Pernille Corydon Jewellery Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig handel, fik mine smukke fine smykker dagen efter jeg købte dem + en smuk lille keramik smykke skål. God kvalitet og meget smukke armlænker og ørerringe ❤️

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget nem og overskuelig hjemmeside, min ring kom allerede efter 36 timer og lever helt op til mine høje forventninger. Det er en skam II lukker. Held og lykke🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig rigtig god oplevelse. Meget fin service, hjemmeside, sms, mail besked omkring ordre, alt fungerede bare til tip top og hele vejen igennem. Meget hurtig levering og smukke øreringe 🩷 Man får et... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

J'ai eu un désagrément de qualité, d'un bracelet reçu en cadeau pour Noël, de la part de mon fils en 2023. Suite à un accident de moto de mon fils et sa compagne en février 2024, je n'ai pas eu le tem... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Designer de jóias
  2. Joalheria

Sobre Pernille Corydon Jewellery

Escrito pela empresa

The history behind Pernille Corydon Jewellery - the jewellery brand that has now been creating timeless jewellery for sixteen years - mirrors Pernille’s personal story. It is a tale of curiosity, creativity, and the courage to follow your gut feeling. This is exactly what Pernille did when, in 2007, she chose to pursue her dream and founded Pernille Corydon Jewellery.

Each piece of jewellery in every collection is designed and hand drawn by Pernille herself. It has been this way since the beginning and it will continue to be so - for Pernille’s urge to create has always been with her.

Driving the design process is a sense of openness and curiosity towards all the impressions that appear all the time, all around us. From the calmness of nature to the vibrant life of cosmopolitan cities throughout the world. Each impression is taken in, processed over time, and sometimes takes on a new life in the shape of a stunning and unique piece of jewellery.

At Pernille Corydon Jewellery, you will find a wide range of jewellery in a timeless design, but with an edge. Explore our selection of earrings, rings, bracelets, necklaces, and anklets. We also offer lovely gift boxes to treat yourself or someone dear to you.

No matter if you prefer minimalist rings, chunky necklaces, or bracelets with pearls and stones, we have something for everyone.

Jewellery with care

Our jewellery is sold through our Danish webshop dk.pernillecorydon.com and our international webshop pernillecorydon.com as well as by selected retailers, both in Denmark and the rest of the world.

As a producer and distributor of jewellery, we are aware of the responsibility that follows - especially as a part of the fashion industry where the concept of sustainability can sometimes ring hollow. All our jewellery is made with certified recycled silver. This applies to both our silver jewellery and our gold-plated pieces.

We are constantly trying to improve Pernille Corydon Jewellery with new initiatives that can minimise our footprint - from the production of jewellery to the use of responsible packaging with jewellery boxes made from FSC® certified paper.

All our jewellery is handmade as well as hand finished. At Pernille Corydon Jewellery, we are fully REACH compliant and, in order to protect our customers, the quality of our precious metals is tested by the Danish Precious Metal Control on a regular basis. We care about the health of our customers. That is why our jewellery is, of course, nickel-free.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 88% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

185 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Very nice earrings and quick delivery

Very nice earrings and quick delivery
I was missing one heart and very soon it came. Nice contact. Very friendly. Thank you

5 de setembro de 2025

Hi.
Thank you so much for your kind words!
We’re glad to hear you like the earrings and that the quick delivery and our communication met your expectations.
We appreciate your patience, and it’s great to know the missing heart arrived promptly.
Thanks again for your lovely feedback🤩

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Jeg synes ikke det er ok at skal betale for en gave der skal pakkes ind

Jeg giver jer 3 stjerner og det gør jeg fordi at jeg synes det er for dårligt at man skal betale 20 kr for at få sin gave pakket ind .Men fra jeg købt den kom den meget hurtig det var dejligt .

29 de agosto de 2025

Hej Pia
Tak for din feedback – og fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er kede af, at du synes, det er ærgerligt at skulle betale for gaveindpakning. Der er nogle udgifter forbundet med at tilbyde denne service, både i forhold til materialer og håndtering, og derfor har vi valgt at tage et mindre beløb for det. Vi håber, du synes, at 20 kr. er en fair pris for en fin og omhyggelig indpakning.

Vi er til gengæld rigtig glade for at høre, at din ordre blev leveret hurtigt – det betyder meget for os.
Ønsker dig en god dag🍂🍂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Der var hurtig ekspedition.

Der var hurtig ekspedition.
Øreringene jeg købte er virkelig fine.

24 de agosto de 2025

Hej Grethe.
Tusind tak for din fine feedback!
Vi er glade for, at du oplevede hurtig ekspedition, og at du er glad for dine øreringe.
Håber vi kan hjælpe dig med et nyt smykker en anden gang.
Ønsker dig en god eftermiddag.🍂🍂

3 de setembro de 2025

Hej Jona.
Hvor er det dejligt at høre, at den hurtige levering betyder noget for dig!
Vi gør os umage hver dag for at sikre en god og effektiv oplevelse – så tusind tak for, at du lægger mærke til det🤩

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

De har bare så lækre smykker

De har bare så lækre smykker, og kundeservicen er i top.

3 de setembro de 2025

Hej Susanne.
Tusind tak for din søde kommentar – det betyder virkelig meget for os at høre!

Vi er glade for, at du er glad for både smykkerne og vores kundeservice 💛Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag🍂🍂

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

En lille smutter i leveringen blev…

En lille smutter i leveringen blev rettet øjeblikkeligt. Fin service

26 de agosto de 2025

Hej Lars.
Tak for din forståelse – og hvor er det dejligt at høre, at vi hurtigt fik rettet op på vores fejl. Vi sætter stor pris på din feedback! Tak, vi ønsker dig en god dag👍✅

Smukke earrings

Det var en ønsket gave der gjorde stor lykke.

Hej Marianne.
Hvor dejligt at høre, at gaven faldt i så god jord! Det glæder os rigtig meget at høre🤩👌🎁

Smukt smykke lynhurtig levering

Smukt smykke lynhurtig levering

Hej Marianne.
Tusind tak for din fine feedback – hvor er det dejligt at høre, at du er glad for smykket, og at leveringen gik hurtigt! Det er lige sådan vi ønsker din oplevelse med Pernille Corydon skal være.🤩🍂🙌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mit armbånd gik hurtigt i stykker og de…

Mit armbånd gik hurtigt i stykker og de var søde at sende et nyt da jeg sendte det retur.

21 de agosto de 2025

Hej Karen.
Dejligt at vi fandt en god løsning på din reklamation – det betyder meget for os.👌

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Ønsker dig en god dag🍂🍁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtige levering og let at bytte til en…

Hurtige levering og let at bytte til en anden størrelse af ringen

21 de agosto de 2025

Hej Knud.
Hvor er det skønt at høre, at det var nemt for dig at bytte ringen, og at vores byttepolitik fungerede, som den skulle. Ønsker dig en god dag👌🍂🍁

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Mit armbånd gik desværre i stykker…

Mit armbånd gik desværre i stykker efter at have haft et på to gange.

18 de agosto de 2025

Hej Cathrina.
Tak for din besked.
Det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at høre, at dit armbånd allerede gik i stykker – det er bestemt ikke sådan, det skal være.
Vi er glade for, at vi nu har fået mulighed for at hjælpe dig via vores kundeservice, så du har fået et nyt armbånd. Vi håber, det nye lever op til både dine forventninger og vores kvalitet. Ønsker dig en god weekend🍂🍂

hurtigt og effektivt

26 de agosto de 2025

Hej Annette.
Mange tak for din feedback. Vi bestræber os på at afsende ordrer samme dag, når de modtages inden kl. 14.00. Dejligt du værdsætter det. Ønsker dig en god dag🍂🍁

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

det var nemt at bestille på hjemmesiden…

det var nemt at bestille på hjemmesiden og varerne kom allerede 2 dage efter

18 de agosto de 2025

Hej Karina.
Tusind tak for din fine feedback – det glæder os virkelig at høre, at det var nemt at bestille på webshoppen, og at dine smykker nåede hurtigt frem ✨

Vi håber, du bliver rigtig glad for dem – og du er altid velkommen tilbage🍂🍂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik pakken dagen efter jeg havde…

Fik pakken dagen efter jeg havde bestilt…
Varen levede op til forventning:)

19 de agosto de 2025

Hej Linda.
Tusind tak for din besked – hvor er det dejligt at høre, at pakken nåede hurtigt frem, og at smykket levede op til dine forventninger 😊

Det betyder meget for os, at du er tilfreds – og vi håber, du får masser af glæde af dit nye smykke🤩👌

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super flot og hurtig behandling

Super flot og hurtig behandling. Skrev ind med billeder om en knækket ankelkæde, der blev bare sendt en ny - uden besværlig returnering eller andet. Fantastisk service 😊👋🏼👋🏼👋🏼

Hej Lotte.
Wow, hvor er det en dejlig anmeldelse – tusind tak! 😊
Vi er så glade for at høre, at du oplevede en hurtig og god behandling, og at vi kunne hjælpe dig uden besvær. Det betyder virkelig meget for os at kunne give fantastisk service.

Tak fordi du delte din oplevelse, og vi ser frem til at hjælpe dig igen! 👋🏼✨

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service. Hurtig levering. Flotte smykker, som ligner dem på billederne. Meget tilfreds kunde!

25 de agosto de 2025

Hej Ninna. Tusind tak for din skønne anmeldelse! 😊
Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med både service, levering og smykkerne – og at de lever op til billederne.
Mange tak for al den ros. Ønsker dig en dejlig dag.🍂🍂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mooie sieraden, fijn bedrijf!

De sieraden zijn zo mooi als op de foto’s op de site. De ontwerpen zijn bijzonder, fraai en net even anders. De service is fantastisch, de antwoorden per mail komen snel en zijn heel klantgericht. Ik bestel echt graag bij Pernille Corydon😍

16 de agosto de 2025

Hi Marieke.
Wow, how wonderful to hear – thank you so much for your lovely review! 🥰
It truly means a lot to us that you're happy with both the jewelry and our service.

We really appreciate your support and look forward to sending more beautiful jewelry your way! ✨💛

Meget brugervenlig hjemmeside.

23 de agosto de 2025

Hej Hans.
Tusind tak for din venlige anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever vores hjemmeside som brugervenlig.

Brugervenlighed er noget, vi lægger stor vægt på, så din feedback er både vigtig og meget værdsat.

Tak fordi du delte din oplevelse – vi håber at se dig igen snart! 😊🌸

Easy shopping

Well working pages. Easy to order.

23 de agosto de 2025

Resposta da Pernille Corydon Jewellery

Hi.....Thank you so much for your kind words! We're delighted to hear that you found our shopping experience easy and our website user-friendly. It means a lot to us.

We look forward to serving you again soon! 😊✨
Have a nice day.

Flotte smukker

Flotte smykker
God hjemmeside

15 de agosto de 2025

Hej Anita.

Tusind tak for al den ros! Vi er rigtig glade for, at du synes om vores smykker, hjemmesiden og den hurtige levering. Det betyder meget for os.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen! 🌟😊

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais