Had nog nooit van deze website gehoord, maar bestellen ging prima. De prijs voor de sandalen was hier het goedkoopst.Pakket was keurig verpakt. En ook het retouren ging super eenvoudig en staat duidel... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Dag na bestelling werden de sandalen thuis al geleverd. Top service Kon wel via Klarna niet achteraf betalen maar uiteindelijk maakte het niet uit na zo een goede service.
Prima levering binnen een week, de schoenen hebben een brede leest wat na een paar dagen goed ruim zit. Het lucht kussen zit helaas in de zool die ik helaas heb vervangen voor mijn eigen aangepaste in... Ver mais
Snelle levering en duidelijk te traceren. De plastic variant van de birckenstock zitten heerlijk, lopen heerlijk zacht en je kan ze makkelijk schoon maken onder de kraan. Top slippers!
Detalhes da empresa
Sobre Onlybrands
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Onlybrands is dé online shop voor schoenen van de topmerken van Nederland. U vindt hier FitFlop, Teva, Sorel, Timberland, Birkenstock, Moon Boot en Xsensible. Deze kwaliteitsmerken zorgen voor optimaal draagcomfort. Door dit brede aanbod aan merken vindt u een grote diversiteit aan sneakers, laarzen, sandalen, snowboots en slippers.
Informações de contato
Schouwrooij 9, 5281RE, Boxtel, Holanda
- klantenservice@etrias.nl
- www.onlybrands.nl
Pede aos clientes que avaliem
Al jaren klant.
Al jaren klant, lopen heel fijn, ook zonder mijn inleg zolen kan ik er de hele dag op lopen. Goed materiaal.
Snelle levering, goed product en aangegeven wanneer het bezorgd zou worden.
Snelle levering en duidelijk te…
Snelle levering en duidelijk te traceren.
Ben zeer tevreden.
Ben zeer tevreden, krijgt netjes een mail factuur . En kunt het pakket volgen.
Ik wacht al 8 dagen op een bestelling…
Ik wacht al 8 dagen op een bestelling dat vind ik echt te lang
Wat beter kan is rekening houden met…
Wat beter kan is rekening houden met het gewenste bezorgadres. Ik ken de schoenen omdat ik ze nu in het wit heb, dus daarom durfde ik het aan om ze te bestellen. Echter, ik had ze graag opo mijn vakantieadres willen laten bezorgen, maar dat werd door jullie niet geaccepteerd. Jammer, nu staan de schoenen thuis en zit ik nog 6 weken op de camping.
Ik vind het belachelijk als ik iets…
Ik vind het belachelijk als ik iets terug stuur dat ik zolang op mijn geld moet wachten
Krijg je bericht wij streven er naar om binnen 2 weken (nadat de retour al binnen is) het af te handelwn.En als het dan afgehandeld is gaan jullie over op terugbetaling.Ik betaal toch ook gelijk
Ik heb dit nog nooit meegemaakt.
Bestel dan ook niet meer bij Onlybrands
Flipflop slippers gekocht
Flipflop slippers gekocht.
Snel geleverd en heerlijke modieuze slippers.
Mooie slipper van volledig leer ademend…
Mooie slipper van volledig leer ademend en loopt heerlijk zachte bedding en dempt iedere stap enigste nadeel voor mijn voeten is; de bandjes zitten erg strak om mijn wreef dus dat moet nog even uitlopen!
Hele fijne slippers
Hele fijne slippers. Van de podoloog mag ik alleen op dit merk lopen in de zomer. Daarom heb ik verschillende uitvoeringen. Deze blauwe nu voor de 2e keer besteld.
Goede uitleg van de klantenservice voor…
Goede uitleg van de klantenservice voor t juiste model TOP
Duidelijke info over de bestelling en bezorgdienst
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Op uw site deelt u niet mede dat…
Op uw site deelt u niet mede dat er voor het pakket een handtekening moet worden geplaatst

Resposta da Onlybrands
The product is original
The product is original, high quality! Delivered very quickly. Simply super!
Ik kreeg mijn bestelling netjes…
Ik kreeg mijn bestelling netjes ingepakt en zeer snel.
De bestelde sandalen werden snel…
De bestelde sandalen werden snel geleverd tegen een scherpe prijs.
De website ziet er professioneel uit en is zeer overzichtelijk. Mijn ervaring met Onlybrands was positief.