OmidBikes Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

De dag dat m'n zoontje z'n Trike mocht uitpakken! Geweldig voor hem! Hij heeft er al enthousiast op gereden tezamen met zijn broer die er eerder ook 1 heeft gehad! Er was alleen 1 kleine teleurste... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aankoop heel goed verlopen. Het model dat we hadden gekozen kwam onverwacht toch even in stockbreuk, onmiddellijk kregen we een evenwaardig alternatief aangeboden of keuze om dagje langer te wachten (... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

DYU D3F elektrische opvouwbare fiets online gekocht. Aardig wat goedkoper dan elders, snelle levering (voor nog geen 10 euro bezorgkosten, optie om het op locatie te Breda op te halen, dus fijn dat d... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service ervaren hij deze winkel. Online een elektrische step besteld na telefonisch contact. Step was snel/de volgende dag geleverd. De step wilde echter na een dag niet opladen. Na overleg met... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Veículos e Transporte

Informação fornecida por fontes externas variadas

Omidbikes Breda heeft voor iedereen een fiets. Of u nu opzoek bent naar een Omafiets, kinderfiets, transportfiets, jongensfiets, meisjesfiets, damesfiets, vouwfiets of elektrische kindervoertuigen op accu. Wij hebben het allemaal en leveren direct uit ...

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

276 avaliações

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

24 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Mercedes 300S - Wow!

Gisteren een erg mooie klassieke Mercedes gekocht voor mijn zoon en vandaag al geleverd! Super snel!
Product is precies conform verwachting, installeren is een fluitje van een cent en alles werkt prima. Zoals het hoort dus!

25 de fevereiro de 2021
Avaliação não solicitada

Degelijke kinderfiets

Iets meer transparantie in bestelling en website (meerdere kleuren waren niet voorradig maar niet vermeld op website). Gebeld en binnen afgesproken tijdstip teruggebeld. Maar uiteindelijk pas een bevestiging bij versturen order. Fiets werd binnen 2 dagen geleverd. Goed verpakt. Degelijke kinderfiets (omafiets) en redelijk makkelijk zelf te monteren. Zeer tevreden. Bij aanschaf van een tweede fiets zal ik niet aarzelen weer bij omidbikes te bestellen.

6 de fevereiro de 2021

Levering was onwijs snel

Levering was onwijs snel! De auto is geweldig mooi! Beschrijving was perfect! En hier een super blij kind! Stiekem wouden wij dat deze ook in volwassen maten waren!

5 de fevereiro de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Keurige afhandeling en supersnel…

Keurige afhandeling en supersnel geleverd .Het is traditie dat ons kleinkind voor zijn of haar verjaardag een politiemotor krijgt . Inmiddels al 9 gekocht bij jullie en nog altijd zeer tevreden . De kindertjes hebben er super veel plezier van .

1 de fevereiro de 2021
logotipo da OmidBikes

Resposta da OmidBikes

Beste Ank,

Dank voor uw leuke reactie en traditie :).

ik heb uw naam genoteerd en zal bij de volgende order iets leuks bij doen. Heel veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer :)

Groet,
Alex

Leuk ding de G63

Leuk ding de G63. Net een dagje in huis en kind wil er niet uit. Eigenaar ook zeer behulpzaam.

29 de janeiro de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pas Op!! Soms krijg je niet wat je koopt.

Helaas kan ik niet zeggen dat ik tevreden ben met mijn aankoop. Voor mijn dochter van 3 heb ik haar EERSTE fiets gekocht. Na lang zoeken eindelijk een mooie gevonden en besteld bij een andere leverancier. Deze bleek veel te groot te zijn en moest ik dus teruggeven. Na gezocht te hebben online voor een kleiner model, zag ik dat OmidBikes deze, precies dezelfde, fiets had. Ik had ze nog gebeld of het idd zo was en zij zeiden volmondig JA! Toen ik heb ontving, bleek het een hele andere fiets te zijn. Andere kleuren, ander model, etc. Toen ik ze belde kreeg ik te horen dat het wel dezelfde fiets is maar een ouder model. Belachelijk dat ik dan niet de foto te zien kreeg van het model wat ze hadden. Ze hebben mij gewoon bedrogen door een foto te plaatsen om mij te lokken om te kopen. Ze hadden 15 Euro aangeboden om terug te geven of ik kon de fiets terug geven. Ze weten enkel niet hoe erg dat voor mijn dochter was om de fiets weer in te pakken en terug te sturen. Voor haar was het gewoon belangrijk om haar eerste fiets te kunnen gebruiken. Voor mij als ouder, kijk nu de hele tijd naar een lelijke fiets. Maar aangezien mijn dochter het wilde hebben, heb ik gekozen voor de schamele 15 euro compensatie. In mijn ogen heb ik nu geld weggegooid voor een lelijke fiets. Het feit dat ik het terug kon geven en geld terug kon krijgen weegt niet op tegen het liegen van dit bedrijf. Ik zal nooit meer iets bestellen bij ze. Ik voel mij absoluut in de maling genomen door OmidBikes.

24 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada
logotipo da OmidBikes

Resposta da OmidBikes

Geachte heer Tjook,

Het is vervelend om uw (negatieve) bericht te lezen, maar dit zorgt ervoor dat wij onze dienstverlening in de toekomst kunnen verbeteren, hierom enorm bedankt.

In een bedrijf waar mensen werken komt het wel eens voor dat er fouten gemaakt worden (vooral na de drukte met BlackFriday, sinterklaas en Lockdown). De kunst is alleen om het zo goed mogelijk op te lossen. Nadat u (telefonisch) aangaf dat u een verkeerde fietsje heeft ontvangen. Hebben wij u gelijk aangeboden om het fietsje terug te sturen. Dit wilde u niet omdat uw dochter het fietsje prachtig vond. Om onze fout te compenseren hebben wij uit eigen initiatief aangeboden om u als ouder (financieel) tegemoet te komen. Het is zeker niet de bedoeling van ons geweest om u in de maling te nemen. Wij annuleren liever bestellingen dan dat wij een product verkopen die niet voldoet aan de verwachtingen van onze klanten!

Wij zijn ervan bewust dat onze producten voor kinderen een emotionele waarde hebben. Hierom doen we ontzettend hard ons best om kwalitatief en duurzame producten te verkopen. In ons ogen is er niets ergers dan een kind die ontevreden is met zijn fietsje of elektrische kindervoertuig op accu.

U heeft destijds zelf de keuze gemaakt om het fietsje niet naar ons te retourneren. U heeft geen geld weggegooid, want uw dochtertje fietst met een glimlach op haar nieuwe fietsje. Het fietsje dat u steeds lelijk noemt is in de ogen van veel anderen een prachtige fiets en ik denk ook in de ogen van uw dochtertje, want anders had ze het fietsje wel terug laten sturen.

Nogmaals dank voor uw feedback. Wij stellen het enorm op prijs. Voor uw dochtertje veel fietsplezier gewenst :)

Met vriendelijk groet,
Alex