Nyfortuna Avaliações

2.945
O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Var hos Nyfortuna i Viby J for at sælge et par gamle sølv halskæder. Bliver mødt i døren af Jesper som tager pænt imod. Alt forgik yderst professionelt og generelt med en fornemmelse af at forgik rigt... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Efter min lokale guldsmed testede nogle labgrown diamanter som simulanter. Kørte jeg fra Esbjerg til Århus for at fordi Nyfortuna så meget professionelt ud på hjemmesiden. Jeg blev bestemt ikke sk... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En fantastisk positiv oplevelse hos Fortuna . Blev betjent af Gustav som er uhyre venlig og professionel. Har allerede delt mine gode anbefalinger til bekendte som vil tage kontakt. Fik vurderet... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejligt der er gode parkeringsmuligheder med reserveret plads til kunder hos NyFortuna. Tryg at skulle ind via "dobbelt døre" og bliver budt indenfor af en medarbejder. Selve overdragelsen af ens v... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Negociante de Ouro
  2. Comerciante de ouro de prata
  3. Serviços de Investimentos

Escrito pela empresa

Nyfortuna er Danmarks professionelle guldopkøber. Med mere end 20 års erfaring med køb og salg af ædelmetaller samt diamanter, har vi siden 2008 kunne tilbyde private kunder at sælge deres brugte guld smykker nemt og sikkert. Vores erfaringer og kompetencer er opbygget gennem uddannelse og et tæt samarbejde med guldsmede og tandlæger. Vi har bevilling til at drive handel med brugt guld samt pantelåner, ligesom vores vurderingseksperter personligt er blevet godkendt af Politiet til at handle med brugte værdigenstande. Nyfortuna beskæftiger sig med alt inden for køb og salg af guld, sølv og diamanter.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(2.945)

377 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot professionel behandling med stor…

Flot professionel behandling med stor forståelse for salget af et arvestykke

Hej Nanna,

Det glæder os meget at høre, at du oplevede en flot og professionel behandling samt god forståelse i forbindelse med salget af dit arvestykke.

Vi sætter stor pris på din feedback.

God oplevelse

God oplevelse, meget professionel og behageligt betjening

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse og oplevede både professionel og behagelig betjening. Vi sætter stor pris på din feedback.

Du er altid velkommen igen.

Service i topklasse

I dag havde min bedre halvdel og jeg en mega behagelig og god oplevelse hos Nyfortuna i deres afdeling i Århus. Vi havde fornøjelsen af at blive ekspederet af Gustav. Mega behagelig og professionel i sin tilgang. Vi fik solgt det vi skulle sælge til dagens bedste pris.
De bedste anbefalinger herfra.

Hilsen Mo og R.

5 de março de 2026

Resposta da Nyfortuna

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!

Det glæder os virkelig at høre om jeres gode oplevelse i vores afdeling i Aarhus, og at Gustav leverede en både professionel og behagelig service. Dejligt også at høre, at I fik en god pris for det, I solgte.

Vi sætter stor pris på jeres anbefaling og fine ord.

De bedste hilsner Jesper, og velkommen igen til jer begge 😊

Det fungerer bare

Det fungerer bare. Vurdering efter dagspris. Udbetaling to dage efter. En flink og imødekommende betjening. Over al forventning. Kan kun anbefales 👍😁

2 de março de 2026

Hej Steen,

Det er fantastisk at høre, at alt har fungeret som det skulle, fra vurdering efter dagspris til hurtig udbetaling og en imødekommende betjening 😊

Vi sætter stor pris på din feedback og din anbefaling.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God og hurtig betjening af en meget…

God og hurtig betjening af en meget sympatisk medarbejder.
Kan klart anbefales.

Hej Susan

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god og hurtig betjening, og at vores medarbejder gjorde et positivt indtryk 😊
Vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os.

Du er altid hjerteligt velkommen igen, vi står klar til at hjælpe dig næste gang.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kom forsent men fik en god service

Hej Hans,

Vi er glade for, at du fik en god service og sætter stor pris på din feedback. 😊

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kunne ikke få lov at sælge mine…

Jeg kunne ikke få lov at sælge mine sølvknive. I processen med at tømme dem for sand har jeg skåret dem over, så delen med de tretårne og resten af skæftet var i to dele. Der var altså kun det tretårnede sølv tilbage. “Vurderingseksperten” havde ikke lov til at købe skæftet, fordi det ikke er stemplet, men sagde at han sagtens kunne se at det havde hørt sammen og var Lotus bestik, der altså kun findes i tretårnet. Ikke en god oplevelse! Havde givet jer 0 stjerner, hvis jeg kunne.

4 de março de 2026

Hej Axel

Tak fordi du deler din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os.

Når vi opkøber sølvbestik, er vi desværre nødt til at følge nogle faste retningslinjer. Hvis en del ikke er stemplet, har vi som udgangspunkt ikke mulighed for at købe den – også selvom vi i nogle tilfælde godt kan se, at delene oprindeligt har hørt sammen. Det handler blandt andet om dokumentation for sølvindholdet.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, især når man allerede har brugt tid på at klargøre bestikket. Det var bestemt ikke vores intention at give dig en dårlig oplevelse, og vi beklager hvis det føltes sådan.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du ønsker at tale mere om sagen – vi vil altid gerne hjælpe og finde den bedst mulige løsning.

Sara, Nyfortuna

Fin handel

Fin handel. Booking via online platform.

2 de março de 2026

Hej,

Det er dejligt at høre, at du havde en god handel, og at vores online booking var nem og ligetil at bruge. Vi sætter stor pris på din feedback.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En virkelig positiv oplevelse.

Hej Jette,

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen, hvis du får brug for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super professionel og venlig…

Super professionel og venlig behandling. Mange tak

Hej Pernille,

Tusind tak for din anmeldelse!

Rart at høre, at du oplevede en super professionel og venlig behandling. Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid.

Fin service

Hej Natan,

Det glæder os at høre, at du oplevede fin service. Vi sætter stor pris på din feedback.

Hurtig behandling

Hej Per,

Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig behandling.
Vi sætter stor pris på din feedback.

Absolut anbefaling

Hurtig og god betjening på post indleveringen. Absolut anbefaling.

Hej Rene,

Det glæder os at høre, at du oplevede hurtig og god betjening ved indleveringen, og at du vil anbefale os. Vi sætter stor pris på din feedback.

Nem og hurtig betjening.

Nem og hurtig betjening.

11 de fevereiro de 2026

Hej Morten,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en nem og hurtig betjening. Vi sætter stor pris på din feedback.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Afregning

Udemærket og god rådgivning i Århus, afregningen skulle være i min bank 3 til 5 dage efter. Jeg har lige talt med dem og fået at vide at pengene nok er på min konto mandag. Det har altså taget 14 dage. Næste gang bliver det nok Vitus i stedet for.

Hej Jan

Vi er glade for at høre, at du oplevede god rådgivning i Aarhus, men vi beklager, at afregningen ikke er sket inden for den forventede tidsramme.
Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og vi forstår godt din frustration over forsinkelsen.

Vi tager din kommentar med videre i vores arbejde med at sikre en mere ensartet og effektiv proces fremover.

Sælger

Behageligt og professionelt personale

Hej Lene,

Det glæder os at høre, at du oplevede vores personale som både behageligt og professionelt.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Havde lavet en aftale og taget fri fra…

Havde lavet en aftale og taget fri fra arbejdet for at mødes kl. 09.00 i Århus afdelingen, men kommer derned, der er totalt lukket og ingen svare, ingen tager telefonen i århus eller københavn.

Står og venter i 12 min så kommer der en aflysning af mødet på standard mail. 12 min efter mødet skulle have fundet sted.

Amatør firma.

Edit: Det er alligevel dårlig smag at i skrive en kommentar hvor i lyver, jeg stod foran døren til 9 min over, derefter gik jeg over i porten hvor i skal komme ind og kigger ind a vinduet hvor alt er mørkt, hvorefter jeg forlader stedet, Kl 09:14 ringer jeg til et famliemedlem udenfor jeres forretning for at melde at jeg er blevet brændt af.

kl 09:15 modtager jeg en mail med at mødet er aflyst.

Så lad være med at fylde mig med en løgn.

17 de fevereiro de 2026

Kære Mark

Tak for din anmeldelse – og først og fremmest undskyld for den oplevelse, du havde.

Du havde en aftale kl. 09.00 i vores Århus-afdeling, og det forstår vi naturligvis er frustrerende, når man har taget fri fra arbejde for at mødes med os. På dagen blev vi desværre ramt af uforudsete udfordringer med togtrafikken, hvilket gjorde, at vi først kunne åbne kl. 09.04. Vi forsøgte at ringe til dig flere gange, men kom desværre ikke igennem.

Vi kan se, at du var ankommet cirka 15 minutter før åbningstid, og da vi åbnede få minutter over 9, var du desværre allerede gået. Aflysningen blev sendt, da vi kunne se, at vi ikke ville nå frem præcis kl. 09.00 – men timingen har åbenlyst ikke været god nok, og det beklager vi.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Vi tager situationen til os og ser på, hvordan vi kan sikre bedre kommunikation fremover i lignende situationer.

Hvis du fortsat ønsker et møde, vil vi meget gerne finde en ny tid, der passer dig – og sikre, at det denne gang forløber som det skal.

Sara fra Nyfortuna

Kære Mark

Vi har ingen interesse i at diskutere din oplevelse – og vi beklager oprigtigt, at du følte dig brændt af. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Vi kan dog se i vores alarm-log, at butikken blev åbnet kl. 09:04.12 den pågældende morgen. Årsagen til forsinkelsen var uforudsete udfordringer med togtrafikken. Det ændrer selvfølgelig ikke på, at du stod og ventede, og det forstår vi godt har været frustrerende – særligt når du havde taget fri fra arbejde.

Der har aldrig været nogen intention om at give urigtige oplysninger, og vi beklager, hvis vores tidligere svar blev opfattet sådan. Det var ikke hensigten.

Hvis du har lyst, vil vi meget gerne tage dialogen direkte og finde en løsning, så vi kan afslutte det her på en ordentlig måde.

Sara fra Nyfortuna

Nemt og smertefrit

Nemt og smertefrit, hurtig betjening..

Hej Michael,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede en nem og smertefri proces samt hurtig betjening. Vi sætter stor pris på din feedback.

Super Professionelt setup

Super Professionelt setup, meget troværdigt personale.
Compliance lige efter bogen

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du oplevede vores setup som professionelt og troværdigt, samt at vores arbejde lever op til de gældende krav og procedurer.

Vi sætter stor pris på din feedback og din tillid.

Jesper

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais