Simpelthen den fedeste oplevelse og bedste sted at få gjort både Autocamper og Campingvogn rene . Det kunne være SÅ skønt om I fik lavet et par anlæg på Fyn , måske centralt beliggende i Tietgenbyen... Ver mais
A empresa respondeu
A empresa respondeu
Nembilvask, som gør bilvask nemt! Muligheden for støvsugning og grundig rengøring efter vask er en stor fordel. Det eneste minus er afstanden til vaskehallerne, hvilket gør det lidt besværligt a... Ver mais
Jeg har vært kunde hos jer i Horsens siden I åbnede, jeres hjulvask er virkelig dårlig, jeg tror altså ikke i har skiftet dem siden I kom hertil, og det er en del år siden efterhånden, jeg ved ikke... Ver mais
Vaskehallen er altid nem at komme til. Desværre oplever jeg ret ofte, at enten en af støvsugerne eller lufttrykket ikke virker. Det kan være lidt frustrerende, når man har regnet med at kunne ordne de... Ver mais
NEMBILVASK er en landsdækkende bilvask med fokus på kvalitet, service og miljø. Kvalitet: Vores maskiner er fra markedets førende bilvaskleverandør, WashTec. Vi er en af de få vaskestationer i Danmark, som er Tesla approved. Service: Vores kundeservice er åbent alle dage, både på mail, telefon og sociale medier. Det er derfor muligt at få hjælp hurtigt. Miljø: Vores vaskestationer er miljøvenlige. Al kemi og produkter er svanemærket. Vi genanvender cirka 95% af vandet fra en bilvask. Med en enkeltvask eller abonnement tilbyder vi altid gratis forvask, aftørring og pusleplads. Vi skaber vaskeoplevelser!
Lundagervej 45b, 8723, Løsning, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Har haft abonnement hos dem i 5 måneder nu, der er intet der virker når man ringer til dem er de helt blanke og har ikke styr på noget!!! Ik spild jeres penge på den piv ringe vaske hal (Horsens)

Resposta da NEMBILVASK
Hvis i har jeres bil kært så hold jer langt væk fra nembilvask, jeg havde netop købt en bil og var rigtig glad for den indtil jeg smed din ind i vaskehallen den var ridset på hele taget samt motorhjelmen, fælgebørsterne har ramt ved siden af fælgerne så alle dørene har en rund cirkel hvor lakken er væk.
Da jeg retter henvendelse til nembilvask og fremviser bilen samt billeder af den trækker de tiden ud giver mig ikke svar og efter 1 måned jeg har ringet til dem dagligt siger de at det ikke kommer fra deres vaskehal hvilket jeg har klokkeklare beviser på.
Alt i alt rigtig dårlig behandling af deres kunder og måden de snakker ned til en på når man henvender sig.
Det simpelthen ikke iorden.

Resposta da NEMBILVASK
Produktet er skånsomt for både miljø og bil - samtidig er stedet rent og vedligeholdes flot.
En dejlig oplevelse ... kommer igen

Resposta da NEMBILVASK
Hej Trine.... jeg er ikke utilfreds med nembilvask i hedensted.. siger bare vaskehal er bedre udstyret i Vejle og horsens end den er i hedensted... det som jeg mener er at folk holder foran og vaskehal gøre bilen rent i hånden eller andet så kan de holde en andet sted og gøre det så andre kan bruge vaskehal imens

Resposta da NEMBILVASK
Har igennem tid været rigtig glad for at benytte mit NemBilVask abb.
Lige indtil jeg havde fået malet kanter (ikke taget) og poleret min bil og skulle vaske vognen efterfølgende, jeg afvasker altid min vogn selv og her var ikke en rids.
Firmaet forklarede at de havde haft fat i deres leverandør som påstod at det ikke kunne være deres luksusprogram som bar skyld hertil ? Nu aftørrer jeg selv bilen efter endt vask og her var både tag og side ved vinduer fyldt med vaske ridser jvf min bilmekaniker/autopoler, som helt klart fortalte at det var vaskehal ridser 🤷♂️
Jeg kan kun anbefale at undgå selskabet omend deres forhold er eminente, men at deres leverandør løber fra ansvaret et mere end uetisk og nærmest svindel agtigt 😡
Jeg bruger Nembilvask ofte!
Super god vask! Har ikke haft nogle dårlige oplevelser endnu🤟🏻
Kan nemt anbefale👌🏼

Fantastisk bilvask!
Super god pusleplads med alt man har brug for, så bilen altid bliver 100% ren.

Resposta da NEMBILVASK
Er blevet udlukket af nem bilvask fordi jeg vaskede for meget, selvom jeg har betalt for fri vask....!! Så ringe service jeg har fået. Andre som har prøvet dett.?

Resposta da NEMBILVASK
Super god telefonservice fra Anna når man har spørgsmål! :-)

Resposta da NEMBILVASK
Helt i top kundeservice fra Anne-Line med hjælp omkring abonnement.

Resposta da NEMBILVASK
Prøvede i dag for første gang Nembilvask, da jeg forventede en ekstra kvalitet. De skriver, at man kan vælge forvask (højtryk foran vaskehallen), når man betaler for sin vask. Denne mulighed kom aldrig. Jeg kørte derfor min bil direkte ind i vaskehallen - købte en årstidsvask (tror jeg den hed) til 169 kr., men bilen var slet ikke ordentligt vasket bagefter. ØV jeg er skuffet - går tilbage til at vaske i hånden….

Resposta da NEMBILVASK
I har en helt aldeles og meget ubehagelig pladstilsynsmand, som truer med bøder og politi. Det gør ikke at man har lyst til at bruge jer, har ellers været fast kunde, men det slutter nu.

Resposta da NEMBILVASK
Desværre fået ridser på min fronthjelm - de vil ikke tage ansvar selvom jeg kun har fået vasket bilen her. Kan se jeg ikke er den eneste med problemet. De vurderer en mindre ridse ud fra et billede og konkluderer selv at det ikke er dem - men stadig har jeg kun fået vasket bilen her - det kunne have været afhjulpet med en polering af fronthjelmen - nu er det en tabt kunde.

Resposta da NEMBILVASK
Super lækker bilvask med godt udstyr! Jeres sæderenser fik reddet min bil fra en spildt proteinshake og nu står den som ny igen!🥳
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Resposta da NEMBILVASK
Har nu benyttet dem over flere gange og er fuld tilfreds..
Nogle stationer mangler stadig lige lidt, derfor kun 4😊
Har skiftet bil et par gange og har kun mødt super sød og rar personale, derfor vil jeg gerne give en ekstra stjerne herpå😊

Resposta da NEMBILVASK
Jeg er blevet opmærksom på, at der er blevet ændret i priserne. Det fremgår imidlertid af handelsbetingelserne, at der vil ske varsling med en 1 måned, før ændringerne træder i kræft.
Jeg mener ikke at have fået en sådan varsling og har derfor kontaktet Nembilvask både telefonisk og på skrift for at anmode om dokumentation for at have modtaget en sådan ændring. De vælger imidlertid ikke at svare.
Nembilvask handler således i strid med gældende lovgivning.
Yesterday I went to the car wash for the first time and my experience was a disappointing one due to the staff. I washed the car alone and went out to the next room where it was occupied. I decided to go on believing that there are several rooms where you can dry and clean your car. I made a detour around the building and returned to the front of the building where I observed the water guns for prewash. I pressed a gun to see if it worked and then an elderly person came screaming to pay. I tried to explain to him that I had just washed the car and that it was crowded and being here for the first time I went outside to look for other rooms but the person did not want to hear what I had to say just scream to pay again even if I pressed the gun 2 seconds. I decided to talk to him after 2 minutes and explain that I didn't even dry the car and I wish I could come in again he said yes but when I got in the car he closed all the doors to the car wash. From the reviews I understood that the staff is very kind but I did not feel that at all.

Resposta da NEMBILVASK
Har desværre kostet mig 3000kr at få min bil vasket i Horsens.
Defekte forvaskeslanger, der var rent metal under bunden, ramte min bil ved et uheld. Dette medførte dybe ridser flere steder. Billede dokumentation haves naturligvis, både på ridser og de meget tydelige defekte slanger.
Jeg skrev i flere uger frem og tilbage med Leif der til sidst måtte medgive, at vi nok blev nødt til, at finde en løsning. Desværre var eneste løsning man ville tilbyde, at få min bil poleret. Vi mødtes med ham der skulle polere min bil. Han sagde straks, at det ville være umuligt, at polere skaden væk, der var ingen tvivl om den skulle til maler.
Sagen gik så til forsikring, bilen blev malet og jeg blev opkrævet selvrisiko på 3000kr som jeg så, ville få retur når sagen var færdig.
Nu har nembilvask så ignoreret mit forsikringsselskab i snart et år, og seneste nyt fra dem er, at det nok bliver for dyrt med en retsag.
Så jeg må nok se i øjnene, at en bilvask sidste sommer på Høgh Guldbergsgade har kostet mig 3000.-
Har også kunne læse flere steder på nettet, jeg ikke er den eneste. Selv efter jeg havde sendt billeder, af de defekte slanger gik der flere uger inden de fik dem skiftet.
Jeg når sjældent at få brugt højtryksspuler da de 6 min er gået inden den starter op.
Jeg har fået en sød forklaring så i får lige et par stjerner mere.
Så prøver jeg om det er løst til næste gang.

Resposta da NEMBILVASK
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.