Na een defect aan onze douchekop zijn wij bij een bezoek aan de showroom in Schiedam buitengewoon vriendelijk geholpen. Jolanda heeft kosteloos voor een vervangende douchekop gezorgd. Hartelijk dank v... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Drukpaneel moest voor de 3e keer vervangen worden. 1e keer garantie binnen 2 jaar( toen al)...2e keer geruime tijd buiten de garantie, ben je zelf de klos....€34,00ebruiken Nu weer opnieuw, zijn ze... Ver mais
Wat een *** bedrijf! Tijdens ons nieuwbouwproject een mooie tekening gemaakt. Plieger is daarbij uiteindelijk vergeten de douchewand te bestellen. Na aangeven van ontbreken 60 belletjes voor geho... Ver mais
Plieger geeft verkeerde adviezen en luistert niet goed naar de klant. Wij hebben nu voor de wc een grote plank gekregen met een nog grotere draagconstructie eronder. Onze gedacht was een leuk plankje... Ver mais
Detalhes da empresa
Plieger is een landelijke groothandel in sanitair, CV, installatiemateriaal, elektra en klimaatbeheersing met ruim 60 expressen en 20 showrooms in Nederland.
Informações de contato
Koxkampseweg 6, 5301 KK, Zaltbommel, Holanda
- 0418 682 682
- info@plieger.nl
- www.plieger.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Waardeloos bedrijf in Almelo
Waardeloos bedrijf in Almelo. Personeel heeft geen verstand van installatietechniek. Geen wonder dat het met plieger slecht gaat. Betaal liever meer voor gedegen advies en klantvriendelijkheid.
Bijzonder goede service
Bij Plieger Alkmaar diverse sanitair gekocht voor de badkamer. Hierbij een goed en duidelijk advies gekregen waardoor we snel tot een goede indeling kwamen. Er wordt daarbij goed geluisterd naar de diverse wensen en rekening gehouden met het budget.
Nu zijn de prijzen soms wat hoger als bij de grote badkamer stunters maar uiteindelijk is de kwaliteit ook belangrijk.
Waardeloze “service”
De spiegelkast verweert. Daar zou gewoon garantie op moeten zitten vanuit de fabrikant. Echter wij hebben alleen een getekende offerte (vanuit de bouw geregeld) en geen factuur nummer (die ze zelf natuurlijk gewoon op zouden kunnen zoeken op ons adres) dus geven ze gewoon maar geen gehoor meer en vinden ze blijkbaar dat de wettelijke garantie niet van toepassing is. Ze stuurde ons naar de installateur, die niets te maken heeft met een productie fout. De aankoop is bij Plieger gedaan, dus Plieger zou dit voor ons moeten navragen. Heel vervelend allemaal, en vooral héél erg slecht! Wat een ballentent!
Plieger Venlo heel erg goed en prettig geholpen door Roy.
Door onze installateur doorverwezen naar de showroom van Plieger in Venlo. We werden geholpen door de vriendelijke Roy. Wat een kennis, geduld en wat dacht hij goed met ons mee. Kortom we zijn heel erg fijn geholpen. Eerst met schoonmoeders en daarna met mijn moeder. Allebei zijn ze erg goed geslaagd en heel erg tevreden.
nieuw uit loop
Ik heb een kraan deze is 2 jaar oud.
En lekte bij de kraan uit loop.
De winkel waar ik deze heb gekocht doet geen zaken meer met pleger.
En wilde mij een ander merk uit loop geven.
Maar de dame's van plieger alkmaar (Ik noem geen namen).
Had mij verteld dat de garantie dan vervalt.
Net een telefoontje binnen.
Dat ze sturen een nieuwe uitloop.
Dat hoefden ze niet te doen.
Het gaat normaal via de winkel.
In mijn badkamer moet ook een nieuwe kraan maar dat wordt er ook een van plieger.
Dat kan ik je wel vertellen.
Top.
Zeer tevreden over het advies en behandeling
Wij hebben een hele fijne ervaring achter de rug bij Plieger in Zalbommel. We zijn geholpen door Tessa en zij heeft ons heel goed geadviseerd en meegedacht, zodat al onze wensen qua badkamer en toilet verwezenlijkt konden worden. Er is een grote keuze qua sanitair en kranen/douches. We zijn zeer tevreden over de keuze, maar ook zeer tevreden over dit bedrijf en haar medewerkers. Dank daarvoor!!
Verbijsterd door onheuse behandeling als klant
Via het bouwbedrijf van onze nieuwbouwwoning waren wij aangewezen op Plieger, Amersfoort. Door de verkoper bij Plieger zijn wij niet begeleid om een mooie, functionele badkamer te realiseren. Hij dacht niet mee, ideeën van ons werden weggeveegd. Er ging veel tijd zitten in het maken van een digitale plattegrond, ipv. het aandragen van oplossingen voor het verfraaien van de badkamer. Zo wie zo waren wij niet de klant van Plieger, zoals letterlijk door de verkoper werd gezegd. Voor het maken van een 2e afspraak voor een badkamer van ca. 11 m2 + een apart toilet moesten wij echt aandringen, want dit waren zij niet gewoon. Verkoper toonde zich meermaals geïrriteerd over onze wensen.
De offerte is minstens 3x terug gegaan, omdat de verkeerde kleur en productspecificaties ontbraken.
Afwandclosetgelopen week ons wandcloset…
Afgelopen week ons wandcloset verschillende keren moeten terug retourneren wegens beschadigingen. Meer aandacht bij het versturen is wel op zijn plaats. Bij de vierde pot was het eindelijk goed. Bezorgers waren vriendelijk en toonde begrip jegens ons. Alles werd in goede banen geleid door Monique van de klantenservice. Zij was vriendelijk en begripvol. Zij heeft nog een kleine attentie verstuurd voor het ongemak. Dit hebben wij zeker gewaardeerd. Dat heet klantvriendelijkheid.
Fantastische service bij…
Wat een fantastische service bij Plieger Enschede!
Nadat mijn uitgekozen wandcloset in de showroom op nalevering kwam te staan, heeft dhr Lefert van Plieger Enschede alsnog geregeld dat het closet de week erna door hem hoogstpersoonlijk is afgeleverd bij mijn nieuwe woning. Nogmaals, wat een fantastische service!
Vanochtend super geholpen door Plieger…
Vanochtend super geholpen door Plieger Zaltbommel (Joke). Een inspectie dopje van een Easydrain die verdwenen is en normaliter niet aan een particulier geleverd wordt is voor me besteld in Den Bosch. Hierdoor geen last van een levertijd van 3 weken, maar slechts 24 uur!
Dank voor het meedenken en helpen oplossen!
Fantastisch geadviseerd en geholpen
Bij het uitzoeken van mijn badkamer ben ik heel goed geadviseerd en later bij de installatie fantastisch geholpen bij probleempjes. Lefert Koppelman heel veel dank en groot compliment. Ik ben zeer tevreden!!
Ik heb nog nooit zo'n slecht bedrijf…
Ik heb nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt. Communicatie is zeer slecht komen hun afspraken niet na. Ga niet in zee mee dit bedrijf.
Dure Plieger kraan defect binnen…
Dure Plieger kraan defect binnen garantie, maar geen service van Plieger. Waardeloos bedrijf
Slechte kwaliteit en slechte service
Wij hebben ons hele huis voorzien van Plieger sanitair, kranen, douche-en badset en accessoires. Na 6 maanden lekte de douchekraan al. Contact gezocht met Plieger Almere. Blijkbaar is er alleen garantie op het kapotte binnendeel, maar krijg je geen nieuwe kraan. Loodgieter ingeschakeld op eigen kosten en laten herstellen. Na 6 maanden hadden we weer een lekkende kraan. Inmiddels zijn er na 2 jaar 2 wc brillen kapot, toiletpapierhanger staat krom, van de zwarte artikelen is het verf er allemaal af en zijn ze lelijk geworden. In totaal voor €6000 euro materiaal gekocht en alles kan weer vervangen worden. Voor ons nooit meer Plieger! Waardeloze service en kwalitatief slecht materiaal!
Leveren slechte kwaliteit
Leveren slechte kwaliteit, wanneer er iets stuk is geven ze niet thuis of zeggen dat je met agressieve schoonmaakmiddelen te werk bent gegaan. Meteen conclusies trekken, maar niet eerst onderzoek doen. Mijn vader heeft bijna een hele grote spiegel (van spiegelkast) op zijn hoofd gekregen, welke zomaar los liet. Hij kon hem nog net opvangen/tegenhouden. Hij heeft de spiegel nog nooit met agressieve schoonmaakmiddelen schoongemaakt, dus dit kon niet de reden zijn dat de lijm los liet. Hij kon een andere kopen met korting, maar dan moest hij eerst vragen welke korting etc. Niks meer gehoord verder op het laatste mailtje. Garantie tot aan de voordeur dus. Schandalig Plieger Haarlem!
Na 6 jaar spoelbak wc defect, super afgehandeld
Na 6 jaar spoelbak wc defect, hierdoor moest de gehele ombouw gesloopt worden en nieuwe spoelbak geplaatst worden. Een hoop ergernis en ellende zou je denken, echter niets is minder waar. Contact gezocht met de klantenservice van Plieger, een groot compliment aan de heer Ben de Nijs, vanaf moment 1 klacht serieus genomen en meteen adequate actie ondernomen. Nieuw reservoir gekregen en ook alle andere werkzaamheden zeer snel en heel klantvriendelijk opgelost. Kortom voor mij 5 sterren waard, vind dit een voorbeeld van hoe een goede klantenservice zou moeten werken.
Geweldig geholpen - Plieger Enschede
Wij hebben een woning gekocht die onder de projectbouw van Dura Vermeer valt en waren gekoppeld aan Plieger voor het sanitair.
Ondanks een beperkt budget, een moeilijke badkamer en een nog moeilijkere installateur heeft Lefert Koppelman van Plieger Enschede ons op een deskundige en vooral prettige manier geholpen.
Hulde aan Lefert, die altijd klaar stond voor ons, een dikke 10 voor hem.
Groet,
Rob en Stephanie
Fantastisch geholpen
Ronald Mulder van Plieger Amstelveen heeft ons fantastisch geholpen. Hij is kundig, heeft veel ervaring, luistert goed en komt met praktische en waardevolle suggesties en tips. Ook is hij zeer flexibel en denkt hij in oplossingen. Wij zijn zeer tevreden!
Goede service na lek in reservoir toilet
Helaas is er een lek ontstaan in het reservoir van ons toilet, een bekend probleem van een oude type inbouw. Plieger levert deze dan ook niet meer en heeft als service een alternatief aangeboden en verstuurd. Prima opgelost!
Twee maal inbouw spoelbak van toilet stuk
Acht jaar geleden twee inbouw spoelophangsystemen van plieger geinstalleerd. Drie jaar geleden de eerste lek. Gevolg :alles moeten slopen en opnieuw installeren. ( geen Plieger uiteraard) Dit jaar de tweede inbouwbak lek. Weer alles moeten slopen. Koop dit merk niet en ga bv voor Gerberit inbouwsysteem.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.