Fantastisk god og hurtig service og yderst venlige og behagelig medarbejder der sidder ved telefonen. 5 stjerner med en pil opad herfra
Veja o que dizem as avaliações
Kontakter sælger via Tlf. for at købe et anhængertræk som dækker mine behov og får svar på alle mine spørgsmål kort og præcist så valget af korrekt træk er nemt og endda med et lille afslag i pris.... Ver mais
Skulle bruge et fjeder sæt til min bil, da den ene var knækket og den blev kasseret til syn. Andre steder kostede sættet det dobbelte og det var svært at få en lev. Dato. Hos NV var der klar tale om... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
NV Autodele.dk er et firma, der udelukkende beskæftiger sig med salg af kvalitets autodele og tilbehør over internettet. Familien Nielsen Viborg har i mere end 30 år beskæftiget sig med international import og distribution af autodele. NV Autodele Er i dag Danmarks suverænt billigste og største rene Online Shop med kvalitets autodele. Hos os Ingen omkostningskrævende butikker spredt ud over landet m.m. - alt dette kommer dig til gode. Venligst B. Nielsen Viborg / G. Andersen Viborg
Informações de contato
Erhvervsvej 3, 6800, Varde
- Info@NV-Autodele.dk
- www.nv-autodele.dk
perfekt,korrekt og hutig service
Super venlig.. og dygtig tlf service..havde de korrekte varer dagen efter ;-)
Perfekt og ekspedit betjening !!
Ordren afgivet telefonisk - herunder en god og konstruktiv samtale. Leverancen fremme dagen efter - som lovet - !
Kan kun anbefale NV-Autodele. Fremragende sortiment præsenteret på en god og overskuelig WEB.
nv-Autodele
bare fin service kom til tiden nv -Autodele kan anbefales
Rigtig god service
Mine lygter var ikke på lager så de ringede med det samme og spurgte om de skulle sende det der var på lager med det samme og så sende lygterne senere, selvfølgelig skal du kun betale for en gang fragt sagde han :) det da god service :) har handlet der før og det vil jeg blive ved med :) tak for hjælpen til NV-Autodele :D
I Trygge Hænder...
Jeg har handlet mange forskellige steder online og tit ikke fået ting der passede eller så ud som på det billedet da jeg bestilte varen..
Hos NV Autodele er hjemmesiden nem og overskuelig, jeg fandt hurtigt noget som fruen og jeg godt kunne tænke os, og lidt mere enda fordi det så lækkert ud.. og mindsanten,, der kom de rigtige ting, og de passede som syet til bilen..
Mvh Mark & Mia
Arden
Jublende glad, det passer sgu.
Super hurtig og altid i orden. Og så er det billigt, og kvaliteten i top.
Så fra mig er der fem stjerner.
MVH. Aksel Thomsen
hurtigt gennemført
Billigt og hurtigt og gennemført uden problemer
skidt
jeg har fået min gevindundervogn, den kom hurtigt - så det er et +.. men! der er ingen instruktion og efter den første er sat på, bag på, siger den en mærkelig knirken når fjedren bliver trykket ned?

Kæft det er i orden!
Jeg købte et sæt baglygter til min Peugeot 206. Alle andre leverandører havde 3-10 dages leveringstid. NV opgav ingen leveringstid, men bestilte fordi de var billigst. Bestilt onsdag aften, afsendt fra Jylland torsdag, i mine hænder i Nordsjælland fredag. Det var sgu hurtig levering! Baglygterne var så samlet forkert, men efter at have skrevet til NV fredag aften blev jeg ringet op mandag eftermiddag med hjælp til problemet som var klaret på to sekunder. Kæmpe ros til NV Autodele herfra!
God service efter flere handler.. Alt kan gå galt, men de viser at alt kan löses samtidigt!
Vil gerne rose NV for adskillige gode handler.
Jeg har handlet Gevindundervogne, lygter, anhaengertraek osv..
EN gang har der vaeret krungel i det, ved en handel med en gevind og et traek til en Audi A6.
Gevinden kom. Traekket kom dagen efter. MEN uden monteringsbolte og et mere eller mindre universalt elsaet( Bestilt var et modelbestemt med 'Original' boks)
MEN MEN...
Som serviceminded sender de så klart nyt frem, både monteringssaet og et mere bestemt elsaet, og det jeg kalder service i forhold til så mange andre webhandlere er, at jeg fik de 'rigtige' ting så hurtigt som muligt, uden at skulle stå og sende det andet retur för de turde at sende de 'rigtige' ting.
Klasse siger jeg bare!
De har så klart vaeret fleksible med returen af det andet elsaet, og det er sendt også og handlen er overstået.
Löst på den helt rigtige måde! Fantastisk.
Over and out! Vi ses i fremtiden NV ;) I skaffer stadigvaek billigere dele end jeg kan få dem til i Sverige (når vi snakker gevindundervogne!) ;)
Jeg sidder på et svensk tastatur, så det er derfor at nogle af mine bogstaver ikke er danske :)
Virkelige god service
fik en god og høflig betjening både over tlf og da jeg afhentede min vare hos dem, samt de gerne ville undersøge nærmere om div ting jeg skulle bruge om det kunne fås til min bil ..
Så det er helt sikkert at jeg handler mere med dem .
Har købt et fast træk til min bil, og det var en super god vare.
Jeg har ikke den mest solgte bil i DK, og efter jeg havde bestilt mit træk, blev jeg ringet op og fik at vide der kunne gå 3 uger, jeg sagde det var OK, men fortalte da at jeg havde fået tid hos mekanikkeren om 14 dage, ca. 5 dage efter havde jeg mit træk, så NV-Autodele har været en tur rundt på nettet for at hjælpe mig. Det syntes jeg var en god gestus og giver derfor NV-Autodele 5 stjerner.
Indlæg af Jørn i Rødovre
Rigtigt fin og hurtigt service samt godt produkt
Jeg må sige at servicen har været helt optimal, betjening og tilbagemeldingerne hurtige, og leveringen hurtig. Prisen og produktet har været helt efter forventninger, helt i top.
Mvh. Peter
Kanon
Det er et super sted at handle de er hjælpsom med hensyn til evt. spørgsmål, har en nem og overskuelig hjemmeside og der er hurtig betjening syntes at det er et godt sted at handle og vil da anbefalde stedet til alle som jeg kender.
Man kan godt blive snydt hos nv-autodele
Hvem kalder i uhæderlig???
Jeg har betalt for en vare jeg ikke har modtaget hvor svært kan det være at forstå, har flere gange kontaktet jer for at gøre opmærksom på problemet....nu gør jeg de så igen her på trustpilot...og igen og igen
Selv tak...

Resposta da NV-Autodele
Sådan burde alle netbutikker være!
Jeg havde mine varer under 24 timer fra jeg havde bestilt. Alt var som lovet og altid hurtig svar tider på mail etc. Keep up the good work :)
Dårlig kvalitet - polsk monterings vejledning
Købte et anhængertræk til min Audi A6 avant, der fulgte en polsk monterings vejledning med og det var ikke muligt at finde den på andre sprog, på leverandørens hjemmeside. 4 af 6 stk, gevind måtte skæres op på ny, det var ikke muligt at skrue boltene i før. Max belastning på dette træk er 1500 kg som er mindre end ved andre fabrikanters.
Købet af delene har jeg ikke det mindste at udsætte på, hurtig levering, så det skal de have ug for.

HURTIG service
kort og godt:
hurtig svar på mail... (lørdag)
hurtig levering (1 dag)
og rigtig fine priser :P
Til tiden!
Ingen problemer, godt produkt og effektiv håndtering af ordren
Sådan kunne ikke blive bedre :D
Jamen perfekt perfekt :D
Jeg bestilte fjeder + støddæmper til min Astra G.
Det kunne sku ikke blive bedre.
Da jeg bestilte dem kom de dagen efter.
Det er sku fedt at det går så mega hurtigt :D
Jeg vil heller end gerne købe ved NV-Autodele.dk igen.
Kan varmt anbefale at købe der, de venlig at snakke med i telefonen.
Det eneste jeg savner lidt er at man kunne købe bøsninger og stabilisator arme hos dem også.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.