Bestilte blækpatroner til min printer 23 april. Skiftede først 21 juni. Det viste sig at den ene patron havde fejl og blev ikke accepteret af printeren. Multi Tech sendte omgående en ny, helt uden pro... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
My 8 year old Sony Bravia was experiencing vertical lines across the entire screen then it would go black.I called Multitech on Saturday Oct.8/23 left a message not expecting a quick response from t... Ver mais
Jeg har handlet med Multitech gennem flere år, når jeg skulle bruge toner, men med svingende tilfredshed angående leveringstid og besvær med kontakt til firmaet. De sidste to gange jeg har handlet, ha... Ver mais
Jeg fandt en printertromle hos Multitech som var væsentligt billigere end alle andre steder, så jeg var lidt bekymret om hvorvidt den ville være original eller om der ville være lang leveringstid. Mi... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
MultiTech, edbforhandler, alt indenfor pc, hardvare osv.
Informações de contato
Vandtårnsvej 67, 2860, Søborg, Dinamarca
- www.multitech.dk
Det var rigtig fint der vil jeg købe…
Det var rigtig fint der vil jeg købe igen jeg kan kun anbefale andre det med venlig hilsen Bente Thom sen
Hurtig levering
Hurtig levering og varens kvalitet var…
Hurtig levering og varens kvalitet var som forventet.
kvik levering af den rigtige vare
Alt ok som forventet/aftalt
God og hurtig levering
Modtog brugt blækpatron
Kan kun give tre stjerner,da jeg bestilte blækpatronen. patronen jeg fik var brugt . Men tog kontakt til firma. Fik penge retur forsendelse af varer gik hurtigt.
Handlen gik som den skulle
Hurtigt og præcist
Hurtig levering og god service.
fin og hurtig levring
Alt gik som forventet
God pris og hurtig levering.
Defekt patron og intet svar
Hej. Jeg bestilte originale 6 Canon patroner og modtog en pakke med 5 patroner der virkede, men 1, som var pakket anderledes ind end de andre og der var sat tape fast på den. Det undrede mig, men jeg tænkte, at det sikkert bare var indpakningen og ikke havde betydning på selve patronen, men da jeg kom den i, virkede den ikke og så stadig ud til at være tom og skulle skiftes. Jeg kontaktede Multitech mandag den 11/10 og beskrev problemet samt at jeg er i ret stor tidsnød med at få printet, så jeg havde brug for at få tilsendt en ny hurtigt. De har stadig ikke vendt tilbage. Jeg har nu sendt dem en ny mail, som jeg håber, de svarer på i morgen (mandag). For jeg har altså brug for at få printet. Nu!
Alle kan begå fejl, men man må i det mindste reagerer hurtigt, når det sker og få rettet op på fejlen med det samme. Jeg står og har lovet at lave en masse invitationer, som skulle have været sendt i sidste uge, så det er en træls situation.
Forhåbentlig kan det nå at vendes til en bedre oplevelse såfremt der bliver svaret i morgen og sendt en ny patron hurtigst muligt.
OPDATERING:
De så denne anmeldelse og svarede med det samme. Mine mails var åbenbart havnet i spamfilter. Derfor er den ene stjerne nu rettet til fire stjerner, for det kan jo ske for selv den bedste.
Hurtig levering.
Fin pris (på printerblæk) og hurtig…
Fin pris (på printerblæk) og hurtig levering, men jeg synes, det trækker helt vildt med i den samlede vurdering, at printerpatronerne ikke leveres i deres originalemballage. Det virker lidt skummelt.

Resposta de Multitech
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.