Helt igennem fantastisk (og hurtig!) service. Er igang med negleteknikeruddannelsen, og Astrid ligger virkelig sjæl og timer i os elever. Ved bestilling af produkter sendes de meget hurtigt:)
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har handlet hos Neppersnails flere gange, både over nettet og i butikken, og har været meget tilfreds. Astrid giver en fantastisk service og viser og forklarer gerne hvis der er noget man er i... Ver mais
Har handlet hos Astrid et par gange. Denne gang valgte jeg at bestille via hjemmesiden og sidenhen hente det personligt i forretningen. Det sidste pga. Post Danmarks vilde priser. Jeg havde ingen pr... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Nepper´s Nails - Salg af produtkter til negle og manicure, privat og engros. Diplomuddannelse, workshops og kurser i vores Negleskole. akrylnegle, gelenegle og nailart. Behandlinger i klinikken med akrylnegle, gelenegle og...
Informações de contato
Dinamarca
- www.neppersnails.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service og gode produkter.
Synes der er en rigtig fin service og produkterne lever op til det de skal. Næsten dag til dag levering hvilket er super. Kan kun være tilfreds ind til nu,
Ændring fra 2 til 3 stjerner
ANDEN ANMELDELSE:
Det lykkedes mig at få min rigtige varer, og Astrid var meget hjælpsom omkring det. Desuden måtte jeg beholde dem jeg havde fået forkert også, hvilket er et stort plus.
Grunden til der kun er 3 stjerner, er at hjemmesiden stadig er meget ringe! Jeg gider simpelthen ikke gætte mig til hvad produkterne er! Og at det tog så lang tid at få de rigtige varer, pga den dårlige hjemmeside trækker bare så meget ned. Regner ikke med at handle der igen.
FØRSTE ANMELDELSE:
Jeg har lavet min første bestilling hos Neppers Nails, og er slet ikke tilfreds:
2 af tingene jeg har fået, er ikke de rigtige, og de svarer mig ikke, når jeg kontakter dem.
Desuden trænger deres side til en ordentlig opfriskning, jeg har sjældendt set noget så uproffesionelt - jeg måtte i lang tid sidde og gætte mig til mange ting, pga de virkelig dårlige beskrivelser osv - dette har nu nok resulteret i, at den ene af de to ting jeg har bestilt ikke er den rigtige - pga deres side er totalt misvisende.
Deres produkter er dog til en god pris, derfor får de en ekstra stjerne .... Når eller HVIS de vender tilbage til mig, og yder en god kundeservice, og jeg får mine rigtige varer, vil jeg nok ændre i min anmeldelse - ikke før!
Fås ikke bedre
Super produkter og hurtig levering. Altid parat med hjælp og vejledning.
Medgiver Neppers Nails de bedste anbefalinger
Absolut service til fingerspidserne
Det er et helt unikt sted at købe sit neglegrej. Servicen er helt i top og hjælp/vejledning i hvilke produkter man skal bruge er simpelthen bare bedst. Astrids forretning er velassorteret og hylderne meget indbydende. Ligeledes er Webshoppen meget nem at finde rundt i og har et meget stort udbud af alt til negle.
Astrid er ALTID klar til at yde hjælp hvis man får brug for det.
Mine bedste anbefalinger til Neppers Nails.
Kh. Mette Olesen
Gode kvalitetsprodukter som er nemme at arbejde med og nemme at kombinere.
Altid klar med råd og vejledning.
Altid godt humør og med én frisk bemærkning.
Tina Andersen
Fabelagtig service og rigtig fine produkter.
Giver mine bedste anbefalinger.
hurtig service og gode priser
neppersnails er en fantastisk butik
hurtig service hurtig levering og super fede priser
Gode varer, super service og hurtig levering.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.