Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Ver mais
A empresa respondeu
Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Ver mais
A empresa respondeu
Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna. Tryg at skulle ind via "dobbelt døre" og bliver budt indenfor af en medarbejder. Selve overdragelsen af ens v... Ver mais
A empresa respondeu
En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel. Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt. Fik vurderet... Ver mais
A empresa respondeu
Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.
Østerbrogade 137, 2100, København Ø, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det var dejlige lokaler man trådte ind i.
Jesper gjorde meget ud af at forklare i forhold til værdien af mine smykker, og hvordan man finder ud hvad karat smykkerne har. Og hvad prisen er for guld og sølv.
Var fuldstændig tryg, og havde en rigtig god oplevelse.
Jesper oplevede jeg som meget kompetent.

Resposta da Nyfortuna
Meget fin oplevelse hos Nyfortuna, vil bestemt anbefale andre at sælge deres guld og sølv til dem.

Resposta da Nyfortuna
Helt igennem en god oplevelse, god betjening og så lidt håndøre med hjem! Så kun gode anbefalinger herfra

Resposta da Nyfortuna
Ingen hul igennem til relevante personer. Har indleveret Diamanter til vurdering hvor vurderingen skal bruges til virksomheds regnskab. De overholder ikke den tidshorisont som de har sagt og når man ringer så ender du hos personer som ikke kan hjælpe. Det er som en lukket dør hvor man kun kan håbe på at de en dag vender tilbage!!!! ... I mellemtiden så kan mit årsregnskab ikke laves færdig til tiden.

Resposta da Nyfortuna
God oplevelse - dygtigt og kompetent behandling og vejledning. Kan kun anbefale 🙌🏻

Resposta da Nyfortuna
Jeg har nu været inde ved Gustav 2 gange, meget dygtig og professionel og tålmodig mand.
Jeg har fået en rigtig god behandling, og god pris for de smykker jeg havde med.

Top professionel!
De giver altid den højeste pris - bruger ikke andre!

Resposta da Nyfortuna
Fuld tilfredshed med personale og pris, men mister en stjerne på grund af manglende adgang til toilet ved ankomst

Resposta da Nyfortuna
Kyndig og behagelig vurdering i rare, nye lokaler. Gennemsigtig ekspedition.

Resposta da Nyfortuna
Blev modtaget af en meget rar og imødekommende ung mand som var meget serviceminded. Det gik hurtig med vurderingen, og jeg fik derefter hurtig mine penge.

Resposta da Nyfortuna
Professionel og personlig kundebetjening. Trygt sted
Let booking af tid

Resposta da Nyfortuna
Rigtig god og professionel service.
Jeg fik fin rådgivning og service relateret til mit guld, som klart kan anbefales.

Resposta da Nyfortuna
meget smidigt at booke, god forklaring på priser og virkede meget reelt og venlig service.

Resposta da Nyfortuna
Behagelig samtale forud for mødet.
Meget professionel oplevelse på kontoret. Ærlig og gennemsigtig vurdering. Rigtig god oplevelse.
Kan varmt anbefales
Martin

Resposta da Nyfortuna
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.