Banner for Modulskolefoto

Modulskolefoto Avaliações 635

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tog det mest fantastiske billede af min to-årige i hans gamle vuggestue Den Grønne Giraf. Min betaling gik aldrig igennem, hvilket jeg ikke anede, og jeg opdager pludselig at jeg stadig skylder for... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ulkebøl Skole har brugt Modul Foto i ca. 10 år efterhånden. Vi er meget tilfredse med samarbejdet. Alt forløber enkelt og professionelt og vi får altid nogle skønne billeder af vores elever. Senest ha... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg oplevede en sød og hjælpsom betjening hos Modulfoto Frederiksberg. De ved alt om lysbaggrund og de forskellige mål til kørekort og visum, som kan være ganske komplekse for almindelige mennesker. P... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opdatering. Efter at have modtaget to billeder af nogen helt andre børn, har vi nu endelig fået det rigtige billede fra juni og betalt regning for foto og fragt. Oprindelig besked: Har bestilt... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fotógrafo
  2. Fotos para passaporte

Escrito pela empresa

Vores mission er at tage gode og ægte billeder, der med glæde hænges op i de danske hjem, og skaber smil på læben og gode minder. Men vi vil mere end blot at tage skolefotos – vi vil gøre vores til at hylde det ægte og vores forskelligheder. Hos modul foto har vi fotografer, der har en god forståelse for den enkelte elev og hurtigt kan skabe en tryg kontakt til dem. Derudover specialiserer vi os i at tage pasfotos på vores kontor på Frederiksberg.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Pasfoto

Skulle have taget pasfoto af min datter på 2 år. Virkelig hurtig, nem og god oplevelse med en rigtig sød og kompetent medarbejder. Her kommer vi helt sikkert igen😃

20 de março de 2025

Hej Mie
Det er så dejligt at høre - I er altid velkomne:)

Skøn oplevelse

Skøn oplevelse! God stemning og god hjælp med at finde ud af, hvilket format pasfotoet skulle have i den del af verden, hvor jeg skulle hen

10 de março de 2025

Resposta da Modulskolefoto

Dejligt at du havde en god oplevelse og god tur:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kontakter modul foto fordi jeg får…

Jeg kontakter modul foto fordi jeg får rykkere men uden at have modtaget hverken billede eller regning.
De annullerer så det hele, da jeg ikke ønsker noget af det alligevel. Trods rykkeren får de 5 stjerner for deres gode service!

18 de fevereiro de 2025

Hej Janie
Tak skal du have. :)
Vi er selvfølgelig kede af misforståelsen, men er glad for at vi kunne løse det sammen på en god måde:)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Modulfoto er altid hjælpsomme og…

Modulfoto er altid hjælpsomme og venlige!

3 de março de 2025

Hej Pia
Vi gør vores bedste og er glad for at du har kunne mærke det:)
God dag:)

Hurtig og fantastisk service

Skulle tage pasbillede til mit nyfødte barn. Vi fik taget rigtig gode billeder og det gik hurtigt! Tusind tak!

4 de março de 2025

Resposta da Modulskolefoto

Dejligt at det gik så godt :)

Modtog en rykker

Modtog en rykker, fordi jeg havde glemt at betale. Jeg ringede og beklagede en masse gange og de var så venlige at fjerne min rykker! Tak modul foto

19 de fevereiro de 2025

Hej Jill
Vi kan alle glemme en betaling - det skal ikke skille os ad:)
Tak for at tage dig tid til at skrive herinde - det sætter vi pris på:)
Go dag

Virkelig gode til fotos

Virkelig gode til fotos!
Endelig en smilende pige på billeder som ellers er mega genert 💪🏼

21 de fevereiro de 2025

Resposta da Modulskolefoto

Ej hvor dejligt at høre ❤️ tak for at tage dig tid til at skrive det til os 😀

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Lang ventetid men har endelig modtaget fine billeder

Min datter fik taget billeder i september 2024, det første sæt billeder vi fik efter meget lang ventetid, var tryk skadet. Jeg har skrevet til firmaet, og nu (marts 2025) har jeg endelig modtaget nye billederne i god stand denne gang🙂

16 de setembro de 2024

Hej Tina
Det er jeg ked af at høre. Det er bestemt ikke optimalt !
Vi har sendt billederne afsted med pakkepost denne gang, for at sikre os at de nåede frem - jeg håber du bliver glad for dem :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har nu siden efteråret prøvet at få de…

Har nu siden efteråret prøvet at få de billeder jeg har betalt for i starten af skoleåret. De bliver bare ved med at sige at de sender dem igen, men pga post nord er det meget normalt at der går 14 dage. Nu er der fået 6 mdr

26 de fevereiro de 2025

Hej Helene

Jeg håber billederne er kommet godt frem med pakkepost denne gang:)
Jeg er ked af at du skriver, at du har prøvet at få fat i billederne, samt betalt i starten af skoleåret, da jeg først kan se du har kontaktet os (og betalt) i slutningen af januar... Kan du forveksle det med et andet barn? Eller kan du har kontaktet os fra en anden mail?

Jeg er selvfølgelig ked af at du først får billederne nu, men det er jo også svært for os at hjælpe, hvis I ikke kontakter os, da vi jo regner med at posten når frem.

Jeg håber alt er godt nu :) Vi vil i hvert fald meget gerne hjælpe så godt som vi kan.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

simpelthen det dårligste virksomhed jeg…

simpelthen det dårligste virksomhed jeg nogensinde har forsøgt IKKE at købe noget af. Skolefotos blev taget - piv ringe billeder som vi ikke ønsker. Ringer ind og får at vide at jeg bare skal aflevere dem på skolen igen, så skal jeg ikke tænke mere på det. Fint tænker jeg, men så kom min nabo i går med 2 breve som var røget i deres postkasse. Rykkergebyrer med rykkergebyr for billeder som jeg aldrig har købt eller modtaget. med trusler om Inkasso - hvorfor H har I ikke kontakt mig via mail, hvor al anden dialog er foregået... og hvorfor siger I et og gør noget andet...og flere måneder efter at skolefotos blev taget

18 de fevereiro de 2025

Hej Christina
Jeg er ked af, at du har sådan en dårlig oplevelse af os.
Jeg kan godt se i vores system, at vi fik din søns portrætter retur i efteråret, men at vi ikke modtog klassebilledet fra dig. Dette har vi ikke så ikke modtaget en betaling på og det er derfor, at der er kommet rykkere ud. Er det en fejl med klassebilledet, undskylder jeg mange gange.
Ligegyldigt hvad, vil jeg vil meget gerne finde en god løsning, du synes er fair.

Vil du skrive direkte til mig på vip@modulfoto.dk ?

Mega gode til børn

Høflig og hurtig betjening til pasfoto. Fotografen var virkelig god til at håndtere mit barn på 7 måneder.

17 de fevereiro de 2025

Hej :)
Det er vi så glade for at høre - tak for at tage dig tid til at skrive :)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Sender rykker selvom billederne er betalt!

Børnehaven har valgt at modulfoto skulle tage årets billeder.
Billederne blev egentlig ok og jeg bestiller 3 stk portrætfoto til 390kr og betaler online.
Får dem udleveret i en plastikchartek fra pædagogen på stuen. Tænkte at de godt kunne have været pakket ordentligt ind så de ikke kunne være i risiko for at blive bøjet.
Nu her 2 måneder efter, ligger der pludselig en rykker på manglende betaling. Prisen skulle være op 120kr og så 100kr i adm gebyr. Det virker ærlig talt ikke som om at der er styr på det. Jeg har ifm bestillingen af de 3 fotos betalt, hvilket også fremgår af netbank. Ingen af billedernes pris stemmer overens med de 120kr som oplyses på rykkeren.
De tager ikke telefonen, så der er sendt mail med dokumentation. Så må vi jo se om de svarer retur.
Det bliver en sidste gang herfra med at benytte dem som fotoleverandør.

Tilføjelse: modulfoto ringede mig op og sagde at jeg skulle have bestilt et gruppebillede (deraf de 120kr). Som jeg fortalte, så har jeg ikke bestilt et gruppebillede da man ikke kunne se hvordan det så ud ved bestilling af de andre billeder (grundet GDPR). Så jeg har hverken bestilt eller modtaget et gruppebillede. Fik dog en god snak med chefen Stine som har sagde at hun havde slettet fakturaen og rykkergebyret. Så derfor går de fra 1-3 stjerner pga kundeservicen.

2 de fevereiro de 2025

Hej Christina

Tak for din henvendelse.

Jeg kan godt se at dine portrætter er betalt. De 120 kr. er for stuebilledet, da jeg ikke kan se dette skulle være betalt. Jeg vil dog gerne fange dig over tlf, så vi kan finde en god løsning på dette. :)

Jeg er ked af at du har prøvet at ringe til os i fredags, da vi havde lukket. Vi plejer altid at svare telefonen hurtigt i vores åbningstider:)

Når vi får lov at sende billederne til institutionen, plejer de at være søde til at passe godt på dem ved uddeling, men jeg vil da tage med videre at de kunne få en anden indpakning:)

Jeg håber jeg kan fange dig i løbet af dagen:)

Vh Stine

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais