Pedimarkt.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik was wat vergeten bij mijn bestelling en toen hebben ze alsnog mijn pakketje uit de stapel kunnen halen en mijn extra bestelling erbij kunnen doen. Dit scheelde in de bezorgkosten en ik kon mijn kor... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Aangekomen bij Pedimarkt kregen we een lekkere kop koffie aangeboden en daarna deedt Martijn zijn uiterste best om de goede pasvorm te vinden. De schoenen zitten dan ook als gegoten. Uiteindelijk zi... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nieuwe Nike sportschoenen gekocht. leuk model maar na enkele dagen begonnen ze erg te stinken. Ook mijn voeten moesten direct gewassen worden als ik ze uit deed. Besloten om een andere inlegzool te ne... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

De productomschrijving was niet correct. De alpaca sokken zouden een platte teennaad hebben. Voor gevoelige voeten. Misschien was deze wel plat, maar ook keihard. Ook zouden de sokken zacht zijn. En z... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de bem-estar

Informação fornecida por fontes externas variadas

Bij Pedimarkt.nl vind je vrijwel alles dat je voor het herstellen van diverse voetproblemen nodig kunt hebben. Ook voor dagelijkse verzorging en ontspanning van je voeten vind je hier het allerbeste!!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

121 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 50% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

23 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Voorbeeldige Webshop.

Artikel besteld.De volgende dag al in huis.Makkelijk te retourneren.Binnen een week mijn geld terug.Valt niks op aan te merken.Hebben ook een ruime keus aan artikelen voor mensen met moeilijke voeten.

27 de setembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestel sokjes maat S dacht dat het mijn…

Bestel sokjes maat S dacht dat het mijn maat was ?
Bleek niet zo te zijn gelijk in actie gekomen telefonisch 15 minuten in de wacht gehangen toen maar per mail gereageerd direct dat ze beter de zending konden tegenhouden? Vanwege dat ik de verkeerde maat had besteld. Nou je raad het al toch verstuurd helaas en onnodig als er beter gecommuniceerd wordt intern denk ik.

16 de julho de 2025

Bedankt voor uw review.
Wat jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Ik heb zojuist uw mail er nog eens bij gepakt. In de mail gaf u aan dat u dacht dat maat S niet geschikt was voor uw schoenmaat 40, Mijn collega heeft destijds op uw mail geantwoord. Verder stond er geen expliciet verzoek om de bestelling tegen te houden of te annuleren.
Als dit bericht in uw mail had gestaan hadden wij uiteraard de zending tegen gehouden en geannuleerd.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Klachtgericht en goede producten

Een prettig te navigeren website en eenvoudige manier van bestellen. De producten werden snel geleverd en zijn goed aangekomen. Ik ben erg tevreden met de pedicure machine die ik aangeschaft heb. Deze werkt erg goed.

20 de junho de 2025

Resposta da Pedimarkt.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat het bestellen soepel verliep, de levering snel was en u tevreden bent met de pedicuremachine. Goed om te horen dat deze zo goed werkt!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede jwaliteit en snelle levering

Al meerdere producten gekocht. Altijd goede kwaliteit en snelle leverering met regelmatige updates.

12 de maio de 2025

Resposta da Pedimarkt.nl

Top dat je steeds weer blij bent met de kwaliteit en levering. Dank je wel!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede klantenservice en snelle afhandeling

25 de abril de 2025

Resposta da Pedimarkt.nl

Hartelijk dank dat je tijd hebt genomen om ons een positieve beoordeling te geven!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bijzonder goede en klantgerichte…

Bijzonder goede en klantgerichte service. Een foutje bij de levering werd nog diezelfde dag volledig rechtgezet en het juiste product verstuurd, met vergoeding van gemaakte kosten. Proficiat

17 de abril de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering en na terug sturen…

Snelle levering en na terug sturen (helaas te smal voetbed van schoenen) weer na 2 dagen volledig bedrag terugontvangen

18 de março de 2025

Resposta da Pedimarkt.nl

Hartelijk dak voor uw positieve feedback. We vinden het fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze service

Waardeloze service. Zooltjes passen niet in 2 paar verschillende schoenen. Kan gebeuren. Retour gestuurd krijg je geen restitutie omdat ze smerig zouden zijn. Alleen aan gehad om te passen terwijl ze zelf los in de doos versturen.

3 de março de 2025

Resposta da Pedimarkt.nl

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om een review achter te laten. Om uw retour in behandeling te kunnen nemen dient u aan de retourvoorwaarden te voldoen. Helaas hebben wij na ontvangst moeten constateren dat u de inlegzolen niet in dezelfde staat zijn geretourneerd zoals die ons magazijn hebben verlaten.
Wij hebben daar ook foto's gemaakt van onze constatering.
U mag producten passen zoals u dat in een fysieke winkel zou doen. Het daadwerkelijk in gebruik nemen van het product om na te gaan of u deze wilt behouden is niet toegestaan.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.