Motoroldies Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt fantastiskt kundbemötande, är ni osäkra på en eventuell beställning så skicka ett mejl. Jag hann knappt trycka på skicka förrän jag fick ett svar att man kommer ringa upp mig inom kort. Hemsida... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har beställt delar till min Amazon här och är supernöjd! Hade frågor ang. nipplar till bromsrör bl.a och fick ett mycket trevlig telefonsamtal av ägaren som förklarade på ett väldigt bra sä... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett trevligt företag med personal som tar e-handel, leverantörer och kunder på ett seriöst sätt. De amazoner och pv’s jag renoverat genom åren har all fått sina delar härifrån. Kund sedan början på 9... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Autopeças

Vi är snabba och billiga med bra kvalité och support.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

21 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

3 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Helt fantastiskt kundbemötande

Hemsidan är helt nybyggd till det bättre. Här riskerar du inte att beställa något som inte finns i lager.
Tack Lennart du gör bilhobbyn lite enklare!

30 de dezembro de 2025

Resposta da Motoroldies

Tack Tony, ditt omdöme värmer. :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Valt Motoroldies som leverantör av…

Valt Motoroldies som leverantör av delar till mina volvoprojekt, Hög kvalite på delar och snabba leveranser, hög kunskap. Uppstår något problem så löses det omedelbart på bästa sätt, är mycket nöjd kund sedan många år. /"Micke"

26 de fevereiro de 2025

Det tackar vi för :)

Motoroldies

Har beställt delar till min Amazon här och är supernöjd!

Hade frågor ang. nipplar till bromsrör bl.a och fick ett mycket trevlig telefonsamtal av ägaren som förklarade på ett väldigt bra sätt vad som passade min bil, förra året!

Idag ringde samma person upp och hjälpte mig i ett annat ärende, sakligt och uppriktigt.

Grymt kunnig personal och rekommenderar produkter. Nya Web-shopen är grymt bra och leveranserna är väldigt snabba!

Tack Motoroldies!

18 de fevereiro de 2025

Resposta da Motoroldies

Tack själv! Underbart med kunder som uppskattar att vi själva är entusiaster :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Köpte reservdelar till min Amazon och…

Köpte reservdelar till min Amazon och är mycket nöjd! Bra priser, snabb leverans och kvalitetsdelar som passade perfekt.

Nu spinner pärlan som en katt

Motoroldies rekommenderas varmt!

15 de janeiro de 2025

Resposta da Motoroldies

Härligt att höra, välkommen åter!

Fantastisk kundeservice. Rask levering

Rask å sende, kjempetrivelig og kjapp kommunikasjon. Anbefales på det sterkeste.

Takket være de, så får 2 volvoer fortsette å rulle etter veiene.

21 de janeiro de 2025

Resposta da Motoroldies

Härligt att höra, tack för omdömet! :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snabb leverans, mycket bra o trevlig support och bra priser

7 de janeiro de 2025

Resposta da Motoroldies

Tackar! Vi gör alltid vårt bästa :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ett trevligt företag med personal som…

Kund sedan början på 90-talet 🤩👍

4 de novembro de 2024

Resposta da Motoroldies

Tackar! Vi gör vårt bästa, alltid härligt med entusiaster precis som vi :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack Motoroldies för erat alltid lika…

Tack Motoroldies för erat alltid lika trevliga bemötande när man har lite frågor inför en beställning
Man kan verkligen rekommendera andra att handla hos er.
Tack och på återhörande 👍👍👍👍👍

20 de março de 2024

Tackar :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kan varmt rekommendera Motoroldies så…

Kan varmt rekommendera Motoroldies så snabba leveranser! Härligt engagemang kunskap och kompetens när det gäller Volvo tackar så för all hjälp av mig får ni fem stjärnor👍🏻

19 de março de 2024

Resposta da Motoroldies

Tackar. Vi gör vårt bästa :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tråkigt att man fick ett sådant…

Tråkigt att man fick ett sådant bemötande. Hade beställt 1 bränslefilter men fick inget . Då kontaktade jag dom och sa jag skulle lägga,en ny order vilket jag gjorde. Fick paket med ett bränslefilter men fick betala för det. Sen påstår dom att jag beställde 2 men fick bara 1. Jag kostade dom och dom påstår att jag ljuger och säger att jag inte är välkommen som kun mer. Jag har inge orsak att ljuga för 135kr .

15 de março de 2024

Resposta da Motoroldies

Kunden sa att han inte ville vara kund. Han har fått full kompensation och lite till. Obegripligt omdöme.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Billiga på vintage volvo delar

Billiga på vintage volvo delar. Väldigt snabba leveranser. Ett litet minus att du inte kan se fraktkostnaden innan man beställt

5 de outubro de 2023

Resposta da Motoroldies

Tackar! :) Du får alltid fraktpriset innan du betalar. Vi tar aldrig mer än fraktbolaget så det blir inte orimligt, sen har vi fraktfritt för ordrar över 5000 kr :)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bästa företaget inom delar till gamla…

Bästa företaget inom delar till gamla volvo. Bra priser, snabba leveranser och trevlig personal. Rekommenderas.

20 de fevereiro de 2023

Resposta da Motoroldies

Tack så mycket :) alltid trevligt att få feedback.

Riktigt bra företag

Ett riktigt bra företag. Snabba leveranser, bra kvalitet på produkter, bra kommunikation och kunnig personal.

27 de outubro de 2022

Resposta da Motoroldies

Tackar! :) Vi tror på kommunikation, det är nyckeln till mycket. Kunden ska känna sig trygg med support och få svar på frågor :)