Morres Wonen Avaliações

5.357
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik kan alleen maar positieve zaken zeggen over deze winkel. Het contact was aangenaam vanaf het moment dat we de winkel binnen zijn gestapt tot en met de aflevering van de zetel. Overal zijn we goed g... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Na een zoektocht van enkele weken omdat we een lagere, niet te diepe bank zochten met nog wat andere eisen kwamen we terecht bij Morres. De begeleiding was echt top ! Niets was er te veel, alles wa... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoals in mailcontact aangegeven werd er 2 dagen vantevoren een tijsdvak gegeven. En 10min vantevoren werd ik gebeld dat ze er bijna waren. De bezorger heeft ook netjes de matras naar de 1e verdieping... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bezorgdienst leverde perfect een nieuw bed. Een defect aan de motor van mijn ma haar nieuwe bed op de eerste dag was even een tegenvaller. Personeel van Morres baalden daar ogenschijnlijk nog meer van... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Comidas, Bebidas e Tabaco

Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

5 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Todas as avaliações

(5.357)

197 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Een leuke winkelervaring

De ontvangst bij Morres is zeer vriendelijk en gastvrij, het assortiment is heel uitgebreid en het personeel is deskundig, hulpvaardig en (belangrijk) niet opdringerig.

15 de dezembro de 2025

Beste meneer/mevrouw Van Ende,

Dat zijn mooie complimenten en klinkt als een hele fijne ervaring. Dank je voor het delen van je positieve review.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

In de winkel goed advies

In de winkel goed advies. Er werd geluisterd naar onze wensen.
De communicatie uitstekend vanaf moment van bestelling, productie tot levering.
Zelfs eerder dan verwacht de meubels binnen.

14 de dezembro de 2025

Beste heer/mevrouw,

Tevreden over het hele traject, dat horen wij natuurlijk graag. Dank voor de waardering.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Keurig op tijd afgeleverd en in elkaar…

Keurig op tijd afgeleverd en in elkaar gezet

11 de dezembro de 2025

Beste heer, mevrouw,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, super om te horen dat wij je zo goed van dienst konden en mochten zijn.

update na beoordeling 27-11

Het heeft wat geduurt maar uiteindelijk een goede oplossing bekomen voor aangekocht salon met fabricagefouten. We kunnen een ander salon komen kiezen voor hetzelfde bedrag. We hebben het salon aangekocht in een periode waarop 10% korting werd gegeven, die zijn we jammer genoeg kwijt, Dat het salon een miskleum is vinden we wel jammer, het tentoongestelde salon is perfect en vinden we mooi. Hopelijk vinden we één dat we ook mooi vinden en van degelijke kwaliteit.

9 de dezembro de 2025
Avaliação não solicitada

Beste Raymond,

Fijn dat er, ondanks de wachttijd, een goede oplossing is gekomen: jullie mogen een nieuw salon kiezen voor hetzelfde bedrag. Hopelijk vinden jullie snel een ander salon dat jullie net zo mooi vinden én dat van degelijke kwaliteit is! Succes met de keuze.

Nicole - Morres

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima hulp en informatie bij de aankoop…

Prima hulp en informatie bij de aankoop en de levering perfect op het afgesproken tijdstip.

6 de dezembro de 2025

Beste Kenny,

Wat fijn om te lezen dat alles zo prettig verlopen is.
Bedankt voor de positieve feedback!

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel

2 de dezembro de 2025

Beste Marleen,

Zo helpen onze collega's je altijd graag bij Morres, hartelijk dank voor deze positieve beoordeling hierover!

Twan - Morres

Goed geholpen met advies

30 de novembro de 2025

Beste Ad,

Bedankt voor de positieve beoordeling!
Heel fijn om te lezen dat je zo prettig geholpen bent.

Goede service en bezorging

Goede service en bezorging

29 de novembro de 2025

Beste heer/mevrouw Brand,

Tevreden klanten is waar wij van Morres het graag voor doen! Dank voor de top waardering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De ervaring is ,dat je gewoon heel netjes en keurig geholpen word , met duidelijke uitleg.

De ervaring is, goede ontvang personeel.
De kwaliteit van de meubels.
En we kwamen om 2 extra stoelen, die we 1 jaar geleden ook al hadden gekocht.
En waren gelukkig ook nog leverbaar in dezelfde uitvoering.

29 de novembro de 2025

Beste heer/mevrouw Van der Sluijs,

Fijn dat je weer bij Morres bent geslaagd. Dank je voor de geweldige review en beoordeling.

Nieuwe zetels.

We werden goed geholpen bij onze keuze in de winkel en ook de levering verliep perfect.

28 de novembro de 2025

Beste Maenhout,

Dat is altijd fijn om te horen. Dank je voor de mooie beoordeling.

Vakkennis

Ruim aanbod in de winkel, aanspreekbare verkoopster met nuttige info. Bestelproces werd vakkundig afgewerkt

Beste Jos,

Dat klinkt als een fijn dagje Morressen! Dank je voor de positieve feedback.

alles goed uitgelegd

alles goed uitgelegd
vriendelijke verkopers

24 de novembro de 2025

Beste meneer/mevrouw Zantis-Hoekman,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring!

Top !

Vlot, vriendelijk, stipt, professioneel.

24 de novembro de 2025

Beste Rainer,

Wat een mooie complimenten en beoordeling, dank je wel!

Prima service

Alles prima afgeleverd door zeer vriendelijke en deskundige bezorgers.

Beste meneer/mevrouw Lensen,

Zoals je kan en mag verwachten van onze bezorgers! Leuk om te zien dat je ons beoordeelt met 5 sterren.

Hele fijne…

Hele fijne obthaal..hulp...meedenken..meezoeken...prettig.. zonder opdringerig te zijn

Beste meneer/mevrouw Van den Berge,

Dank je voor het delen van je positieve ervaring, leuk om te horen dat je zo tevreden bent.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prachtige woonwinkel, zeer vriendelijk personeel

Prachtige woonwinkel. Op merk ingedeeld .
We gingen voor een bank kijken en met de hulp van de zeer vriendelijke verkoper is dat de voor ons prachtige
3.5 zits Montelux plus geworden!
Heel blij mee.

10 de novembro de 2025

Beste heer/mevrouw Peeters,

Blije klanten daar doen we het allemaal voor. Fijn dat we jullie hebben kunnen helpen bij de aanschaf van jullie prachtige nieuwe bank, geniet ervan!

Twan - Morres

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

top leder

Vorig jaar 2 zeteltjes gekocht voor +- 2500 euro, alsook bijkomend 150 euro betaald voor vlekkengarantie gedurende 7 jaar. Plooivorming van het leder is besproken geweest en daar zijn we ons bewust van want we hebben al altijd lederen salons gehad. December 2024 werden de zeteltjes geleverd en onmiddellijk behandeld met de bijgeleverde producten. Toen was er nog geen probleem maar na korte tijd werden er witte vlekken zichtbaar op zowel zitgedeelte als rugleuning. Nog eens gereinigd en behandeld met bijgeleverde producten maar veranderde uiteraard niks. Bij levering van bijpassende tafeltjes werden we attent op gemaakt dat deze vlekken absoluut niet normaal waren en we hiervoor klacht moesten indienen. Zogezegd, zogedaan maar amai wat een ontnuchtering. In het eerste antwoord op onze mail werd het advies gegeven om het leder nog eens te behandelen, uiteraard noppes resultaat. Het antwoord op de 2e mail was zeer leerrijk, "het is een open leder en het is normaal dat er littekens te zien zijn en bijkomen. Deze laten het leven zien van de Braziliaanse runderen op de hoogvlakten, bla bla bla.... Drie maal per jaar leder behandelen van een zetel waar er nog geen halve dag ingezeten is ?? heb er toch grote vragen bij. Hopelijk is het volgend jaar nog mode van de polka dots want na een jaar zal ik niet veel cognackleur meer hebben door de "littekens".
Je wordt zeker niet serieus genomen en nogal botweg afgewimpeld. Vind het echt hypocriet dat jullie veel beloven maar bij problemen en vraag voor een oplossing er weinig constructiefs aangeboden word. We betaalden hiervoor nog eens 150 euro extra als geruststelling bij eventuele problemen maar het enige dat jullie doen is ons afwimpelen. Dank u Morres, mijn volgende aankoop zal in een andere zaak zijn.

1 de novembro de 2025
Avaliação não solicitada

Alles perfect!

Alles perfect verlopen. Coorecte opvolging. Perfecte levering.

10 de novembro de 2025

Beste heer/mevrouw Verhelle,

Dat is wat je van Morres kan en mag verwachten. Dank voor de mooie feedback!