Værelset minder mig om mit barndomshjem i 70'erne i Aarhus midtby. Lille, smalt og uden personlig præg og en seng på 200x 80 bag en dør. Badeværelset som kun kan italesættes som toilettet, hvor bruse... Ver mais
A empresa respondeu
1. På os virkede det som det der med hotelgæster, der ikke er tilknyttet jeres mange konferencer, er ikke noget i går sønderligt meget op i. 2. Jeg tror at i ville få et straks påbud fra... Ver mais
A empresa respondeu
Skønt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende... Ver mais
A empresa respondeu
Fint besøg i Bistroen. Vi var fredag 7 personer til aften i bistroen. Det var generelt rigtig lækker mad og meget friskt. Meget lækker laks (dagens fangst), lækker fiskefilet til mit barn og læk... Ver mais
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2, 5800, Nyborg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sengene trænger til udskiftning alt for bløde, hovedpuderne hårde! Morgenmaden både lørdag og søndag var med manglende opfyldning samt koldt røræg!
Mest øv var wellness, som i tidsrum KUN for voksne … slet ikke blev overholdt, da curling generationerne absolut skulle slæbe deres unger med! Dette bør hotellet holde øje med så VOKSNE kan nyde deres ophold. Det er jo det man har betalt for.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi havde et fantastisk ophold. God mad i Bistroen. Dejlig varieret morgenbuffet inkl. glutenfri produkter. Personalet var meget opmærksomme, lige fra vi ankom og til vi rejste igen.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Personalet var venlige og imødekommende, vores værelse lignede noget fra den gamle østblok, med masser af beton, og en udsigt over en byggeplads, maden var god. Spa oplevelsen ikke eksisterende, spa'et var fyldt med skrigende børn i alle aldre, også så små at de tisser vandet, der var heller ikke nogen form for behandlinge at få, kommer aldrig tilbage

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Jammerligt ophold. Minder mere om en lejrskole med sengetid kl. 22 end et hotelophold.
Indeklimaet er mildest talt ulækkert, medmindre man er stor fan af den liflige duft af et loft fra 1940’erne.
Nyborg Strand reklamerer stolt med “værelser med dobbeltsenge”. Det er dog en sandhed med modifikation. De ejer kun enkeltmandsenge, som gæsterne selv kan skubbe sammen og lege, at er en dobbeltseng – lidt ligesom børn leger, at to stole og et tæppe er en hule.
Ved ankomsten var hotellets restaurant optaget af PostNord Cykelløbet. Det betød, at vi andre gæster blev sendt på tvungen udflugt til byens øvrige kulinariske muligheder.
Slutteligt håbede vi, at spaområdet kunne løfte oplevelsen. Her blev vi dog også mødt af uhygiejniske forhold: sand og grus på gulvet, faciliteter der ikke virkede, og nikotinposer, der lå og flød nede i bassinet.
Tak for at tage venligt imod os – trods alt. Det bliver ikke et på gensyn.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Martin du er den perfekte tjener elev. Hvis vi havde sådan en som dig i kbh ville vi være meget glade.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Min voksne datter og jeg har netop været på 2 dages sightseeing på smukke Fyn med ophold på Hotel Nyborg Strand. Og vi er glade.
2××stjerner for spaområdet, som er smukt med megen plads til relax. Dog mangler lidt forskellige bade og omklædningsområdet er snævert. Heldigvis var vi kun 8 i bassinet, så det gik fint.
3××× stjerner for værelset (med havudsigt) af ældre dato, men ro, god størrelse, fin funktion og fantastisk udsigt.
4×××× stjerner for beliggenhed lige ned til Storebælt, udsigt til broen, mulighed for morgendukkert og skønne gåture.
4×××× for maden både i Bistroen og morgenbuffet.
Og 5 ××××× for det yderst venlige og engagerende personale vi mødte i alle sammenhænge.
Under vores ophold var der ingen larm og større arrangementer, men par, familier, børn, ro og harmoni. Heldigvis.
Og skønne smukke Fyn og omegn har så meget at byde på.
Vi kommer gerne igen

Skønt ophold.
Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand.
Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende personale of fantastisk sommerbuffet alle aftenerne. Mindre buffet, men med alt hvad man kan ønske sig og af lækre råvarer.
Dejligt spa område, sjovt med badminton og bordtennis muligheder.
Kan absolut anbefales.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi har lige været der i Weekenden og værelset var ældre men ok . Men tydeligt at hotellet er meget stort og nok mest bruges til konferencer . Morgen buffet var rimeligt ., dog kan jeg ikke forstå at man servere kaffe fra kæmpe beholder og smager derefter . ( mange andre steder kan man vælge fra automat mellem flere typer ) .. og der hvor de serverede morgenmad ligende en kantine .. ( ingen hygge af nogen art ) .. så håber i jeres ombygning tænker på det .

Hyggeligt arrangement
Venlig og hjælpsom betjening
Passende anretninger
Gode vine og lækker dessert vin

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Fin morgenbuffet med udvalg til enhver smag. Lækker øllebrød med fløde og vildt gode juicer og oste.
Fantastisk udsigt fra værelset og med god plads til 3 personer.
Besøget i Bistroen var suberb. Bliver man sulten for sjov, så kan jeg anbefale vaniljeis. Besøget i Spaen gik over al forventning. Alt blev prøvet. Koldtvandsbassinet og sauna var et hit.
Vi var 8 personer og alle er enige om, at det var et par dejlige dage og vi er klar til at gøre det til en årlig tradition, at mødes på Hotel Nyborg Strand.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
skøn udsigt samt venlig personale.
MEN spaen levende ikke helt op til vores forventninger,
Jeg ville nok nærmere kalde det mini spa område. omklædningsrummet var for lille vi kunne ikke komme til for hinanden der var kun få steder hvor vi kunne hænge / ligge tøjet, mens vi badede, skabene var optaget så vi kunne ikke komme af med vores tøj så vi måtte tage det med ind, samt der var kold vand i bruserne så vi blev nok ikke helt vasket så meget som vi burde.
Elevator virkede ikke hele weekenden.
Der var meget fugtigt på værelset da udsugning ikke var for god, og for koldt til at have vinduet åbent.
Opholdet var med aftensmad, Maden var en lille buffet og dagen efter om lørdagen var noget af maden magen til det som vi fik om fredagen så det var meget skuffende at der en lørdag aften ikke var lidt ekstra lækker mad. Selv om der var varmelamper var maden kun lidt lunt. Forret og dessert smagte dejligt.
Alt dette er blevet sagt da vi rejste der fra.
Ikke et sted som vi kan anbefale, og kommer helt sikkert ikke igen.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
1stjerne for fantastisk udsigt og pæne værelser.
Første dag da vi tjekkede ind fik vi at vide at elevatoren ikke virkede, jeg er dårlig gående og havde fået værelse på 3 sal, som de så tilbød på 1 sal i stedet for. Elevator der ikke kan benyttes en hel weekend er ikke i orden sådan sted.
Vi gik i spa/wellnes da vi havde pakket ud. Her mødte vi et virvar af mennesker (ca. 10-12 Pers), på et ekstremt lille plads altså i omklædningsrummet. En bænk til tøj ca. 2m lang, det er alt hvad der er, at fralægge sig sit tøj på 3 bruser hvor den ene ikke virkede. Da vi kom op fra vandet igen og skulle under bruser var vandet koldt/ lunken og vi frøs længe bagefter. Det var ikke besværet værd med omklædning i forhold til de ting der var i wellness området.
Buffeten var kold men maden var ok. 2 dag var hovedretten tørre rester fra 1.dag (og så en lørdag aften🫣) Laksen kom alt for sent ind, forretten og desserten var ok.
Vi kan ikke anbefale stedet og ønsker at fortælle andre at vil man på wellnes/spa ophold bliver man nok temmelig skuffet her……
Vi fik en lille rabat på drikkevarerne da vi påtalte vores øv oplevelse.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Var i går i bistroen og spise, vi var seks personer der skulle ha oksehøjreb, så der burde være en nem servering, men nej.
Da vi skulle be om anden gang måtte vi selv henvende os og be om mere, vi troede så også at man så kom ind med varm sovs og varme ærter/løg, nej det skulle vi også selv be om.
Hele tiden skulle vi henvende os, det var som om at når vi nu havde spist så kunne vi passe os selv.
Vi bestilte så to dessert og fire Irish coffee, aldrig har vi ventet så længe på en dessert og på at bordet blev ryddet.
Salatbaren var så skuffende som aldrig før og bagekartoflerne så små at det næsten var til grin.
Hold fast en dårlig service, det er sørgeligt at den er blevet sådan.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi kommer aldrig mere på Hotel Nyborg Strand efter den dårlige oplevelse i jeres reception.
For et værelse der ikke er rengjort, og får et nyt værelse.
Men kortet er ikke kodet i receptionen.
Vi kommer aldrig mere på Nyborg Strand

Resposta da Hotel Nyborg Strand
To x smil, og skøn, skøn mad i mundvigen.
Det er nu anden gang vores familie holder tjuhej her, og det skal tilstås - vi har INTET, 0, overhovedet, at klage over, eller kommentere negativt på.
Personalet var oplagt og smilende. Man følte sig ønsket og velkommen, det er afgørende som gæst.
Maden et kapitel for sig. Begge gange har det været meeeeega lækkert.
Vi snakkede om det om bordet, og der er fuldstændig enighed...
Dette er titlen."stamsted" værdigt.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
I går aftes fik jeg (og andre) som havde bestilt pescatar meny (fisk) til middagen, en lille bagt rødbede med 1/2 løg, lidt linser og squashskræl, på størrelse af en forret. Fisk, blev vi gjort opmærksom på, havde de ikke i køkkenet i går(!!). Kurset vi var på er købt for 6 mdr. siden hvor jeg allerede dengang gjorde opmærksom på at jeg gerne vil have fisk. Vi fik lækker laks til forret, og der var også indbagt torsk til frokost, så noget fisk må have været i køkkenet!
Jeg synes det er uforståeligt at et stort køkkken som på hotel Nyborg Strand, ikke kan lave en hovedret med en eller anden slags fisk.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Min kæreste og jeg havde en overnatning på Nyborg strandhotel, som har en fantastisk beliggenhed og smuk udsigt, hvis man vælger havudsigt. Dog var der en masse ting, som vi desværre var skuffede over.
Hotellet var proppet med firma arrangementer, som gjorde at oplevelsen ikke var afslappende. Specielt ikke i spaen hvor man kunne kigge direkte ud til en proppet have og de kunne kigge direkte ind på en.
Da vi skulle i seng var det umuligt at sove, for den høje musik. Vi kunne ikke engang se tv, da musikken overdøv. Det var en voldsom høj bas, som spillede under os. Udover det, var sengene enormt hårde. Fair nok at der var konferencer, men jeg havde ønsket at have fået besked, når der bliver holdt fest til ud på natten. Så havde vi aldrig kommet der.
- deres shampoo og håndsæbe, har en enormt grim lugt af snegleslim.
- i restauranten (Bistro), var der spindelvæv i hjørnet og på væggene, som sad lige i hovedhøjde. Vi bestilte de 2 forretter som de havde på deres menukort, og det var ikke noget at råbe hurra for. Maden var køleskabskold og uden smag.
Vi er meget ærgerlige over oplevelsen og kommer ikke igen!

Resposta da Hotel Nyborg Strand
På hotellet skal man ikke forvente det store morgenbord.
Maden og kaffen bliver ikke fyldt op, på marmeladen er der ingen skitning, og juice ingen skitning, æggene var allerede hårdkogt kl 08.15 og bacon har de endnu ikke lært at lave puh.
Frugt ved morgenbord gulerødder argurk små tomater og æbler ikke noget at skrive hjem om.
Jeg henvendte mig til en tjener og fik svaret at hotellet skal spare, under alt kritik.
For 10 år siden fortjente Hotellet 4 stjerner, økokologisk marmelade og pandekager et lækkert morgenbord med diverse lækkerier.
Håber at der kommer en madanmelder så ryger der en stjerne fra jer.
Receptionen utrolig søde personale tak for jer.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Jeg var med til at arrangerer en salgskonference for den virksomhed jeg arbejder for. Vi var ramt af en lang række meget forskellige, interne organisatoriske udfordringer.
Heldigvis havde vi valgt Hotel Nyborg Strand som altid var imødekommende og forstående, uanset hvad vi fandt på at bede dem om.
Vi var der i to dage og deres service og omtænksomhed var decideret rørende.
Både hotellet og dets ansatte har en særlig plads i mit hjerte.

Spa ophold så skuffede
Da vi kom en på hotellet var der helt tomt vi skulle igennem hele hotellet for at komme til skanken værelse ned slidt med badekar spa stor skuffelse bruseren var kalke helt næsten ingen vand kom ud ind i spa var boblebad sammen med pool underlig og regne bruseren helt kalke til så det blev en dyr oplevelse hvor vi ikke fik noget ud af det øv

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.