Plantagen Sverige Avaliações

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

2,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mycket dyra blommor och krukor.nu höjer de lite extra pga kan inte bli av med dessa för att de ska.klara sig.. Tror framledes om de fortsätter kommer det läggas ner.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag vill gärna lyfta fram den fantastiska hjälpen jag fick av Evelina på Plantagen i Sköndal. Hon hjälpte mig mycket tålmodigt att både hitta och välja mellan flera olika växtsorter som jag själv... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Plantagen Kungens kurva. Tyvärr kändes personalen väldigt stressad. När jag frågade om något fick jag till svar: Jag vet inte om vi har kvar det!! Vi har rea nu p allt säljs ut snabbt! Vid kassan (e... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hade problem med mina inköpta utemöbel-set som är 3 år. Plantagen har tydligen avslutat samarbetet med den leverantören och börjat med en ny serie egentillverkade utemöbler och säljer dem idag med... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Centro de Jardinagem
  2. Loja de Móveis de Jardim
  3. Jardineiro
  4. Serviço de plantas para interiores
  5. Loja de móveis ao ar livre
  6. Viveiro de plantas

Allt för livet med växter - från blommor, krukväxter och allt du behöver för att odla själv, till jord, gödsel, trädgård och utemöbler.

Informações de contato

Ruim

O TrustScore é 2.5 de um total de 5

173 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 22% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Todas as avaliações

14 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dålig service - otrevligt bemötande

Kollade på webben att storpack av de blomsterfrön som jag ville köpa fanns i lager hos butiken i Sköndal. Lagersaldot visade på fler än 10 i lager för den butiken. När jag kommer dit är lådorna tomma o i oordning. Ber personalen om hjälp att kolla på lagret. De hittar inget på lagret o jag frågar om de kan beställa från en annan butik. Nej går inte. Kan ni beställa hem fler? Nej det går inte, slut för säsongen. I mitten av juli???. Det rekommenderas att så i slutet av augusti för att att inte behöva vattna så mycket. Jag ber dem då att uppdatera sitt lagersaldo så inte fler kunder åker dit och blir besvikna. Då svarar ”damen” att jag borde ha ringt innan och kollat om de hade produkten inne trots deras information på webben. Så alla kunder ska ringa butiken innan, eftersom lagersaldot på webben inte går att lita på. Om det står 1-3 i lager så kan jag förstå det men om det står 10 eller fler så känns det osannolikt att lagersaldot skulle visa så fel. Ren slöhet att inte uppdatera uppenbart tomma hyllors lagersaldo. Inte en ursäkt eller vad tråkigt att du kört hit i onödan. Utan det var helt mitt fel som inte ringt o kollat innan! Så otroligt otrevligt bemötande på ett uppenbart logistikfel hos butiken.

Plantagen - utbilda er personal om vad god service är!

Aldrig mer plantagen! Köper frö online istället!

14 de julho de 2024

Tack för din feedback.
Vi vill gärna hjälpa dig med detta och se om det finns något vi kan göra. Vänligen kontakta vår kundtjänst på kundservice@plantagen.se.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Avråder starkt från att handla från…

Avråder starkt från att handla från Plantagens webbshop. Dom har ingen koll på vilka produkter som finns i lager (lita aldrig på lagersaldot som står på webbsidan) och dom vägrar ta emot reklamationer på tydligt felmärkta plantor (fick mörkt ceriserosa/röd pelargoner hemskickade men beställde en välkänd sort i ljusrosa). Beställer du från Plantagens webbshop så vet du aldrig vad du får. Tummen ner.

12 de junho de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Sämsta kundservicen genom tiderna!!

Var där idag på Plantagen Växjö och det finns en äldre dam som jobbar där. Hennes bemötande var oacceptabelt. Har aldrig i mitt liv fått ett sådant fruktansvärt bemötande?

Man borde inte få jobba med människor om man har den attityden hon har. Riktigt dåligt beteende! Sämsta kundservicen någonsin hade hon äldre kvinnan som jobbade där!

Hon var allmänt kaxig, otrevlig, ohjälpsam och elak! Tydligen kunde hon inte sitt eget jobb (kundservice och produktkunskaper)! 😂

9 de junho de 2024

Presentkortet levererades inte

Köpte ett presentkort som inte levererats. Det stod felaktiga uppgifter i orderbekräftelsen (att jag betalat via Klarna) och presentkortet levererades inte i tid för födelsedagsfesten där det skulle lämnas över. Jag fick inte heller svar från kundservice. Helt värdelöst!

9 de junho de 2024

Tack för din feedback.
Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse. Vi vill självklart hjälpa dig med detta. Vänligen kontakta vår kundtjänst på kundservice@plantagen.se.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vill ge Plantagen i Halmstad bästa…

Vill ge Plantagen i Halmstad bästa betyg på bemötande, hjälpsamma och som gav nyttig information till mig som kund om växterna jag var intresserad av.Följde med mig ut till växten istället för att peka och säja finns där.

1 de junho de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Vad roligt att höra att du är nöjd med besöket! Vi är väldigt glada att kunna hjälpa till. Välkommen tillbaka!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Så otroligt dåligt och högst oprofessionellt.

Gjorde en beställning och fick bekräftelse. Två dagar senare när det var dags att hämta ut varan så fick jag ett mejl där det framgick att varan var utsåld. Ringer butiken och personalen uppger att de inte kan göra nåt. Så otroligt dåligt och högst oprofessionellt. Aldrig köpa nåt därifrån igen.

22 de maio de 2024

Skäms på er

Plantagen Åkermyntan
Idag skulle min kille köpa jord och han sitter i rullstol så han bad personalen om hjälp med att få in jorden i bilen men fick ingen hjälp när han bad om det😡😡😡Han kan inte köra en vagn med jord samtidigt som han sitter i rullstol och inte heller bära in jorden i bilen.Var 10 säckar jord .Skäms på er 😡Stor eloge till de två kvinnor som var kunder själva som hjälpte honom 💙

18 de maio de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Blev lovad 2% i rabatt på mitt köp…

Blev lovad 2% i rabatt på mitt köp ifall jag blev med i deras kundklubb - handlade för över 8000:- så tänkte att det kunde vara en bra idé. Jag skulle bara höra av mig till kundtjänst så skulle dom lösa detta - men det kunde dom inte fixa och skyllde på att kassapersonalen sagt fel uppgifter till mig. Så dåligt! Kommer gå ut ur den här kundklubben på direkten!

10 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Extremt dyra och fula varor överlag.

Det enda snygga Plantagen råkade ha
har de givetvis slutat att sälja, nämligen tuffa zinkprodukter till bra pris.

………………………Samt:……………..

På sina varor ENVISAS Plantagen med sina vidrigt kletiga etiketter som är omöjliga att få bort utan lösningsmedel. Geggade och kletade bort en prislapp på en vara. Men på resten av varorna blir det retur. Orkar ej stå och gegga med det.

Alla andra firmor eller de flesta numera,
oavsett bransch användser givetvis VATTENLÖSLIGT KLISTER PÅ SINA FIRMAETIKETTER men inte på norska Plantasjen. Nä.

10 de maio de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter och erfarenheter. Jag beklagar verkligen att vi inte längre säljer de zinkprodukter du gillade och att våra etiketter orsakat besvär.

Jag ska självklart ta din feedback vidare internt för att se vad vi kan göra för att förbättra oss. Dina kommentarer är värdefulla för oss, och vi vill alltid sträva efter att erbjuda produkter och service som våra kunder är nöjda med.

Om det är något annat du vill ta upp eller om du har någon mer fundering, tveka inte att höra av dig. Du hittar våra kontaktuppgifter på vår hemsida.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Plantagen Kungsbacka är verkligen värt…

Plantagen Kungsbacka är verkligen värt ett besök. Otroligt bra utbud och hjälpsam personal

4 de abril de 2024

Dålig bemötande Plantagen Södertälje

Dålig bemötande Plantagen Södertälje. Online står det att de har växter men mindre än 10. Nu förstår Jag att mindre än 10 betyder att de har 0

30 de março de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Hej och stort tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Vi förstår att du är frustrerad över den inkonsekventa lagerstatusen och det bemötandet du har upplevt.
Vi strävar alltid efter att ge våra kunder korrekt information och ett bra bemötande, och vi beklagar att vi inte har levat upp till dina förväntningar.
Vi kommer att vidarebefordra din feedback till ansvariga personer för att se till att problemet med lagersaldot tas på allvar.

Vi värdesätter din feedback och kommer att göra allt vi kan för att förbättra våra tjänster. Om du har några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss på kundservice@plantagen.se

Önskar dig en fin dag.

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Skall köpa en paviljong och har…

Skulle köpa en paviljong och har kontanter med mig får inte betala med kontanter då affären är kontantfri det är riktigt dåligt

30 de março de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Tack för din feedback. Vi har kontantfria butiker för våra kunders och medarbetares trygghet. Hantering av kontanter innebär risker, som till exempel rån. Säkerheten i våra butiker är högt prioriterad.

Jag hoppas att du trots detta kan överväga att fortsätta vara kund hos oss.

Varmt välkommen till våra grönskande butiker!

De luras med bilderna...

De luras de med bilderna, de lägger upp väldigt vackra bilder, men när du äker dit för att köpa är växterna mycket små, när de har erbjudanden är det sjuka och små och mycket försvagade växter, personalen har mycket lite vilja att hjälpa till. Det är en bluff på den platsen, tycker jag. Plantagen Sisjön

23 de fevereiro de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Tack för din återkoppling. Vi tar dina synpunkter på stort allvar. Jag kommer att ta detta vidare till ansvariga så att dom får ta del av informationen. För oss på Plantagen är feedback från våra kunder något vi värderar högt då den hjälper oss att ständigt förbättra servicen. Har du några ytterligare funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på kundservice@plantagen.se.

Vissna tulpaner

Var för att köpa tulpaner..
De var väl inpackad och man såg bara blomman. När jag öppnade förpackningen var vissa utav bladen gul/grön såg ut som mögel

20 de março de 2024

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Har handlat på Plantagens dotterföretag…

Har handlat på Plantagens dotterföretag Garden Outlet som är en katastrof!
Köpte en stor Palm som efter 4 mån visade sig innehålla ullöss - kontaktar butiken som inte vill ta något ansvar. Fick prata med två olika personer där till och med den ena sa att de själva brukar spraya mot ullöss och sedan ställa dem åt sidan. Jag får inte själv prata med butikschefen då han inte har tid att prata med mig men säger i bakgrunden att 5(!) månader är för lång tid, jag försöker få henne jag pratar med att förmedla att det gått 4 mån, då lägger hon på! Kommer aldrig sätta min fot där igen och rekommenderar ingen att göra det. Dåligt också att det inte finns någon annan kontaktväg till butiken och framför allt ingen ansvarig att kontakta.

3 de março de 2024

Hej Therese,

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Det är givetvis beklagligt att höra om de besvär och den frustration som detta har orsakat dig.
Det är mycket viktigt att alla kunder är nöjda och att problem tas på allvar, så Garden Outlet beklagar att din palm drabbats av ohyra och att du inte kände dig tillräckligt väl omhändertagen.
Eftersom butikschefen inte var på plats vid denna tidpunkt, så vill Garden Outlet än en gång erbjuda ett samtal med honom när han är i tjänst. Han vill gärna komma i kontakt med dig så att ni tillsammans kan se över hur det går att ställa detta till rätta. Kontaktuppgifter till butiken du besökte hittar du på Garden Outlets hemsida under fliken ”Om Garden Outlet”. Du kan även kontakta honom via nummer 0705882231.
Vi uppmuntrar dig att kontakta butiken eller butikschefen så att det kan skapas en möjlighet att återvinna ditt förtroende. Tack igen för att du tog dig tid att dela din feedback. Din åsikt är värdefull och Garden Outlet hoppas att få en chans att visa dig den höga standarden på service och produkter som Garden Outlet strävar efter att erbjuda.

Önskar dig en riktigt fin dag!

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Totalt värdelös med onlinehandel.

15 de fevereiro de 2024

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tack för att ni finns jag är så tacksam…

Tack för att ni finns jag är så tacksam för mina Amaryllis både den jag behöll själv och den som min dotter fick har levererat 3 stänger och en av dessa har jättestora blommor och en stänger är i knopp fortfarande så jag kan glädja mig länge åt dessa underbara blomster stort TACK och jag önskar er ett bra 2024 🥰🥰🥰

5 de janeiro de 2024

Resposta da Plantagen Sverige

Hej och tack för din fina feedback!
Vad härligt att höra att du är nöjd med din Amaryllis. Visste du att det går att spara amaryllislökar från år till år. Gör så här:

Skär bort blomresterna när amaryllisen har blommat över så lägger inte plantan kraft på att bilda frön.
Vänta med att klippa bort blomstängeln tills den har vissnat ner ordentligt.
Låt amaryllisen vara utomhus över sommaren. Ställ den på en vindskyddad plats i halvskugga. Vattna och gödsla för att fylla löken med växtkraft.
Sluta vattna löken i september. Plocka in den och ställ den på en torr och kall plats i 12-20°C, gärna i källaren.
I november är det dags att ta fram löken igen. Då planterar du om den och vattnar den för att sedan se fram emot en ny blomning.

Vi önskar dig god fortsättning på det nya året!

Plantagen säljer gamla granar :-((

Plantagen säljer gamla granar :-((
Köpte en mellanstor, ca 175 cm Kungsgran, sågade av ca 10 cm för frisk yta. Lät granen stå ute och dricka vatten i +10 C i 4 dagar men granen drack nästan ingenting, tog in granen och gav den friskt vatten. Granen dricker försatt nästan ingenting. Granen är gammal. Vi har huggit egen gran i 20+ år så vi har koll på att granar dricker mycket, särskilt första veckan. Efter tre dagar började grannen barra! , vilket en Kungsgran nästan inte kan och definitivt inte efter tre dagar om den varit färsk. Sorligt att Plantagen måste blåsa era kunder med gamla granar och lägga sordi på julen. Sista köpet på Plantagen för oss!

20 de dezembro de 2023

Resposta da Plantagen Sverige

Vad tråkigt att din julgran inte motsvarade dina förväntningar.
Hör gärna av dig till vår kundservice så kan vi hjälpa dig vidare med en eventuell reklamation.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Barrkatastrof på kungsgran på Plantagen…

Inhandlade kungsgran på Plantagen Bromma två dagar före första advent, några dagar efter första advent började den barra och är nu sedan länge redo för att slänga ut.Kungsgran köper man av en anledning, att man inte vill ha en barrande gran. Vet fler som gjort precis samma tråkiga och dyre erfarenhet. Årets kungsgranar var en katastrof!

22 de dezembro de 2023

Resposta da Plantagen Sverige

Vad tråkigt att din julgran inte motsvarade dina förväntningar.

Uppfyller ej förväntningar

Glömmer skicka hela beställningen. Blommorna ser fina ut i webbutiken men de stämmer inte med ogräset jag fått!!!!!

24 de outubro de 2023

Resposta da Plantagen Sverige

Vad tråkigt att dina varor inte motsvarade dina förväntningar.