MyMoza fotomozaiek Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn partner voor ons Houten jubileum een mozaïek op metaal cadeau gedaan. Het is een waar kunstwerk geworden met prachtige kleuren en hangt nu te pronken in de woonkamer. We hebben al veel com... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was van mij een last minute beslissing om dit als cadeau aan iemand te geven. Wij wonen in het buitenland dus heb ik direct een mailtje gestuurd of ik de poster zsm kon ontvangen zodat ik hem opti... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Ik zag meteen na de bestelling en betaling van een canvas dat er iets mis was gelopen en wilde de bestelling binnen het kwartier annuleren om de mozaiek opnieuw te maken. Dit was echter een 'mission... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

19-3 had ik een bestelling gemaakt, na een week niks te horen hebben gekregen. Heb ik zelf contsct op genomen met linnen. Van hun kreeg ik te horen dat mymoza een vertraging heeft. Ik had liever een u... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Mídia e Editoração

Informação fornecida por fontes externas variadas

Eén foto zegt al meer dan 1000 woorden, 1000 foto’s vertellen een compleet verhaal. Dat is de magie van de fotomozaïek. Een afbeelding opgebouwd uit honderden kleine afbeeldingen. We maken meer foto’s dan ooit, maar 99% van alle foto’s belanden op een harde schijf op je computer of telefoon. Zonde! MyMoza springt hier op een artistieke manier op in. Een echte publiekstrekker waar je even bij stil blijft staan. Een fotomozaïek is persoonlijk, uniek en creëert een wow-effect!

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

907 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Slechte kwaliteit poster afdruk

De fotomazoiek is digitaal van hoge kwaliteit, de verzending en levering was erg snel. Echter de afdruk zelf was van erg lage kwaliteit. De fotos zijn slecht zichtbaar, korrelig en de donkerdere fotos zijn te donker en de lichtere te licht. Erg zonde aangezien de digitale foto gewoon prima was.

3 de janeiro de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

geen oplossing / coulance voor administratieve fout.

23-12-2017 bestelt. 28-12-2017 pas verzonden aan adres.
Het huisnummer was vervallen op adressering waardoor pakket niet geleverd is. Meerdere keren met herinneringenoplinnen en Mymoza gesproken hoe dit opgelost zou worden.
Volgens beide partijen zou het pakket 28-12-2017 direct retour bij herinneringenoplinnen komen en zullen zij deze direct aan ons doorsturen met huisnummer aan ons adres.
02-01-2018 nog steeds niet ontvangen. Weer gebeld met herinneringoplinnen. Zij hadden het pakket nog niet retour ontvangen, zij hopen deze vandaag terug te krijgen om deze alsnog aan ons door te sturen. Kortom, waardeloos want het was een afscheidscadeau. Zit dus nu minstens 6 werkdagen te wachten op mijn bestelling (feestdagen niet mee gerekend)

2 de janeiro de 2018
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Snelle bestelling, trage levering door omstandigheden

Ik heb een canvas bested bij MyMoza. Dit ging makkelijk en snel. Jammer, maar begrijpelijk dat er vaste afmetingen zijn.
MyMoza besteedde in dit geval de uitvoer uit. En hierin liep het schroef. De uitvoerder had niet het correcte bestand. Hiervan werd ik als afnemer niet op de hoogte gesteld. MyMoza stuurde wel een feedbackformulier terwijl ik het product nog niet had ontvangen.
Ik ben hierachter gekomen, doordat ik zelf contact heb opgenomen met de uitvoerder.
Het feit dat twee partijen bij deze bestelling betrokken zijn, heeft in dit geval tot meer gedoe geleid dan je bij voorbaat zou willen.
Na mijn belletje is het snel opgepakt, waarvoor wel mijn complimenten.

5 de dezembro de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

heel slecht

heel slecht, ik had de foto gekocht en toen kon ik hem niet eens downloaden

6 de novembro de 2017
logotipo da MyMoza fotomozaiek

Resposta da MyMoza fotomozaiek

Beste Bab,

Vervelend dat je je fotomozaïek niet kunt downloaden. Als je ons een mailtje had gestuurd hadden we je meteen kunnen helpen.

We sturen hem je toe op het emailadres wat bij bij het bestellen gebruikt hebt. Als je hem nog steeds niet ontvangt dan kan het zijn dat we een verkeerd emailadres van je hebben. Je kunt mij dan mailen op bas@mymoza.com.

Mvg, Bas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, handzaam programma, goeie kwaliteit eindproduct en daarbij zijn het aardige mensen met een snelle reactie op vragen. Leuk bedrijf!

5 de novembro de 2017

Zeer tevreden

Zeer tevreden! Korte levertijd en een mooi product. Goed verpakt en in goede staat aangekomen.

27 de outubro de 2017

Tegenvallende kleine foto's

Vandaag onze foto mozaiek binnen gekregen. Helaas vond ik de kwaliteit van de kleine foto's tegenvallen. Een groot gedeelte was óf te donker of te licht gemaakt, waardoor de kleine foto's niet te herkennen zijn. We hadden 900 foto's gebruikt waar de mozaiek gemaakt van kon worden en tóch zijn héél veel foto's wel 15x te 'zien'.
Dit was op het voorbeeld en de download niet te zien. Hier waren de foto's helder en duidelijk op. (Ook met diezelfde witte en donkere waas).
We hadden afmeting 90×60.

24 de outubro de 2017
logotipo da MyMoza fotomozaiek

Resposta da MyMoza fotomozaiek

Beste Wendy,

Erg vervelend dat de fotomozaiek niet naar wens is geworden. We hadden graag gezien dat je ons direct had benaderd zodat we meteen naar een oplossing kunnen kijken. Graag nemen we contact met je op om dit alsnog te doen.

Mvg, Bas
MyMoza

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Canvas cadeau voor mijn ouders

Ik heb een foto samenstelling op canvas laten maken. Toen hij binnenkwam was ik teleurgesteld, de kleine foto's zijn niet duidelijk. Op mijn werk heb ik er zelf een gekregen op een soort hard plastic, hier waren de foto's zeer scherp. De canvas is een cadeau voor mijn ouders verjaardag..maar ik twijfel nu om het te geven. Heel jammer :( op het voorbeeld zijn de kleine foto's ook duidelijk.

22 de outubro de 2017