Paradis Is Avaliações

O TrustScore é 3 de um total de 5

2,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hej jeg ville bare lige sige tak for måden i taklede min klage over at mine børnebørn fik en saltkaramel is der var for salt hos Paradis is hillerød .Vi fik en fin undskyldning og en god snak om tinge... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte 2 kugler hos Paradis i Vanløse og fortrød og fortrød allerede min bestilling da ekspedienten rejste sig ude fra baglokalet hvor hun sad med sin telefon. Hun kom ind med fedtet hår hængende... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Paradis-Godthåbsvej. Årets første besøg - og sidste ! Is smagte af ingenting, halv størrelse i forhold til tidligere år. Ingen servietter. Dårlig service. Vi spurgte om ejer var der - som vi kender... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg bestilte ... og betalte ....og fik besked "afventer godkendelse" og "is leveres om ca en Der skete ingenting - 2 dage senere står beløbet stadig som reserveret på mit betalingskort Ringe. Bu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Doces

Escrito pela empresa

Paradis er en danskejet, landsdækkende franchise-iskæde med et hjerte, der banker for god, frisklavet is. Den første Paradis-iscafé åbnede i Nørregade i Aarhus i år 2000, og igennem over 25 år, har Paradis udviklet sig til at blive en elsket del af gadebilledet i hele landet – med lokale ismagerier fra Aalborg til Amager. Paradis er frisklavet is fra øverste hylde – skabt med kærlighed til smag og gode råvare. Inspireret af traditioner fra italiensk gelato og frisklavet med alt fra økologisk dansk mælk fra Øllingegaard, sprøde hasselnødder fra Piemonte til bourbonvanilje fra Madagaskar – en verden af smag, frisklavet af din lokale ismager.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 55% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

18 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Oreo shakes i Amagercenteret.

Har lige været i amagercenteret og købe 2 oreo shakes til hold nu fast, 124 kroner?!
Og de havde ikke snerten af oreo i sig.. de smagte jo af ren mælk/fløde..
Virkelig virkelig en sørgelig omgang..
Jeg er meget skuffet.. til en 20’er kunne det måske gå an.. men til 62 kroner pr. Stk. Helt ærligt..
Tag på Jagger og køb en oreo Shake til 54 kroner. Så ved i hvordan de skal laves.

8 de março de 2023

Resposta da Paradis Is

Kære Mathias, Tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig shake oplevelse hos Paradis Amagercenteret. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

//Paradis is HQ

Isen smagte vandet

Isen smagte vandet. Vi besøgte paradis i Amager Centret og den kommer vi ikke til at besøge igen, isen smagte ikke godt, den var vandet og smagsløs.

4 de março de 2023

Resposta da Paradis Is

Kære Sallina, Tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig service oplevelse hos Paradis amagercenteret. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

//Paradis is HQ

Verdens mindste kugler, Paradis is Fields

Jeg har i dag eftermiddag købt en vaffel is med to kugler og betalt 38 kr, men størrelsen på de to kugler samlet, svarede til en kugle. Desværre kan jeg ikke vedhæfte billede, som jeg tog af isen...

11 de fevereiro de 2023

Resposta da Paradis Is

Kære njamkom, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlige is oplevelse hos os. Jeg vil meget gerne vide, hvilken butik du handlede i. Har du derfor mulighed for at sende os en mail samt dit billede til mig på info@paradis-is.dk.

De bedste hilsner,
Lena//Paradis HQ

Meget dårligt

Meget dårligt, fik 3 kugler på størrelse med 1-1,5 normal kugle
Betalte 47kr for nærmest ingenting
Vh meget utilfreds kunde

18 de janeiro de 2023

Resposta da Paradis Is

Kære Magnus, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlige is oplevelse hos os. Jeg vil meget gerne vide, hvilken butik du handlede i. Har du derfor mulighed for at sende os en mail på info@paradis-is.dk.

Vh Paradis is

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god oplevelse i paradis is på…

Rigtig god oplevelse i paradis is på Nørregade i dag:) Dejlig betjening og velsmagende is!

10 de novembro de 2022

Hej Jørgen,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har haft en god oplevelse i vores butik i Århus. Rigtig god dag.
VH// Paradis HQ

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ikke en særlig god oplevelse

Skriver generelt ikke anmeldelser, men synes det her var værd at skrive om. Var i lyngby hovedgades Paradis is søndag den 4/9. Isen var fin, men servicen var virkelig ikke god. Drengen der stod i biksen til omkring klokken 17, havde alt opmærksomhed på sin telefon, hvor han blev ved med at skrue op for sin musik (ikke særligt afslappende musik), mens han snakkede med kunderne.
Da vi så skulle sidde og spise vores is udenfor, skruede han yderligere op for musikken, så alle omkring butikken kunne høre det. Syntes det ødelagde den hyggelige stemning ved Paradis is.

4 de setembro de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Liva, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig service oplevelse hos Paradis. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

Paradis is

Vandet is uden smag.

Vandet is uden smag.. Guffen smagte heller ikke af noget. Ikke pengene værd!

15 de agosto de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Amalie, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig is oplevelse hos os. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

Vh Paradis is

Super god service smilende

Super god service smilende, og venlig medarbejder. Fantastisk is og bare en god oplevelse- reberbansgade i aalborg

5 de agosto de 2022

Hej Mia,
Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, du har haft en dejlig oplevelse i vores butik i Aalborg. Rigtig god dag.
VH// Paradis HQ

Kedelig i smagene

Kvaliteten af isen er som sådan ganske udemærket, men nogle varianter smelter hurtigt.
Smagene et vage - skildpaddeisen skal man lede efter karamel og chokoladestykker, stracciatelle er det heller ikke meget chokolade i.
Generelt lidt skuffende oplevelse.

29 de julho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Heidi, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig oplevelse hos os. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

MEGET bløde is

Vi købte is til hele familien - 5 stk. De dryppede allerede inden vi modtog dem.. alle is i fryseren var så bløde at vi nærmest bare fik en skefuld, der kunne simpelthen ikke laves kugler!
Ikke en lækker oplevelse at købe is ved paradise Juelsminde. Beklager 🙈

25 de julho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Maria, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig oplevelse hos os. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Godhåbsvej - 5 stjerner!!

Den mest smilende, venlige og fyldt med-overskud medarbejder til dags dato!! God is som altid. Godthåbsvej butikken..

22 de julho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Mette, tak for din fin anmeldelse.
Rigtig god dag :)

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

paradi is ikke fyldt boks 😳

paradi is, østerbrogade….
Købte en 1,7 l og fik tomme rum, som skulle være fyldt….
Ismejeriet fylder da i det mindste boksene op med is 😳

18 de julho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Merete, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig oplevelse hos os. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Vi oplevede chefen skælde sin…

Vi oplevede chefen skælde sin medarbejder ud for at have givet os for store kugler is, det var meget ubehageligt. Paradis Is. Vesterbrotorvet. København.
Isen var god. Derfor fik 2 stjerne.

18 de julho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Kirsten, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig oplevelse hos os. Vi går videre med det.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Meget forringet kvalitet og skuffende oplevelse

Vi købte to børneis (Rasmus Klump-is) med gave i - der var ingen gave med. Det er relativt svært at forklare sine børn at de mangler, når de plejer at ligge i bunden af bægeret. Jeg købte to kugler amarena og hasselnød, som smagte grynet og langt fra havde den fyldige smag af kirsebær og hasselnød, som den plejer at have. Til sidst fik vi to kugler pistacie som godt nok havde farve af pistacie, men smagte af sukker. Alt i alt en vildt skuffende oplevelse - og tilmed alt for dyr oplevelse. (Paradis-is Trianglen Kbh Ø)

11 de julho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Trine, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig oplevelse hos os. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

Vi købte is

Vi købte is, vaffel med to kugler, til mig og to børn. Isen smeltede og løb ned over fingrene alledere inden jeg havde fået isen. Isen smagte iøvrigt melet. Jeg smed min egen is i skraldespanden, og kæmpede derefter med at undgå at børnenes is væltede ud over det hele. Dårlig oplevelse til en dyr pris

5 de julho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Ole, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig oplevelse hos os. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hurtigt smeltene og smagsløs is

Total lyst til is og vi besøgte Paradis is i Ebeltoft.
En is med to kugler i vaffel, den begyndte og smelte og løbe ned over fingerne 5m væk fra butikken, meget blød, min kæreste fik softice i bæger som var meget krystaliseret og smagsløs den blev igen hurtigt flydende og løb ud over bægeret Øv øv oplevelse.

26 de junho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Lars, tak for din anmeldelse. Vi er ked af at høre om din dårlig oplevelse hos os. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

PARADIS IS ROSENGÅRDSCENTERET!!

Piv ringe service af medarbejdere.
Piv ringe smag af milkshake (OREO)
Piv ringe smag Bubble Tea (mango & passionsfrugt bubbles)

SERIØST 55kr for så lille, og ringe en milkshake, som bare smagte af en billig udgave af Mathilde kakao..

OG 60kr for en lille, og piv hamrende elendig bubble tea, hvor jeg ku gå ned i Lidl, og købe en mango juice!!
Step up jeres service, og jeres smage.

18 de junho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Bob, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig oplevelse hos os. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.

Øv førstegangsoplevelse!

I rosengårdscenteret.

Først blev man mødt af sure medarbejder selvom man selv smilte og var glad. Dernæst blev de forskellige ting lavet og betalt. Vi smagte og kiggede begge på hinanden. Der blev bestilt en Oreo milkshake som IKKE smagte af Oreo men bare billig kakao og en bubble tea som bare ikke var i vores smag. Væreste 115kr givet ud 😢.

18 de junho de 2022

Resposta da Paradis Is

Kære Freja-Emilie, tak for din anmeldelse. Er ked af at høre om din dårlig oplevelse hos os. Du må meget gerne sende os en mail på info@paradis-is.dk.
Vh Paradis Is.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais