Plantagen Sverige Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mycket dyra blommor och krukor.nu höjer de lite extra pga kan inte bli av med dessa för att de ska.klara sig.. Tror framledes om de fortsätter kommer det läggas ner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag vill gärna lyfta fram den fantastiska hjälpen jag fick av Evelina på Plantagen i Sköndal. Hon hjälpte mig mycket tålmodigt att både hitta och välja mellan flera olika växtsorter som jag själv... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Plantagen Kungens kurva. Tyvärr kändes personalen väldigt stressad. När jag frågade om något fick jag till svar: Jag vet inte om vi har kvar det!! Vi har rea nu p allt säljs ut snabbt! Vid kassan (e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade problem med mina inköpta utemöbel-set som är 3 år. Plantagen har tydligen avslutat samarbetet med den leverantören och börjat med en ny serie egentillverkade utemöbler och säljer dem idag med... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem
  2. Loja de Móveis de Jardim
  3. Jardineiro
  4. Serviço de plantas para interiores
  5. Loja de móveis ao ar livre
  6. Viveiro de plantas

Allt för livet med växter - från blommor, krukväxter och allt du behöver för att odla själv, till jord, gödsel, trädgård och utemöbler.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

173 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 22% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Byggt nytt hus med nyanlagt trädgård.

Byggt nytt hus med nyanlagt trädgård.
Rosor med svampangrepp 1 av 6 plantor överlevde.
Köpte två murgröna att ha inne, båda var aningen torra, vattnade dom, dock efter två veckor.
Ullöss i en orkidé jag köpte och när jag påpekade detta var det nog lössen hemma hos oss innan.
Hade aldrig stått en växt i vårt nybyggda hus.
Tar inte på sig något som helst ansvar i att det kan vara från dom.
Handlar Aldrig där mer.
Detta var i Skövde

1 de fevereiro de 2025
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Kolla priset!

De tar 379,90 för Fiskars sekatör P451. Råkade gå på Jula samma dag och upptäckte att där kostade den 299!! Det är 80:- skillnad!!! Det var värt att gå drygt 360 meter för det priset.
Jag trodde de hade "matchade" priser, som de själva påstår i svar till annat omdöme. Nu blir det att kolla andra butiker först.

6 de março de 2025
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Träbitar i såjord

Köpte såjord som hade 8 cm långa träbitar inblandat. Med tanke på att såjord används i mycket små såbrätten och små såplastkrukor är det illa att en experbutik säljer en sådan vara

15 de janeiro de 2025

Dåligt bemötande

Underbemannade och när man väl sprungit runt i butiken för att hitta någon att fråga så blir man avsnäst med att ”jag har varit ledig ett par dagar och vet inte vad vi har” och ”det vi har finns ute”. Personen var totalt ointresserad av hjälpa till.

21 de setembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Efter femton dagar har Plantagen inte…

Efter femton dagar har Plantagen inte lyckats skicka ett paket. Dom kommer med den ena lögnen efter den andra. Har fått ringa tjugotals samtal och ännu inget resultat. Den senast beskedet, att paketet skulle komma i början av denna vecka, stämde inte heller. Jag har köpt är en trädgårdsmöbel för 15 000 kronor. Det Jag avråder starkt från att handla på Plantagen om du inte har oceaner av tid och tålamod!

28 de agosto de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Hej. Vi beklagar förseningen och refererar till mailet gällande din order. Vår förhoppning är att din order kommer att levereras till dig i början av nästa vecka.

Mycket nöjd!

Snabb leverans till dörren, bra förpackade och mycket fina växter, så nöjd!

22 de agosto de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Tack för din återkoppling. Härligt att höra du är nöjd med dina växter. Önskar dig en fin dag!

Kontantlöst

När ni slutade att ta emot kontanter så slutade jag hos er. liksom många andra . Hoppas ni kursar. Å nu läste jag att ni försöker göra en rekonstruktion .Å va jag njuter !

22 de junho de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Tack för din feedback. Vi har kontantfria butiker för våra kunders och medarbetares trygghet. Hantering av kontanter innebär risker, som till exempel rån. Säkerheten i våra butiker är högt prioriterad.

Jag hoppas att du trots detta kan överväga att fortsätta vara kund hos oss. Varmt välkommen till våra grönskande butiker!

Bra sortiment

Bra sortiment, snabb leverans och super bra kundtjänst. Rekommenderar verkligen att handla här.

16 de agosto de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Vad roligt att höra att du är nöjd, vi är alltid glada att få hjälpa till.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fantastisk kundservice!

Köpte online och fick en vara med skador. Kundservice var mycket snabba och generösa i sin hantering. Skulle absolut handla igen!

15 de agosto de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Härligt att höra att du är nöjd med vår hantering, välkommen åter!

Alltid jättefina växter

Alltid jättefina växter och snabb o smidig hämtning när man beställer på nätet. Återkommer alltid till Plantagen

9 de agosto de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Vad fint att höra att du är en nöjd kund hos oss. Varmt välkommen åter!

Alltid bra service

Alltid bra service. Nu senast gällande en produkt som tyvärr gått sönder. Gick att lösa snabbt och smidigt via mail.

29 de julho de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Vad fint att höra att du är nöjd. Varmt välkommen åter!

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Var inne på Plantagen i Åkermyntan i…

Var inne på Plantagen i Åkermyntan i Hässelby. Köpte en krukväxt och frågade när jag skulle betala om jag kunde plantera om den nu, men fick svaret att jag inte skulle göra det nu när det är fel årstid för det.

Efter ett par veckor märker jag att jorden är full av mask och det har även krupit ur mask ur jorden och kryper på ytterkrukan. Lyfter ur krukan och ser andra äckliga kusar krypa runt.
Mailar Åkermyntan och får till svar att mask trivs i jord och att jag själv ska byta ut jorden. För det första vet jag också att mask trivs i jord, det är väl där dom lever, men att det ska ingå i krukväxter från Plantagen hade jag inte trott. Svarar att personalen avrått mig från att byta jorden då det var fel årstid, men nu gick det tydligen bra att byta jord.

Så köper man blommor från Plantagen får man räkna med att växter med mask och andra äckliga kryp och om man inte vill ha det så får man köpa ny jord och plantera om själv.
Bedrövlig "service" och färdighandlat på Plantagen framöver.

UPPDATERING:
Efter att jag mailat med Plantagen så har jag nu fått ett presentkort på summan jag köpte blomman för, så att jag kan köpa en ny då den gamla med maskar åkte i soporna. Jag fick ett helt annat bemötande nu än när jag mailade direkt med butiken där jag hade handlat. Så väldigt trist bemötande av butiken i Åkermyntan/Hässelby, men fint bemötande i mailen nu efter.

17 de junho de 2024

Tack för din feedback.
Vi vill gärna hjälpa dig med detta och se om det finns något vi kan göra. Vänligen kontakta vår kundtjänst på kundservice@plantagen.se.

Önskar dig en fin dag!

Plantagen hemsida

Plantagen hemsida måste vara en av Sveriges sämsta. Varför förbättrar de den aldrig, har varit sämre än sina konkurrenters i åratal!

15 de julho de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Tack för din återkoppling. Vi tar dina synpunkter på stort allvar. Jag kommer att ta detta vidare till ansvariga så att dom får ta del av informationen. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@plantagen.se.

Önskar dig en fin dag!