Østerbro Dyreklinik Avaliações

O TrustScore é 4 de um total de 5

4,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Lovely, friendly and knowledgable staff. My dog needed surgery and they took the time to go through the process clearly and throughly. They were patient and kind when talking about price quotes for t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min datters hund Chica blev syg et par dage efter hun havde født 2 hvalpe, hvor den ene desværre døde. Vi henvendte os til Østerbro Dyreklinik og aldrig har vi fået så fantastisk god og proffessionel... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Situationen blev løst, men bestemt ikke mere og tog alt for lang tid. Som kunden følte vi ligegyldighed siden vi flere gange måtte rykke og følge op på en sag, der burde have været 'piece of cak... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg var forbi klinikken i dag med min store flotte hankat som er en MaineCoon som skulle til helbreds-tjek samt have vaccination. Og som altid (kunde siden åbning gennem ca.10år), oplevede jeg at D... Ver mais

A empresa respondeu

4. Loja de Ração
  5. Pet Shop
  6. Serviço Veterinário de Emergência

Escrito pela empresa

Søger du en professionel og kvalitetsbevidst dyrlæge i København? På Østerbro Dyreklinik har vi din hund og kats sundhed og velbefindende i fokus, og såvel mennesker som kæledyr er garanteret en behandling med indlevelse og den faglige kvalitet i højsædet.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 71% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

24 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Den bedste Dyreklinik.

Jeg skulle aflevere min lille prinsesse kat, til neutralisation, og jeg er positivt overrasket! Det er nogle virkelig gode dyrelæger/veterinær sygeplejersker. De er søde, man føler dig tryg ved dem og så er det gode priser! Det absolut eneste sted jeg skal hen med min lille tøs.

2 de abril de 2013

Dyreklinik i topklasse

Østerbro Dyreklinik tilbyder særdeles god service og gode priser. De ansatte sørger for at jeg føler mig tryg ved at overlade mine katte, Herman og Olga, i deres kyndige hænder uden at være en smule bekymret. Begge katte har haft det godt efter neutralisering og der har ikke været det mindste problem i denne forbindelse. Rådgivningen og svar på mine mange spørgsmål er blevet besvaret med integritet og professionalisme. Hvad enten det handler om orm, lopper, vaccinationer, neutralisering eller kost har klinikken givet mig fyldestgørende svar og rådgivning. De ansatte er behagelige og troværdige. Jeg kan ikke forestille mig at gøre brug af andre dyreklinikker. Jeg kan varmt anbefale Østerbro Dyreklinik.

23 de março de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

45 års erfaringer med dyrlæger !!!!!

Jeg har haft diverse forskellige dyr i over 45 år. Har boet mange steder her i landet og derfor også kendt mange dyrlæger.
Men jeg har aldrig haft så flink, omsorgsfuld, kompetent og dygtig dyrlæge som nu.
Jeg bor på Fyn, men selvom jeg ikke er en rig pensionist, kører jeg gerne til Østerbro med mine 2 hunde og 2 katte, hvis det skulle blive nødvendigt at frekventere en en dyrlæge.
Magen til god behandling af både dyr og mennesker har jeg ALDRIG oplevet før.
Dette kan vel kun sige noget om standard og tilfredshed.
Min datter i Sverige komme også på denne klinik og er mere end tilfreds.

18 de fevereiro de 2013

Empatisk velkompetent behandling..!

Har haft kæledyr/kat i over 36 år og aldrig er min kat eller jeg blevet behandlet så godt og vel-kompetent. Østerbros dyreelskere er heldige at have fået en så dygtig og empatisk dyreklinik i sit område.

VH
Nanja Pontoppidan

31 de janeiro de 2013
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super service, professionel og omsorgsfuld dyreklinik

Jeg kan kun give min varmeste anbefaling. Østerbro Dyreklinik´s søde piger, giver altid en super service. De er søde, lyttende og forstående og man føler sig velkommen.
Jeg har været der med både små "bekymrings-problemer" og af den lidt mere alvorlige slags og hver gang bliver man modtaget med samme seriøsitet.
Tak Lisbeth for den søde omsorg du giver til vores elskede kæledyr.

29 de dezembro de 2012

TOP PROFESSIONEL, OMSORGSFULD, OG FIN KONTAKT

1000 tak dyrlæge Lisbeth. Sikke en super modtagelse, både af kat og ledsager. Fin info om indgreb, og efterfølgende instruks om observation. Næste morgen modtager jeg et "omsorgskald" hvilket er unikt - alt i alt en OPLEVELSE TIL 5 STJERNER.
Kat, som hedder Muus, er ikke det mindste berørt af indgrebet, suser rundt og er i sit es - takket være god og tilstrækkelig smertedækning.
Bedste hilsner fra Susanne og Muus

21 de novembro de 2012

Kompetent og tillidsfuld dyrelæge

Mine bedste anbefalinger er hermed givet videre vedr. Østerbro Dyreklinik. Lisbeth er en yderst kompetent og tillidsfuld dyrelæge, hvor man føler sit dyr er i bedste hænder. Klinikken er rar at komme i og hygiejnen er i top, hvor smittefarer tages seriøst, så der bliver udluftet og rengjort efter besøg af syge dyr. Jeg glæder mig til at komme her de næste mange år med min hund.

30 de outubro de 2012

Søde og professionelle

Jeg har en hund som er meget nervøs hos dyrlægen, men her er han tryg. De er meget professionelle og søde til at give gode råd, også selvom man ikke har booket tid.

5 de outubro de 2012

Alt er bare i orden...

Jeg og mine (5 katte) Føler sig altid godt behandlet og hørt. De tager sig god tid til undersøgelse og forklaringer..........

13 de setembro de 2012
logotipo da Østerbro Dyreklinik

Resposta da Østerbro Dyreklinik

Kære Charlotte.
Tak for din pæne anmeldelse af klinikken. Du bringer et vigtigt emne op, nemli' at vi altid skal være opmærksomme på at informere om, hvad man kan forvente efter en behandling: Jeg beklager derfor, hvis vi ikke har husket at fortælle dig, at øremærkning ind imellem bliver utydelig. Man ved ikke hvorfor det sker - og der er desværre nogle katteører, der ikke tager imod farve.
Man kan forsøge igen med en anden farve - eller en evt. en anden teknik, men det er desværre ikke sikkert, det lykkes, selvom det heldigvis gør det de fleste gange. Hvis du havde henvendt dig til os, havde vi naturligvis tilbudt dig en ny behandling uden beregning - og jeg kontakter dig naturligvis med samme tilbud med det samme.
Mange hilsener
Lisbeth

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tillidsvækkende, profesionnelle, opmærksomme og søde.

Jeg gik direkte ind fra gaden, for at bestille tid til tandrens og undersøgelse af min lille Silke Yorshire Terrier Joakim. Hun undersøgte ham med det samme uden beregning og vi fik smertestillende med hjem. Lisbeth forslog, at tandrensningen blev ordnet om mandagen, for der var veterinærsygeplejersken der er rigtig god til tænder og dyreadfærd der. De vil det bedste for dyrene og de vækker stor tillid og giver sig meget god tid til at forklare. En anden god ting er, at klinikken har åbent til sent og man kan altid ringe. Jeg har talt med andre hundejeren her på Østerbro og mannge har været forbi hos Lisbeth og de har været meget tilfredse. Så kære Lisbeth, vi hundejere bruger det med " fra mund til mund". Joakim og Eva

20 de agosto de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Et trygt sted at få sit kæledyr hen

Dyrlægen og sygeplejersken var rigtig rare og flinke over for vores hund. De tiltalte den "lille skat" og det virkede som om at hunden var helt tryg ved at gå med dem.
Ikke nok med at de er meget konkurrencedygtige på prisen, så ringede dyrlægen også dagen efter for at høre hvordan det gik med patienten og give gode råd

16 de agosto de 2012

Engageret!

Jeg havde min 11 år gamle gravhund med for at gøre ham 'køreklar' til vores returrejse til Miami hvor vi bor. Det var dejligt at opleve en superengeret dyrlæge som kom med gode råd og input. Og som ringede bagefeter for at følge op. God oplevelse.

15 de agosto de 2012

Professionel, tryg og fornuftig behandling på Østerbro Dyreklinik

Jeg kan på det varmeste anbefale Østerbro Dyreklinik til alle bekymrede "forældre". Lisbeth er den sødeste og mest grundige dyrlæge, jeg nogensinde har mødt. Jeg følte mig tryg ved både behandling og diagnose af min Rottweiler, fordi han blev fulgt undervejs i hele forløbet, og jeg altid kunne få svar på mine spørgsmål.
Økonomisk blev jeg heller ikke ruineret af konsultationer og medicin, fordi Lisbeth er en fornuftig, medfølende og forstående dyrlæge. Min dejlige dreng er fuldstændig rask igen :-)

13 de agosto de 2012

Super anbefalelsesværdi dyrlæge

vi elsker Østerbro Dyreklinik - her er god stemning, virkelig dygtige og omsorgsfulde dyrlæger og Vet sygeplejersker. Priserne er fair og gennemsigtige. Min varmeste anbefaling.

9 de agosto de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Østerbro Dyreklinik er FANTASTISK :-)

Jeg synes, Østerbro Dyreklinik er en flot og veletableret dyreklinik med enorm kompetent personale og ejer. De har fingeren på pulsen, gode til at henvise dyrene hvis der hersker tvivl eller dyret har brug for special uddannet dyrlæge og sidst men ikke mindst et dejlig og behageligt sted at komme. man føler sig meget velkommen.

8 de agosto de 2012

Super sød og Dygtig dyrelæge

Jeg er så glad for lisbeth som dyrelæge til min hund olivia, jeg føler mig velkommen og super søde alle 3 piger :-) jeg har tit været forbi for at veje olivia, og blive altid mødt med et smil, og alle er søde til at svare på spørgsmål hvis jeg er usikker på et eller andet, jeg føler at min hund er i de bedste hænder, kompitent og trygt. Har anbefalet lisbeth til min veninde som lige har fået en hvalp,og kan varmt anbefale til alle som gerne vil have en Dygtig og Sød dyrelæge.

7 de agosto de 2012

professionelle og venlige

Jeg fik et rigtig godt indtryk af klinikken da jeg var nede med min 6 mrd. gamle hankat som skulle kastreres.
Det var rimelig nemt at finde der til fra Nyhavn st. og jeg blev modtaget af venligt personale, min kat virkede også ret tryg stedet.
Jeg fik ham tilbage nogle timer senere og fik alle de informationer der hører sig til og var glad og tilfreds da jeg forlod stedet.
Alt i alt en god oplevelse.

7 de agosto de 2012
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais