Pas på prisen! Købte et krydstogt til 14000kr 10 dage senere koster det 9.800k og der er 1 1/2 mdr inden vi rejser. Så spar penge og køb i sidste øjeblik. Kan intet gøre, østerlindet siger at jeg s... Ver mais
A empresa respondeu
Det var fantastisk tur! Tusen, hjertelig Takk Øster Lindet! Vi ble overrasket i Barcelona når vi er fått privat bil med privat sjåfør( transfer fra flyplass til hotel) Hotel Apollo i Barcelona var su... Ver mais
A empresa respondeu
Øster Lindet var fantastiske til at guide før rejsen hvor vi var til Formel 1 og efterfølgende Krydstogt på Costa Toscana i Middelhavet. Og opholdet i Santa Susanna, Formel 1, Krydstogt og alle udfl... Ver mais
A empresa respondeu
Oplev den imponerende krydstogtsverden med Øster Lindet eller tag på drømmeferie til oversøiske rejsemål hvor vi skræddersyer din rejse netop som i ønsker den. Øster Lindet er et mindre familieejet rejsebureau hvor vi sætter pris på at yde en professionel og personlig betjening. En god service ved bestilling skal gerne medvirke til at vore gæster allerede der begynder at glæde sig til den forestående ferie.
Sønderalle 1, 6630, Rødding, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Det er trygt at Øster Lindet står som arrangør ved vores rejser.
Tre Cruise sidste år og et i år - vi kan ringe med spørgsmål før og på akut telefon på rejsen. Personalet er altid venlige og hjælpsomme - og de vender hurtigt tilbage med brugbare svar.
Jeg har anbefalet Øster Lindet til flere i min familie og venner - og ved de har være lige så tilfredse som jeg er.
Mvh Inge Jensen

Resposta da Øster Lindet
Det var vores første Cruise til Caribien. Helt igennem en fantastisk tur, som mere end indfriede vores forventninger. Øster Lindet ydede end rigtig fin service og venlig betjening ved vores henvendelser. Fra vi lettede fra Kbh lufthavn og til vi kom hjem igen gik det så gnidningsfrit. Logistikken var i top og dagene til søs var fantastiske. Kabinen var i top, maden om bord var i top, underholdningen var i top osv. Vi mødte så mange sjove og venlige mennesker, og vi følte os hele tiden i godt selskab.
Det er absolut noget vi skal igen👍👏

Resposta da Øster Lindet
Alt for mange timers spild i lufthavnen.. 8 timer i Milano lufthavn på hjemturen.. Ellers en god tur.. Hvis vi skal på Cruise igen vil vi selv rejse til destinationen hvor skibet ligger. Synes Øster Lindet skal planlægge ud og hjemrejse Meget bedre så man ikke spilder så mange timer i lufthavnen.

Resposta da Øster Lindet
hyggeligt lokalt rejseselskab. Service ok og i top.

Resposta da Øster Lindet
Pris, cruise og afslapning gik hånd i hånd.

Resposta da Øster Lindet
Fantastisk ferie, hvor vi boede på 5 forskellige hoteller. Øster Lindet havde arrangeret transfers fra hotel til hotel. Vi kom på den måde rundt og se hele øen. Et par dage i bjergene kan på det varmeste anbefales!
Absolut intet at klage over. Super lækre hoteller, pools, strande og golfbaner!
De varmeste anbefalinger til Øster Lindet- det gør vi igen!😎

Resposta da Øster Lindet
Dejlig tur til Abu Dhabi GP, hvor vi boede i Dubai.
Som vanligt en velorganiseret tur med GP tours.
Eneste minus var shuttle bus service fra banen til parkering søndag aften, men dette kan GP tours ikke bebrejdes.

Resposta da Øster Lindet
Vi erskuffede over den lange hjemrejse .vi skulle fra borde kl 9 men først flyve kl 20 uhørt med denlange vente tid bagagen kunne bi først aflevere kl 18 .. vi finder et andet selskab næste gang. PS vi var lere pensionister .

Resposta da Øster Lindet
Bortset fra en misforståelse omkring lufthavnstransport (som blev løst på bedste vis), var alt tilfredsstillende.

Resposta da Øster Lindet
Fik papirer i god tid og fyldestgørende information. Navne var byttet rundt, men blev hurtigt ændret efter kontakt til firmaet

Resposta da Øster Lindet
Et krydstogt er altid en oplevelse, At vi så var heldige med vejret er ikke en selvfølge.Som alle ved har vejret utilregneligt i danmark og ikke mindst i landene omkring middelhavet. Varmt og tørt i nord - og uvejr mod syd.
ang. vores tur var det således , at når vi forlod en destnation kom uvejret, som blev omtalt i medierne. Erik Hansen

Resposta da Øster Lindet
Ikke sidste gang at vi benytter Østerlindet til krydstogt alt klappet til UG

Resposta da Øster Lindet
Fin rejse god service og venlig betjening

Resposta da Øster Lindet
Krydstogt levede op til vores forventninger. Fin behandling fra Øster Lindets side.

Resposta da Øster Lindet
Dejligt skib Costa Diadema, men alt alt for mange gæster 5000 prs.

Resposta da Øster Lindet
Vi stod i afgangshallen i Savono og skulle checke ind på skibet. Vi er mormor og to børn på 12 og 15 år
Der var et kvarter til afgang
Her fok vi at bide at den lille ikke kunne komme om bord uden en skriftlig tilladelse fra forældremyndighedsindehaveren. Hvorfor var dette ikke blevet oplyst ved køb af rejsen, her blev min status og børnene alder oplyst. Jeg var i chok og den store græd då hele hallen rystede. Hun ringede til sin far og bad ham mailen en tilladelse til rederiet. Dette gjorde han, hvorpå de ville have en kopi af hans pas. På dette tidspunkt græd den store så meget at damerne bag skranken kiggede forfærdet og lod os gå om bord. Hele første døgn var ødelagt.
Ved badtillong af rejsen havde jeg fået oplyst at vi ikke kunne få en kahyt, med balkon som ønsket, idet der ikke var plads til en opredning. I restauranten sad vi ved bord med en mor og 2 drenge. De havde god kunne få denne type balkon
Meget mærkeligt. Ud over disse forhindringer var turen god.
Påstigning ødelagde meget.
Med venlig hilsen Inge Lise winkel

Resposta da Øster Lindet
En hel dag i lufthavnen i Milano var en kedelig afslutning på turen

Resposta da Øster Lindet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.