Na onderhoud op maandag bleken de remmen te piepen, meteen op dinsdag teruggegaan om dit te melden en mocht op woensdag teruggaan om het te laten verhelpen. Er werd daarvoor een extra rekening geprese... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Friedel nam zich de tijd, zowel tijdens het verkoopgesprek als daarna. Hij gaf ons vrijblijvend de offerte mee, zonder dat we ons onder druk gezet voelden. Bij levering was het ook hij die de overg... Ver mais
Zeer goed ontvangen bij Peasmans Hasselt door Friedel. Hij nam de tijd om alles te overlopen en te bespreken. Ik kreeg antwoord op al mijn vragen. Bij aflevering gaf hij ook alle nodige informatie ov... Ver mais
Detalhes da empresa
Uw Renault en Dacia dealer in Limburg. Je vind ons in Beringen, Bree, Hasselt, Herk-de-Stad en Houthalen.
Informações de contato
Gouverneur Roppesingel 2, 3500, Hasselt, Bélgica
- +3211240900
- info@paesmans.be
- www.paesmans.be
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Heb mij nog nooit zo vernederd gevoeld…
Heb mij nog nooit zo vernederd gevoeld als bij nieuwe auto kopen bij Paesmans, hoe dat Paesmans zo miserabel overkwan niet te geloven men moet oppassen of men moet voor de koffie gaan betalen.Paesmans gaat in discussie voor minder dan 100€ wat een slecht gevoel dat de klant krijgt, nooit meegemaakt.
Onderhoud voor camionette werd niet…
Onderhoud voor camionette werd niet uitgevoerd omdat secretaresse niet kon verdragen dat ik niet akkoord ging met het aantal malen dat men beweerde me gebeld te hebben. Zeer onprofessioneel in Herk-de-Stad.
Na een ongeluk snel een auto nodig.
Na een ongeluk snel een auto nodig.
De auto die ze op stock hadden staan kon ipv 2 weken pas later geleverd worden.
De tijd die het extra koste hebben ze opgelost door een huurauto ter beschikking te stellen.

Resposta da Paesmans
Als je in nood bent (accident) helpen…
Als je in nood bent (accident) helpen de medewerkers van Renault Paesmans Bree je zelfs tijdens hun verlof met een fantastische service en vakbekwaam advies.
Bedankt aan Wesley en Robby en het hele team voor de uitstekende ondersteuning en levering van onze nieuwe Arkana!

Resposta da Paesmans
Een lichtbundel in een donker moment van Autopech.
Batterij stuk. Mijn Paesmans garage Houthalen gesloten. Dan maar contact genomen met garage Paesmans Beringen. Super vriendelijke dame aan de telefoon en onthaal. Ik mocht onmiddellijk komen. Auto werd direct voorzien van een nieuwe batterij. Geen gepalaver over onkosten. Gewoon in garantie. Na 20 minuten terug de weg op. Vriendelijke, correcte en top service bij Paesmans Beringen. Een lichtbundel in een donker moment van Autopech.

Onderhoud aan auto
Afgelopen week onderhoud aan onze auto laten doen bij Paesmans Bree hier kwam uit dat er een rubber kapot was en vervangen moest worden en kreeg dit ook netjes met foto’s in rapport te zien zoals altijd. Ik moet zeggen ondanks de drukte in planning hebben ze toch ruimte gemaakt om het onderdeel te repareren zodat we goed op vakantie kunnen gaan. We komen hier al een aantal jaren en zijn dik tevreden over de service en het onthaal en het product/ merk waar ze achterstaan. Kan menig garage nog een voorbeeld aan nemen!
Bedankt.
Beste Thierry ,
Mijn vrouw en ik willen jou van harte bedanken voor de hele fijne ontvangst die we gehad hebben , maar ook voor de vrijblijvende offerte die je gedaan hebt. Maar helaas vind ik de Arkana op dit moment niet interessant genoeg qua prijs , en zeker als je de elektrische wagens bekijkt die op komst zijn , en andere merken die benzine en full hybride ook aanbieden . Ik zelf rij al drie jaar met de Arkana , en vindt het nog altijd een prachtige wagen, en ben daar zeer tevreden over. Als mijn budget het later zou toelaten , en er moesten toch nog extra condities zijn , wie weet , dan zie je mij misschien weer verschijnen. Ik wens jou alvast heel veel succes , en nogmaals bedankt voor het fijne vriendelijk ontvangst .
Gr
Tonino
Ben zeer tevreden met de aankoop van…
Ben zeer tevreden met de aankoop van mijn nieuwe wagen .😁🥰👍
Altijd vlot geholpen service
Heb men wagen nu 5maanden
Was gratis een
Nazicht laten doen op men wagen
Zeer tevreden over bediening service en zijn heel vriendelijk
Ben content over de garage paesmans
Goed geholpen door de verkoper
Ik had gebeld met een technische vraag op een zaterdag ondanks dat niemand van de mecaniciens aanwezig was hebben ze me ontzettend goed geholpen. Merci !
Mijn 2de Renault gekocht in…
Mijn 2de Renault gekocht in Herk-de-Stad een super toffe verkoper . GERRY JE WEET WAT MENSEN WILLEN! Daarvoor een grote dank u wel!!!! We zijn heel tevreden.Ook altijd een heel warm onthaal bij Christel en Benny . Jullie zijn toppers !!!!!

Toppers daar bij Paesmans Bree
4 jaar geleden mijn auto er gekocht en altijd op een goede en fijne manier geholpen. Maar wat een frisse wind is daar ineens binnengewaaid. Sara je bent een verademing aan de balie en zo behulpzaam en vriendelijk. Ze heeft ons zelf op haar vrije zondag verder geholpen. Toppers daar bij Paesmans autogroep Bree. Ik moet er 45 minuten voor rijden maar, het is het echt waard. Nu nog de trofee van klantvriendelijke ondernemer in Bree want die verdienen jullie wel.
Weer maar eens een goede ervaring
Weer maar eens een goede ervaring. Niet duur en geven uitleg wat ze gedaan hebben. Top
Goede een eerlijke advies!
Goede een eerlijke advies. Niets opdringen, rustig tijd krijgen om een beslissing te nemen.
Super goed geholpen ,lieve secretaresse…
Super goed geholpen ,lieve secretaresse met alles erop en eraan. 👍👍👍
Zeer correcte en behulpzame mijnheer…
Zeer correcte en behulpzame mijnheer Beaten Gerry.
Zeer professionele uitleg wat het voertuig betreft bij mijn aankoop. Ook zo wat de lening betreft idem zorgvuldig afgehandeld. Bij het afleveren van mijn auto heeft mijnheer Beaten ook de tijd genomen om uitleg te geven over de bediening van mijn auto. Dank u wel mijnheer Beaten.