Ik heb mijn partner voor ons Houten jubileum een mozaïek op metaal cadeau gedaan. Het is een waar kunstwerk geworden met prachtige kleuren en hangt nu te pronken in de woonkamer. We hebben al veel com... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Het was van mij een last minute beslissing om dit als cadeau aan iemand te geven. Wij wonen in het buitenland dus heb ik direct een mailtje gestuurd of ik de poster zsm kon ontvangen zodat ik hem opti... Ver mais
Ik zag meteen na de bestelling en betaling van een canvas dat er iets mis was gelopen en wilde de bestelling binnen het kwartier annuleren om de mozaiek opnieuw te maken. Dit was echter een 'mission... Ver mais
19-3 had ik een bestelling gemaakt, na een week niks te horen hebben gekregen. Heb ik zelf contsct op genomen met linnen. Van hun kreeg ik te horen dat mymoza een vertraging heeft. Ik had liever een u... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Eén foto zegt al meer dan 1000 woorden, 1000 foto’s vertellen een compleet verhaal. Dat is de magie van de fotomozaïek. Een afbeelding opgebouwd uit honderden kleine afbeeldingen. We maken meer foto’s dan ooit, maar 99% van alle foto’s belanden op een harde schijf op je computer of telefoon. Zonde! MyMoza springt hier op een artistieke manier op in. Een echte publiekstrekker waar je even bij stil blijft staan. Een fotomozaïek is persoonlijk, uniek en creëert een wow-effect!
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
As pessoas também visitaram
Tegenvallend resultaat.
Ik vind het geleverde eindproduct erg tegenvaller. Foto is niet scherp.
Ik zou het niet nog een keer doen.

thanks
Great service. Only 4 stars not 5 as it would have been easier if your communications were in English as well as Dutch
Kocht bij ING de code. Blijkt toch erg kostbaar. Ben dus niet doorgegaan met bestellen!
Erg onduidelijke reclame van ING. Ik dacht een leuke foto te ontvangen maar begreep achteraf dat het om een duur schilderij gaat.

Pronkstuk
Mooie stevige kwaliteit, snelle levering en een pronkstuk in je huis. Je blijft er naar kijken. Blij mee
top product voor weinig geld!
Een super mooie mozaïek ontvangen, en dat al binnen 3 werk dagen. het resultaat is erg mooi en duidelijk. je kan van dichtbij nog goed de kleine foto's herkennen.
Mooie mozaiek!
mozaïek is mooi geworden! wat er als tip bij beschreven zou kunnen worden op site is dat je op moet letten met opvallende fotootjes (waar bijv rood in zit) want die vallen meest op.
Prachtig
Wij waren verrast door het gemak waarop we de mozaiekfoto konden laten maken, de snelle service, de levering en kwaliteit van de foto.
Fantastische snelle en goede service
Erg tevreden! Goede service met advies.
En ook nog eens snel in huis :)
Super leuk cadeau om iets moois te personaliseren!
Fijne site en goed behulpzaam. Super product!
Levering goed. Mozaïek valt tegen
Mozaïek valt erg tegen. Kleine fototjes vsllen erg tegen je kan ze bijna niet zien en ook de grote foto valt erg tegen. Helaas kan ik het niet meer terugdraaien
Op de modelfoto die ik kon downloaden leek het mooier.

Perfecte service en resultaat
Het is geweldig dat er een programma/website is dat/die precies dat kan, wat ik voor ogen had. Goede duidelijke site en een goede uitkomst. Ook voor een redelijke prijs.
Foto's zijn ingekleurd ipv op de juiste positie gezet.
De fototjes zijn met een witte waas ingekleurd op plekken waar het wit moet zijn en donker gekleurd waar dat nodig is. Voor mij is dit te duidelijk aanwezig.

Resposta da MyMoza fotomozaiek
géén communicatie met uw klanten
Ik heb jullie nl. op 18 november jl. een mail gestuurd met mijn klacht:
"Onlangs heb ik een bestelling via uw site gedaan met ordernummer: 1845769. Deze is inmiddels bij ons afgeleverd en nu zijn wij zeer teleurgesteld over het resultaat. De moza-foto’s zijn absoluut niet herkenbaar, zelfs met een vergrootglas kun je de foto’s niet scherp zien … ook de grote foto is door de vreemde keuze van moza-indeling heel
slecht herkenbaar. Wij zijn ervan uit gegaan dat de basis van een dergelijke foto is dat
je én de gehele foto kan waarnemen én, als je dichterbij de foto komt, ook de kleine foto’s afzonderlijk kunt zien. Beide is niet het geval bij ons.
Nu had ik uw site doorgekregen via een vriendin die heel tevreden en enthousiast over uw product was, dus ik vraag me af of hier wellicht iets fout is gegaan?!
Graag verzoek ik u om onze bestelling te controleren en ons aan te geven hoe we hiermee verder gaan.
Alvast bedankt voor uw moeite."
Vervolgens krijg ik van jullie een mail met het verzoek om mee te doen met een beoordeling van uw bedrijf en niet een reactie op mijn bovenstaande klacht ...
top foto
De foto die gemaakt is zag er top uit en precies wat ik ervan had verwacht
K had meer details verwacht en qua kleur n betere weergave van het origineel vd foto

Resposta da MyMoza fotomozaiek
om verdrietig van te worden!!
Ik heb een mosaik van mijn kinderen als cadeau ontvangen. Ze zijn dagen bezig geweest met het verzamelen van foto's. Wat ik gekregen heb is ronduit om te huilen. Ik moet heel vaak op de foto's staan, maar ik kan mezelf nauwelijks herkennen!! Wat een teleurstelling, vooral voor mijn kinderen. Geen goede reclame!!

Resposta da MyMoza fotomozaiek
Snel en gemakkelijk te maken en een mooi resultaat
Ik ben zeer positief over deze service.
In plaats van dagen zelf knippen en plakken voor een collage is het nu binnen een kwartier gedaan.
Eenmalige aktie
Wel snelle levering maar resultaat viel tegen
Slechte service en geen bestand - Probleem is opgelost
Na betaling voor het downloaden van het bestand loopt de website vast, resultaat: geen bestand. Gebeld, er is toegezegd om e.e.a. op te lossen, daarna niet meer bereikbaar via mail en telefoon en geen bestand dus.
Oplichting? Of in ieder geval erg beroerde service. Ben benieuwd hoe ik mijn geld ga terug krijgen en ik ben blij dat ik geen dure perspex print heb besteld.
Heb inmiddels het bestand ontvangen, dat is prettig. Desondanks 3 sterren vanwege slechte bereikbaarheid en problemen bij het bestellen.
Zeer tevreden.
Het programma was duidelijk en snel en het resultaat was boven verwachting goed.