MyMoza fotomozaiek Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn partner voor ons Houten jubileum een mozaïek op metaal cadeau gedaan. Het is een waar kunstwerk geworden met prachtige kleuren en hangt nu te pronken in de woonkamer. We hebben al veel com... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was van mij een last minute beslissing om dit als cadeau aan iemand te geven. Wij wonen in het buitenland dus heb ik direct een mailtje gestuurd of ik de poster zsm kon ontvangen zodat ik hem opti... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik zag meteen na de bestelling en betaling van een canvas dat er iets mis was gelopen en wilde de bestelling binnen het kwartier annuleren om de mozaiek opnieuw te maken. Dit was echter een 'mission... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

19-3 had ik een bestelling gemaakt, na een week niks te horen hebben gekregen. Heb ik zelf contsct op genomen met linnen. Van hun kreeg ik te horen dat mymoza een vertraging heeft. Ik had liever een u... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mídia e Editoração

Informação fornecida por fontes externas variadas

Eén foto zegt al meer dan 1000 woorden, 1000 foto’s vertellen een compleet verhaal. Dat is de magie van de fotomozaïek. Een afbeelding opgebouwd uit honderden kleine afbeeldingen. We maken meer foto’s dan ooit, maar 99% van alle foto’s belanden op een harde schijf op je computer of telefoon. Zonde! MyMoza springt hier op een artistieke manier op in. Een echte publiekstrekker waar je even bij stil blijft staan. Een fotomozaïek is persoonlijk, uniek en creëert een wow-effect!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

907 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, keurig ingepakt, op tijd bezorgd

Zeer makkelijk te gebruiken software, goede omschrijving van wat je allemaal moet doen. Het voorbeeld was wat moeilijk te bekijken, daar is wel verbetering nodig. Maar het resultaat is mooi geworden, afhandeling verder keurig en volgens afspraak binnen drie dagen geleverd.

1 de abril de 2015

Top!

MyMoza heeft een heel handig online programma waar je de mooiste dingen mee kan maken. De service is perfect, ik had een paar vraagjes en daar reageerden ze heel adequaat en snel op!
Eind product is helemaal geworden wat ik in mijn hoofd had. Ik kan het iedereen aanbevelen!

2 de março de 2015

Mooi resultaat

Het resultaat van de fotomozaik is super geworden. Ik heb lang getwijfeld over het formaat, maar pas vanaf 70x80 was de totale foto goed zichtbaar. Het blijft leuk om alle kleine fotootjes te bekijken

17 de fevereiro de 2015

Super

Eindresultaat is heel mooi geworden. Service is ook uitstekend. Goede telefonische bereikbaarheid, medewerkers denken mee voor het beste resultaat en de levering was buitengewoon snel.

19 de janeiro de 2015

Super mooie fotomozaik

Met 'maar' 500 foto's een mooie fotomozaik ontvangen. Waar andere sites meer foto's adviseren, is het mooier geworden dan ik verwacht had. Het voorbeeld wat je op de website ziet geeft een zeer goed beeld hoe het in werkelijkheid eruit ziet.

12 de janeiro de 2015
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zoveel mogelijk gebruikersgemak, mooi resultaat

Het is even wat werk, zeker het semi-automatisch uitsnijden van de foto's, maar MyMoza maakt het wel zo gemakkelijk mogelijk. Zeker omdat je het project tussentijds kunt opslaan. Duidelijke aanwijzingen en goede adviezen. Op mijn vraag over de leverdatum kreeg ik snel en correct antwoord waarna het mozaïek dik op tijd werd geleverd. En hij is echt zo mooi geworden als het voorbeeld....

29 de dezembro de 2014

Goede service.

De mensen van MyMoza hebben ongevraagd zeer goed meegedacht bij het samenstellen van de foto t.b.v. de foto-mozaïek. Zij hebben extra uren besteed aan het verbeteren van onze foto's en aan het verbeteren van het uiteindelijke beeld in de mozaïek. Soms zijn ze (door drukte) slecht bereikbaar, maar dat maken ze meer dan goed door hun service!

29 de dezembro de 2014

snelle en eenvoudige afhandeling

aanmaken efficient en easy
betaling vlot
levering snel

mijn foto's waren speciaal nav een gelegenheid waar ze getrokken waren (selfies) wat het eindresultaat niet optimaal maakt (via iPad). Maar dit was volledig mijn keuze.

Hebben resultaat al laten zien aan sommigen en het idee, aanpak is heel positief ontvangen.

Een Moza van selfies!

12 de dezembro de 2014

Zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden over het resultaat, over het gebruiksgemak, over de info op de site. Het is alleen jammer dat de betaling vanuit België moeilijk gaat. Betalen met een kaart lukte niet, en ook de overschrijving was moeilijk omdat er allerlei extra dingen moesten ingevuld worden.
Wat ik ook nergens terug vond, was dat je op voorhand niet weet dat je voor de fotomozaiek maximum 500 foto's kan gebruiken. Hierdoor moest ik volledig opnieuw beginnen.

24 de novembro de 2014
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Leuk, maar met wat problemen!

In principe verliep het contact in eerste instantie vlotjes. Alleen waren er problemen met de site. Wij hadden stockfoto's erbij besteld en die konden wij niet uploaden. Hier is telefonisch contact over geweest en het zou worden opgelost, maar hiervoor is meerdere keren gebeld. Wij zaten in erge tijdnood, dus dit was erg vervelend. Uiteindelijk hebben wij alle foto's naar de organisatie gestuurd, en zij hebben zelf de stockfoto's toegevoegd. Toen lukte het niet om te betalen via Ideal. Dus handmatig betaald. Het resultaat was op tijd en goed, maar er zitten een aantal storende stockfoto's tussen, die wij er normaal gesproken zeker uitgehaald zouden hebben. Tevens valt mij op dat sommige foto's heel vaak zijn gebruikt, zeker 10 keer dat ik snel telde, terwijl ik andere foto's niet terug kon vinden. Ik twijfel eraan of alle foto's inderdaad zijn gebruikt. Dat vind ik erg jammer. Maar het resultaat is toch erg leuk geworden. Wij hebben ook nog gevraagd om de stockfoto's alsnog te ontvangen. We hebben er tenslotte voor betaald en kunnen ze wellicht nog voor iets anders gebruiken. Hier hebben wij echter geen antwoord op gekregen.

24 de novembro de 2014

Zeer tevreden!

Mooi cadeau, perfect gelukt. Ik heb ruim 800 foto's gebruikt, je ziet wel de logica in de herhalingen, dat is wat jammer. Het zou leuker zijn als ze echt totaal random zouden worden gebruikt. Daarnaast kan de bezorging alleen op vrijdag dat is ook wat beperkt, maar de bezorging is daarnaast prima. Al met al zeer tevreden.

18 de novembro de 2014

helemaal top

de medewerkers van mymoza hebben mij goed geholpen kon goed met ze contact houden dit is hartstikke fijn.

bedankt mymoza de foto is super mooi geworden.

groetjes
Nienke Bouma.