Hotel Nyborg Strand Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Værelset minder mig om mit barndomshjem i 70'erne i Aarhus midtby. Lille, smalt og uden personlig præg og en seng på 200x 80 bag en dør. Badeværelset som kun kan italesættes som toilettet, hvor bruse... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

1. På os virkede det som det der med hotelgæster, der ikke er tilknyttet jeres mange konferencer, er ikke noget i går sønderligt meget op i. 2. Jeg tror at i ville få et straks påbud fra... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skønt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fint besøg i Bistroen. Vi var fredag 7 personer til aften i bistroen. Det var generelt rigtig lækker mad og meget friskt. Meget lækker laks (dagens fangst), lækker fiskefilet til mit barn og læk... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

The delivered a A0 poster printout in…

The delivered a A0 poster printout in two hours, very good service!

23 de agosto de 2023

Resposta da Hotel Nyborg Strand

Dear Volker, thank you very much for your visit as well as your nice review. We are glad that everything worked out with the poster :-)
Best regards Nyborg Strand

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Dejligt imødekommende personale,som var…

Dejligt imødekommende personale,som var klar til at hjælpe en med et smil . Meget varme værelser med tunge dyner,ikke noget alternativ i form af en sommerdyne. Kedelige små hovedpuder,og rugt sengetøj. Sengetøj på et hotel skal altså bare være lækkert blødt 🙏Ok sommerbuffet med gode valg,dog savnede jeg bedre salater og lækre grøntsager som tilbehør til det varme. Jeres kaffe er under alt kritik,det er virkelig et kæmpe minus når du skal ned til en stor morgenbuffet. Der er intet alternativ, andet end at tage over et andet sted. God kaffe burde være et sted i satte ind,det betyder meget for de fleste,og det er Basen for ens helhedsoplevelsen. Ønskede hjemmelavede kager på morgenbuffeten, forståeligt crossainter er bake off...men brunsvigeren????? Vi er jo på Fyn.....? Lækker spa område,men leje af kåbe koster 100kr.....det er lidt dyrt.....Alt i alt et ok ophold,med en skøn udsigt til stranden ....men den dårlige morgenkaffe trækker desværre det meget ned !

25 de julho de 2023

Resposta da Hotel Nyborg Strand

Kære gæst, tusind tak for din feed back, den sætter vi stor pris på. Jeg kan læse at dit ophold har været en blandet oplevelse og det beklager jeg meget. Dejligt at du har oplevet et hjælpsomt personale og til en anden gang skal du vide, at vi også gerne hjælper med lettere dyner, som vi har stuepiger der gerne kommer op med på værelset. Vi har ogsåflere forskellige slags hovedpuder.Jeg giver straks din feed back på sommerbuffeten og morgenkaffe videre til vores køkkenchef, vi kan altid bruge vores gæsters observationer konstruktivt, og selvfølgelig skal man altid kunne finde en god kop kaffe på morgenbordet på Nyborg Strand. Vores SPA er gratis for alle overnattende gæster og en service vi er stolte af, gæster kan altid få ekstra håndklæder i Receptionen, men kan også leje en morgenkåbe for 100 kr. hvis man skulle have lyst til dette.
Vi bestræber os altid på at give vores gæster en dejlig oplevelse og derfor vil jeg håber at I ligger vejen forbi en anden gang, så I kan få den fulde oplevelse af Nyborg Strand og vi vil meget gerne tilbyde jer en opgradering ved jeres næste besøg.
God Sommer
Mange hilsener Lisa

Et ok ophold

Et ok ophold. Virkelig lækker mad men absurd dårlig kaffe. Da det er noget, der betyder noget for os, kommer vi ikke tilbage.

1 de julho de 2023

Hej Trine
Tak fordi du tog dig tid til at sende os din feed back.

En stor skuffelse

Vi havde bestilt et standarddobbeltværelse via mailkorrespondance. Desværre fremgik værelsesindretning ikke af korrespondancen. Vi fik vær. 210, hvortil vi kom ad lange lange med flere trapper op og ned på gangen på 2. etage Umiddelbart var værelset godt indrettet. Desværre var der kun en sengelampe og dynerne i denne varme tid var tunge "betondyner" uden alternativ. Badeværelset var en stor skuffelse. Svag belysning, højt anbragte sæbeautomater, som var vanskelig at betjene for en mindre person ligesom bruseren sad næsten helt oppe under loftet.
Værelsets pris var i overkanten ved sammenligning med tilsvarende værelsesudbud på andre hoteller. Burde ikke koste over 1.000 kr. Vi havde ikke brug for spa-faciliteterne men kun overnatning.

14 de junho de 2023

Kære Werner,
Tak for din feedback. Vi har 422 værelser fordelt på flere etager, så det kan ikke undgås at der vil være både trapper og længere gange til nogen af værelserne. Hvis I på forhånd havde oplyst om, at trapper ville være en udfordring for jer, kunne vi helt sikkert have fundet et alternativ.

Vi er kede af at høre, at I havde problemer med at betjene de forskellige ting på badeværelset - det er absolut ikke hensigten, Vi går igang med at renovere en stor del af vores badeværelser i løbet af de næste par måneder - så skulle I få lyst til at komme igen en anden gang, vil I formentlig opleve noget nyt:)

I værelsesprisen er der inkluderet både morgenmad og adgang til Spa & Fitness, hvilket bør medtænkes, når der sammenlignes med øvrige udbud:)

Tak for besøget - vi håber, at I trods alt kunne få lyst til at besøge os igen:)

Konference

Har fornylig deltaget i en konfernce på Hotel Nyborg strand.
Det umidelbare førstehånds indtryk er at det er et stort flot sted med styr på sagerne.
Jeg fornemmer også at der var styr på sagerne, men dog er der nogle ting der undrer.
1. Når man har været tilmeldt som en af de første til konferencen, (3 måneder før), undrer det mig at jeg , bliver tildelt et værelse i kælderen på størelse med et kosteskab, med larm fra kørsel til og fra P. Plads. I modsætning til andre der var tilmeldt senere fik fine værelser med havudsigt.
2. Værelset var ikke rengjort, der lå chips rester på gulvet 2 steder, og de blev liggende fra den en dag til den anden.
3. Jeg valgte at leje værelset en ekstra nat , tidligere, da der var meldt snestorm, der undlod man at fortælle at wellness området var lukket, det bør man måske huske at oplyse.
4. Man oplyste heller ikke at der skulle bestilles bord i de 2 restauranter, hvilket resulterede i at der var udsolgt af hovedret, brødet ved salatbar blev ikke fyldt op mm da det lykkedes os at få en plads i bistroen kl. 20.30, maden der blev serveret var til gengæld god.

6 de março de 2023

Kære Jan,

Tak fordi du har taget dig tid til at give os feedback med på vejen.

Når der tildeles værelser til jer, der deltager i de større arrangementer, foregår det ganske tilfældigt, medmindre det specifikt er angivet, at der er særlige ønsker eller behov, vi skal være opmærksomme på. Så gør vi, hvad vi kan, for at imødekomme disse. Der bliver ikke nødvendigvis skelet til, hvornår man har tilmeldt sig, da det oftest ikke vil være synligt på den liste, vi trækker ud fra systemet til det formål at fordele værelserne.

Vi er kede af at høre, at rengøringen ikke levede op til vores standard.

Hvis du med for nylig mener her i marts måned, så har vores Spa & Fitness været åbent - men vores varmtvandsbassin har været lukket.
Det har vi gjort et ihærdigt forsøg på at kommunikere tydeligt ud både på vores hjemmeside og i vores bookingbekræftelser. Her skulle der også gerne stå, at vi opfordrer til, at der bestilles bord på forhånd, hvis man ønsker at spise i vores restauranter:)

Dejligt at høre, at I nød maden i Bistroen. Er helt sikker på, at vores tjenere med glæde kom med brød til jer, hvis I fortalte dem om den manglende opfyldning på aftenen:)

Vi håber, at du trods alt har lyst til at komme tilbage til Nyborg Strand en anden gang og opleve andre af vores værelser:)

De bedste hilsner Nyborg Strand // Kathrine

Super

Bistroen Nyborg Strand kan anbefales. Pris og kvalitet følges ad. Maden veltilrettelagt - pænt anrettet - og man gik ikke sulten i seng , som man siger. Servicen af personalet var der intet at sætte en finger på . Smilende og altid klar til at hjælpe. Så alt i alt … fin standard til prisen. Så kan anbefales .

19 de janeiro de 2023

Resposta da Hotel Nyborg Strand

Mange tak for din feedback. Det glæder os, at i har haft en dejlig oplevelse i vores Bistro.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

God julefrokost på hotellet og god mad

God julefrokost på hotellet og god mad.
Men kan kun købe øko øl og det smager ikke godt. Huset vin som er vegansk smager bar ikke godt.

8 de dezembro de 2022

Kære Hans,
Tak for din anmeldelse, om end vi stiller os lidt uforstående over for din vurdering med 1 stjerne, hvis det udelukkende bunder i, at du ikke bryder dig om smagen af vores vin og øl, men ellers var godt tilfreds med dit ophold og vores julefrokost.

Vi er naturligvis kede af at høre, at hverken øl eller vin faldt i din smag. Vi skifter løbende vores husets vin, men vil nok aldrig kunne vælge en, som alle vil mene er den rigtige.

Tak for dit besøg. Vi håber, at du har lyst til at komme igen en dag.

De bedste hilsner Kathrine // Nyborg Strand.

Oplevelsen i Bistroen

Oplevelsen i Bistroen.

Som førstegangs gæst i Bistroen, var jeg med familien, svigerfar, svigermor og ungernes oldefar.

Svigerfar havde fødselsdag, og så han havde inviteret os alle sammen på højreb med der tilhørende tilbehør.

Vores ene dreng på 5 år faldt hurtigt for tjener Pernille, som han charmede sig ind på, og de 2 var vidst blevet rigtige venner.

Tak til Pernille for den gode behandling, og den gode service, og det høje smil. Tak for dig 😁

5 de dezembro de 2022

Resposta da Hotel Nyborg Strand

Kære Kim, Tusind tak for din feed back, dejligt I har haft en god oplevelse, vi giver besked videre til Pernille og huset.
God Jul
Med venlig hilsen Lisa

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Personalet i stjernebaren gjorde min…

Personalet i stjernebaren gjorde min oplevelse til noget helt specielt. Personalet omkring KFUM og KFUK var fantastiske !

12 de novembro de 2022

Resposta da Hotel Nyborg Strand

Tusind tak for den fine anmeldelse.
Mvh. Receptionen

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Perfekt beliggenhed

Perfekt beliggenhed, venligt personale og fantastisk morgenmad i lokale med skøn udsigt! Seng/madras kunne være bedre.

6 de novembro de 2022

Resposta da Hotel Nyborg Strand

Kære Carsten, tusind tak for din anmeldelse og ikke mindst de positive ord. Vi er glade for, at du har nydt opholdet og vi håber at kunne byde dig velkommen igen.
Venlig hilsen Nyborg Strand Hotel/receptionen.

Slidt, gammelt og ildelugtende

Vi havde booket én overnatning med altan og havudsigt, hvilket bestemt heller ikke fejlede noget.
Men selve værelset, var som at træde ind i en tidslomme fra 1899, hvor jeg tvivler på at der var blevet lavet noget siden. Lugten på værelset var uudholdelig og vi måtte holde vinduer og døre åbne, hvilket var ret koldt. Der var desværre ikke andre ledige værelser, så vi måtte holde ud.
At tage 1300 kr for én overnatning på et værelse der er så slidt, gammelt og ildelugtende, det er simpelthen ikke fair.

9 de setembro de 2022

Kære Nena,
Jeg er ked af at høre, at du har haft så dårlig en oplevelse med et af vores værelser. Jeg kan se, at værelset, I har boet på, ligger i den ældste del af huset, hvilket arkitekturen bærer præg af, omend det naturligvis ikke må give anledning til uudholdelig lugt.

Jeg har fået vores rengøringsafdeling til at tjekke op på værelset. Skulle I nogensinde komme ud for noget lignende igen, vil jeg opfordre jer til at give os besked om det i receptionen med det samme, så vi kan sende en op for at kigge på værelset og finde ud af, om der er en særlig årsag til den lugt, du beskriver, som vi kunne gøre noget ved.

Jeg håber, at I, trods alt, kunne have lyst til at komme tilbage og give os chancen for at vise, at vores værelser er meget mere end det.

De bedste hilsner fra Kathrine // Nyborg Strand

Vildt dårlig oplevelse

Vildt dårlig oplevelse. Kødet var sejt/- “bagekartoflerne” var Alm. små kartofler. Overhoved ikke pengene værd. Ville ikke anbefale det til andre😡

28 de agosto de 2022

Kære Stefan,
Tak for din feedback. Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores mad, men håber, at du/I gav tjeneren besked om jeres utilfredshed, således at køkkenet evt. kunne have lavet det om.

Uforskammet

STOR skuffelse.
Min svigermor inviterede os på spisning i Bistroen, som vi har besøgt igennem mange år med glæde, med denne gang var ingen fornøjelse ! Det startede også godt hvor vi blev modtaget af 2 smilende tjenere og bestillinger blev givet, fik så at vide at vi bare skulle sige til hvis vi manglede noget, dejlig højreb m.grov pomfritter m.bernaisesovs ,super. Vi ville så gerne have en 2 servering, efter 5-10 min. fik vi endelig fat i "vores" tjener og bad om mere sovs og pomfritter, efter han havde serveret kød, der gik lang tid,der kom ingen tjener tilbage,min svigermor blev gal og gik ud til køkkenet og gav dem en dum bemærkning ,hun fik stukket sovsekanden i hånden og tjeneren fulgte efter og satte surt pomfritterne på borden (kødet var helt koldt nu) og gik uden et ord. Efterfølgende så vi ham ikke mere, der kom istedet en elev og tog af bordet (ikke et ord nævnt om det smagte godt eller om vi ønskede mere at drikke eller dessert !!) vi gik selv op og betalte regningen ved kassen og så var det besøg slut, fatter ikke voksne mennesker kan blive så fornærmede, at man ikke kan blive behandlet ordentligt, vi vender helt sikkert ikke tilbage MERE, vi har holdt mange familiefester hos Nyborg Str. og spist der mange gange og maden fejler heller ikke noget, men betjeningen uforskammet. hilsen Pia Thorsted

20 de agosto de 2022

Kære Pia,

Jeg er ked af at høre, at I føler, at I har fået en uforskammet betjening. Det er absolut ikke den følelse, vi ønsker, at vores gæster skal sidde tilbage med efter et besøg hos os. Tværtimod.
Jeg har videregivet din feedback til mine kolleger i Bistroen, så de er bekendte med den oplevelse, I sidder tilbage med.

Vi håber, at vi, trods alt, får mulighed for at byde jer velkommen tilbage på Nyborg Strand på et tidspunkt.

De bedste hilsner fra Nyborg Strand

Noget af en skuffelse

Oplevede Hotel Nyborg Strand i varmt augustvejr. Underligt nok var der redt op med varme, klumpede dyner uden noget alternativ. Blandt andre mærkværdigheder var: at læselamperne ikke kunne bruges til at læse, at bruseren sad i loftet og der ingen håndbruser var, at toilettet var placeret så højt, at man ikke kunne nå gulvet med fødderne. Den middelmådige Sky News var den eneste engelsksprogede tv-kanal. Der blev også smækket højlydt med dørene indtil midnat. Føj dertil at priserne i bistroen og restauranten var umanerligt høje - 195 kr. for en burger; man skulle helt ind til Nyborg for at få et måltid til en rimelig pris. Til gengæld var morgenmaden og ikke mindst morgenmadslokalet helt i top, og vi nød den enestående udsigt til Storebælt!

17 de agosto de 2022

Resposta da Hotel Nyborg Strand

Kære BS, mange tak for jeres ophold samt jeres kommetarer. Vi beklager, at opholdet ikke levede op til jeres forventning. Løsningen på badeværelserne er standardmål og interiøret er nøje udvalgt. Vi vil gerne tjekke dynerne og læselamperne på værelset, men ud fra din anmeldelse kan vi desværre ikke se, hvilket værelse, I har boet i. Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte. Med venlig hilsen receptionen, Nyborg Strand Hotel.

Miniferie ❤️❤️

Havde købt en mini ferie til min kæreste og jeg, vi glædede os og havde store forventninger, og der må jeg sige at det var bedre end hvad vi havde forventet. Blev modtaget at de sødeste receptionister, meget hjælpsomme og virkelig rare❤️ Vi fik vores værelse som vendte ud mod parken og da jeg lider ekstremt af allergi kunne vi ikke åbne altan døren uden at jeg blev påvirket, jeg nævnte det og de fik os flyttet til et andet værelse uden problemer, fantastisk service😊 Maden var jo ufattelig lækkert og dejligt varieret alle dagene, og tjenerne var super søde og meget service orienteret. En aften var der en vigtig fodboldkamp som jeg gerne ville se, og uden problemer åbnede de da baren i kælderen kun for mig så jeg kunne se min kamp, endnu en gang leverede de❤️😊 jeg har kun lutter rosende ord til hotellet, de ansatte og hele oplevelsen, fantastisk sted, ikke en finger at sætte på noget som helst❤️❤️

8 de agosto de 2022

Resposta da Hotel Nyborg Strand

Goddag & mange tak for en rigtig fin feedback. Det er skønt at høre, at i har nydt jeres ophold.
Vi håber at kunne byde jer velkommen igen en anden god gang :-)

Med venlig hilsen Caroline

2 dages ophold hund på…

Har haft en 2 dages ophold med hund på hotellet. Dejligt at den et velkommen og at der var " dækket " op med madskåle og hundhapsere.
Et stort minus ved opholdet var dog at vi på dag 2 blev vækket ca 6.45 ved at der dels var håndværkere uden for vores vindue der skar rør og dels var håndværkere i lejlighederne overfor vores ( nr 87 ) 😵 Det ville jeg gerne ha været oplyst om på forhånd , synes det var noget træls at skulle vækkes så tidligt i ferien 😡
Kh Judi Sørensen

29 de julho de 2022

Resposta da Hotel Nyborg Strand

Kære Judi, mange tak for jeres ophold. Menneskets bedste ven er selvfølgelig velkommen sammen med sine mennesker, så vi er glade for, at I alle har nydt opholdet. Vi beklager samtidig, at der har været støj fra håndværkere tidligt om morgenen og vi videregiver derfor din feedback til rette afdeling. Venlig hilsen receptionen, Nyborg Strand

VANVITTIGE prisstigninger

Siden 2016 har jeg nydt at tage på 4 dages minisommerferie i slutningen af juli på Hotel Nyborg Strand (dog ikke de 2 "coronasomre").

Det har altid været en god oplevelse, med god service, venligt personale, fantastisk beliggenhed og så til en rigtig fornuftig pris, de første år kostede opholdet kr 1.740,- og senest i 2019 var prisen kr 1.860,- og nok så vigtigt, når man som jeg rejser alene, uden enkeltværelsestillæg.

Så jeg havde glædet mig til at skulle tilbage igen til sommer, når alt nu er åbnet igen - lige indtil jeg så priserne for 2022, så blev den plan aflyst lige med det samme. For det er da nogle fuldstændig VANVITTIGE prisstigninger man har indført i år, og som unægteligt tyder på, at man for det første vil prøve at hive tabt indtjening fra corona-årene hjem.

Og for det andet kunne man også godt få den opfattelse, at man på Hotel Nyborg Strand ikke længere er interesseret i gæster, der rejser alene.

For det første er prisen for selve opholdet steget til kr 2.754 - en prisstigning på ikke mindre end 35% (i forhold til 2021). Det kan jeg så til dels acceptere, med tanke på at prisen har været holdt på samme niveau de første år.

Men herudover, har man nu også indført enkeltværelsestillæg på kr 398,- pr. døgn - så alt i alt kommer en miniferie i år, for en person der rejser alene til at koste ikke mindre end kr 3.948,-, en prisstigning på vanvittige 94% i forhold til 2021.

Så hvis et af formålene med disse horrible prisstigninger er at undgå gæster, der rejser alene, så er målet i hvert fald nået i forhold til mig - for jeg kommer i hvert fald IKKE tilbage til sommer med disse priser. Og man kan da håbe, at disse vilde prisstigninger giver bagslag.

13 de março de 2022

Kære Kenneth,
Tak for din anmeldelse - om end den er nogle måneder gammel nu.
Jeg forstår udmærket din kritik - det er en voldsom prisstigning og et forkert signal at sende til de gæster, der ønsker at rejse alene.
Vi er i fuld gang med at kigge på vores priser for 2023, hvor vi vil gøre vores bedste for at finde en bedre løsning i forhold til vores enkeltværelsestillæg.
Jeg håber, at du med udgangspunkt heri vil genoverveje muligheden for at komme tilbage på Nyborg Strand og afholde miniferie.

Tak fordi du tog dig tiden til at give os konstruktiv feedback, om end vi naturligvis er kede af, at den ledsages af en enkelt stjerne, hvis du ellers har været glad for at komme her.

De bedste hilsner fra Kathrine, Nyborg Strand

HELT VILDE PRISSTIGNINGER

ALDRIG MERE
I skal kigge jer godt for før I booker værelse hos Nyborg Strand. Deres familieværelse er steget fra 1.145 kr. sidste år til 1.796 kr. i 2022, hvilket er helt væk især med de forringelser i buffet, som der var sidste år i forhold til tidligere år.

17 de janeiro de 2022

Nu må Nyborg Strand til at oppe sig

Nu må Nyborg Strand til at oppe sig
Jeg besøgte stedet i november måned 2021. 2 overnatninger. Socialrådgiver dage. Havde bestilt en ekstra overnatning til 900 mener jeg det blev oplyst og selve konferencen kostede 3400
Jeg spørger i receptionen ves afrejsen hvad jeg skylder, er der henne nok 8 gange i løbet af dagen ig spørge om de nu også er sikker på at jeg IKKE skylder noget. Det siges der hver gang NEJ til. De bliver næsten sure på mig.
I går den 21. December får jeg pludselig en rykker på at jeg skylder 1400 kronet
Efter en del kommunikation om ovenstående så får jeg en ny faktura på kr. 1.110.
Nu har jeg betalt den.
Men nu er det SIDSTE GANG jeg bor på Nyborg Strand
Jeg er dybt forundret over dette her.

22 de dezembro de 2021

Kære Hanne,

Vi beklager den oplevelse, du har haft i forhold til betaling. Der er sket en beklagelig fejl, hvilket selvfølgelig ikke er OK, om end det kan ske for selv de bedste.

Vi er kede af, at du på baggrund heraf vælger at give os én stjerne, hvis du ellers var tilfreds med dit ophold.
Vi håber, at vi alligevel får mulighed for at byde dig velkommen tilbage på Nyborg Strand en dag:)

De bedste hilsner Kathrine, Nyborg Strand

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais