Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Desværre skuffende.

Kære No.2 medarbejdere.

Igår holdte jeg min 30 års fødselsdag hos jer.Vi sad ved bord nr. 2. Vi gik desværre derfra med en blandede følelse.

Vi blev taget godt imod og syntes egentlig betjeningen var god, men vi blev også skuffet!

1. Vi bad om at få skruet ned for musikken - ingen sure miner, men vi sad lige ved højtaleren og vi kunne ikke helt høre hinanden samt mit barn er lidt sensitiv - det blev åbenbart taget som en klage- det var ikke ment som en klage.

2. Vi vente lidt for længe på hovedretten måske omkring 40 min og vi kunne godt forstå I havde travlt, men det blev lidt for lang tid bare at vente.. og da vi så fik maden så kunne de vakler godt havde tålt 2 min længere, men det var fint nok.

3. Nu kommer det jeg bestemt ikke syntes var ok!! Jeg spurgte om jeg kunne få aftenmenuen,men lave forretten om til tatar - dertil sagde vores søde tjener det ville hun undersøge med køkkenet, men det kunne nok godt lade sig gøre- men at jeg måske skulle være indstillet på at portionen måske blev mindre så den svarede til prisen eller jeg skulle betale lidt mere og det sagde vi ok til - hun kom aldrig tilbage, men jeg fik min tatar.. da vi så fik regningen kan vi se, at vi er blevet opkrævet en hel aftenmenu samt den ekstra tatar - ikke okay! Vi sagde ikke noget da min far var så sød at betale og ikke orkede at tage den kamp for 100 kr..

For mig handler det ikke om 100 kr, men I har fået en michelin stjerne, så man kunne måske forvente bedre samt jeg føler vi så blev misinformeret. Havde jeg vidst at prisen ville stige med 100 kr. og betale for en ret vi ikke fik, så havde jeg aldrig sagt ja. I princippet syntes jeg I skylder for alt den vente tid og m desværre syntes jeg ikke maden levede op til prisen… det var skuffende.

Jeg syntes det er virkelig ærgerligt!
Men I fik 100 kr. ekstra ;-) ikke fortjent, men grundt misinformering. Jeg vil helt klar ikke anbefale jer til andre - desværre.

2 de outubro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk sted med god mad

Fantastisk sted med god mad. Virkelig kræset om detaljerne.

Bedst af alt er dog det dejlige personale. Søde, imødekommende, smilender og altid klar til at hjælpe kunden.

Stor anbefaling herfra.

10 de janeiro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Vi var et selskab på 12 herrer på…

Vi var et selskab på 12 herrer på restauranten d. 8/5-21.
Ved fremmødet var stemningen god og forventningerne til besøget høje.

Efter forret og hovedret var de fleste af os lidt skuffede over maden og da desserten i form af is blev serveret blev der snakket meget diskret i selskabet om at der var tale om suppe, steg og is ift. menuen.

Efter maden glædede vi os til at skulle have nogle gode drinks i det gode selskab.

Til vores forbløffelse kom en fra personalet og sagde at vi skulle forlade restauranten da vi havde været højtrøstede.
Vi var mildest talt noget overraskede og spurgte til om det kunne bero på en misforståelse - men nej restauranten stod fast og vi valgte noget slukørede at forlade stedet efter dette.

Efter denne pinlige situation stod vi kort og talte om det udenfor, da alle var uforstående ift. det der lige var hændt.

Det skal siges at gennemsnits alderen i vores selskab er omkring 42 år og alle er fornuftige og rare mennesker og derfor stod alle uforstående tilbage uden at kunne afkode hvad der kunne afstedkommen denne situation og ikke mindst reaktion fra restaurantens side af.

Hvor om alt er så måtte vi konkludere at kva at vi blev bedt om at forlade bordene kl. 20.30 (på trods af at være blevet lovet bordene længere) så måtte det være fordi man fra restaurantens side af ønskede at belægge bordene en gang mere den aften.
Ihvertfald var det den eneste forklaring 12 forbløffede herrer kunne komme på efter den behandling.

Hvis der skulle herske tvivl, så er der ikke mange fra selskabet der har mod på at vove pelsen/prøve lykken igen på denne beværtning.

På trods af dette blev det en hyggelig aften, men dette kan restauranten ikke tilskrives æren for, og dog måtte vi vælge at se det humoristiske i at vi nu havde prøvet at blive “smidt” ud - hvilket ingen i selskabet ellers havde prøvet.

12 de maio de 2021

God mad

Først til det gode og vigtigste.
Maden på No. 2 er rigtig god, velsmagende og interessant, og deres drinks er om muligt, de bedste i København.

Desværre er akkustikken i restauranten rigtig dårlig, hvilket bevirker at der er rigtig meget støj, som ødelægger hyggen.
Derudover virkede personalet lidt fortravlet ved vores besøg. Det var ærgerligt.

Ellers er alt som det skal være. Alt i alt havde vi en rigtig god aften.

11 de novembro de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det blev desværre en skuffelse med en…

Det blev desværre en skuffelse med en aftenmenu på Nr 2.

Første forret: Makrel, noget smagsløs, kun reddet af tilbehør.

Anden forret: Pighvar, desværre komplet tørstegt.

Hovedret: Sommerbuk, heldigvis stegt smukt med rosa midte.

Dessert: Let og lækker ærteparfait med jordbær.

Vin ok, men prisen i overkanten.

Serveringen var underbemandet og rodet. Lokalet fyldt med støjende gæster, der gjorde det vanskeligt at konversere.

Skøn udsigt.

Christianshavn
1402 København K

Ventetid – 5
Umiddelbar imødekommenhed
Alarmerende lang ventetid mellem retterne

Portioner og anretning – 6
Portionerne var lige lovligt små
Vi blev tilbudt trøffel pomfritter som tilkøb, men afslog, hvilket vi senere fortrød
Fine anretninger
Saucen var asketisk doseret ved alle retterne

Betjening og attitude – 4 (8)
Venlig
Uskarp
Lidt for hurtig til at komme videre
Sommelieren var god, da vi endelig fik lov til at tale med ham
Vi anbefaler, at kontakte sommelieren fra begyndelsen
Næste gang vælger vi ikke menuen (så får vi måske ikke kun standard betjening)

Menukort – 6
Begrænset
Flot med en vegetarisk menu
Vinkortet var velassorteret – fint udvalg, men ikke noget tykt katalog

Maden – 5 (10)
Vi valgte menuen. Saltet torsk, pighvar, entrécõte og rabarber med havesyre
Lidt for anonym mad – manglede smag
For lidt sauce – hvor meget af smagen derimod kom fra
Desserten var god – frisk, ikke for sød, ikke kogt ud, god kontrast

Drikkevare – 5 (10)
VI fik først en flaske Meursault fra 2017 – lidt anonym til prisen (900 D.kr.)
Dernæst en Riesling. Den bedste på kortet (1100 D.kr.) – første glas smagte dejligt
Vinene var for dyre i forhold til kvaliteten

Atmosfære og indretning – 8
Rart at komme ind
Åbent lokale
God plads
Fantastisk udsigt
Siddekomforten er ikke optimal

Regningen lød på 3720 D.kr.

Samlet bedømmelse: 53 / 10 = 5,3

Anmeldt af:
"Druen, damen og dromedaren - restaurantsanmeldelserblog".
Vi er en selvbestaltet mad- og vinanmeldertrio bestående af tre modne gentlemen med god smag, æstetisk sans og humor.

12 de junho de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Særdeles usympatisk restaurantchef

Oplevede desværre en særdeles usympatisk restaurantchef. Elevatoren der er tilknyttet restaurantens p-kælder lukkede døren da vi steg ind i den her til aften og det var ikke muligt at nødåbne eller betjene panelet. Desværre lider en af gæsterne af svær klaustrofobi. Efter at have aktiveret nødkaldet sidder vi fast i 10 minutter - elevatoren bevæger sig derefter og kører op til restauranten. Restaurantchefen der kalder sig John meddeler os at vi skulle have trykket 0 (alle taster blev aktiveret og der er tillige ikke anført navne ud for hver etage) og at det ikke var hans problem - det er PFA´s bygning og deres elevator. "Vi kommer ikke videre" var hans arrogante svar på trods af at stod foran en chokeret gæst. "Lad det sive" var meldingen til personalet i vores påhør. En simpel undskyldning og en forsikring om at restauranten ville tage sig af sagen kunne have løst sagen - istedet ødelagde han det der skulle have været en god oplevelse.

17 de fevereiro de 2017
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vinmenu ikke opdateret/serverer yngre vin

Jeg har nu besøgt no. 2 to gange, og begge gange har jeg oplevet at de serverede en yngre vin end ellers beskrevet i vinmenuen. Da vi kommenterede det reagerede tjeneren knap nok, hvilket indikerer at det er et generelt problem. Vinen smagte godt alligevel, så derfor er det rigtig ærgerligt at de ikke sørger for at holde deres menuer opdaterede eller i det mindste informerer omkring dette ved bestillingen.
Maden er ok i forhold til pris, men synes der findes flere restauranter i KBH der servere bedre mad til samme pris.

12 de agosto de 2016
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Lækker mad, fantastisk udsigt, men skuffende afslutning

Nummer2 på Christianshavn kan det hele. Lokalet er top lækkert, udsigten er fænomenal og maden er velsmagende, veltilberedt og smukt anrettet.

Så alt i alt en vellykket aften ... Lige til vi kommer til betalingen. Vi er 7 personer og vi betaler hver for sig ... Regningen er på over 7.000 kr. Da alle har betalt udbryder den unge dame at vi mangler over 3.000 kr. Det er vi ikke enige i, og hun regner om ... Og om igen. Til sidst når hun frem til at det passer, men da vi alle har lagt ekstra, spørger vi om det kun passer? Næ, der er lidt mere ...

Nu er der ingen af os der er fedtede, så vi føler ærlig talt at vi har en undskyldning til gode. Det er jo trods alt lidt af en anklage hun har lagt over den ellers gode stemning. Men vi får et kort tak. Og så er hun væk!

Så vi gik faktisk derfra med en rigtig dårlig smag i munden. Ikke lige det man har lyst til efter et restaurantbesøg.

20 de junho de 2015

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais