Et spekulativt og grådig byrå av verste sort som iverksatte inkasso mot meg på en måte søm brøt inkassoloven. Da de nektet meg kompensasjon måtte de møte i forliksrådet der de ble tvunget til å bet... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
De bruker veldig lang tid på å svare. Og når de svarer er de ikke villige til å forhandle. De sier også at åpningstider på chat er 08:00 - 16:00. Dette er ikke tilfelle. Og når du først har betalt he... Ver mais
Veldig hyggelige, svarer med engang og har hjulpet meg veldig mye med å bygge opp selskapet mitt.
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Vi endrer navn til Modhi Finance. SpareBank 1 Portefølje styrker merkevaren og endrer fra 1. mai navn til Modhi Finance.
Informações de contato
Noruega
- www.modhi.no
Sender SMS selv om jeg ikke har Konto på nettsiden
sender meg SMS hele tiden selv om de har feil person, de ringte meg før også, sa til dem da at de hadde feil person, men enda så har dem ikke oppdatert nummeret. Enten er de en gruppe med inkompetente folk eller så er dem helt på bærtur 24/7
Om du har avdragsordning med disse
Om du har avdragsordning med disse, sørg for at du betaler inn på hovedstol først! Ellers setter de opp 100% av innbetalingene dine på renter så rentene ikke synker før de er nedbetalt.. Send en mail om at det skal gå til hovedstol først, og ikke betal neste avdrag før du har fått svar, ellers ender du opp med å "tilfeldigvis" få svar dagen etter neste innbetaling. Useriøst selskap som skviser ut mest mulig penger fra folk..
Svindel
Drar strikken alt for langt. Unnlater å fortelle skyldig beløp slik at renter stiger uten at du er klar over det.
Ødelegger liv
De tøyer strikken alt for langt
Krav etter konkurs. Ber om å signere et brev om utenrettslig innkreving og fri pant. Et selskap som ikke fortjener livets rett, dette er ran på høylys dag. Har du mottatt et brev og de truer med å melde forliksklage, ta kontakt med finanstilsynet og Gjeldsrådgiver alliansen. Dette er skurkeri over en lav sko. Har du et selskap så anbefaler jeg bruk av profesjonelle til å kreve inn inkasso, det vil si Lindorff eller andre aktører som er villig til å forhandle og ikke utsette for dårlig inkassoskikk.
Helt elendig kundeservice
Helt elendig kundeservice! Har 5 kreditorer jeg har fått til en avtale med på vegne av familiemedlem som jeg har fullmakt å handle på vegne av.
Men Modhi collect kommer ikke møte på noen som helst måte og gjør at hele avtalen går i vasken.
Utrolig kynisk firma og ansatte.
Svindel
Svindel! Noen burde kunne få de vekk fra denne verden!
Man kan ikke gi mindre enn en stjerne
Man kan ikke gi mindre enn en stjerne, hadde det vært mulig skulle de fått det. Eneste inkassoselskapet som ikke går med på noen avtaler selv om gjelden er 10+år gammel og de er frekke, krever ekstremt privat i formasjon og behandler folk elendig selv når man vil gjøre opp. Skammelig av Sparebank 1 å disse som en del av sitt selskap
Useriøst og kriminelt!
Useriøst og kriminelt!
Saken startet fordi vi eide et lite næringsbygg der strømmen ble levert av ENEAS. Bygget ble solgt og strømavtalen ble karakterisert som å bli brutt. Dette utløste et gebyr. Da det i ettertid ble avklart årsaken til bruddet ble gebyret ettergitt. I mellomtiden var kravet overført Kredinor som også kom til samme konklusjon. Derimot hadde de allerede klart å få solgt kravet til Modhi Collect. Da begynte helvete!!!
Dette er et firma som ikke tar input eller imot meldinger. De kjører på i full fart ved bruk av Namsmannen, utpanting, kontobeslag, etc. Dette er verstingene i inkassobransjen som ikke tar hensyn. Kyniske banditter. Slike aktører er ingen land tjent med å ha.
Den opprinnelige kreditoren, ENEAS hjelper oss i kampen mot Modhi!!
Fikk inkasso fra Zanito eller noe…
Fikk inkasso fra Zanito eller noe slikt, dette er et selskap jeg ikke kjenner til engang. De er også veldig frekk og uprofesjonelle på epost.
Idioter som er ute etter å ta rotta på…
Idioter som er ute etter å ta rotta på folk. Viser absolutt ingen vilje til løsninger!!!
Kjøper opp krav og viser ingen evne til…
Kjøper opp krav og viser ingen evne til å komme til løsning. De er en del av sparebank1
Ren svindel
Ren svindel. De kjøper opp krav og legger til titusenvis av kroner på toppen. null kommunikasjon! de må miste bevilgningen øyeblikkelig.
Falske inkassosaker.
Sender ut falske inkassosaker. Så dette er svindel rett og slett! Styr unna.
Useriøst
Useriøst. Dette er på grensen til svindel/scam. Kjøper opp ugyldige krav. Kort oppsummert: Min erfaring med firmaet gjelder ett opprinnelig krav på 49,- i porto for en gratis gave som angivelig skal ha blitt bestilt en gang i 2015. Har tatt kontakt både pr. e-mail og tlf å informert flere ganger(over flere år) om at jeg ikke erkjente dette kravet og at det er ugyldig. Dette har blitt oversett, å har nå gått så langt at det skal taes videre til tingretten. Modhi krever nå rett i underkant av 20.000 kr, FØR vi har vært i tingretten. De vedsender dokumentasjon til namsmannen hvor det er registrert en adresse og ett telefonnummer som er helt fremmed/ukjent for meg. Jeg har siden Etter søk på internett, ser det ut til at telefonnummeret aldri har vært i bruk.
De hadde tidligere på MineSider registrert 33 SMS/MAIL tilsendt til meg ang. saken. Disse er nå fullstendig slettet, og jeg funderer på om de kan ha blitt oppmerksomme på akkurat denne feilen å dermed slettet alle.
At de som firma kjøper opp ett krav som de ser at aldri er blitt erkjent, samt at det er fra 2015 med så mange feil opplysninger, er helt uforståelig for meg.
Ett enkelt søk på firmaet, Zentio AS, som solgte det opprinnelige kravet til Modhi hadde avdekket en LANG(flere år under navnet Zentio AS samt. lang erfaring før navneskiftet fra Kontura AS) historie vedrørende akkurat dette: kunder som mottar ''bestillinger'' som de aldri har bestilt å deretter ikke kommer seg ut av 'abonnements-feller'. I mitt tilfelle så har jeg faktisk heller aldri mottatt noe bestilling/vare/prøve, kun 3 fakturaer i løpet av perioden 2015-2020 - og alle 3 fakturaer var på forskjellige beløp henholdsvis hovedstol på 49,- 0,-(!!) og 477,- alle 3 fakturaer med egen, høy rentesalær. Bevillingen bør fratas snarest.
Alle mulige skritt som kan taes, må taes - for å få slutt på slik ulovlig inkassoinndriving.
Helheten i denne saken krysser av mange av boksene for å kvalifiseres som økonomisk kriminalitet og svindel - satt i det perspektiv så er beløpet fortsatt ganske smått, så den eneste utveien jeg ser pr. dags dato er å bruke min tid & energi på dette helt til det forsvinner ut av verden. Etter/underveis i tingrettens prosess vi jeg se for meg at kravet vil vokse og at anmeldelsen vil bli tatt mer på alvor. Forhåpentligvis vil tingretten se på alle tilsendte dokumenter å ta en rask avgjørelse i saken, evt. må det søkes om erstatning for tort å svie da dette tydeligvis har forfulgt meg i flere år å spesielt hatt en stor innvirkning på livet mitt den siste tida.
I en avisartikkel fra 2015 ang. en lignende sak uttalte daglig leder Kjell Ove Kvalheim at ''- Her er det noe som har skjedd uten at jeg har kjent til det, beklager Kvalheim, som ut fra de belastningene kvinnene er påført har valgt å trekke begge sakene fra inkasso.
Spangelid opplever beklagelsen som oppriktig.
- Vi har fått til en avtale med Kvalheim at vi kan ta sakene direkte opp med han. Jeg har god tro på at vi får ryddet opp i stygge saker når de dukker opp. Dette er gøy. Det er litt solskinn i mørketiden, konstaterer Spangelid''
Likevel nekter både Zentio AS og Modhi Collect og slette min sak? som omhandler akkuratt det samme: '' Denne kvinnen hadde fått varer tilsendt til en annen adresse enn den som var oppgitt i bestillingen. Det samme var gjort med fakturaene, og senere flere forliksklager.''
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.