Ik kan alleen maar positieve zaken zeggen over deze winkel. Het contact was aangenaam vanaf het moment dat we de winkel binnen zijn gestapt tot en met de aflevering van de zetel. Overal zijn we goed g... Ver mais
Na een zoektocht van enkele weken omdat we een lagere, niet te diepe bank zochten met nog wat andere eisen kwamen we terecht bij Morres. De begeleiding was echt top ! Niets was er te veel, alles wa... Ver mais
Zoals in mailcontact aangegeven werd er 2 dagen vantevoren een tijsdvak gegeven. En 10min vantevoren werd ik gebeld dat ze er bijna waren. De bezorger heeft ook netjes de matras naar de 1e verdieping... Ver mais
Bezorgdienst leverde perfect een nieuw bed. Een defect aan de motor van mijn ma haar nieuwe bed op de eerste dag was even een tegenvaller. Personeel van Morres baalden daar ogenschijnlijk nog meer van... Ver mais
Morres is in Hulst ontstaan in 1909 als kleine meubelmakerij en is in 110 jaar uitgegroeid tot dé speciaalzaak voor Wonen & Slapen. Morres heeft een sterke focus op Retail, Leisure en Hospitality én combineert deze onder 1 dak. Dankzij deze unieke formule is Morres uitgegroeid tot ruim 40.000m2 destination store die vooral veel woonplezier wil geven. Kom binnen en geniet van het gastvrije karakter, de mix van sterke merken met unieke huis collecties en de uitstekende expertise van onze medewerkers. In het eigen restaurant geniet je van huisbereide gerechten, een uitgebreide koffie of een goed glas wijn.
Industrieweg 2, 4561 GH, Hulst (NL), Holanda
Pede aos clientes que avaliem
De ontvangst bij Morres is zeer vriendelijk en gastvrij, het assortiment is heel uitgebreid en het personeel is deskundig, hulpvaardig en (belangrijk) niet opdringerig.

Resposta da Morres Wonen
In de winkel goed advies. Er werd geluisterd naar onze wensen.
De communicatie uitstekend vanaf moment van bestelling, productie tot levering.
Zelfs eerder dan verwacht de meubels binnen.

Resposta da Morres Wonen
Keurig op tijd afgeleverd en in elkaar gezet

Resposta da Morres Wonen
Het heeft wat geduurt maar uiteindelijk een goede oplossing bekomen voor aangekocht salon met fabricagefouten. We kunnen een ander salon komen kiezen voor hetzelfde bedrag. We hebben het salon aangekocht in een periode waarop 10% korting werd gegeven, die zijn we jammer genoeg kwijt, Dat het salon een miskleum is vinden we wel jammer, het tentoongestelde salon is perfect en vinden we mooi. Hopelijk vinden we één dat we ook mooi vinden en van degelijke kwaliteit.

Resposta da Morres Wonen
Prima hulp en informatie bij de aankoop en de levering perfect op het afgesproken tijdstip.

Resposta da Morres Wonen
De ervaring is, goede ontvang personeel.
De kwaliteit van de meubels.
En we kwamen om 2 extra stoelen, die we 1 jaar geleden ook al hadden gekocht.
En waren gelukkig ook nog leverbaar in dezelfde uitvoering.

Resposta da Morres Wonen
We werden goed geholpen bij onze keuze in de winkel en ook de levering verliep perfect.

Resposta da Morres Wonen
Ruim aanbod in de winkel, aanspreekbare verkoopster met nuttige info. Bestelproces werd vakkundig afgewerkt

Resposta da Morres Wonen
Fijne ruim opgezette winkel met heel veel keuze

Resposta da Morres Wonen
Alles prima afgeleverd door zeer vriendelijke en deskundige bezorgers.

Resposta da Morres Wonen
Hele fijne obthaal..hulp...meedenken..meezoeken...prettig.. zonder opdringerig te zijn

Resposta da Morres Wonen
Prachtige woonwinkel. Op merk ingedeeld .
We gingen voor een bank kijken en met de hulp van de zeer vriendelijke verkoper is dat de voor ons prachtige
3.5 zits Montelux plus geworden!
Heel blij mee.

Resposta da Morres Wonen
Vorig jaar 2 zeteltjes gekocht voor +- 2500 euro, alsook bijkomend 150 euro betaald voor vlekkengarantie gedurende 7 jaar. Plooivorming van het leder is besproken geweest en daar zijn we ons bewust van want we hebben al altijd lederen salons gehad. December 2024 werden de zeteltjes geleverd en onmiddellijk behandeld met de bijgeleverde producten. Toen was er nog geen probleem maar na korte tijd werden er witte vlekken zichtbaar op zowel zitgedeelte als rugleuning. Nog eens gereinigd en behandeld met bijgeleverde producten maar veranderde uiteraard niks. Bij levering van bijpassende tafeltjes werden we attent op gemaakt dat deze vlekken absoluut niet normaal waren en we hiervoor klacht moesten indienen. Zogezegd, zogedaan maar amai wat een ontnuchtering. In het eerste antwoord op onze mail werd het advies gegeven om het leder nog eens te behandelen, uiteraard noppes resultaat. Het antwoord op de 2e mail was zeer leerrijk, "het is een open leder en het is normaal dat er littekens te zien zijn en bijkomen. Deze laten het leven zien van de Braziliaanse runderen op de hoogvlakten, bla bla bla.... Drie maal per jaar leder behandelen van een zetel waar er nog geen halve dag ingezeten is ?? heb er toch grote vragen bij. Hopelijk is het volgend jaar nog mode van de polka dots want na een jaar zal ik niet veel cognackleur meer hebben door de "littekens".
Je wordt zeker niet serieus genomen en nogal botweg afgewimpeld. Vind het echt hypocriet dat jullie veel beloven maar bij problemen en vraag voor een oplossing er weinig constructiefs aangeboden word. We betaalden hiervoor nog eens 150 euro extra als geruststelling bij eventuele problemen maar het enige dat jullie doen is ons afwimpelen. Dank u Morres, mijn volgende aankoop zal in een andere zaak zijn.