Oliz / Koko-Nora ApS  Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Som hustru til mand med demens, har det været et stor positiv fornøjelse at finde inspiration redskaber, jeg kan suppler til hans afspændings aktiviteter. Sammen med musiske afslapning har ‘Blæ... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vores søn begyndte for nogle uger siden at bruge vægttæppet "Manta" nede i vuggestuen, da han er længe om at falde i søvn. Pædagogerne oplever at han falder meget hurtigere i søvn med Manta over sig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Egernet Eric gjorde stor lykke juleaften, hos en lille dreng der ofte føler verden lidt overvældende. Eric beroliger og giver ham tryghed. Han mener dog at Eric har jordbær I kinderne i stedet for nø... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Unikke produkter. Bette Bent og vest med hætte giver ro både i dagtimerne men vi har også erfaret at Bette Bent’s arme giver ro i kroppen til at falde i søvn og sove trygt. Både Vest og Bette Bent... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fabricante de Equipamentos médicos
  2. Fabricante
  3. Loja de Artigos Hospitalares
  4. Fornecedor de equipamentos para mobilidade

Escrito pela empresa

Oliz/Koko-Nora Aps producerer sansemotoriske hjælpemidler, som er udviklet med erfarne Fysioterapeuter og Ergoterapeuter, der har en stærk tilknytning til bl.a. Vuggestuer, Børnehaver, Specialbørnehaver, skoler samt plejecentre i hele landet. Vi bestræber os på altid at have et bredt sortiment af kvalitets hjælpemidler og velfærdsteknologiske løsninger, løsninger som hjælper den enkelte person med at finde roen i sovesituationer, timeout eller bare har brug for at mærke sig selv. Focus hos Oliz er at udvikle kvalitets og rengøringsvenlige hjælpemidler, som dækker et bredt spektre af befolkningen med særlige behov fra 1 år. og helt op til plejehjems-alderen.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Top service hos Oliz

Som altid er der top service hos Oliz. Jeg har efterhånden Store Bent, Store Maya, Tom, Rita og Niner.
Jeg elsker deres produkter.

13 de fevereiro de 2023

Hej Stine

Tak for din anmeldelse, vi utrolig glade for at du er stor fan af vores produkter. :-)

God erfaring med produktet

Godt produkt, som virker efter hensigten 👏🏻

3 de fevereiro de 2023

Hej Sascha

Mange tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

TAK for god service hele vejen rundt

TAK for god service hele vejen rundt. Kan kun anbefale virksomheden.

30 de janeiro de 2023

Hej Rikke

Selv tak, dejligt at du har haft en god oplevelse hos os. :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Leveret under 24 timer efter bestilling og varen levede fuldt op til mine forventninger.

25 de janeiro de 2023

Resposta da Oliz / Koko-Nora ApS

Tak for din anmeldelse, vi er super glad for at vores produkt levede op til dine forventninger, det kan ikke beskrives med ord. 🫠

Oliz / Koko-Nora

Tak for jer❤️❤️

Tak for jer❤️❤️ og tak for at hjælpe vores børn

2 de janeiro de 2023
Avaliação não solicitada

Hej Marie
Tak for din anmeldelse, vi er super glade for at i har fundet noget, som hjælper jeres lille my. :-)

Oliz/ Koko-Nora

Serviceminded

Meget hurtig, venlig og serviceminded betjening.

4 de dezembro de 2022

Hej
Mange tak for din anmeldelse. Det varmer. 😉

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk materiale og super godt…

Fantastisk materiale og super godt fundet på med de forskellige figurere i stedet for et kedeligt tæppe eller andet.

21 de novembro de 2022

Hej Jette
Tak for din anmeldelse, ja det må gerne være lidt sjovt og lækker kvalitet. :-)

Meget lækre produkter

Meget lækre produkter, der også er pæne på børneværelset og som samtidig har stor gavn, glæde og effekt på uro og angst samt søvn problemer.

24 de agosto de 2022

Resposta da Oliz / Koko-Nora ApS

Hej Rikke - Mange tak for den fine anmeldelse, vi super glade for at du kan lige vores kvalitet og design, men især glade for at Pilo gør noget rigtig godt hjemme hos jer. :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Flot og hurtig service..!

20 de julho de 2022

Hej Poul
Tak for din fine anmeldelse. :-)

God og hurtig service

God og hurtig service, og fantastiske mulighed for afprøvning af produkter

29 de junho de 2022

Resposta da Oliz / Koko-Nora ApS

Tusind tak for anmeldelsen. :-)

Hej
Vi er super glade for din anmeldelse og at du er glad for det vi laver. :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hurtig levering og de rigtige varer i…

hurtig levering og de rigtige varer i kassen :-)

15 de março de 2022

Resposta da Oliz / Koko-Nora ApS

Tak for din anmeldelse, vi gør hvad vi kan for du kan få det du bestiller hos os. :-)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Unikke produkter og fantastisk service

Både Vest og Bette Bent har tilføjet en ro som vi har drømt om længe.
Jeg bliver også nød til at nævne den fantastiske service OLIZ har udvist. Stor tålmodighed og forståelse for vores individuelle behov. Tak for god service til holdet bag OLIZ
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10 de fevereiro de 2022

Hej Maria
Tusind tak for den anmeldelse, vi er simpelthen bare glade for at kunne hjælpe med at gøre en forskel, som det jo er når man endelig kan finde roen i kroppen. :-)

Oliz/Koko-Nora

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais