Ik heb de online lesmethode aangekocht dus kan niks zeggen over de dag cursus. De online cursus is ontzettend slecht. Je krijgt een aantal vragen per onderwerp en 5 oefenexamens; verscheidene vra... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik heb vorige week donderdag 7 november bij jullie de cursus theorie motor gedaan in Alkmaar en ik wil jullie complimenteren over deze cursus, deze man weet duidelijk waar hij over praat en heeft o... Ver mais
Topcursus! De motortheorie werd zó helder en goed uitgelegd. Geen droge stof of te veel lezen, maar duidelijke uitleg met slimme tips en voorbeelden die blijven hangen. Dankzij deze cursus voelde ik... Ver mais
Niks voorbereid qua Theorie, geen motivatie om het boek door te nemen. Maandag ochtend om 07:00 begonnen met de Theorie Cursus tot en met 12:00. Om 14:30 bij het CBR geslaagd! Echt een aanrader, de... Ver mais
Detalhes da empresa
Motortheorie.nl verzorgt fysieke als online theoriecursussen voor de motor. Door onze unieke lesmethode zijn wij hét vertrouwde adres waar leerlingen al jaren naar toe komen! Door onze leuke, begrijpelijke lessen en de kracht van herhaling zorgen wij ervoor dat jij alle kennis bezit en de stof echt begrijpt! Met onze groeiende expertise bewijzen wij keer op keer dat onze aanpak werkt. Sinds 2010 hebben wij al meer dan 100.000 cursisten geholpen met het behalen van hun theorie!
Informações de contato
Polakweg 10-11, 2288 GG , Rijswijk, Holanda
- 06 - 21 16 57 07
- info@motortheorie.nl
- www.motortheorie.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Top!
Snell jongens, vlotte en makkelijke uitleg 1x geslaagd
In een keer geslaagd
In een keer geslaagd! Goede cursus duidelijke uitleg aanraader!
Leuke cursus met goede uitleg!
Super uitleg easy om te halen
Fijne en nuttige cursus
Fijne en nuttige cursus. Informatie komt goed binnen, duidelijke uitleg en open voor vragen. Cursus datum werd ook snel geregeld gezien de korte tijdsbestek ivm praktijkexamen. Zeer fijne service en behandeling. Een echte aanrader om de cursus te nemen voor je je theorie examen doet!
Top!
Goeie duidelijke uitleg wel rap erdoor heen gegaan maar je had wel genoeg mogelijkheden om vragen te kunnen stellen
Van 15 fout naar 0 fout na de curses!
Was echt een top curcus!
Was echt een top curcus!
123 geslaagd
Zeer gemotiveerde instructeur en les.
Duidelijke uitleg
Duidelijke uitleg, waardoor je heel makkelijk je examen kon maken. Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn motortheorie.
Geslaagd in 1 dag in eindhoven
Geslaagd in 1 dag in eindhoven. Topp!
Les gehad van Kaan in Arnhem
Les gehad van Kaan in Arnhem, goede les, alles duidelijk. En geslaagd!
Top cursus
Top cursus, met dank aan Kaan. Zeker een aanrader! Met maar 3 fouten geslaagd 😁😁
Geslaagd met 1 fout
Top uitleg en service!
Perfect geregeld
Perfect geregeld, effe in de banken en papiertje in de pocket!!
In 1x geslaagd voor m’n motortheorie
In 1x geslaagd voor m’n motortheorie! Ik kon snel bij motortheorie.nl terecht en de cursus was erg goed te volgen, alles wordt op een duidelijk en leuke manier uitgelegd. Als je vragen hebt of iets niet duidelijk is wordt het opnieuw uitgelegd tot je het goed begrijpt. Aan het einde nog een aantal vragen in de vorm van examen doorgenomen zodat je goed voorbereid het examen in gaat! Echt een aanrader!
In 1x geslaagd AANRADER
Prettige ervaring
Prettige ervaring. Geslaagd voor mijn motortheorie met 0 fout.