Top bedrijf - klant op plek 1
Top bedrijf! Eigenaar is in de hitte van vandaag open gebleven om mij te voorzien van een mooie scooter! Goed bedrijf en goede prijzen!
Sem histórico de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Goede service bij het zoeken van een helm, meteen geholpen toen het mij niet lukte om het vizier te veranderen.
Aanraden!!!
Hele goede service en heel snel en vriendelijk top!
Mijn Piaggio Beverly 350 sloeg soms af als ik voor de stoplichten stond.Heel gevaarlijk dus! Naar Naaldwijk scooters gebracht en een paar dagen later was ie gemaakt. Wilde daar wegrijden maar hij starte weer niet,maar had wel bijna 600 euro afgerekend.Ben toen het gesprek aangegaan en het werd professioneel en kundig opgelost! Het bleek een elektronisch probleem te zijn, wat aanvankelijk lastig te localiseren was. Het onderdeel wat vervangen moest worden was niet op voorraad. Dat hebben ze bij een ander bedrijf in Ridderkerk opgehaald en in mijn Piaggio gezet! Dat vond ik TOP, omdat ik hiermee erg geholpen was. Zo kan ik morgen samen met mijn vrouw ,onze jaarlijkse Eifel route gaan maken op onze Piaggio,s Beverley! En ik hoefde niets bij te betalen!
Bedankt Roy en Jef!
Echt top! Cok de Winter Rotterdam.
Reageren niet per mail. Na een tweede bericht ook niet het fatsoen dat te doen.
Slechte start wat geen vertrouwen geeft.
Niet aan beginnen
Ik kom hier al jaren en wordt iedere keer goed, snel en netjes geholpen. Ze denken mee en hebben me nog nooit in de steek gelaten. Ik rij nu op mijn derde scooter bij hun vandaan en zal nooit ergens anders heen gaan.
Beste service ooit!
Gisteren gebeld dat mijn kickstart niet goed functioneerde. Ze hadden vandaag al tijd en kon hem zojuist al halen.
Perfecte service, scooter gekocht hier en rijd perfect, fijne medewerkers die goed behulpzaam zijn en vriendelijk met je omgaan. Ze nemen echt de tijd voor je!
Na veel gedoe bij een ander bedrijf (had mijn dochter bagger verkocht) was Naaldwijk scooters een verademing. Echt een bedrijf dat ‘ontzorgt’ door afspraken na te komen, wensen vóór te zijn, duidelijk informeert en ‘een extra level’-service biedt. Het bestaat nog: de klant voorop. Wou dat ik dat eerder had geweten.
Ben vaker bij jef en Roy geweest zijn vakmensen weten waar ze over praten
Hele goede zaak, ze helpen je graag en de service is uitstekend. Zeker een aanrader!!
Ik heb hier een paar maanden geleden een scooter gekocht. ze hebben een mooie showroom en nemen de tijd om alles goed uit te leggen qua modellen en uitvoeringen. De service was top en ik werd op de hoogte gehouden met het hele proces. inmiddels hebben twee vrienden ook hier hun scooter gekocht en zij zijn ook zeer tevreden met naaldwijk scooters.
Top bedrijf, je wordt snel en goed geholpen. Top scooters!
Recently purchased a scooter from Naaldwijk Scooters. The team at the showroom were very helpful and really knew about their products and helped me to make a good decision.
Their after service has been great.
Would highly recommend.
Aanpassing: Na de opties besproken te hebben, toch wat meer tegemoet gekomen en netjes afgehandeld, service is goed, vanwege de oplossing 5 sterren.
Ik kwam met mijn scooter omdat de remschijf vastliep. Dit zouden ze gaan onderzoeken wat het was. Aangezien ik niet teveel wilde betalen, hadden we afgesproken dat de monteur de scooter ging onderzoeken om er achter te komen wat er precies aan de hand is en daarna mij aan het eind van de middag te bellen om de kosten te bespreken. Ik werd om 13:00 gebeld (niet eind vd middag). Deze had ik niet opgenomen en een halfuur later teruggebeld, hier 10 minuten in de wacht gezeten en niks gehoord, heb ik opgehangen en ben ik daarheen gereden. Vervolgens krijg ik daar te horen dat ze dus ook de remblokjes hebben vervangen en een halfuur extra hebben gerekend voor het terug vervangen, terwijl ik had aangegeven dat ik dat niet wilde. Met tegenzin de rekening(met een heel klein beetje korting) betaald omdat ze verder niet mee wilden geven. Probleem is wel opgelost, maar had dit voor minder dus ook zelf gekund. Jammer dat ze hun afspraken niet nakomen en ik hoop dat ze hier misschien verandering in brengen. Verder ben ik blij dat ze het wel hebben gemaakt.
Je wordt altyd goed geholpen &vriendelijke personeel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.