi Finance. SpareBank 1 Portefølje styrker merkevaren og endrer fra 1. mai navn til Modhi Finance.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

SVINDEL I TOPPSKIKTET…

Hei jeg ble oppringt gang på gang av en pågående selger for kreditiformasjon (Myscore as) og han lovet at jeg aldri ville få en inkassosak hvis jeg brukte deres tjenester
Jeg var godtroende og han laget et opptak hvor dette aldri ble nevnt
Jeg forstod jeg var blitt lurt og ville annulere avtalen, men da hadde de opptaket som de brukte mot meg
Jeg har en avtale med Proff Forvalt så hva skulle jeg med samme tjeneste fra Myscore as
Jeg skrev mange mailer og de ga seg ikke og de sendte saken til inkasso og da kommer Modhi Norge på banen
Jeg har ikke fått et brev fra Modi Norge as men de har tatt utleggforretning noe jeg oppdaget i dag
Har alltid hørt at en aldri kan sende et krav til et inkassoselsakp hvis det er omtvistet
Så Hold Øya oppe og ikke la dere lure av disse svindlerene
Mvh
Helge Haarberg

27 de maio de 2023

Eg må stilla i Trondheim Forliksråd ,ennå eg har betalt mi gjeld,

Eg vart svindla gjennom sommaren 2019 , då jeg leide mitt loft til mann jeg stolte på , så hadde budd i nabo leilighet over gangen..han skulle hjelpa meg med eitt refinansiering lån , jeg ville visa jeg stolte på han og holdt Ikkje neven framføre..gjennom sommaren tok han opp 11 kreditt lån i mitt navn , og div kjøp . Han flytta ut i august , å kom innom for å hente ei fiskestang , noko så var påskudd for å prøva på mitt MasterCard, gjennom heile sommaren stoppa og omadresserte han min post…jeg anmeldte så snart jeg fann ut av da…Jan 2020 fekk jeg advokat , skulle jeg få stoppa krava jeg har Mail alle sette kravet i bero , noko nekter dei gjorde, var heldig og hadde dekning på forsikring , men dessverre blitt 120 000 kr å betale i eigenandel Kvar gang jeg snakka med saksbehandler skreik han , du er skyldig , du er skyldig , du har sakt deg skyldig, jeg fekk avtale betale gjennom 5 månader dei 11.000 mi gjeld ,avtale mellom meg og saksbehandler og advokat , etter 2 månad fann jeg ut jeg betalte på både mitt krav på 11.000 og svindel på 10.000..jeg kontakta saksbehandler , då trua han med ta meg i retten , jeg skulle aldri få eitt MasterCard igjen, han var så forvirra kalla meg Grethe Ikkje mitt navn , min advokat måtte gi beskjed han måtte roa seg ned, men han brydde seg Ikke…jeg snakka med Sparebank 1 i Bergen , dei ville gi meg ein ny saksbehandler , jeg fekk ny ..9 mai 2022 Mail kravet var ca 21 000 kr, dagen etter var forrige saksbehandler tilbake og sette gravet opp til ca 35,000 kr…Svindler vart dømt i aug 2021 til 1 år fengsel for svindla meg mann i nabo huset .Alle krava mot meg dei 11 Kredittlåna vart sletta , no er saken teke inn i Forliksrådet i Trondheim , alt har berre blitt eitt mareritt , så aldri tar ende…jeg er krevd å betale da så er igjen , svindel + renter så dukka opp neste dag…tilsaman 30 000 kr..heile mi forklaring i Bergen Tingrett vart tolka så truverdig…No har eg betalt all mi gjeld , ennå må eg stilla i Trondheim Forliksråd..

9 de maio de 2022

Sadister av værste sorten

Våre rådgivere har lang erfaring med å følge opp og behandle inkassokrav. Vi er opptatt av å opptre profesjonelt ovenfor både kunder og skyldnere, og har derfor fokus på kompetanse og adferd innenfor alle de områder vi opererer. Våre kunder og skyldnere skal være trygge på at vår inkassovirksomhet utøves i samsvar med god inkassoskikk, og vi jobber hardt og målrettet for å finne frem til løsninger som er gjennomførbare for den enkelte skyldner står det så flott på hjemmesiden dems. Bare tull. større sadister skal man leite lenge etter. umenneskelig og ufordragelig oppførsel og frekkhet på kundebehandlere. blir kvalm. de holder seg absolutt ikke innenfor regelverket

11 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har hatt dem som kreditor siden…

Har hatt dem som kreditor siden 2012,hadde en hovedstol på 26500 og har betalt inn tilsammen 71000 og den er nå på 14500,det er noe som er galt her, føler meg svindlet og er dypt fortvilet over at de bare innrømmer at det er på grunn av høye renter.

5 de setembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ga dem inn i forliksrådet!

Da de nektet meg kompensasjon måtte de møte i forliksrådet der de ble tvunget til å betale meg økonomisk kompensasjon.
Kan ikke få sagt i sterke nok ordelag hvor foraktelig dette byrået er, alle som bruker dem til inndriving står æreløse tilbake!

17 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Norges mest sadistiske, brutale og useriøse svindel selskap

Dette er et selskap så brutalt og sadistisk at jeg nesten ikke finner ord. Mye viktigere for dem å plage folk i en tøff livs situasjon enn å komme til fornuftige løsninger. Pengene betyr mindre enn å få brukte så mye sadistisk og rå maktmisbruk som de tydeligvis nyter enormt å bruke.
Sparebank 1 som er en seriøs bank, burde skamme seg over å ha startet et slikt selskap og skille det ut, så slipper de selv å ha blod på hendene.
Der alle andre er løsnings orientert velger dette selskapet å følge lovens tekst til punkt og prikke og det virker godt de ødelegge familier, fører til mage skilsmisser, ødelegger oppveksten til barna som lider under skilsmisser og foreldre som ikke er der lenger. Barna får lide fryktelig uten at disse bandittene bryr seg det minste. og de barna som mister foreldrene og tryggheten et barn trenger vil ta dette med i oppvekst som blir ødelagt og videre i voksen livet.
Videre har disse tjuv raddene stått for flere tragiske selvmord og jeg er vel neste i rekken som ikke orker mer.
Denne banken har kun fått laveste mulige score hos samtlige anmeldere og flere ønsker å en skala med minus, hvorfor star den da med 1 og en halv stjerne i oversikten når ingen har gitt annet en laveste mulige score. Denne banken burde kredit tilsynet lagt ned forbud mot! styr unna Sparebank 1 og deres lakeier i Norges verste inkasso byrå,
Hilsen en som har samarbeidet fint og løst alle andre saker på en fin måte hos alle andre selskap.

16 de agosto de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Modhi er kjeltringer med loven i hånd…

Modhi er kjeltringer med loven i hånd ..de viser ingen medmenneskelighet..de straffer voksne som sikkert fortjer litt straff pga mislighold av gjeld ..men samtidig straffer de igså barn som er uskyldige..dette gjelder for folk med offentlig gjeldsordning..deres måte å følge loven slavisk oppløser familer ..og skaffer en uendelighet m problemer ..jeg vet ikke hvilet idioter i regjeringen som har laget lovene angående offentlig gjeldsordning men de burde prøvd det på kroppen selv..det er ikke noe fornuft i det..mange inkasso selskaper kan faktisk vise litt medmenneskelighet..nen ikke modhi de har ingen mennesklige følelser. Uannsett hvor mye de følger loven er de en skam .

11 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldri signere gjeldsbrev fra disse

Jeg har sett på flere saker av Modhi og de har en fremgangsmåte som er forferdelig. I praksis betyr dette at de ønsker at du skal signere gjeldsbrev hvor de bruker tvangsfullbyrdelses loven §7-2. Det er full avtalefrihet i henhold til forfalte pengekrav mellom parter. Dette utnytter Modhi på det sterkeste. De kan innskrive §7-2 som betyr at du står uten rettigheter og loven hvis du ikke betaler 1 måned. At det er lov er helt sinnsykt, men at de i tilegg bruker dette kortet er renspikket hinsides enhver fornuft. Inkassobyråer har faktisk et ansvar for at du ikke havner i økonomisk uføre eller tvinges inn i fattigdom. Det kan de faktisk gjøre. Aldri signer gjeldsbrev med Modhi. De er useriøse og tjener vanvittig mye penger på det.

5 de maio de 2022

Elendig!!!

De bruker veldig lang tid på å svare. Og når de svarer er de ikke villige til å forhandle. De sier også at åpningstider på chat er 08:00 - 16:00. Dette er ikke tilfelle. Og når du først har betalt hele kravet, bruker de for lang tid til å slette anmerkingen!
Gjør alt dere kan for å unngå at en sak til Modhi! Helt ufattelig dette er lovlig!

17 de fevereiro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hei det er trøsten ord æ skal hjelpen…

Hei det er trøsten ord æ skal hjelpen gammel kompis med sak som snart 20 år gammel et gammel gjeld brev lån på kr100000 han har betal kr 3400 9 år han betal snart en kr450000 men lånet har steget med kr 30000 så no er gjelden hans på kr140000 etter dem to fra hytta solgte for kr 80000 +kr450000 er ikke det SVINDEL SÅ VET IKKE JEG .og namsmannen ser ikke på papir vis ikke så er med på den svindelen .det sikker mange såndre saker .jeg kommer ikke til gi mæ denne saken om så skal få aviser eller tv .jeg hellt enig med at klag til finans nevna jo flere som klager så må dem høre til slutt ps jeg skriver morgen etter det loven møte

13 de janeiro de 2022

Svindel

Svindel! Ringer flere ganger om dagen. Og det er en robot i andre enden.
Ingen info om hva kravet gjelder.

9 de setembro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Her burde det være stjerner i minus…

Her burde det være stjerner i minus istedet for da har de endt LANGT ned på minus siden, når jeg ringer dem sier dem bare at det er post tjenester for 6000,- fra 2013, jeg har aldri sendt post for 6000,- så dette er et rent svindelselskap, ska gå til namsmannen og be de se på saken.

8 de setembro de 2021

På grensen til svindel!

Alle som har mulighet burde melde disse inn til finansklagenemda!

Som en skrev tidligere her så kjøper de opp små saker som egentlig burde vert foreldet og legger på titusener av kroner. De har også en helt forferdelig kundeservice. Snakk om å ødelegge liv!

8 de julho de 2021

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais