Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var fantastisk tur! Tusen, hjertelig Takk Øster Lindet! Vi ble overrasket i Barcelona når vi er fått privat bil med privat sjåfør( transfer fra flyplass til hotel) Hotel Apollo i Barcelona var su... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tak for jeres svar som har været over 1 mdr. undervejs, de priser rederiet tilbød var samme dag 2000kr dyrere hos jer end andre steder, grundet ændring da min kone ikke kunne få visa til sankt pedersb... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fantastisk ferie, hvor vi boede på 5 forskellige hoteller. Øster Lindet havde arrangeret transfers fra hotel til hotel. Vi kom på den måde rundt og se hele øen. Et par dage i bjergene kan på det var... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været på safari i Tanzania og sol/oplevelsestur på Zanzibar, og begge dele var storslående oplevelser. Hele turen var rigtigt godt planlagt fra Øster Lindet Rejser, og alt var snakket igennem... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Agência de Viagens
  2. Agência de Cruzeiros Marítimos
  3. Operador de turismo

Informação fornecida por fontes externas variadas

Oplev den imponerende krydstogtsverden med Øster Lindet eller tag på drømmeferie til oversøiske rejsemål hvor vi skræddersyer din rejse netop som i ønsker den. Øster Lindet er et mindre familieejet rejsebureau hvor vi sætter pris på at yde en professionel og personlig betjening. En god service ved bestilling skal gerne medvirke til at vore gæster allerede der begynder at glæde sig til den forestående ferie.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været på 7 dages krydstogt i …

Vi har været på 7 dages krydstogt i middelhavet i december 2017, og alt klappede og fungerede 100%

28 de dezembro de 2017

Kære Rune
Vi er glade for din positive tilbagemelding. Det glæder os altid at høre fra vore gæster efter en god tur. Du og din familie ønskes et godt nytår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har haft et fantastisk krydstogt i …

Vi har haft et fantastisk krydstogt i Caribien med Øster Lindet rejser. Vi kan varmt anbefale dette rejseselskab.

6 de dezembro de 2017

Kære Mia
Tak for din positive anmeldelse. Det er altid dejligt at høre fra vore gæster efter en god tur. VI håber vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Manglende troværdighed …

Få dage før afrejse blev programmet ændret. Det skabte problemer for os, fordi vi havde planlagt andre ting blandt andet en middag på en Michelin-restaurant. Det betød, at vi ikke fik det fulde udbytte af vores egne arrangementer eller jeres program. Herudover kom vi først til vores hotel klokken 17.30 (og vores værelse var endnu ikke klar) i stedet for klokken 14-15 i følge programmet. Det gjorde, at vi havde en eftermiddag mindre til rådighed, og i.betragtning af de få dage turen varede, betød det meget. Maden på de restauranter, I havde valgt, var rigelig men ikke særligt god.
For øvrigt meget flink og empatisk rejseleder.

1 de dezembro de 2017

Kære Kirsten
Vi er rigtig kede af at læse din anmeldelse for turen til Koncert i Budapest. Vore øvrige gæster på turen har rost arrangementet meget. Vi beklager programændringen som bestod i at flytte koncertmiddagen fra efter koncerten til før koncerten. Dette skyldtes at koncerten ville slutte ved 22.00 og herefter villle det ikke være muligt at få tid til middagen inden restaurant køkkenet lukkede. I var dog blevet tilbudt at få refunderet koncertmiddagen og så kunne i vælge at spise på egen hånd. Du er altid velkommen til at sende en mail til vores kundeservice på info@osterlindet.dk, hvis du ønsker vi skal se nærmere på sagen. TIl trods for ovenstående så håber vi at i har haft en god tur til Budapest.

Budapest - Andrea Bocelli

We are very pleased with the trip to Budapest and a concert with Andrea Bocelli. The hotel was really good, both room and breakfast were absolutely in top and the hotel's location very close to the pedestrian street, but in a quiet street, could not be better.
The venues for the concert were good and the guides did everything to our full satisfaction.
So thanks to Øster Lindet Rejser.

30 de novembro de 2017

Kære Gunhild

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre at i har haft en god og spændende tur til Budapest med Andrea Bocelli. Håber vi kan hjælpe en anden gang når i skal på tur.

www.osterlindet.dk

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais