Netsite Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Grundet omlægning af registreringen, ønskede vi at flytte foreningens domæne til et dansk webhotel. Netsite virkede som et oplagt valg. Selvom flytning er en kompleks operation, oplevede vi en fant... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft brug for Netsites support en 3-4 gange over de seneste 5 år. Hver gang god og ordentlig hjælp. Sådan var det også i går, hvor Caspar hjalp mig da en kladde til en vigtig mail pludselig va... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været yderst tilfreds kunde hos Netsite igennem mange år. Benytter mig af deres virtuelle server produkt. Har i modsætning til tidligere hosting firmaer aldrig haft problemer med Netsite.... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

**jeg laver kun anmeldelser på virksomheder som er langt under standard** Det er ikke det værd. Lang binding, og når du reagerer inden faktura skal betales, så er faktura sjovt nok sendt ud så d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Empresa de hospedagem na Web
  2. Fornecedor de DNS
  3. Provedor de e-mail
  4. Provedor de serviços de internet
  5. Empresa de telecomunicação

Escrito pela empresa

Netsite er et danskejet hostingfirma, der siden 1998 har hjulpet virksomheder, organisationer og iværksættere med domæneregistrering, webhoteller, DNS service og e‑mail‑løsninger, alt hostet i danske datacentre drevet af 100 % vedvarende energi. Kunder vælger Netsite for den stabile drift, høje ydeevne med Anycast‑baseret DNS, daglige back‑ups, personlig dansk support og gennemsigtige faste priser uden skjulte gebyrer, der kan skaleres, når behovet ændrer sig. I stedet for at være markedets billigste fokuserer Netsite på driftssikkerhed, sikkerhed og personlig service, hvilket over 15 000 kunder – fra små blogs til missionkritiske e‑handelsplatforme – fremhæver som årsagen til deres tilfredshed. Netsite leverer kort sagt hosting, man kan stole på.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

6 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har skiftet navn på vores skole og…

Vi har skiftet navn på vores skole og skulle i den forbindelse have ændret DNS indstillinger på vores hjemmeside Squarespace.
Vi endte med at kontakte Netsite og fik dem til at ændre domæne og DNS for os.
De svarede på en flagdag og var endnu engang superhurtige til at ekspedere sagen, så vi kan hedde vores nye navn.
Virkelig professionelt og nemt.
Dette er anden gang vi har haft brug for deres hjælp og jeg tøver ikke med at spørge en anden gang.
Tak fra DIHS Den Internationale Holistiske Skole

5 de junho de 2018
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Domæne skift

Og skifte vores domæne fra Netsite over til anden host har nok været den mest bizare og frustrende oplevelse jeg har prøvet. Medmindre man er IT ekspert og kender til detaljerne må du for guds skyld ikke gøre det selv. Vi var tæt på at miste hele vores domæne og hjemmeside i opsigelse perioden grundet ekstrem dårlig kommunikation fra deres side omkring hvordan man gør.

Tror simpelthen ikke IT mennesker evner at kigge udover hvad der sker inde i en skærm. Kommunikation så helt normale mennesker forstår det er fuldstændig utopi.

18 de maio de 2018
logotipo da Netsite

Resposta da Netsite

Hej Chris

Vi har stor forståelse for, at det for nogen ikke virker nemt at flytte rundt på domæner mellem udbydere, og særligt hvis udbyderen ikke informerer godt nok, eller gør deres for at skjule proceduren. Men dette er ikke tilfældet hos Netsite, hvorfor vi er uforstående overfor, at du giver os denne dårlige anmeldelse.

Proceduren for flytning af domæner kan variere, men som udgangspunkt, skal et domæne låses op, og så skal registranten bruge domænets auth-code. Hvordan man får gjort dette hos Netsite, står klart og tydeligt på: https://www.netsite.dk/support/domaene/auth-code/

Endvidere får du samme besked, når du kontakter os på e-mail eller chat. Når så opsigelsen af dit domæne bekræftes til din e-mail-adresse, som også er her får din auth-code, skriver vi:

“Dit domæne er nu opsagt hos os og du kan nu gennemføre en transfer af domænet i samarbejde med din nye udbyder.

Det er meget vigtigt, at du gennemfører transferen. Domænet bliver nemlig ikke længere automatisk fornyet af os, og vil blive slettet efter ophør. Du risikerer derfor at miste dit domæne ved manglende transfer.”

Hvis ikke du får flyttet domænet, kommer du rigtigt nok i problemer, da vi jo har bekræftet domænets ophør. Såfremt du ikke får den rette hjælp af din nye udbyder (eller dem som har igangsat flytningen for dig), er det da urimeligt, at du i anmeldelsen her, gør Netsite til ansvarlig for dette?

Netsite hjælper netop vores kunder med alt, når man flytter til os, og vi er ligeledes behjælpelige, når man skal have flyttet et domæne fra os. Men vi kan af gode grunde ikke stå for de dele af flytningen, der påhviler dig og din nye udbyder, hvilket du et eller andet sted må have forståelse for.

Hvis der er noget jeg kan gøre for dig, må du gerne kontakte mig på milan@netsite.dk.

Til sidst vil jeg gerne henvise alle til at læse anmeldelsen fra Camilla Christiansen herunder - Her blev et .com-domæne flyttet fra Netsite, da vi ikke tilbyder Windows-hosting. Overskriften er: “Brugbar, hurtig og hjælpende support”

Caspar

Højt serviceniveau

Vi har gennem længere tid brugt Netsites assistance, langt ud over vores supportaftale og ud over deres åbningstider, i forbindelse med problemløsninger bl.a. i fm. vores hjemmeside. - Netsite har altid leveret ud over vores forventninger.

Kent Busk, Seaport Group

4 de maio de 2018

Thank you Caspar

Caspar Nielsen, has been very kind and helpful during the entire process and made the transfer of my website hassle free and easy.

Despite my constant and frequent questions, Caspar patiently answered them without getting tired whilst maintaining utmost politeness and professionalism.

12 de março de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Support team er super effektive

Support team i Netsite er super effektive og hjælpsome. Jeg har fået hjælp til at konfigurere G suite konto for at tilknytte den til min hjemmesde. Jeg kunne ikke selv gøre det, men problemet var løst i løbet af en time. Tak, Caspar!

9 de março de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk og meget høflig service

Jeg er kunde hos netsite og rigtig glad for det. Efter min hjemmeside udbyder hade skiftet server var jeg forvirret over hvordan jeg skulle få pinget til den nye IP adresse. Jeg skrev en mail til netsite og fik svar fra Caspar lynhurtigt. På en halv time var mit problem håndteret og løst! 😊
Caspar gav en virkelig god og høflig service og jeg følte mig utroligt godt behandlet.
Jeg kan helt bestemt anbefale dem 😊

7 de março de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ubehøvlet og flabet kundesupport

Jeg købte for lige under et år siden 4 domæner hos Netiste A/S. Dem har jeg ikke taget i brug på noget tidspunkt. Jeg tjekkede så d. 21.02.2018 tilfældigvis min Junk e-mail mappe, hvor jeg ser en Inkassovarsel fra dem. Jeg reagerer naturligvis og logger på deres site, da jeg ikke mener, mit første abonnement skulle være udløbet endnu, så jeg undrede mig over at have modtaget dette. Den nye periode starter rigtigt nok først d. 16.03.2018, så jeg opsiger med det samme mine domæner. Herefter kontakter jeg kundesupport, i håb om at de vil trække dette tilbage, da jeg ikke længere skal bruge domænerne og aldrig har taget dem i brug. Da jeg forklarer, at jeg ikke har set den oprindelige faktura eller de andre rykkere, så får jeg følgende svar: "Jeg kan se, at faktura og rykkere er blev leveret succesfuldt til (Min e-mail). Jeg har ligeledes tjekket Microsoft SNDS og der ingen tegn på, at de har opfattet e-mailsene fra os som spam." Jeg vil nu mene at jeg bedst ved, om de e-mails er dukket op i min Inbox, hvilket de ikke er. Herudover er jeg flyttet til Tyskland, og har derfor ikke længere samme telefonnummer, så jeg havde ikke modtaget deres SMS om sagen. Nå, men jeg får at vide at det bedste de kan gøre er, at fjerne rykkergebyr, hvis jeg inbetaler det oprindelige beløb indenfor 1 dag. I mit svar forklarer jeg igen, hvad end deres tjek af SNDS siger, så har jeg ikke modtaget dem i min inbox. Medarbejderen fortsætter med: "Via SNDS kan vi se, om deres spamfilter opfatter e-mails fra os som spam og sender dem i junk. Derudover har andre Microsoft brugere også modtaget deres faktura og rykkere fra os.". Jeg er ærlig talt ikke interesseret i, om andre har modtaget dem eller hvad i kan og ikke kan se via SNDS. I kan ikke se ind i min e-mail, men det kan jeg, og de har aldrig været i min Inbox. Men, det er godt at vide, at man ikke skal købe domæner hos jer igen, da i tydeligvis ikke er interesseret i en god kundeoplevelse. Havde jeg modtaget oprindelig faktura i min Inbox havde jeg også opsagt mine domæner rettidigt. 5 dage for sent, det er ikke just umuligt for jer at rette op på. Men tillykke med ENDNU en dårlig anmeldelse for jeres kundesupport og endnu en kunde mistet.

22 de fevereiro de 2018
logotipo da Netsite

Resposta da Netsite

Hej Mads

Jeg har kigget på din konto hos os, dine henvendelser, samt de svar du har fået fra Netsite.

Vi har også, efter at have modtaget din henvendelse, givet dig accept på at rykkergebyrerne du har modtaget grundet manglende betaling/opsigelse, vil blive annulleret. Det gør vi jo netop fordi du nævner, at din e-mail-udbyder har sorteret dem fra som spam, selvom de data de giver os, viser at leveringen skulle være sket.

Det er også uheldigt, at du flytter og får nyt telefonnummer, uden at vi får besked, for så ville du ligeledes fra os, have modtaget påmindelser pr. brev og SMS.

Men det ændrer desværre ikke ved, at opsigelsen er sket for sent og fakturaen fortsat ville skulle betales. Med domæner betaler du for selve brugsretten og ikke hvorvidt du benytter dem eller ej.

Det er helt i orden, at du ikke synes om en opsigelsesvarsel på 1 måned, men vi er nødt til at sætte en grænse, ikke mindst af hensyn til vores leverandører, for hvornår opsigelse senest er muligt. En sådan grænse er Netsite ikke unikke om at have.

Når du registrerer domæner, er minimumsperioden på 1 år, hvilket giver dig 11 måneder til at opsige, hvis du finder ud af at du ikke skal bruge domænerne fremadrettet. Det er forståeligt ærgerligt, at du ikke får opsagt dem i tide.

Men sender vi netop vores fakturaer på fornyelse i god tid, således, at hvis man ikke længere ønsker brugsretten til et domæne, har man tid til at opsige.

Vi sender disse fakturaer til e-mail-adressen, du har tilknyttet din konto hos os. At din e-mail-udbyder har sorteret dem fra som spam (og at du ikke ser dette), er selvfølgeligt beklageligt, men hvordan dette ansvar hviler negativt på Netsite, har jeg svært ved at forstå.

Jeg er ked af, at du har haft en dårlig oplevelse, og jeg vil meget gerne gøre noget for dig, men i så fald har jeg har brug for at vide, hvor det er vi har gjort noget galt. Vi har som sagt aftalt annullering af de 3 x rykkergebyr.

Du er velkommen til at kontakte mig på milan@netsite.dk

Caspar

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god platform og fantastisk support

Efter at have været kunde hos Netsite i snart 3 år har jeg KUN gode ting at sige. Jeg har flere gange haft udfordringer med flytninger og de har hjulpet perfekt hver gang. Har flere domæner på deres platform og er rigtig godt tilfreds det det er meget nemt at bruge. Ligeledes får deres support top karakter da de altid er på pletten og klar til at hjælpe med små og store problemer.

22 de janeiro de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ved egentlig meget lidt om dette

Jeg ved egentlig meget lidt om dette, men Netsite har hjulpet mig med at få gang i egen e-mail, med et domæne der er baseret på mit efternavn, og det fungerer altså glimrende! Jeg har været vant til email på live.dk, og kom tilfældig fordi Netsites hjemmeside da jeg søgte efter support på Google, og her via en chat og telefonsamtale, kom jeg så i gang med selvstændig e-mail, men hvor jeg altid kan få support. Ja, det er ikke gratis som live.dk, men min e-mail er blevet vigtig for mig, og det er vigtigt at jeg kan få support, særligt over telefonen. I modsætning til nogle andre på denne side, føler jeg mig altid godt behandlet og meget mere sikker på min e-mail. Tak for det.

3 de maio de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Excellent service from Netsite!

I run a startup out of Copenhagen, and moved my domain, email and web site from a UK host to Netsites platform. This all went very well, and ever since I became their customer, when I have needed support, they have been fast and efficient. And they speak perfect English. I recommend them highly!!

3 de maio de 2017
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais