Ik heb de online lesmethode aangekocht dus kan niks zeggen over de dag cursus. De online cursus is ontzettend slecht. Je krijgt een aantal vragen per onderwerp en 5 oefenexamens; verscheidene vra... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb vorige week donderdag 7 november bij jullie de cursus theorie motor gedaan in Alkmaar en ik wil jullie complimenteren over deze cursus, deze man weet duidelijk waar hij over praat en heeft o... Ver mais
Topcursus! De motortheorie werd zó helder en goed uitgelegd. Geen droge stof of te veel lezen, maar duidelijke uitleg met slimme tips en voorbeelden die blijven hangen. Dankzij deze cursus voelde ik... Ver mais
Niks voorbereid qua Theorie, geen motivatie om het boek door te nemen. Maandag ochtend om 07:00 begonnen met de Theorie Cursus tot en met 12:00. Om 14:30 bij het CBR geslaagd! Echt een aanrader, de... Ver mais
Detalhes da empresa
Motortheorie.nl verzorgt fysieke als online theoriecursussen voor de motor. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2010 hebben wij al meer dan 100.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!
Informações de contato
Polakweg 10-11, 2288 GG , Rijswijk, Holanda
- 06 - 21 16 57 07
- info@motortheorie.nl
- www.motortheorie.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
nouja die Beste Emre heb t goed…
nouja die Beste Emre heb t goed uitgelegd heb daarom 2 fouten maar helemaal toppie
Goede ervaring gehad en duidelijke…
Goede ervaring gehad en duidelijke uitleg gekregen!
Heel erg tevreden met het resultaat…
Heel erg tevreden met het resultaat eerder al bij andere geweest maar dit is tot nu toe de beste.
Had maar 2 fout echt een aanrader
Precies zoals beschreven
Ochtend cursus gehad, zware stof maar in 1x geslaagd. heel veel vragen kwamen inderdaad overeen. Kan het iedereen aanraden
Geslaagd in een keer duidelijke les
Motor theorie in 1 dag gehaald en was…
Motor theorie in 1 dag gehaald en was duidelijk en makkelijk

Geslaagde motortheorie+examen dag
Geslaagde motortheorie+examen dag
Duidelijke uitleg
Wel een lange dag zitten is maar met genoeg pauzes
Ochtend en middag theorie
Middag examen en geslaagd
Aanrader voor iedereen

Super
Super, duidelijk les gehad. Zonder voorbereiding erheen gegaan. Geslaagd met 0 fout.

Resposta da Motortheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag
Perfect geregeld, 1x geslaagd!
Dag is super geregeld met genoeg pauzes. Informatie word goed uitgelegd en duidelijk overgebracht. Super vriendelijk en perfect geregeld. Ochtendje les en middag examen en natuurlijk in 1x geslaagd zonder in de boeken gekeken te hebben!

Fijne uitleg

Resposta da Motortheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag
Leuk ervaring en heel duidelijk en elke…
Leuk ervaring en heel duidelijk en elke vraag word behandelt .
En geslaagd zeker aanrader

Geslaagd dagje
Het was een top uitleg, Emre geeft goede uitleg en heeft veel geduld! Ik ben geslaagd dus het was een geslaagd dagje!!

Resposta da Motortheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag
Zeer goeie uitleg en leuke manier van…
Zeer goeie uitleg en leuke manier van les

Resposta da Motortheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag
Geslaagd in een keer top cursus!

Resposta da Motortheorie.nl - Theoriecursus in 1 dag
Super tevreden over de service
Super tevreden over de service. Het is wel een lange dag, maar je hebt er zeker wat aan en je krijgt goede informatie door over wat je moet weten. Auto en motortheorie worden eerst samen gegeven. En daarna krijg je nog het laatste motor appart. Goede service. Echt top!

Top geslaagd met 1 fout

Super goed bevallen
Super goed bevallen. Sluit precies aan met de vragen die je op het examen krijg.
Goede ervaring
Goede uitleg, goede ezelsbruggetjes. Aardige docent.