Duidelijke website waardoor bestelling snel en eenvoudig te plaatsen was. Met 2 dagen werden de hazelnootdoppen, verpakt in stevige dozen, geleverd. Geadviseerde hoeveelheid blijkt genoeg te zijn om... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Ik werd snel en duidelijk geholpen met mijn vragen. Ook de levering ging supersnel en de perzikdoppen zijn heel makkelijk en snel te verwerken, zonder zwaar tilwerk. Mijn tuinpad heeft nu een leven... Ver mais
De site is helder en duidelijk over soorten pitten en stenen, de hoeveelheid die je nodig hebt voor je aantal vierkante meters. Bestellen ging moeiteloos en de zak perzik stenen stond twee dagen la... Ver mais
Super vriendelijk en meedenkend bedrijf! Je voelt je als klant echt gehoord en ze nemen de tijd om mee te denken. Onze hazelnoodbodembedekkers zijn prachtig geworden en we zijn er heel tevreden ov... Ver mais
Detalhes da empresa
Nocciolo biedt een uniek en duurzaam assortiment producten zoals perzikstenen en macadamiadoppen met een 30+ jaar levensduur, een innovatieve waterplaat en vliesdoek, ideaal voor gebruik in tuinen, en op daken.
Informações de contato
Holanda
- www.nocciolo.nl
Pede aos clientes que avaliem
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Product ok, maar eens nadenken over meerdere betaalbare verdeelpunten in Belgie
Product, aanbod en info zijn zeer goed. Alleen jammer je steeds wordt geconfronteerd met die ontzettend hoge portkosten.
Wij hebben 1 bestelling gedaan en zouden graag nog extra bij bestellen maar zien er van af omwille van te hoge kosten.

Resposta da Nocciolo
Goed en prettig te woord gestaan
Goed en prettig te woord gestaan. Prachtig product!

Helemaal perfect geregeld
Helemaal perfect geregeld. Geleverd in België waarbij de transporteur je perfect op de hoogte houdt van de tijd van levering.
En een super mooi product, natuurlijk!

Fijn bedrijf
Makkelijk contact met het bedrijf. De levering was vlot en volgens afspraak. De gebroken perzikstenen liggen prima op ons pad door de tuin. Heel mooi en praktisch.

Wat zijn ze mooi....
Bestellen ging moeiteloos en de zak perzik stenen stond twee dagen later op de stoep. Informatie over bezorging per mail ontbrak uiteraard niet.
Al met al zeer tevreden, ik hoop dat de perzik stenen wat meer bekendheid krijgen. In mijn omgeving kende helemaal niemand ze. Degenen die ze zijn komen bekijken zijn aangenaam verrast.

Resposta da Nocciolo
De perzikstenen voldoen tot nu toe…
De perzikstenen voldoen tot nu toe beter dan verwacht, ze blijven mooi liggen, de regen gaat direct erdoor heen, geen vieze voeten meer op mijn paden, de kleur is mediteraans en past goed bij mijn terracottapotten

Goed en eerlijk advies
Goed en eerlijk advies, mooi product en snel en correct afgeleverd op de gewenste plek

Resposta da Nocciolo
Heel duurzaam en representatief…
Heel duurzaam en representatief product. Mooie aanvulling voor onze tuin bij het Mediterrane terras

Dikke aanrader
Helemaal blij met onze perzikpitten! Top bedrijf, denken uitgebreid met je mee en zijn super vriendelijk. Ik raad het iedereen aan.

Resposta da Nocciolo
Duidelijke uitleg over het product. Goed contact via mail of telefonisch en snelle levering.

Resposta da Nocciolo
Goede en snelle levering en een…
Goede en snelle levering en een perfecte hoeveelheid.

Halve perzikstenen conditie
We hadden hele perzikpitten besteld. Na bestellen kregen we telefoontje dat hele pitten uit kunnen komen. Dus dan moet je veel "onkruid" weghalen. Na telefonisch overleg halve perzikstenen besteld maar daar zit heel veel nog kleiner dan halve in. Dat vinden we jammer.
Al met al goede service en zeer netjes geleverd maar de uitstraling is net anders dan we gehoopt hadden.

Resposta da Nocciolo
Goede communicatie vooraf en goed…
Goede communicatie vooraf en goed geholpen bij het ophalen.

Zeer tevreden.
Eenvoudig te bestellen. Bedrijf nam zelf contact op om bijzonderheden over het bestelde product toe te lichten. Dat waardeer ik zeer. Snelle levering in big bag. Mooi product.