Een vest besteld € 119,95 , € 20,00 korting zou € 101 ,91 worden ,inclusief verzendkosten, een paar dagen later 12 sept. staat het zelfde vest voor €69,95 als reclame in de bijlage van de Telegraaf.... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Altijd heel mooie spullen graag betere website, account en inzicht in bestelgeschiedenis. de maatvoering is heel grillig en steeds heb ik andere maat. normale maat is 46 vaak zijn bestelde kleren... Ver mais
De gekochte artikelen waren mooi ingepakt. Leuk om ze uit te pakken. Kwaliteit prima. Zoals altijd. Maat perfect. Retourneren met bijgeleverde retouretiket. Geen kosten. Voor mij een fijne webwinkel... Ver mais
Van Peter Hahn weet je dat je goede kwaliteit geleverd krijgt en probleemloos een artikel kunt terugsturen als het model tegenvalt of net niet past. Bezorging snel en correct. Wel bezorgkosten, tenzij... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Bestel de meest actuele damesmode eenvoudig online bij Peter Hahn. Bij ons vindt u de allerbeste natuurlijke materialen, zoals fijn SUPIMA® katoen, puur kasjmier, natuurlijk linnen en zuivere zijde. Ons assortiment bestaat uit meer dan 250 gerenommeerde merken, zoals designermerken als Brax, Bogner en Lacoste, maar ook merken die exclusief bij Peter Hahn te koop zijn, zoals Looxent en Fluffy Ears. | Meer dan 50 jaar mode-expertise | Lid Thuiswinkel.org: bestellen zonder risico | Garantie voor optimale kwaliteit en service | Retourzending eenvoudig en gratis | Prettig en veilig achteraf betalen
Informações de contato
Regulierenring 22, 3981 LB, Bunnik, Holanda
- 030 – 659 29 15
- service@peterhahn.nl
- www.peterhahn.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
ik koop al jaren bij Peter Hahn
ik koop al jaren bij Peter Hahn, tot volle tevredenheid,mooie kleding, stevige verpakking, makkelijk terug sturen, ik ben bijna 87 en hoop nog lang bij Peter Hahn mijn kleding te kopen!! ben klant vanaf 2012, schat ik
Prijs kwaliteit niet in verhouding
De trui ziet er prachtig uit maar pilt van heel snel. Niet echt een goede reclame voor zo'n dure trui.
Leuke kleding
Leuke kleding, fijne kasjmier truien en regelmatig goede kortingen.
They got all my data in a shady way. Unethical business
They got all my data (name and address) in a shady way and are sending me magazines at home.
I have already sent repeated emails with no response. Someone sold my data to them and I am not even able to make them delete my data from their database.
This should be illegal. I am sure I am not the only one.
Altijd prettig om op de site te kijken.
Altijd prettig om op de site te kijken.
Vlot jeugdig, eigenlijk voor iedereen wat.
Betrouwbaar en correct
Altijd correct in behandeling en afhandeling van bestellingen.
Informatief is dit bedrijf goed
Informatief is dit bedrijf goed. Zij geven goede informatie over alle producten.
Kwalitatief zijn de producten goed.
de verzend tijd laat te wensen over
de verzend tijd laat te wensen over
een dikke week wachten vind ik echt te lang
Jasje besteld en keurig op tijd ontvangen
Jasje besteld en keurig op tijd ontvangen, echter was te groot daarom teruggestuurd, heel netjes afgehandeld.
Hele goede collectie met trendy mode…
Hele goede collectie met trendy mode die goed betaalbaar is en hoge kwaliteit heeft.
Betrouwbaar
Prettig bestellen, je kunt het altijd zonder problemen terugsturen.
Goede service .
Goede service waaronder achteraf betalen zodat er geen betalingsverkeer nodig is bij retourzendingen.
Slechte service bij terugbetaling
Peter Hahn heeft prachtige merken en goede kwaliteit. Maar toen ik ná de betaling tóch besloot mijn aankoop te retourneren, had (en heb) ik na 4 weken nog steeds het geld niet terugontvangen. Ik heb er al 4-5 keer over gebeld en steeds moet ik mijn IBAN opgeven en wordt het aan de ‘interne financiële afdeling’ doorgegeven. Echter zonder resultaat. Dat vind ik niet netjes en hoort niet voor te komen bij een gerenommeerd bedrijf.
Al jaren klant
Al jaren klant
Nog nooit geen probleem gehad
Mooie kleding en badkleding
Maar schoenen mt k weinig
Mis ook Berkmannn schoenen die waren zo fijn
En wat sneller wat nieuws erbij
Mijn ervaring met PH: altijd positief.
Mijn ervaring met PH:
Allereerst de enorme keuze, de kwalitatief goede kleding, de mogelijkheid van gespreid betalen, de prettige wijze van retourneren en bevestiging daarvan.
Koop bewust en geen kastvulling.
Stuur weinig terug,mooie kwaliteit,,gelukkig ook minder dure kleding,wat me heel goed bevalt.
Mooie mode
PH heeft mooie mode, niet goedkoop en soms is de ene maat de ander niet. Verzending is niet supersnel, maar is wel verbeterd, De hoeveelheid post mag wel wat minder, dat is een overkill qua post. Ik heb liever geen verzendkosten dan elke twee weken de brochure met steeds dezelfde artikelen. Is volgens mij een grote kostenpost voor PH.