Banner for NETTENSHOP

NETTENSHOP Avaliações

1.751
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een op maat gemaakt zeil besteld. Vooraf werd vanuit Nettenshop meegedacht over een drain/goot voor het afwateren van regenwater. Daarvoor hebben ze eerst contact met ons gezocht om te overleggen. F... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede informatie gekregen van contactpersoon voor vervanging bootafdekzeil. Was niet gerust op de pasvorm omdat oud afdekzeil zelf gemaakt was, en als mal gebruikt ging worden. Maar nieuw zeil past... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer content met onze bestelling en klantvriendelijkheid. Wij hadden een grote bestelling gemaakt om onze tuin af te spannen en vonden bij het plaatsten een fout in lengte. Met een mail naar netten... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The net is really high quality, I am very happy. I would give 5 stars but it was not communicated beforehand what the shipping time would be. They do send an email a few days after the order saying th... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de memorabília esportiva
  2. Barragem
  3. Fornecedor de Materiais para Jardins
  4. Loja de Hobbies
  5. Fornecedor de equipamentos de segurança

Sobre NETTENSHOP

Nettenshop

Specialist in veiligheidsnetten en maatwerk netten voor bouw, tuin, sport en industrie

Bij Nettenshop vind je alles op het gebied van netten. Van veiligheidsnetten en valnetten tot magazijnnetten, stellingnetten, aanhangernetten, container netten, hijsnetten en sportnetten. Ook voor loungenetten, zwembadzeilen, afdeknetten en andere toepassingen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze netten zijn direct online te bestellen en kunnen daarnaast volledig op maat worden gemaakt.

Onze netten bieden een oplossing voor veel verschillende situaties. Op bouwplaatsen waar veiligheid voorop staat. In magazijnen en logistieke omgevingen waar goederen netjes op hun plek moeten blijven. Maar ook thuis, bijvoorbeeld met kattennetten op het balkon, vogelnetten en fruitnetten in de tuin, mollengaas of afdeknetten voor het zwembad.

Maatwerk is bij ons heel normaal. Afwijkende vormen, specifieke afmetingen of extra opties zoals bevestigingsmaterialen, regengoten of oprolsystemen zijn mogelijk. We denken met je mee en zorgen dat het net klopt. Niet alleen op papier, maar vooral in de praktijk.

Onze manier van werken is ontstaan vanuit jarenlange praktijkervaring. Dit combineren we met opleidingen en certificering op het gebied van valbeveiliging. Daardoor kunnen we je niet alleen een product leveren, maar ook helpen bij het maken van de juiste keuze.

Voor elk net en elk vraagstuk kun je terecht bij Nettenshop, wij denken mee en zorgen dat het past en werkt.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.751)

236 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit

11 de maio de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, dank voor de reactie en goed om te vernemen dat de kwaliteit als uitstekend is ervaren. Graag tot een volgende keer.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De kwaliteit is prima echter als er…

De kwaliteit is prima echter als er staat dat iets op voorraad is wil dat blijkbaar zeggen dat het materiaal op voorraad is maar dat de productie van het bestelde net dan nog weken duurt. Dit wordt niet duidelijk vermeld op de website

10 de maio de 2026

Goedemiddag,

dankjewel voor de reactie. We zijn bezig met een migratie naar een nieuw platform, daarin hebben we straks beter de mogelijkheid hier duidelijk in te zijn.

Fijn dat de kwaliteit wel aan je verwachting voldoet.

Goedemorgen,

Dankjewel voor je review.

Goed om te horen dat het materiaal naar wens is en dat je meteen met je nieuwe net aan de slag kon.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het duiven net is van goede kwaliteit

Het duiven net is van goede kwaliteit. Hele vriendelijke afhandeling. Aanrader.

8 de maio de 2026

Goedemorgen,

Dankjewel voor je vriendelijke review.

Fijn dat je ons aanbeveelt en graag tot een volgende keer.

Aarbeien net op maat

Snel en. Accuraat met de levering
Goed spul

28 de maio de 2026

Goedendag,

Fijn dat je het als snel en accuraat hebt ervaren.
Daar zijn we blij mee.

net product

net product, levering was wel wat vertraagd

30 de abril de 2026

Dankjewel voor je review.

We zijn blij om te horen dat het product netjes is.
Onze levertijd is inderdaad wat opgelopen, vanwege de vele vrije dagen afgelopen weken. We doen ons best alles zo snel mogelijk te verzenden.

Product perfect

Product perfect, alleen de communicatie kwa levering/tijd kan meer aandacht aan besteed worden, omdat dit dus handwerk betreft neemt niet weg dat je tussentijds klanten beter informeert conform levering. Kudos voor het net👍

30 de abril de 2026

Dankjewel voor je review.

Fijn om te horen dat het product naar wens is, en we nemen je feedback zeker mee.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Het was vlug binnen en kwaliteit en…

Het was vlug binnen en kwaliteit en prijs was goed.

2 de maio de 2026

Goedendag,

Fijn om te horen dat de levering vlot ging en dat de prijs-kwaliteitverhouding naar wens was!

Bedankt voor je review.

Heel tevreden.

Maatwerk. Prima kwaliteit. Betaalbaar. Snelle levering.

Goedemiddag,

Dankjewel voor je positieve review.

We zijn blij dat je maatwerk net naar wens is.

Prima

Communicatie zou iets beter kunnen. Maar in goede staat ontvangen.

2 de maio de 2026

Goedendag,
bedankt voor je eerlijke feedback.

Fijn dat het product in goede staat is aangekomen. Je opmerking over de communicatie nemen we mee, want daar willen we graag in blijven verbeteren.

Heel fijn bedrijf

Echt een heel fijn bedrijf! Eerste net waren de maten niet helemaal goed, heel snel ontving ik een passend net.
Fijne communicatie, ik geef dit bedrijf een 10!

22 de abril de 2026

Dankjewel voor je review.

Goed om te horen dat de service naar wens was.

Goede communicatie!

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, dankjewel voor de mooie beoordeling en fijn dat de communicatie prettig is ervaren. Graag tot een volgende keer.
hartelijke groet,

Horrengaas op maat besteld

Horrengaas op maat besteld. Topmateriaal en snel geleverd 👍

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, dankjewel en fijn om te vernemen dat het maatwerk goed is ontvangen en voldoet. Graag tot de volgende bestelling bij Nettenshop.

hartelijke groet,

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Het net is prima alleen de afmetingen…

Het net is prima alleen de afmetingen wijken af van de bestelling. Er zat wel een kaartje aan met de juiste afmetingen maar dat is niet geleverd.

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, dankjewel voor de reactie. We nemen contact met je op, maatwerk hoort natuurlijk wel te kloppen. Een minimale afwijking vanwege de maaswijdte is mogelijk, maar dat mag echt maar minimaal zijn. De klantenservice gaat hiermee aan de slag

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede kwaliteit en op maat gemaakt voor…

Goede kwaliteit en op maat gemaakt voor betaalbare prijs.

11 de abril de 2026

Goedemiddag,

dankjewel, fijn om dit terug te horen. Dat zijn de drie zaken die Nettenshop graag levert, kwaliteit, betaalbaar en op maat.

graag tot de volgende keer

Ander inzicht

Product voldeed niet aan mijn verwachtingen. (Had er zelf een ander beeld bij) verder was het een prima net maar niet voor mijn doeleinden. Daarom retour waar ik ook goed geholpen werd.

21 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, Dankjewel voor je reactie. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat de verwachting niet overeenkomt. En dan is retour sturen de best passende oplossing. Graag tot de volgende keer

Hartelijke groet

Resposta da NETTENSHOP

Hallo en dankjewel voor de mooie review. We horen graag dat het mooi en kwalitatief goed is ontvangen.

Dank en we zien je graag nog eens terug in de toekomst

Mooi net

Mooi net. Keurig op maat laten maken. Duurt iets langer, maar prima kwaliteit en service.

20 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Beste klant, dankjewel voor je reactie. Maatwerk heeft wat tijd nodig, veel van wat we maken wordt met de hand gemaakt. Soms heeft het "net" wat meer tijd nodig, maar dan is het ook wel mooi op maat gemaakt.