5 maanden geleden een renault captur gekocht bij munsterhuis Enschede vorige week wilde de auto niet meer starten , met start kabels weer aan de praat gekregen. De volgende dag zonder afspraak langs m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bij Munsterhuis een Renault Clio gekocht van €11.295 met vooraf duidelijke afspraken over gebreken die opgelost zouden worden. Vlak voor het tekenen ontdekten de verkoper en ik samen een... Ver mais
Mooie elektrische occasion gekocht. Proefrit snel gepland. Prijs was zeer scherp. Alles werd netjes afgehandeld. Uitleg en service was top! De stoel moest iets vast gezet worden en dat wer... Ver mais
RENAULT CAPTUR 2021 Lampje autogordel brandt. Tweemaal garage Munsterhuis Renault dealer. Tweemaal lampje uit. Paar maanden geleden weer lampje aan, test garage aan computer. Kosten € 70,00 Met als re... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Top bedrijf, klantvriendelijk!!
We zijn super blij met onze nieuwe aankoop! Van begin tot eind duidelijke communicatie, goed meegedacht met de mogelijkheden en vriendelijk geholpen.
We gaan veel rijplezier beleven , we geven dan ook 5 sterren voor nu en in de toekomst. Charlie bedankt!!
Kwaliteit
Goede voorlichting,vriendelijk en behulpzaam personeel kwaliteit werkzaamheden van het onderhoud
Bij Munsterhuis Enschede ben je nog klant . nog…
Bij Munsterhuis Enschede ben je nog echt een klant .ze bieden goede service en het ziet er na de verbouwing top uit .goede Monteurs
Bedankt!!
Mede namens de familie ontzettend bedankt wat jullie voor mijn kleinzoon hebben gedaan.Wat een geweldige ervaring. Onvergetelijk!!!
Offerte gevraagd voor een auto met…
Offerte gevraagd voor een auto met inruil. De inruil ligt ongeveer 3500,00 euro onder het gemiddelde bod van andere bedrijven.
Denk na voor u hier een inruilbod accepteert. Al met al kregen wij de indruk dat het niet echt serieus in behandeling werd genomen.
Jammer Munsterhuis, wij kopen wel ergens anders!
Julian heeft ons supergoed geholpen
Julian heeft ons supergoed geholpen. Hij is professioneel en wist ons goed wegwijs te maken met de auto.
Van het bedrijf Munsterhuis vond ik het raar dat we last minute hoorden dat we ineens het geld de dag voor de aflevering moesten betalen (terwijl in eerdere communicatie werd gezegd dat we op de dag zelf moesten betalen) en dat we bij aflevering lang moesten wachten op de overschrijving omdat Julian dat niet kon.
Daarnaast vond ik het jammer dat er bij de aflevering er nog geen bloemetje van af kon..
Zeer klantonvriendelijk
Na een jaar nog een rekening sturen over een niet voldane rekening na inruil van een auto op een 2e hands renault rs
Zou betaald worden na levering onderdelen die defect waren.
Nooit onderdelen gekregen en na meerdere storingen zelf opgelost en zelf betaald te hebben en hier ook met de werkplaats overlegd te hebben weten ze hier nu ineens niks meer van en moet ik na een jaar nog ff de rekening betalen.
Auto zelf heb ik niet eens meer vanwege alle storingen en dit bedrijf niet thuis gaf.
Verkopen willen ze wel maar klantvriendelijkheid is hier heel ver te zoeken
Goede service!!
Laats een mooie occasion honda jazz gekocht bij Munsterhuisrenault. Mijn limiet voor te pinnen/overmaken stond te laag ingesteld. Dat is dan 4 uur wachten voor verwerkingstijd, (erna kun je dan meer pinnen). Ik dacht K..... dat word hem niet. En ik kwam ook helemaal van het zuiden. Hebben we het zo geregeld dat ze me vertrouwde op mijn blauwe ogen, (bruine). En dat ik het geld thuis deed overmaken. Zo gezegd zo gedaan! Dat kom je niet meer vaak tegen, al ligt het natuurlijk ook aan wat voor een gevoel iemand bij je heeft. Nog bedankt daarvoor, top service!!!
Munsterhuis schadeherstel, zeer tevreden.
Onlangs portier van mijn Clio aan diggelen gereden. Nog dezelfde dag een (gratis) leenauto en binnen een week nieuw portier geïnstalleerd en gespoten bij hun schadebedrijf ASN Autoschade Munsterhuis. Zonder enig probleem geregeld met de verzekering.
Nare ervaring
Ongeveer een maand geleden hier een Mazda CX 5 uit 2015 gekocht mede vanwege de goede recensies. Ondanks een aankoopkeuring na 1,5 week tikkend geluid linksvoor. Google gaf al vrijwel direct aan: aandrijfas stuk. Munsterhuis gebeld ervan uitgaande dat dit een klantvriendelijk bedrijf is. Na tig terugbelverzoeken eindelijk Max, de verkoper, te pakken gekregen. Hij zou ervoor zorgen dat de werkplaats zou bellen. Niks dus. Twee weken later maar zelf gebeld. Auto op een woensdag gebracht. Vrijdag krijgen we te horen dat het inderdaad de aandrijfas is maar dat ze er niks aan kunnen doen want volgens Max hebben we geen garantiepakket afgenomen. Blijkbaar heeft Max lak aan de wettelijke garantie die in april 2022 is verlengd van zes naar twaalf maanden.
Diezelfde dag nog naar Munsterhuis gereden waar we lekker aan het lijntje zijn gehouden. Misschien is het anders als je als man hier binnenwandelt, maar als vrouw word je eerst wijs gemaakt dat er een vraag uitstaat bij Mazda wat de prijs is van het onderdeel. Vervolgens wordt gezegd, dat ze niet weten welk onderdeel ze moeten bestellen. Wat heb je dan precies aan Mazda gevraagd, Lars van de Receptie? Ik houd van eerlijkheid en oprechtheid dus ik heb de auto gewoon meegenomen en naar mijn eigen garage gebracht. Een kwartier later was het onderdeel besteld en maandag kunnen we de auto ophalen.
Wat ik me dan afvraag, was het jullie waard om 200 euro te besparen op een aandrijfas van een auto die je voor 14.000 euro aan ons hebt verkocht? Nare ervaring bij dit bedrijf. Als je echt klantvriendelijk bent, bied je je excuses aan en bied je aan om de factuur te betalen. Maar zoals ze in het Engels zeggen, “I won’t hold my breath”.
Wat een fijne Renault dealer is dit
Wat een fijne Renault dealer is dit. Mijn ervaring was met de vestiging in Rijssen van Munsterhuis.
Hele fijne verkoper en adviseur tegelijkertijd. Komt afspraken na en zorgt voor een perfecte aflevering van de auto aan huis. Marc Schoenmaker bedankt!