Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Ver mais
A empresa respondeu
Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Ver mais
A empresa respondeu
Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna. Tryg at skulle ind via "dobbelt døre" og bliver budt indenfor af en medarbejder. Selve overdragelsen af ens v... Ver mais
A empresa respondeu
En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel. Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt. Fik vurderet... Ver mais
A empresa respondeu
Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.
Østerbrogade 137, 2100, København Ø, Dinamarca
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fuld tilfreds. Fra vi sendte guldet til vi fik vurderet og pengene på kontoen, gik der 3 dage. Så fuldt tilfreds.

Resposta da Nyfortuna
God service og super effektive. Transparent i processen og virker generelt professionelle.

Resposta da Nyfortuna
God modtagelse og meget venlig service. Jeg følte mig godt tilpas.

Resposta da Nyfortuna
Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt.
Fik vurderet sølv og guld til dagsprisen.
Meget, meget positivt.
Ellen Marie Rodil. Ps. Vender tilbage.

Resposta da Nyfortuna
Virkelig god service. Meget anerkendende medarbejder som skabte en transparent kommunikation og forståelse i værdisætningen. Meget tilfreds.

Resposta da Nyfortuna
Professionel rådgivning, empatisk medarbejder og alt i alt en virkelig positiv oplevelse.

Resposta da Nyfortuna
Rigtig god oplevelse at gå vurderet og solgt sit guld. Det tog den tid det tog uden hastværk, hvilket var rigtig behageligt.

Resposta da Nyfortuna
Rigtig gode priser man får og pengene kommer ind på ens konto meget hurtigt
Kan kun give min varmeste anbefaling af Nyfortuna.

Resposta da Nyfortuna
Rigtig god oplevelse, alt var i orden og som lovet. Kan varmt anbefales herfra.

Resposta da Nyfortuna
1 gang vurdering af af materialet. En tretårnet sølvske blev vejet til mere end ved salget. Blev solgt til den lavere vægt, havde dokumentation på 1 vurdering.!!!
Men ellers tilfreds med salget

Resposta da Nyfortuna
Jeg er meget glad for en god og rolig tilgang til mig mine emner - jeg villle gerne have kunne se pengenes på anden dagen senest - det føles underligt at vente på betaling, når emnerne er solgt👋

Resposta da Nyfortuna
Professionnelle og utolig imødekommende personale

Resposta da Nyfortuna
Alt gik perfekt. Rimelige priser på sølv. God og venlig betjening. God atmosfære. Vi kommer igen.😀

Resposta da Nyfortuna
Dårlig oplevelse med retur guld
Jeg modtog investeringsguld, hvor indpakningen var beskadiget. Jeg aftalte med Nyfortuna at sende det retur, hvorefter jeg aldrig har modtaget en erstatning.
De har prøvet at spise mig af med at PostNord har smidt pakken væk, og derefter har jeg intet hørt fra deres kundeservice.
Hold jer væk fra dette firma, det har allerede kostet mig dyrt!

Resposta da Nyfortuna
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.