Værelset minder mig om mit barndomshjem i 70'erne i Aarhus midtby. Lille, smalt og uden personlig præg og en seng på 200x 80 bag en dør. Badeværelset som kun kan italesættes som toilettet, hvor bruse... Ver mais
A empresa respondeu
1. På os virkede det som det der med hotelgæster, der ikke er tilknyttet jeres mange konferencer, er ikke noget i går sønderligt meget op i. 2. Jeg tror at i ville få et straks påbud fra... Ver mais
A empresa respondeu
Skønt ophold. Er netop kommet hjem fra et lille 4-dags sommerophold på Hotel Nyborg Strand. Rigtig fine værelser, det ene af ældre dato men med skøn altan mod havet, utroligt sødt og imødekommende... Ver mais
A empresa respondeu
Fint besøg i Bistroen. Vi var fredag 7 personer til aften i bistroen. Det var generelt rigtig lækker mad og meget friskt. Meget lækker laks (dagens fangst), lækker fiskefilet til mit barn og læk... Ver mais
Hotel & Konferencecenter
Østerøvej 2, 5800, Nyborg, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
The delivered a A0 poster printout in two hours, very good service!

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Dejligt imødekommende personale,som var klar til at hjælpe en med et smil . Meget varme værelser med tunge dyner,ikke noget alternativ i form af en sommerdyne. Kedelige små hovedpuder,og rugt sengetøj. Sengetøj på et hotel skal altså bare være lækkert blødt 🙏Ok sommerbuffet med gode valg,dog savnede jeg bedre salater og lækre grøntsager som tilbehør til det varme. Jeres kaffe er under alt kritik,det er virkelig et kæmpe minus når du skal ned til en stor morgenbuffet. Der er intet alternativ, andet end at tage over et andet sted. God kaffe burde være et sted i satte ind,det betyder meget for de fleste,og det er Basen for ens helhedsoplevelsen. Ønskede hjemmelavede kager på morgenbuffeten, forståeligt crossainter er bake off...men brunsvigeren????? Vi er jo på Fyn.....? Lækker spa område,men leje af kåbe koster 100kr.....det er lidt dyrt.....Alt i alt et ok ophold,med en skøn udsigt til stranden ....men den dårlige morgenkaffe trækker desværre det meget ned !

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Et ok ophold. Virkelig lækker mad men absurd dårlig kaffe. Da det er noget, der betyder noget for os, kommer vi ikke tilbage.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi havde bestilt et standarddobbeltværelse via mailkorrespondance. Desværre fremgik værelsesindretning ikke af korrespondancen. Vi fik vær. 210, hvortil vi kom ad lange lange med flere trapper op og ned på gangen på 2. etage Umiddelbart var værelset godt indrettet. Desværre var der kun en sengelampe og dynerne i denne varme tid var tunge "betondyner" uden alternativ. Badeværelset var en stor skuffelse. Svag belysning, højt anbragte sæbeautomater, som var vanskelig at betjene for en mindre person ligesom bruseren sad næsten helt oppe under loftet.
Værelsets pris var i overkanten ved sammenligning med tilsvarende værelsesudbud på andre hoteller. Burde ikke koste over 1.000 kr. Vi havde ikke brug for spa-faciliteterne men kun overnatning.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Har fornylig deltaget i en konfernce på Hotel Nyborg strand.
Det umidelbare førstehånds indtryk er at det er et stort flot sted med styr på sagerne.
Jeg fornemmer også at der var styr på sagerne, men dog er der nogle ting der undrer.
1. Når man har været tilmeldt som en af de første til konferencen, (3 måneder før), undrer det mig at jeg , bliver tildelt et værelse i kælderen på størelse med et kosteskab, med larm fra kørsel til og fra P. Plads. I modsætning til andre der var tilmeldt senere fik fine værelser med havudsigt.
2. Værelset var ikke rengjort, der lå chips rester på gulvet 2 steder, og de blev liggende fra den en dag til den anden.
3. Jeg valgte at leje værelset en ekstra nat , tidligere, da der var meldt snestorm, der undlod man at fortælle at wellness området var lukket, det bør man måske huske at oplyse.
4. Man oplyste heller ikke at der skulle bestilles bord i de 2 restauranter, hvilket resulterede i at der var udsolgt af hovedret, brødet ved salatbar blev ikke fyldt op mm da det lykkedes os at få en plads i bistroen kl. 20.30, maden der blev serveret var til gengæld god.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Bistroen Nyborg Strand kan anbefales. Pris og kvalitet følges ad. Maden veltilrettelagt - pænt anrettet - og man gik ikke sulten i seng , som man siger. Servicen af personalet var der intet at sætte en finger på . Smilende og altid klar til at hjælpe. Så alt i alt … fin standard til prisen. Så kan anbefales .

Resposta da Hotel Nyborg Strand
God julefrokost på hotellet og god mad.
Men kan kun købe øko øl og det smager ikke godt. Huset vin som er vegansk smager bar ikke godt.

Oplevelsen i Bistroen.
Som førstegangs gæst i Bistroen, var jeg med familien, svigerfar, svigermor og ungernes oldefar.
Svigerfar havde fødselsdag, og så han havde inviteret os alle sammen på højreb med der tilhørende tilbehør.
Vores ene dreng på 5 år faldt hurtigt for tjener Pernille, som han charmede sig ind på, og de 2 var vidst blevet rigtige venner.
Tak til Pernille for den gode behandling, og den gode service, og det høje smil. Tak for dig 😁

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Personalet i stjernebaren gjorde min oplevelse til noget helt specielt. Personalet omkring KFUM og KFUK var fantastiske !

Personalet i Stjernebaren var top klasse til KFUM & KFUK’s landsmøde

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Perfekt beliggenhed, venligt personale og fantastisk morgenmad i lokale med skøn udsigt! Seng/madras kunne være bedre.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vi havde booket én overnatning med altan og havudsigt, hvilket bestemt heller ikke fejlede noget.
Men selve værelset, var som at træde ind i en tidslomme fra 1899, hvor jeg tvivler på at der var blevet lavet noget siden. Lugten på værelset var uudholdelig og vi måtte holde vinduer og døre åbne, hvilket var ret koldt. Der var desværre ikke andre ledige værelser, så vi måtte holde ud.
At tage 1300 kr for én overnatning på et værelse der er så slidt, gammelt og ildelugtende, det er simpelthen ikke fair.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Vildt dårlig oplevelse. Kødet var sejt/- “bagekartoflerne” var Alm. små kartofler. Overhoved ikke pengene værd. Ville ikke anbefale det til andre😡

STOR skuffelse.
Min svigermor inviterede os på spisning i Bistroen, som vi har besøgt igennem mange år med glæde, med denne gang var ingen fornøjelse ! Det startede også godt hvor vi blev modtaget af 2 smilende tjenere og bestillinger blev givet, fik så at vide at vi bare skulle sige til hvis vi manglede noget, dejlig højreb m.grov pomfritter m.bernaisesovs ,super. Vi ville så gerne have en 2 servering, efter 5-10 min. fik vi endelig fat i "vores" tjener og bad om mere sovs og pomfritter, efter han havde serveret kød, der gik lang tid,der kom ingen tjener tilbage,min svigermor blev gal og gik ud til køkkenet og gav dem en dum bemærkning ,hun fik stukket sovsekanden i hånden og tjeneren fulgte efter og satte surt pomfritterne på borden (kødet var helt koldt nu) og gik uden et ord. Efterfølgende så vi ham ikke mere, der kom istedet en elev og tog af bordet (ikke et ord nævnt om det smagte godt eller om vi ønskede mere at drikke eller dessert !!) vi gik selv op og betalte regningen ved kassen og så var det besøg slut, fatter ikke voksne mennesker kan blive så fornærmede, at man ikke kan blive behandlet ordentligt, vi vender helt sikkert ikke tilbage MERE, vi har holdt mange familiefester hos Nyborg Str. og spist der mange gange og maden fejler heller ikke noget, men betjeningen uforskammet. hilsen Pia Thorsted

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Oplevede Hotel Nyborg Strand i varmt augustvejr. Underligt nok var der redt op med varme, klumpede dyner uden noget alternativ. Blandt andre mærkværdigheder var: at læselamperne ikke kunne bruges til at læse, at bruseren sad i loftet og der ingen håndbruser var, at toilettet var placeret så højt, at man ikke kunne nå gulvet med fødderne. Den middelmådige Sky News var den eneste engelsksprogede tv-kanal. Der blev også smækket højlydt med dørene indtil midnat. Føj dertil at priserne i bistroen og restauranten var umanerligt høje - 195 kr. for en burger; man skulle helt ind til Nyborg for at få et måltid til en rimelig pris. Til gengæld var morgenmaden og ikke mindst morgenmadslokalet helt i top, og vi nød den enestående udsigt til Storebælt!

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Havde købt en mini ferie til min kæreste og jeg, vi glædede os og havde store forventninger, og der må jeg sige at det var bedre end hvad vi havde forventet. Blev modtaget at de sødeste receptionister, meget hjælpsomme og virkelig rare❤️ Vi fik vores værelse som vendte ud mod parken og da jeg lider ekstremt af allergi kunne vi ikke åbne altan døren uden at jeg blev påvirket, jeg nævnte det og de fik os flyttet til et andet værelse uden problemer, fantastisk service😊 Maden var jo ufattelig lækkert og dejligt varieret alle dagene, og tjenerne var super søde og meget service orienteret. En aften var der en vigtig fodboldkamp som jeg gerne ville se, og uden problemer åbnede de da baren i kælderen kun for mig så jeg kunne se min kamp, endnu en gang leverede de❤️😊 jeg har kun lutter rosende ord til hotellet, de ansatte og hele oplevelsen, fantastisk sted, ikke en finger at sætte på noget som helst❤️❤️

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Har haft en 2 dages ophold med hund på hotellet. Dejligt at den et velkommen og at der var " dækket " op med madskåle og hundhapsere.
Et stort minus ved opholdet var dog at vi på dag 2 blev vækket ca 6.45 ved at der dels var håndværkere uden for vores vindue der skar rør og dels var håndværkere i lejlighederne overfor vores ( nr 87 ) 😵 Det ville jeg gerne ha været oplyst om på forhånd , synes det var noget træls at skulle vækkes så tidligt i ferien 😡
Kh Judi Sørensen

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Siden 2016 har jeg nydt at tage på 4 dages minisommerferie i slutningen af juli på Hotel Nyborg Strand (dog ikke de 2 "coronasomre").
Det har altid været en god oplevelse, med god service, venligt personale, fantastisk beliggenhed og så til en rigtig fornuftig pris, de første år kostede opholdet kr 1.740,- og senest i 2019 var prisen kr 1.860,- og nok så vigtigt, når man som jeg rejser alene, uden enkeltværelsestillæg.
Så jeg havde glædet mig til at skulle tilbage igen til sommer, når alt nu er åbnet igen - lige indtil jeg så priserne for 2022, så blev den plan aflyst lige med det samme. For det er da nogle fuldstændig VANVITTIGE prisstigninger man har indført i år, og som unægteligt tyder på, at man for det første vil prøve at hive tabt indtjening fra corona-årene hjem.
Og for det andet kunne man også godt få den opfattelse, at man på Hotel Nyborg Strand ikke længere er interesseret i gæster, der rejser alene.
For det første er prisen for selve opholdet steget til kr 2.754 - en prisstigning på ikke mindre end 35% (i forhold til 2021). Det kan jeg så til dels acceptere, med tanke på at prisen har været holdt på samme niveau de første år.
Men herudover, har man nu også indført enkeltværelsestillæg på kr 398,- pr. døgn - så alt i alt kommer en miniferie i år, for en person der rejser alene til at koste ikke mindre end kr 3.948,-, en prisstigning på vanvittige 94% i forhold til 2021.
Så hvis et af formålene med disse horrible prisstigninger er at undgå gæster, der rejser alene, så er målet i hvert fald nået i forhold til mig - for jeg kommer i hvert fald IKKE tilbage til sommer med disse priser. Og man kan da håbe, at disse vilde prisstigninger giver bagslag.

ALDRIG MERE
I skal kigge jer godt for før I booker værelse hos Nyborg Strand. Deres familieværelse er steget fra 1.145 kr. sidste år til 1.796 kr. i 2022, hvilket er helt væk især med de forringelser i buffet, som der var sidste år i forhold til tidligere år.
Nu må Nyborg Strand til at oppe sig
Jeg besøgte stedet i november måned 2021. 2 overnatninger. Socialrådgiver dage. Havde bestilt en ekstra overnatning til 900 mener jeg det blev oplyst og selve konferencen kostede 3400
Jeg spørger i receptionen ves afrejsen hvad jeg skylder, er der henne nok 8 gange i løbet af dagen ig spørge om de nu også er sikker på at jeg IKKE skylder noget. Det siges der hver gang NEJ til. De bliver næsten sure på mig.
I går den 21. December får jeg pludselig en rykker på at jeg skylder 1400 kronet
Efter en del kommunikation om ovenstående så får jeg en ny faktura på kr. 1.110.
Nu har jeg betalt den.
Men nu er det SIDSTE GANG jeg bor på Nyborg Strand
Jeg er dybt forundret over dette her.

Resposta da Hotel Nyborg Strand
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.