Grundet omlægning af registreringen, ønskede vi at flytte foreningens domæne til et dansk webhotel. Netsite virkede som et oplagt valg. Selvom flytning er en kompleks operation, oplevede vi en fant... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har haft brug for Netsites support en 3-4 gange over de seneste 5 år. Hver gang god og ordentlig hjælp. Sådan var det også i går, hvor Caspar hjalp mig da en kladde til en vigtig mail pludselig va... Ver mais
Jeg har været yderst tilfreds kunde hos Netsite igennem mange år. Benytter mig af deres virtuelle server produkt. Har i modsætning til tidligere hosting firmaer aldrig haft problemer med Netsite.... Ver mais
**jeg laver kun anmeldelser på virksomheder som er langt under standard** Det er ikke det værd. Lang binding, og når du reagerer inden faktura skal betales, så er faktura sjovt nok sendt ud så d... Ver mais
Detalhes da empresa
- Empresa de hospedagem na Web
- Fornecedor de DNS
- Provedor de e-mail
- Provedor de serviços de internet
- Empresa de telecomunicação
Escrito pela empresa
Netsite er et danskejet hostingfirma, der siden 1998 har hjulpet virksomheder, organisationer og iværksættere med domæneregistrering, webhoteller, DNS service og e‑mail‑løsninger, alt hostet i danske datacentre drevet af 100 % vedvarende energi. Kunder vælger Netsite for den stabile drift, høje ydeevne med Anycast‑baseret DNS, daglige back‑ups, personlig dansk support og gennemsigtige faste priser uden skjulte gebyrer, der kan skaleres, når behovet ændrer sig. I stedet for at være markedets billigste fokuserer Netsite på driftssikkerhed, sikkerhed og personlig service, hvilket over 15 000 kunder – fra små blogs til missionkritiske e‑handelsplatforme – fremhæver som årsagen til deres tilfredshed. Netsite leverer kort sagt hosting, man kan stole på.
Informações de contato
Dronningens Tværgade 4A, 1302, København K, Dinamarca
- +45 70254343
- netsite@netsite.dk
- www.netsite.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg vil på det varmeste anbefale…
Jeg vil på det varmeste anbefale Netsite. Super professionel og meget hurtig ekspedition. Senest skulle jeg have hjælp til at flytte et dk.domæne til andet websted. Alt blev ordnet lynhurtigt, og min nye hjemmeside blev publiceret under 2 timer senere. Jeg er ikke nogen ørn, når det kommer til det tekniske, men får altid hjælp af meget tålmodige Caspar ☺️
Super!
Altid en god service og hurtig hjælp - tak til Christian. Pålidelig hosting og har ikke oplevet udfald.
Sublim kundeservice
Netsite og især Caspar er fantastiske. Altid hurtige og effektive med at hjælpe. Min varmeste anbefaling.
Tusind tak for Netsite.Særligt Caspar Nielsen...
Tusind tak for Netsite.Særligt Caspar Nielsen er en stor hjælp - altid løsningsorienteret, hurtig og effektiv. Det er tydeligt at høre, at han er kompetent og vidende på dette felt. Ifm. spam-angreb skete der en hurtig og effektiv beskyttelse af min mail. Det var meget betryggende.Jeg kan klart anbefale dette site.
Tusind tak til Netsite
Tusind tak til Netsite, og ikke mindst Caspar, som hjalp mig igang fra første mail med hurtigt svar samt tlf. samtale. Sjældent har jeg oplevet så effektiv og brugbar service.
Kan kun anbefale Netsite!!
Kan stærkt anbefale Netsite
Kan stærkt anbefale Netsite. Hurtig og personlig support. Både med info omkring produkter og personlig hjælp. Jeg skulle få min Squarespace website op at køre på en .dk adresse. Da jeg ikke selv er en ørn indenfor området, var det super hjælp og vejledning at få hos Netsite.
Super god kunde oplevelse
Super god kunde oplevelse, jeg fik en god vejledning, da jeg havde behov for hjælp, til min website. :)
Kan kun anbefale dette firma.
Pakker sig ind i "forretnings betingelserne" :)
**jeg laver kun anmeldelser på virksomheder som er langt under standard**
Det er ikke det værd.
Lang binding, og når du reagerer inden faktura skal betales, så er faktura sjovt nok sendt ud så du er bundet en periode mere (6 måneder).
Find en udbyder med højere og mere flexibel service, der findes MASSER :)
Jeg bruger selv forskellige udbydere og der er ikke samme problemer.
Netsite leverer forretningsdygtige…
Netsite leverer forretningsdygtige løsninger og måske markedets bedste kundeservice. Der er tale om fageksperter af højeste kaliber, som samtidig er sympatiske, tålmodige, fleksible og dybt profesionelle. Jeg kan ikke anbefale Netsite højt nok!
Fremragende service ved flytning af…
Fremragende service ved flytning af vores domæne og mail hosting til Netsite.dk. Caspar er super dygtig, venlig og effektiv! Mindst 5 stjerner!
Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Jeg kunne ikke være mere tilfreds.
Jeg har flyttet mine produktionsservere til Netsite over de seneste 4-5 måneder og det spiller maks. Deres support er hurtig og tilgængelig når man har brug for dem.
Netsite har været meget fleksible med at hjælpe mig med nogle af mine lidt mere underlige behov. Herunder at få tilpasset et af deres standardprodukteter således at det kunne opfylde mine behov.
Jeg er overud tilfreds og sætter stor pris på hjælpen og servicen.
Har fået flyttet vores firmahjemmeside…
Har fået flyttet vores firmahjemmeside over til Netsite og de har hjulpet med at flytte hele wordpressinstallationen og maildelen med alle vores mails. Imponerende så hurtigt det gik og ingen fejl overhovedet. Alt spiller som det skal. God service og dialog i hele forløbet.
Super god support
Super god support. Yder mere hjælp end man kan forvente. Supportmedarbejderen vidste præcis hvad jeg havde behov for. Hurtig og præcist.
Jeg fik kvajet mig fuldstændigt så min…
Jeg fik kvajet mig fuldstændigt så min hjemmeside forsvandt her til morgen, panikkede og skrev og bad og HJÆLP.
Allerede i læbet af formiddagen havde Casper Nielsen løst det for mig og min side er atter oppe og køre 👏👌 Tusinde mange tak
Jeg havde udfordringer med at få et…
Jeg havde udfordringer med at få et Google site til at virke med den adresse, jeg havde købt ved netsite. Selvom det var et problem i forhold til Google og ikke netsite, så løste deres supporter sagen - det har både taget tid og udenfor hvad jeg forventede af deres support. Jeg har oplevet supporten som mødekommende og særdeles kompetent!
Jeg har kun rosende ord
Jeg har kun rosende ord, at nævne ift. Netsite! Jeg er altid blevet mødt med sublim og yderst kompetent kundeservice. De tager sig tid til kunden, og yder en meget proffesionel rådgivning.
Fantastisk service!
Jeg har været kunde hos Netsite i mange år. Gennem årene har jeg ofte været i kontakt med Netsite med diverse spørgsmål, og deres kundeservice er i topklasse. De svarer altid meget hurtigt tilbage på mine henvendelser. Netsite får min varmeste anbefaling!
Altid lynhurtig eksperthjælp hos NetSite
Jeg er aldrig blevet skuffet over NetSite; man kan altid regne med deres dygtige supportere. Hele hostingtilbuddet fungerer bare perfekt - kan varmt anbefales.
Jeg synes der er en ting der burde…
Jeg synes der er en ting der burde ændres. Ens tjeneste burde lukkes hvis man ikke betaler abonnement, ligesom ved streaming tjenester. Jeg var uden internet i flere måneder, og regnede med at hjemmesiden bare var blevet lukket. I stedet fik jeg pludselig inkasso advarsler og skulle betale en masse penge. Hvorfor ikke bare lukke siden.

Resposta da Netsite
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.