Banner for NETTENSHOP

NETTENSHOP Avaliações

1.751
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een op maat gemaakt zeil besteld. Vooraf werd vanuit Nettenshop meegedacht over een drain/goot voor het afwateren van regenwater. Daarvoor hebben ze eerst contact met ons gezocht om te overleggen. F... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede informatie gekregen van contactpersoon voor vervanging bootafdekzeil. Was niet gerust op de pasvorm omdat oud afdekzeil zelf gemaakt was, en als mal gebruikt ging worden. Maar nieuw zeil past... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer content met onze bestelling en klantvriendelijkheid. Wij hadden een grote bestelling gemaakt om onze tuin af te spannen en vonden bij het plaatsten een fout in lengte. Met een mail naar netten... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

The net is really high quality, I am very happy. I would give 5 stars but it was not communicated beforehand what the shipping time would be. They do send an email a few days after the order saying th... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de memorabília esportiva
  2. Barragem
  3. Fornecedor de Materiais para Jardins
  4. Loja de Hobbies
  5. Fornecedor de equipamentos de segurança

Sobre NETTENSHOP

Nettenshop

Specialist in veiligheidsnetten en maatwerk netten voor bouw, tuin, sport en industrie

Bij Nettenshop vind je alles op het gebied van netten. Van veiligheidsnetten en valnetten tot magazijnnetten, stellingnetten, aanhangernetten, container netten, hijsnetten en sportnetten. Ook voor loungenetten, zwembadzeilen, afdeknetten en andere toepassingen ben je bij ons aan het juiste adres. Onze netten zijn direct online te bestellen en kunnen daarnaast volledig op maat worden gemaakt.

Onze netten bieden een oplossing voor veel verschillende situaties. Op bouwplaatsen waar veiligheid voorop staat. In magazijnen en logistieke omgevingen waar goederen netjes op hun plek moeten blijven. Maar ook thuis, bijvoorbeeld met kattennetten op het balkon, vogelnetten en fruitnetten in de tuin, mollengaas of afdeknetten voor het zwembad.

Maatwerk is bij ons heel normaal. Afwijkende vormen, specifieke afmetingen of extra opties zoals bevestigingsmaterialen, regengoten of oprolsystemen zijn mogelijk. We denken met je mee en zorgen dat het net klopt. Niet alleen op papier, maar vooral in de praktijk.

Onze manier van werken is ontstaan vanuit jarenlange praktijkervaring. Dit combineren we met opleidingen en certificering op het gebied van valbeveiliging. Daardoor kunnen we je niet alleen een product leveren, maar ook helpen bij het maken van de juiste keuze.

Voor elk net en elk vraagstuk kun je terecht bij Nettenshop, wij denken mee en zorgen dat het past en werkt.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

2 mil avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 83% das avaliações negativas

Nette netjes

Goede website, snelle levering

19 de abril de 2026

Goedendag,

Dankjewel, tevreden klanten zijn we altijd blij mee.
We zien je graag nog eens terug in de toekomst

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hele goede prijs kwaliteit verhouding.

Hele goede prijs kwaliteit verhouding.

20 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Dankjewel en goed om te horen dat de prijs en kwaliteit in verhouding zijn. Dat is ook altijd het streven van Nettenshop.

Graag tot ziens in de toekomst

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit
Mooi afgewerkt
Stevige model en keurig op maat gemaakt.

15 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Beste klant, Dankjewel voor de mooie review. Keurig op maat gemaakt is ook precies zoals het hoort, fijn dat het goed ontvangen is

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Persoonlijke bezorging bij mij thuis en…

Persoonlijke bezorging bij mij thuis en de kwaliteit van de zichtdoeken. Ik had alleen beter moeten opletten mbt de dikte en dezichtbaarheid want met 200 kijk ik er nog doorheen helaas.

14 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, dankjewel voor de reactie en we nemen contact op via de klantenservice. Wellicht dat we nog iets voor je kunnen betekenen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Netten zijn van heel goede kwaeliteit …

Netten zijn van heel goede kwaeliteit en precies op maat gemaakt zoals gevraagd. Top service al mag de wachttijd net een tikkeltje minder lang zijn, maar voor maatwerk wel te begrijpen

14 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, Dank voor de terugkoppeling en we doen ons best om het maatwerk zo snel mogelijk te leveren. Soms gaat het wat sneller en soms duurt het iets langer. We nemen uw opmerking mee in ons verbeterplan. Graag tot een volgende aankoop.

Kwaliteit is erg goed

8 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het net. We zien u graag nog eens terug in de toekomst.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service en kwaliteit van goed niveau!

Voorafgaand aan de order ben ik goed ondersteund. Tijdens het monteren had ik nog enkele vragen en ben ik uitstekend geholpen. De ontvangen goederen zijn van goede kwaliteit. Wij zijn zeker tevreden!

2 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Goedendag, dank voor de mooie review en fijn om te horen dat we je zowel van te voren, als tijdens het monteren goed hebben geholpen. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet,

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De site is mooi overzichtelijk

De site is mooi overzichtelijk en communicatie is ook goed. Levertijd was wat langer omdat het geen standaard maten waren, maar dat is geen probleem. Al met al een goede ervaring.

4 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Goedendag, dankjewel en fijn dat het een goede ervaring is geweest. Maatwerk heeft inderdaad wat tijd nodig, maar dan past het wel het mooiste.

Perfect gemaakt hijs net

Perfect gemaakt hijs net, top kwaliteit

8 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, Dankjewel. Perfect is de beleving waar we voor gaan!

Alles helemaal prima

Net besteld om het balkon veiliger te maken voor de katten en precies gekregen waar ik op hoopte. Maten kloppen, stevigere kwaliteit nog dan verwacht, handig verpakt zodat het makkelijk te monteren was ook doordat de hoeken gemerkt waren met tie-wraps. Levering was 2 weken na bestellen met halverwege een berichtje zodat je weet dat de bestelling wel in behandeling is genomen. Alles helemaal prima.

6 de abril de 2026

Beste Charlotte,

Dankjewel voor je leuke review en fijn dat we je verwachting zelfs overtroffen hebben. Dat is iets wat we graag terughoren. Veel plezier van je balkon, nu de kat er veilig kan rondlopen.

team Nettenshop

Snelle en goeie levering

Snelle en goeie levering. Als verbetering kunnen de losse eindjes korter afgeknipt en afgesmolten worden. Verder helemaal top qua prijs/kwaliteit.

6 de abril de 2026

Resposta da NETTENSHOP

Goedemiddag, dank voor de terugkoppeling en beoordeling. Het secuurder smelten van de losse eindjes neem ik mee als verbeterpunt. Hartelijke groet,

Perfect net

Hallo Belinda,

Dankjewel voor je mooie beoordeling. Perfect horen we graag!

Goede klantenservice

Goede klantenservice, het net is erg mooi en met de tips van de website heb ik het goed kunnen ophangen.
De levertijd was iets langer, maar daar werd ik goed over geïnformeerd

Goedemiddag Anne,

Fijn om te vernemen dat je de klantenservice als goed hebt ervaren, we steken daar ook veel tijd en energie in. En soms hebben we inderdaad net iets meer tijd nodig, het is zo goed als allemaal handwerk en dat duurt ooit wat langer.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke site met goede info over de…

Duidelijke site met goede info over de netten. Snelle levering

Goedemiddag,

Dankjewel voor de reactie en fijn dat de site duidelijk is. We vinden het altijd leuk om te horen dat we goede informatie verstrekken.

Artikel voldoet aan de vraag

Artikel voldoet aan de vraag

Beste Nancy,

Dankjewel voor je positieve reactie en fijn dat het artikel voldoet.
Graag tot een volgende keer.

Alles klopte!

Alles klopte!

31 de março de 2026

Goedemiddag,

Dankjewel voor je positieve reactie en fijn dat de bestelling klopte.
Graag tot een volgende keer bij Nettenshop.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De maatvoering is niet zo nauwkeurig…

De maatvoering is niet zo nauwkeurig als gesuggereerd wordt door de gevraagde nauwkeurigheid bij bestellen. Retour sturen was geen optie gegeven de langere levertijd.

30 de março de 2026

Goedemiddag,

Dank voor de terugkoppeling en vervelend dat het niet voldeed aan de maatvoering. De klantenservice neemt contact met u op over deze levering.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Voldeed helemaal aan de verwachting

Voldeed helemaal aan de verwachting.
Mooi stevig net.
Helaas poepen de duiven er doorheen.

23 de março de 2026

Goedemiddag Hannie,

Dankjewel voor je positieve reactie en jammer dat een deel van het probleem niet opgelost is. We hebben ook wel producten die het duivenpoep probleem kunnen aanpakken. Neem vooral contact op met de klantenservice als we je hierbij kunnen helpen

Graag tot een volgende keer.