Heldere en duidelijke uitleg op vele vragen zowel telefonisch, schriftelijk alsook in de winkel. Praktische video’s op de Website. Zeer vriendelijk en kundig personeel. Bestelde artik... Ver mais
Alles vindt ik goed. Duidelijke webshop. Snelle levering. Zeer nette verhouding prijs en hoeveelheid. Ik had eerst bij een bouwmarkt voor 50,- 2K houtrot reparatie opgehaald, Dat was vooral lucht.... Ver mais
Properly made website with all the necessary information one could need for the products they offer. Epoxy is very good quality. My second order they made an mistake with sending a wrong product, a... Ver mais
8 juni een bestelling gedaan en betaald, maar na een bestelbevestiging niets meer. Na een week een reminder gestuurd met de vraag wanneer dit verstuurd wordt, o.v.v. het bestelnummer. Nu 3 dagen la... Ver mais
Mr.Boat Epoxy is dé specialist op het gebied van epoxy, gietharsen, glasweefsels en aanverwante producten. Al meer dan 15 jaar bieden wij hoogwaardige materialen en deskundig advies aan onze klanten, zowel voor hobbyisten als voor professionals. Onze uitgebreide productlijn omvat alle soorten epoxy, epoxy gietharsen, epoxy vloercoatings, versterkingsweefsels, vulmiddelen en diverse producten voor de verwerking van epoxy. Wij leveren deze producten door heel Europa. Daarnaast zijn wij trotse dealer van de gerenommeerde merken Hydrant en Epifanes Jachtlakken.
Kikkertweg 15, 1521 RE, Wormerveer, Holanda
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 50% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Epoxy is super goed. Snelle levering. en ook de klantenservice is super behulpzaam. Al met Al super tevreden over Mr.Boat Epoxy

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Op 21.2 een vraag gesteld betreffende specifieke producten. Tot op vandaag geen enkele reactie van de klantendienst. Uiteraard geen interesse meer.

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Leuk spul om mee te werken en mijn expressie op los te laten.

Resposta da Mr.Boat Epoxy
netjes op tijd geleverd met degelijke uitleg
goed product

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Snel geleverd en de omschrijving op de website was heel duidelijk👍😊

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Goede producten en snelle levering.

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Eerder producten bij mr Boat besteld
Ben zeer tevreden
Fred Meekhof

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Duidelijke site, snelle service.Product nog niet gebruikt, maar visueel prima.

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Omschrijving product komt overeen met verwerking in de praktijk, goede communicatie over verzending, snelle verwerking en verzending van de order.

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Altijd snelle en goed verpakte levering. En zeer tevreden met de epoxy snel en giethars 25.
Al vele liters gebruikt.

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Ze verkopen nu al een tijdje ook pourcelain Aqua resin Top product! Even bellen en kan het gelijk ophalen.

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Top firma ! Ik had mijn betaalde producten niet gekregen maar ze boden direct een oplossing en kreeg terug nieuwe opgestuurd.

Resposta da Mr.Boat Epoxy
Snelle levering en zeer fijne epoxy om mee te werken