myNanny Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag är otroligt nöjd med vår barnvakt,Lamya, och kan varmt rekommendera henne! Hon är pålitlig, uppmärksam, proaktiv och mycket kunnig. Hon har en fantastisk känsla för små barn och är särskilt dukt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi är mycket nöjda med Nova som barnvakt. Hon fungerar fantastiskt bra med både barnen och oss föräldrar, och vi känner oss helt trygga med henne. Hela processen med myNanny har varit enkel och smidig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vår nanny är super men tjänsten MyNanny är inte vad vi förväntade oss. Den är mer för någon som behöver hjälp med 2 timmar och inte en hel dag eller som i vårat fall en vecka där båda ska jobba heltid... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Amanda verkar vara en omtänksam och gullig tjej. Noah upplevdes utav oss trygg och glad kring Amanda. Vilket kändes mycket bra! Första passning gick fint.

Detalhes da empresa

1. Agência de caseiros
  2. Babá

Sobre myNanny

Trygg & personlig barnvakt från myNanny:

✔ Trygga, erfarna & utbildade barnvakter
Er barnvakt genomgår intervjuer, gedigna tester, bakgrundskontroller & utbildningar. Våra barnvakter utbildas i allt från säkerhet & HLR till pedagogik.

✔ Alla åldrar & behov, oavsett var du bor
Vi finns i hela Sverige, både i stad & på landsbygd. Er certifierade barnvakt väljs för att matcha just er familjs behov och schema (även kvällar & helger).

✔ RUT-avdrag & prova-på-träff
Börja med en prova-på-träff utan bindning! Med RUT-avdrag kostar det inte mer och ger er nanny en vit lön, en riktig merit till CV:t och en bra referens för framtiden.

Alla upplägg & priser fr. 149 kr/t:

Hämtning/lämning
På förskola eller skola, vanligtvis ett par gånger i veckan, samt passning före eller efter. Ni väljer det som passar er!

Heltid/deltid
Egen barnvakt på heltid, eller återkommande dagar/kvällar. Finns för alla tider — dagtid, nätter, helger och lov.

Sporadiska tillfällen
Barnpassning vid behov. Exempelvis för att få kunna gå på arrangemang, hinna med jobb eller helt enkelt för att få lite egentid.

Vår barnpassning finns i hela Sverige - störst är vi i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 5 de um total de 5

834 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 25% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Todas as avaliações

227 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft Judith som barnvakt för min 5…

Har haft Judith som barnvakt för min 5 åriga dottern. Hon är väldigt snäll, omtänksam och professionell. Min dotter älskar att vara med henne. Dem går ut på promenader, leker ute, äter tillsammans och leker inomhus och skapar kreativa idéer tillsammans. Känner mig väldigt trygg att ha henne som barnvakt för min dotter. Rekommenderar hjärtligt 🥰

13 de dezembro de 2025

Jätte bra

Jätte bra , barnen har haft kul och ville inte låta henne gå när passet var slut. 🌸

10 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Varning

Jag letade efter barnvakt och testade my nanny på grund av bra betygen som man kunde hitta online.
Gud vad besviken jag blev när jag upptäckte deras arbetssätt. Jag fick ingen profil av barnvakskandidaten utan hon fick alla mina kontaktuppgifter innan jag ens visste att hon fanns. Samtidigt bokade in my nanny en tid åt mig vilket jag aldrig hade godkänt. När man letar efter någon som ska passa det viktigaste man har så tycker jag att det är självklart att man få en profil av personen som man sedan kan godkänna för en träff. Jag tycker att det är DJUPT problematiskt att mina kontaktuppgifter delades med en främling utan att jag visste om det och ännu mer problematiskt att my nanny bokade in en tid åt mig utan att jag godkände kandidaten. I samma veva blev jag informerad att min abonnemang började gäller, en abonnemang som jag heller inte hade godkänd än. Det känns som att my nanny bara försöka påtrycka någon abonnemang så snart som möjligt istället för att göra sitt jobb och hitta den perfekta barnvakten. Skamligt, särskild när det gäller barn. Jag hittade en riktig bra barnvakt igenom ett lite mindre företag nu och deras process var toppen. Störst betyder tyvärr inte bäst när det gäller my nanny.

30 de outubro de 2025

Great Selection of Nanny

We are very happy with Maja’s flexibility and attentiveness to our 3.5 year old son’s needs. She communicates perfectly when her schedule changes due to bus or train delays.
She teaches and plays and picks our son up from daycare.
We appreciate her very much and feel so fortunate to have been paired up with her.

4 de dezembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi är supernöjda med vår barnvakt

Vi är supernöjda med vår barnvakt.
Det är ingen lätt uppgift att ta sig an våra två barn där den ena har en lång startsträcka med nya människor och den andra är ett yrväder med mycket vilja och energi. Men Dunia gör det kanon. Trygg och bra.
Båda barnen ser fram emot nästa träff och vi är mycket glada för att vi vågade testa myNanny.

29 de novembro de 2025

Maja

Maja är lugn, varm och trygg! Vi kunde inte få en bättre barnvakt! Min dotter älskade henne från första stund! Rekommenderar varmt

12 de novembro de 2025

Mer än nöjd!

Tilde känns trygg och vår dotter verkligen gillade tiden med henne idag. Det känns bra efter första gången idag ! 😊

9 de novembro de 2025

Barnvakt

Barnen trivs jättebra med vår barnvakt. Hon känns trygg och ställer frågor vid behov och återkopplar alltid hur det har gått. Vi känner oss trygga med henne☺️

7 de novembro de 2025

Perfekt match!

Så glada att vi testade Mynanny och att vi lyckades få otroliga Elsa som match! Hon är perfekt med vår lekfulla tjej och vi känner oss så trygga med henne, tar ansvar och är lätt och ha att göra med!

4 de novembro de 2025

Supernöjda!

Barnen är överförtjusta och kan inte få nog av att leka, pyssla, busa och umgås med Johanna vår nya barnvakt. Underlättar vardagen och livspusslet enormt. Vi är supernöjda!

21 de outubro de 2025