Faultless doors made for my media wall, beyond happy with them Would recommend to anyone
You will not be disappointed!! I contacted Harry initially needing some advice and guidance on my kitchen project. Harry is the most kindest, polite and professional person I have had do work for... Ver mais
I have never had great experiences with tradesmen but Harry is so good I literally want him to do every trade so that I never have to use anyone else. He’s communicative, prompt, has always sh... Ver mais
We love our new look kitchen! I found the website really straightforward. Harry did a fantastic job and was really professional and prompt with everything. I’ve already recommended him to several frie... Ver mais
Sem histórico de pedidos de avaliações
Recently bought some kitchen doors off…
Recently bought some kitchen doors off this company would highly recommend, excellent customer service, couldn't fault.