Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Mono.net er simpelt at bruge for begyndere - og har flere avancerede muligheder hvis man kan noget mere. Der er mange muligheder for at lave lige præcis den hjemmeside man gerne vil have. Har brugt s... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Anmeldelse af mono.net: Uden erfaring eller lignende arbejde skulle jeg lave min egen hjemmeside og valgte mono.net, da deres designs så bedst ud. Jeg har nu lavet min hjemmeside og det gik nemmere en... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mononet reklamerer med at de er en mobilvenlige. Men man kan kun redigere sin hjemmeside fra pc. Idag er det efterhånden de færreste der lige har sin pc med på farten. De er derfor langt bagud i udvik... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Mono.net er et særdels udemærket CMS, men deres svartider eller mangel på samme når man har problemer er helt i skoven. Har nu ventet i mere end 14 dag på et simpelt svar fra deres support, mono ve... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de Software

Escrito pela empresa

Få en professionel hjemmeside og vækst din forretning online. Med mono.net får du et professionelt og fremtidssikret website. Vi taler dansk, og vi hjælper dig inden for 24 timer. Det er supernemt, og du behøver ikke at kunne programmere eller designe for at komme i gang. Flotte designskabeloner gør det let for dig at få dit eget professionelle udtryk. Du kan beskytte din hjemmeside med en adgangskode, indsætte kontaktformularer med et Google kort, indsætte videoer, bruge flotte gallerimoduler og meget mere.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

God hjemmeside

Mono fungerer generelt rigtig godt: nemt at tilmelde, god editor til hjemmesiden osv.
Dog oplever jeg ofte, at der (i forbindelse med redigeringen af en del-side) simpelthen forsvinder elementer, som man så må indtaste igen.
En ærgerlig ting, men det piller ikke så meget ved, at Mono generelt er en glimrende ting, som jeg klart vil anbefale.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelle hjemmeside for ALLE!

Jeg har over de seneste 4 år oprettet og serviceret 35 hjemmeside i MONO systemet og kan kun udtrykke min absolutte tilfredshed med design, opdatering samt support m.v.
Det er overskueligt og nemt at arbejde med - og har samtidig et professionelt udtryk.

Bjørn Helmer

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

nemt at få et enkelt godt produkt

Det fede ved mono hjemmesiderne er, at man nemt kan få det til at se godt ud, uden at ligne en skabelon.
Når man lærer mono godt at kende, kan man godt lave nogle lidt sjovere ting, ved at tænke lidt kreativt.

Man skal dog være opmærksom på at det ER til lidt simplere hjemmesider.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Godt, men rum for at gøre det bedre

Vi hos danishgamerleague.dk er glade for MONO, men vi vil gerne havde noget mere til os der har en stor hjemmeside, noget mere HTML, mange idéer, se på facebook der bliver sendt idéer ind hele tiden, men det ligner ikke at i gider at gøre mere ud af det. Gerne 55 moduler!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Syntes det var RIGTIG nemt.

Ser man bort fra at support sjældent er online, og man ikke kan ringe til firmaet, samt at hjælp til flash er begrænset, synes jeg det er en rigtig god og nem måde at lave hjemmeside på.
Billigt og overskueligt.
Dog er prisen på "flytning af domæne" måske lige overdrevet nok med 199,00 !!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Det virker helt efter planen :-)

Efter at have søgt rundt efter et brugervenligt gratis CMS uden held kastede jeg håndklædet i ringen og valgte Mono.net.

Det virker fint og man er hurtigt i gang.

Med små tekniske justeringer kan vurderingen ryge helt op på 5. Så ønsket til Monofolket er at de lytter til brugerne og løbende kommer med forbederinger :-)

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

TUNG I ARBEJDE

Hjemmesiden er blevet lidt tungere at arbejde med. Der er mange småting som irriterer. Det er lidt dårligt den ikke kan huske brugernavn ved log in. Er tit meget længe om at publicere. Jeg syntes ikke umiddelbart at de ændringer der er kommet har gjort siden nemmere at arbejde med, tværtimod.

Elsker mono.net

Med små forbehold...
Jeg er flittig bruger af mono.net med flere hp faktisk, og har ikke tænkt mig at skifte udbyder. Meeeen...
Mangler lidt muligheder... Færre down perioder hvor det kræver en genstart af programmet, kunne drømme om en kalender funktion, nedtælling af dato til arrangement elign. (flere steder ses denne funktion typisk på forsiden med et ikon og kort beskrivelse) og så mangler jeg video opload fuktionen, så det ikke skal være gennem toutube.
Ellers har mono.net det jeg har brug for, gode design muligheder kunne selvfølgelig sagtens ønske endnu flere muligheder for side design. Billedealbum, kontaktformular....
Opbygning kan være svær i starten, men lyn hurtigt har man fattet pointen og så er det simpelt.
Jeg vakler mellem 3 og 4 stjerner, men gir 4 fordi jeg trods alt blir hængende trods små problemer/savn/ønsker.

26 de julho de 2011

Ganske udemærket

Fin hjemmeside med en god bruger platform. Kan dog være lidt besværlig og finde rundt i hvad man betaler for og ikke. Og desværre lidt fejl i ny og næ. Men en super side til hobby brug.

22 de maio de 2011
logotipo da Mono

Resposta da Mono

Hej Janus,

Tak for din anmeldelse. Vi har netop lagt en prisoversigt på vores produktoversigtside, så det skulle være nemmere at se, hvad man betaler for http://www.mono.net/da/produkter/produkt-oversigt

Du må meget gerne skrive til vores support@mono.net, hvis du oplever fejl på siden, så vi kan få dem rettet hurtigst muligt.

Nemt og brugbart

Mono tilbyder hjemmesider til alle os der ikke er computer-genier. Til overkommelige priser (gratis for 3 sider, mere hvis du vil betale lidt).

Nemt, overskueligt og billigt!

4 de março de 2010

GRATIS MEN GODT

Mono.net er det bedste gratis hjemmeside maker der findes på det danske marked. Jeg havde ikke de store forventninger, men blev posetivt overrasket. Kan klart anbefale til alle.

17 de fevereiro de 2010

Klasse simpelthen

Jeg havde ikke de store forventninger til dette gratis produkt, men blev særdeles positivt overrasket. Det er så nemt at bruge at jeg har lært selv PC analfabeter at lave deres egen side og jeg må ærligt indrømme at jeg efter et stykke tid opgraderede og derfor skulle betale, Det gør jeg med glæde og kan varmt anbefale mono især til jer der ikke lige er hjemme i det at lave en hjemmeside, men gerne vil.

11 de novembro de 2009
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais