Morres Wonen Avaliações

5.358
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kan alleen maar positieve zaken zeggen over deze winkel. Het contact was aangenaam vanaf het moment dat we de winkel binnen zijn gestapt tot en met de aflevering van de zetel. Overal zijn we goed g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een zoektocht van enkele weken omdat we een lagere, niet te diepe bank zochten met nog wat andere eisen kwamen we terecht bij Morres. De begeleiding was echt top ! Niets was er te veel, alles wa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals in mailcontact aangegeven werd er 2 dagen vantevoren een tijsdvak gegeven. En 10min vantevoren werd ik gebeld dat ze er bijna waren. De bezorger heeft ook netjes de matras naar de 1e verdieping... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bezorgdienst leverde perfect een nieuw bed. Een defect aan de motor van mijn ma haar nieuwe bed op de eerste dag was even een tegenvaller. Personeel van Morres baalden daar ogenschijnlijk nog meer van... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comidas, Bebidas e Tabaco

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(5.358)

197 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Alles perfect!

Alles perfect verlopen. Coorecte opvolging. Perfecte levering.

10 de novembro de 2025

Beste heer/mevrouw Verhelle,

Dat is wat je van Morres kan en mag verwachten. Dank voor de mooie feedback!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het personeel staat (vriendelijk) voor…

Het personeel staat (vriendelijk) voor je klaar..!
Bij binnenkomst tot in de showrooms.
We zijn content!

9 de novembro de 2025

Beste Sjaak,

Dat vinden we fijn om te horen en daar doen we het allemaal voor! Dank je voor het delen van je positieve ervaring.

Inge - Morres

Zorgeloos!

Meteen al bij de start van het keuze en koopproces werden wij op een professionele, relaxte (lees niet opdringerige) manier geholpen. Leveringen en plaatsing verliepen smooth! En ja, die kleine foutjes in de levering (kan altijd gebeuren) werden proactief aangepakt en verholpen door vakkundige dames van de klantendienst! Topervaring en een aanrader!

14 de julho de 2025

Beste Alain,

Een topervaring met ons advies in de winkel, de levering met plaatsing en onze klantenservice. Zo doen we er allemaal alles aan om voor jouw zorgeloos woonplezier te zorgen! Bedankt voor deze prachtige beoordeling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De verkoper was niet opdringerig en…

De verkoper was niet opdringerig en überhaupt overal waar we kwamen waren ze niet opdringerig maar klaar om hulp te bieden en adviezen te geven.
Onze verkoper kwamen we steeds tegen in de winkel wat erg grappig was hij had ook van alles verstand en kon goede adviezen geven.

5 de novembro de 2025

Beste Margret,

Helemaal tevreden over de kennis en het advies van onze verkoper. Zo zorgen we graag voor jouw woonplezier!
Hartelijk bedankt voor het plaatsen van deze review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goeie kwaliteit… mooie ordelijke…

Goeie kwaliteit… mooie ordelijke winkel. Aangename verkoper

4 de novembro de 2025

Beste heer Decock,

Dat klinkt als een prettige dag Morressen! Dank je voor de mooie woorden.

Beste heer, mevrouw Kruijsse,

Ook voor een vlotte en tijdige levering ben je bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland en België aan het juiste adres. Bedankt voor jouw positieve beoordeling!

Goede en vriendelijke verkoper

We zijn goed geholpen en het was een leuk gesprek

3 de novembro de 2025

Beste Miranda,

Dat klinkt als een prettige ervaring, dank je dat je deze met ons deelt.

Morres is een top-zaak

Morres is een top-zaak met een top-service. Een absolute aanrader.

2 de novembro de 2025

Beste Willy,

Wat een fantastisch compliment! Super om te horen dat je Morres een topzaak met topservice vindt en ons een absolute aanrader noemt.

Nicole - Morres

Erg goede ontvangst

Erg goede ontvangst. Verkoopster zeer bekwaam en vriendelijk. Echt top!

31 de outubro de 2025

Beste Marcel,

Dat is waar Morres voor staat; vriendelijke en bekwaam! Dank je voor de mooie waardering.

goede service met vriendelijke mensen

goede service met vriendelijke mensen

30 de outubro de 2025

Beste heer Keuleers,

Goede service en vriendelijke collega's, dat zijn fijne complimenten voor Morres! Hartelijk bedankt voor deze mooie review.

Prima begeleiding

Prima begeleiding, professioneel en meedenkend

28 de outubro de 2025

Beste heer/mevrouw,

Dat zijn mooie woorden die wij bij Morres graag horen, dank je wel!

Klantvriendelijke behandeling

Vriendelijke en behulpzame medewerker

28 de outubro de 2025

Beste Ria en Peter,

Zo doen we dat heel graag bij de grootste woon- en slaapspecialist van Nederland en België. Fijn dat jullie dit hebben kunnen ervaren bij ons!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Is Morres dé winkel voor u?

Is Morres dé winkel voor u?? Een record in traagheid: maanden gewacht voor onze bestelling (20 dec. 2023) werd opgeleverd (6 okt. 2025) -
Een aaneenschakeling van beschadigde- en verkeerde leveringen, vernielde meubels, sukkelende techniekers en amateuristische klantendienst.
Onze muren (beschadigd), Tv-meubel (beschadigd), een salontafel (vernield) en ons pas splinternieuw (3 maand) en net geschilderde appartement als beloning.
En dan de compensatie (nooit om gevraag en geweigerd)... wat een grap! – We houden niet van beledigingen in cadeauverpakking.
Is Morres dé winkel voor u??

6 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Perfecte info

21 de outubro de 2025

Beste Eric,

En dat is wat je ook van Morres mag verwachten! Dank voor de waardering.

Bij Morris Wonen zijn we prima geholpen

We zijn prima geholpen bij Morres Wonen en geslaagd voor een hoekbank. De levering is ook goed geregeld. Je wordt op de hoogte gehouden van het productieproces en weet van tevoren de verwachte leverdatum. Dit werd een week eerder dan gepland. Vervolgens kun je online een leverdatum uitkiezen. De levering was gepland tussen 09:00 en 12:00. De levering werd circa 09:45 uur. Daarvoor kreeg ik nog een telefoontje dat men er over 20 minuten zou zijn. Beleefde bezorgers, de bank werd netjes binnengebracht en geplaatst. De hoekbank was precies zoals besteld en zag er mooi uit. Kortom zeer tevreden

17 de outubro de 2025

Beste Jankees,

Zeer tevreden klanten, daar doen we het allemaal graag voor bij Morres! We doen er tijdens het hele traject vanaf het advies tot en met de levering alles aan om van jouw huis een thuis te maken. Hartelijk bedankt voor jouw mooie woorden hierover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

het blijft steeds weer een leuke déjà-vu

na 25 jaar waren mijn Morres meubelen aan vervanging toe / ook nu weer was het een leuke winkelervaring in een ruime, overzichtelijke winkel met behulpzame verkopers

14 de outubro de 2025

Beste Dirk,

Wederom en nog steeds helemaal tevreden over onze winkel en de hulp van onze collega's. Zo blijkt wel weer dat Morres graag jarenlang zitplezier biedt. Dank je wel voor deze review en jouw vertrouwen!