Jeg fik repareret min IPhone med ny skærm, panserglas og etui. Efterfølgende virkede flere funktioner ikke: ansigtsgenkendelse, fly funktion etc. Ting som virkede fint før reparation. Jeg har nu be... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg fik udskiftet min skærm efter tre måneder og er tilfreds med resultatet. Som en ekstra service fik jeg også et gratis panserglas, hvilket jeg satte pris på. Arbejdet blev udført i Valby-afde... Ver mais
Aftalte at skulle have repareret kameraet, som ikke virkede. Fik en fin pris. Ved afhentning havde man blot skiftet glasset foran kameraet. Det fejlede ellers ikke noget. Det blev AFTALT med m... Ver mais
Tak for jeres god tjeneste. Servicen for mobil var helt perfekt.🤩 Smilende og hjælpsomme personale 🌹
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Velkommen til OneFone Valby! Vi er din pålidelige partner for reparationer af smartphones, tablets og computere. Med vores erfarne teknikere og over 10 års erfaring stræber vi altid efter at levere den bedste service og høj kvalitet af mobiltilbehør. Besøg os på adressen: Bomuldsgade 4, 2500 København. Vi udfører 90% af alle reparationer på kun 30 minutter, og vi giver dig 2 års garanti på alle reparationer. Åbningstider: Mandag til fredag: 10.00-19.00 Lørdag og søndag: 10.00-16.00
Informações de contato
Bomuldsgade 4, 2500, København, Valby, Dinamarca
Sem histórico de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Ødelagt telefon
Jeg har nu besøgt butikken to gange for at få disse ting repareret og også efterladt min telefon i 2 timer. Uden held.
Hvis det skal kunne lade sig gøre, skal jeg aflevere min telefon i 1 1/2 døgn.
Det kan jeg ikke. Det er ikke muligt at låne en anden telefon i den tid.
Very nice people
Very nice people. Super fair and trusteble. Warmly recomenteble. :))))
Bedste mobil service i Valby
Tak for jeres god tjeneste.
Servicen for mobil var helt perfekt.🤩
Smilende og hjælpsomme personale 🌹
Super god oplevelse 👍
Jeg fik skiftet panserglas på min telefon, og det blev sat på derinde. Det sad helt perfekt og meget professionelt. Jeg købte også et cover samtidig.
De hjalp mig også med at reparere min iPad, og nu virker den igen uden problemer. Jeg er virkelig glad for den service, jeg fik. Personalet var flinke, og servicen var bare super god. Kan helt klart anbefales.
God og professionel service
Jeg fik udskiftet min skærm efter tre måneder og er tilfreds med resultatet.
Arbejdet blev udført i Valby-afdelingen, og forløbet var generelt godt og professionelt. Personalet var venligt, og reparationen blev udført som aftalt.
Samlet set tilbyder de god service, og jeg vil gerne anbefale dem.
Hold jer langt væk fra OneFone i Spinderet
For 3 måneder siden fik jeg lavet min iPhone 13pro skærm hos Onefone i Valby Spinderiet for ca. 2500 kr. Det har vist sig at være det dummeste valg jeg tog i 2024, allerede 3 måneder efter reparationen begynder min skærm i venstre side have områder hvor skærmen er sort og grøn, hvilket gør det umuligt at se 1/4 af skærmen. Det tiltager efter 2 dage hvor jeg vågner op til en helt sort skærm og grønne linjer hen over skærmen, det er slet ikke muligt for mig at bruge mine telefon overhovedet, skærmen hænger ud fra stellet og det lyser ud fra området der imellem. Jeg synes godt nok det er et ringe arbejde der er blevet udført eftersom jeg har problemer *ALLEREDE* med min skærm efter så godt tid. Er mildest talt i chok.
Ville ønske jeg kunne give butikken 0 stjerner de fortjener ikke engang en, helt seriøst en svindels butik der burde være lukket for længst. Det virker ikke til de har forstand på andet end at sælge covers, hvilket de nok burde holde sig til. hold k*ft noget svineri.
OG nej jeg har ikke henvendt mig til butikken igen eftersom jeg har læst andre anmeldelser om butikken som fortæller lignende historier. Har ingen interesse i at skulle betale ydeligere 700 kr(plus) for et reparation igen fordi de fejlreparerer ens telefon fra start! wtaf, giver jo ingen mening.
Snydt for 1200 kr og anklaget for at lyve
Fik skiftet min skærm for 14 dage siden, og betalte 1200 kr for det (som i øvrigt er det dobbelte af hvad de tager for det mange andre; bedre, steder) Skærmen virkede ikke og jeg kom derfor tilbage, for at få det ordnet. De nægter at hjælpe, andet end at jeg kan få det ordnet for 700 kr igen. De siger at det er min egen skyld, og at jeg bare har tabt mobilen. Jeg ved med 100% sikkerhed at jeg ikke har tabt den, men de svarer ved blot at beskylde mig for at lyve. De mener at nogle skruer har skruet sig selv ud, af at blive tabt. Siden jeg ved at jeg ikke har tabt den, tror jeg nærmere på at de selv har skruet dem ud, for at snyde mig for endnu 700 kr. Øv
Ville give dem 0 stjerner hvis jeg kunne. Får lyst til at campe ude foran butikken og advare alle. Ellers ikke en Karen, men det fik de vist gjort mig til. Sikke noget tis
Garantien holder ikke
Købte panserglas til min mobil og fik at vide at hvis det gik i stykker indenfor et år.og jeg gemte bonen, Kunne jeg få et nyt på gratis. Det passer så ikke, så mega dårlig service og er så færdig med at handle der.
499,00 kr for ingenting!
Aftalte at skulle have repareret kameraet, som ikke virkede. Fik en fin pris.
Det blev AFTALT med medarbejderen, at man ville bestille et nyt kamera uden beregning, som en service.
Medarbejderen gik på ferie, så der ville gå lidt tid. Siden har jeg intet hørt! (man havde selvfølgelig kontakt oplysninger, og jeg har kigget forbi forretningen)
Så... 499,00 kr. for ingenting.
Fik virkelig god kundeservice
Fik virkelig god kundeservice, da jeg ved en fejl købte det forkerte cover
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.